اینا چرا چند تا آیکن بیشتر تو دسکتاپشون هست؟ مثل اون دسته بازی!!!!!:18:نقل قول:
اینا چرا چند تا آیکن بیشتر تو دسکتاپشون هست؟ مثل اون دسته بازی!!!!!:18:نقل قول:
سروش جان این عکسی گذاشت ماله Cooky هستش، مخصوص کره هست و با Cookie یکم تو اینترفیس و بعضی چیزها متفاوته. اینترفیسش S-Class هست (ولی شک دارم، احتمالا A-Class هست) + فناوری نسل سومی + شتاب دهنده گرافیکی + تی وی. خیلی خوبه رنگ آبی داره که خیلی خوشم میاد از این رنگ! :40: ولی متاسفانه نمیاد ایران! :41:نقل قول:
اینا چرا چند تا آیکن بیشتر تو دسکتاپشون هست؟ مثل اون دسته بازی!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزاشتی یک دقیقه بگزره بعد پست میدادی: دی
قیافش که همینجوریه:دی
اگه بشه منو و این چیزاش عوض کرد خوب میشه:دی
حالا باز خوبه استار رو میشه عکس پشت منو رو هم عوض کرد. این که همش مشکی هست آدم افسرده میشه.:13:
:دینقل قول:
اینا چرا چند تا آیکن بیشتر تو دسکتاپشون هست؟ مثل اون دسته بازی!!!!!
آیکنو ول کن اصل موضوع فروش گوشیه :27:
خوب ایران رو میبریم اونجا: دینقل قول:
ولی متاسفانه نمیاد ایران!
نمیشه سفارش بدی بیارن ایران؟ولی ولش کن گرونه من نمیخرم:دی
سلام
چرا نمیشه صدای شاتر دوربین رو قطع کرد؟ حتی وقتی سایلنت میکنم بازم دوربین صدا میده:41:
نمیشه قطع کرد ولی من که سایلنت کردم صداش قطع شده.
سلام .:10:
داداش 320*240 رو نمیخونه برا شما :18: ؟! من که همه ی ویدئوهام رو به mp4 و 240*320 تبدیل کردم و دارم حالشو میبرم :8: یه تست دیگه بزن شما :46:نقل قول:
مطمئنی:18: من الان بازم تست کردم. سایلنت کردم ولی بازم صدای شاتر دوربین قطع نشد:41:نقل قول:
اینم از دل و روده ی کوکی (با تشکر از کاربر عزیز moslem-visual):
کد:http://www.formymobile.co.uk/kp500disassembly.php
نقل قول:
اگه توقع زیاد از گوشی نداشته باشی میتونه واست گوشی خوبی باشه...
نقل قول:
خوب مگه LG COOKIE ساخت کره نیست؟؟؟؟
نه ساخت ایرانه:دی
[quote=Michael Ropy;4472343]اینم از دل و روده ی کوکی (با تشکر از کاربر عزیز moslem-visual):
[/quote
آقا واقعا" دمتون گرم با این سایتی که پیدا کردین.:11::11::11:
چقدر واضح و راحت نحوه باز کردن گوشی رو نشون داده و خیلی قسمتهای جالب دیگه که این سایت داره.
حالا اگه کسی خدای نکرده LCD گوشیش آسیب دید خیلی راحت میتونه خودش اونو عوض کنه و البته با کمترین
هزینه.:27::27::27:
اینم یک کد برای تست گوشی
1809#*500#
اول
1809
بعد مربع و بعد ستاره
بعد 500
بعد مربع
یک سایت پیدا کردم برا کوکی تم داره یکیشو دانلود کردم ولی فک نکنم به این راحتی عوض بشه وباید تو حافظه سیستمی گوشی ریخته بشه. پس احتیاج به فلش هست که ما نمیتونیم
کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkp500cookie/lgkp500/
دوستان ال سي دي گوشي من شكست ولي بنده خدا خيلي سگ جونه هر گوشي ديگه بود بجاي چند خط داخلش بايد خورد ميشد. حالا بحث اينه كه آيا مي صرفه تعميرش كنم آخه بدنش هم آسيب ديده. كسي قيمت داره؟ به نظرتون بدم موبايل فروش و يه 20-30 بابت قطعه و شارژر و ... بگيرم بهتره يا تعمير كنم؟
آخرش شکستیش؟
ایندفعه چیکارش کردی؟ حتما ایندفعه گذاشتیش زیر پایه میز و اونو کوبیدی روش:دی
به نظر ایندفعه اعصابت خیلی خورد بوده.:27:
آره بالاخره كار خودمو كردم ولي حيف شد خيلي گوشي دوست داشتني بود. به سرم زده برم نوكيا 5530 بگيرم ولي موندم اينو هم درست كنم يا نه.نقل قول:
دوست عزیز قبل از هر کاری برو از تعمیرکارها یا همون شرکت کامتل هزینه تعمیر رو بپرس بعد از قطعه فروشیهای تو علاالدین قیمت LCD رو بپرس اگه خیلی تفاوت داشت میتونی خودت بخری و با استفاده از همون سایتی که دوستان معرفی کردن خودت عوض کنی و هزینه کمتری بدی.نقل قول:
من هر روز دو بار میام به اینجا سر میزنم تا شاید کسی بهم جواب بده.دوستان لطف کنید و جواب بدید این واسم خیلی مهمه.نقل قول:
دوستان چند تا بازی تمام لمسی و مخصوص این گوشی ها پیدا کردم
تمام صفحه هست بازی ها و به صورت افقی نمایش داده میشن و خیلی جالب هستن
Assassin_sCreed2_LG_KP500 که خیلی جالبه و دو مدل میشه بازی کرد یعنی اول که بازی رو میاری دو تا گذینه میاد که اگه اولی رو بزنی رو خود صفحه کلید های جهتی و کلیدهای دیگه مثل ضربه زدن و پریدن رو به صورت کم رنگ میاره رو صفحه و راحت میشه بازی کرد.
دومی رو که بزنی هیچ چیزی نمیاد و برای مثلا جلو رفتن باید سمت راست صفحه رو فشار بدی و برای کشتن سربازها هم باید تند تند بزنی روی سرباز مورد نظر.
GTRacing_MotorAcademy
این هم جالبه . ماشین سواری هست و برای آوردن بازی باید گذینه اولی رو بزنید ( همه اینو بلدید) ولی برای بعدش دیگه کلید ok نداره اول زمین رو انتخاب میکنید و برای okباید بزنید روی خود عکس زمین و بعد هم ماشین رو انتخاب میکنید و میزنید روی خود ماشین تا بازی بیاد.
تو بازی هم برای چپ و راست رفتن باید علامتهایی که سمت چپ و راست صفحه هست رو بزنین و برای ترمز پدال ترمز رو فشار بدید.
سه تا بازی دیگه هم هست که اونا نیاز به توضیح ندارن و کار باهاشون راحته.
البته همین ها رو هم با یک بار بازی کردن میفهمیدین کار باهاش رو.
اندازه صفحه بعضی ها مثل این دوتای بالایی 240*400 وبقیه همن 240*320 هست.
اینم لینک دانلود.
حجم 3 مگ
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://majidsd2009.persiangig.com/game%20kp500.rar
روی این گوشی به هیچ وجه نمیشه رمز گذاشت، خبالت راحت!نقل قول:
آگه میخای مسیج هات رمز داشته باشن میتونی استار سامسونگ بگیری با همین قیمت کوکی
یا اینکه یه گوشی که سیستم عامل داره بگیری مثلا 5800 یا 5530 که همه قسمتهای گوشی رو میتونی رمز دار کنی ( مسیج ها ، فولدرها ، گالری ، ویدیو و هر چیزی که فکرشو بکنی)
ویرایش شد!
تکرار پست بالایی!
داداش شرمنده نمیدونم چه گوشی بود ولی من همین کار رو کردم صداش قطع شد، فکر کردم گوشی خودمه: دی الان دوباره تست کردم دیدم صدا میده. صداش جالبه که: دینقل قول:
مطمئنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الان بازم تست کردم. سایلنت کردم ولی بازم صدای شاتر دوربین قطع نشد
من یکی از اونا رو تست کردم که مال اس ام اس بود و باید میرفتی توش و همیشه نرم افزارش باید باز باشه تا اس ام اس هایی که برات میاد شاید بره توش: دینقل قول:
من که تست کردم اس ام اسی توش نبود.
راستی هیچ چیز بدرد بخور دیگه ای نداشت.
شما هر کدوم رو میخوای بگو تا همین الان براتون تست کنم
تست چیِ گوشی؟؟نقل قول:
اینم یک کد برای تست گوشی
1809#*500#
اول
1809
بعد مربع و بعد ستاره
بعد 500
بعد مربع
یعنی کدوم قسمت گوشی تست میشه؟؟؟
آقا یه لحظه صبر کنید! من یه چیزی رو یادم رفت! من یادمه روی یکی از Memo های کوکی (که اطلاعات محرمانه بود) پسورد گذاشتم، ولی استار همچین امکانی نداره....کلا منظورم اینه که تست کنید شاید روی اس ام اس هم بشه....نقل قول:
روی این گوشی به هیچ وجه نمیشه رمز گذاشت، خبالت راحت!
چه جوری میشه پس گذاشت؟!؟!! رو استار منظورمه...من که روی استار روی هیچ فایلی یا چیزی نتونستم پس بزارم (به جز قفل گوشی....).نقل قول:
آگه میخای مسیج هات رمز داشته باشن میتونی استار سامسونگ بگیری با همین قیمت کوکی
شما کد رو زدی و نفهمیدی؟نقل قول:
تست چیِ گوشی؟؟
یعنی کدوم قسمت گوشی تست میشه؟؟
همه چیز مثل ال سی دی و خیلی چیزای دیگه
من از بالا یکی یکی داشتم تست میکردم رسیدم به ریست فکتوری اونم زدم گوشیم ریست شد: دی
جدی میشه رو منو ها ی کوکی رمز گذاشت؟نقل قول:
قا یه لحظه صبر کنید! من یه چیزی رو یادم رفت! من یادمه روی یکی از Memo های کوکی (که اطلاعات محرمانه بود) پسورد گذاشتم، ولی استار همچین امکانی نداره....کلا منظورم اینه که تست کنید شاید روی اس ام اس هم بشه....
[QUOTEچه جوری میشه پس گذاشت؟!؟!! رو استار منظورمه...من که روی استار روی هیچ فایلی یا چیزی نتونستم پس بزارم (به جز قفل گوشی....).][/QUOTE]
نه دیگه یک قسمت هست میری قسمتهایی رو که میخوای قفل بشه تیک میزنی. وقتی هم قفل میکنی دستکتاپش قفل نمیشه و راحت میتونی با دستکتاپ کار کنی حتی داخل منو هم میره ولی قسمتهایی رو که شما تیک زدی مثلا اس ام اس یا بازی و یا جاهای دیگه رو نمیشه رفت.
گفتم Memo نه Menu! :دی :دی من فقط این رو یادمه خیلی اتفاقی یه نت محرمانه داشتم روش خیلی راحت پس گذاشتم، بقیه ی جاها رو امتحان نکردم! کاش الان کوکی رو داشتم میتونستم بهتر کمک کنم....نقل قول:
جدی میشه رو منو ها ی کوکی رمز گذاشت؟
حالا اینو پیدا میکنم، ولی اینکه کلی قفل میکنه! من منظورم اینه که هر اس ام اسی که بخوای پسورد بزاری (یا ممو یا هر چی...) کوکی که اینجوری بود، اگه روی بقیه جاها هم بشه، حله! امتحان کنید لطفا! :دینقل قول:
نه دیگه یک قسمت هست میری قسمتهایی رو که میخوای قفل بشه تیک میزنی. وقتی هم قفل میکنی دستکتاپش قفل نمیشه و راحت میتونی با دستکتاپ کار کنی حتی داخل منو هم میره ولی قسمتهایی رو که شما تیک زدی مثلا اس ام اس یا بازی و یا جاهای دیگه رو نمیشه رفت.
به نظر من سامسونگ استار با این گوشی قرابت میکنه در صورتی که قیمتش هم 170000 تومان است.
من که گوشی رو ندارم....:31:نقل قول:
شما کد رو زدی و نفهمیدی؟
من از بالا یکی یکی داشتم تست میکردم رسیدم به ریست فکتوری اونم زدم گوشیم ریست شد: دی
میخواستم ببینم وقتی خریدم چطوری تست کنم که تقلبی نباشه...دست دو نباشه...هاااا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته فک کنم دست دو بشه انداخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
استار الان 160 با گارانتی هست و کوکی با گارانتی 150 تومان.....نقل قول:
به نظر من سامسونگ استار با این گوشی قرابت میکنه در صورتی که قیمتش هم 170000 تومان است.
آره برای من هم همین اتفاق افتاد، اصلا گزینه تایید ریست نیومد همینطوری یه دفعه ریست کرد نامرد:41:نقل قول:
هرچی memo داشتم پاک شد. همشون یادم رفتن!
بله روی memo میشه و روی اس ام اس ها نمیشه، اون دوستمون هم اس ام اس ها براش خیلی مهم هستننقل قول:
memo چیه؟:31:
بابا همون یادداشت خودمون دیگه! :دی تو قسمت Organizer هستش.نقل قول:
majid_sd2009 جان ممنونم که یکی از برنامه هارو تست کردی و بهم گفتی. راستش چون تو اسم چندتا از برنامه ها کلمه safe بود گفتم شاید بتونن قفل کنن.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان هم ممنون که مشکل منو یاد آوری کردن.
دوستان یه زحمتی داشتم. اگه یادتون باشه تو صفحات قبلی Mcafee جان یه راه واسه قفل دستی گوشی گفت میشه شما قفل کنید و بعد ببینید وقتی اس ام اس میاد چه اطفاقی میفته ؟ اگه گوشی تو حالت سکوت باشه نشانه ای هست که آدم متوجه اومدن اس ام ای بشه ؟ در این حالت اگه زنگ بزنه چی ؟ یعنی بعد قطع شدن قفل که خود به خود باز نمیشه ؟ و در آخر اگه وقتی گوشی قفل بود خاموشش کنید وقتی دوباره بازش کردیم اون رمز رو میخواد یا نه ؟
و سوال دیگرم اینکه میشه تنظیم کرد که همه اس ام اس های دریافتی و ارسالی مستقیم رو سیم کارت ذخیره بشن ؟
واقعا ممنون میشم جواب سوال هارو بدید.
میگم شما یک نگاهی به این گوشی هم بنداز.
قیمتشم تو بازار اروزنتره از اینی که نوشته.کد:http://www.gsm.ir/phone.php?id=1898
من الان یک جورایی پشیمون شدم از خرید گوشی خودم اگه این گوشی بالایی رو اون موقع میدیدم میخریدم.
زمانی که رفتیم برای پسر خواهرم استار بخریم به یارو گفتم کوکی چطوره گفت به درد نمیخوره و ما یکی خریدیم ، حالا هیچکس نمیاد بخرتش و مشکل هنگ شدید هم داره .
ولی الان همین مشکل هنگ برای من پیش اومده. و دیروز دوبار هنگ کرد سر هیچی.
یک بار تو دسکتاپ بود و کلید کم کردن صدا رو گرفتم که سایلنت بشه که صفحه قفل شد و باتری در آوردم
یک بار دیگه هم نمیدونم چی شد هنگ کرد.
بعضی وقتها بازی که نصب میکنم میبینم اجرا نمیشه و شده هم نام یک بازی دیگه که اونم نصبه!
اگه مشکلاتش همینجوری اضافه بشه میفروشمش.
اینم بگم رم گوشی 2 هست و هنوز یک گیگ هم پر نشده.
باتریشم سریع تموم میشه. خصوصا وقتی بازی میکنی.
من که گوشی رو ندارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما کد رو زدی و نفهمیدی؟
میخواستم ببینم وقتی خریدم چطوری تست کنم که تقلبی نباشه...دست دو نباشه...هاااا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:الان این دوتا با هم چه فرقی داره؟نقل قول:
دست دو شو فقط میشه از مقدار مکالمه فهمید که اونم مال من که ریست شد اونم صفر شد
خو جواب ندادین..:19:نقل قول:
الان این دوتا با هم چه فرقی داره؟
راستی این گوشی هنگ نداره؟؟؟
شما که دارین آیا مورد عجیبی...ایرادی...چیزی داره بگین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]