نقل قول:این سوال من هم هست
نقل قول:این سوال من هم هست
سلام
من دنبال لپ تاپ سونی می گردم که سی پی یو و کش (6) بالا داشته باشه
13 اینچ و قیمتش حداکثر 1.5 باشه
کسی اینجا این مدل رو داره؟ چندتا سوال داشتم
VPCEB36FG/B/W Intel Corei3, 370M , 2.40 GHz
ATI R. HD 5650 DVD/RW 15.5 Full HD, LED B. USB, BT, WiFi, Camera, RGB, HDMI,
e SATA 2 H
7HP 64 Bit 2.7 Kg
GB 500 SATA 1066 3 MB
12,100,000
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
از دوستان کسی F136FX داره؟؟؟
CPU مد نظرتون چی هست؟نقل قول:
سری Z که چیز خوبی تو این رنج گیرتون نمیاد...
باید برید سراغ سری S
سلام بر و بچز
من داییم یه لپ تاپ سونی وایو داره
از وقتی که ویندوزش عوض کرده دکمه fn از کار افتاده
چکار باید بکنه؟
من خودم که یه dell دارم با تعویض ویندوز این دکمه ام از کار نیفتاده است
چکار کنه ؟
درایور داره ؟
بله باید سر سر بزنند به سایت esupport سونی و نوتبوک مورد نظر رو انتخاب ، درایور ها رو دانلود و نصب کنند و بعدش هم ویندوز رو آپدیت کنندنقل قول:
یعنی هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟نقل قول:
VPC-EB37FG/B/G/W
CPU : Core I5 460M 2.53 UP 2.88
RAM : 4 GB DDR3
H.D.D : 500 GB 5400 R.P.M
VGA : ATI 5650 1 GB UP TO 2.8
LCD : LED FULL HD (1920 *1080) 15.4 Inch
O.D.D : Blue-Ray Rom
Other : Usb 2.0 - HDMI - WiFi - Bluetoothe - LAN - Win 7
EB36FG نظر شما در مورد اين مدل چيه؟ با گارانتي رهجو 1360
سیستم عامل :Windows 7 Home Premium 64bit
پردازنده : Intel Core i5 560M
سرعت پردازنده : 2.66-3.2 گیگاهرتز
RAM : چهار گیگابایت /DDR3
وزن : 2.35 کیلوگرم
هارد دیسک : 500 گیگابایت
درایو نوری : DVD/RW
سایز مانیتور : 14 اینچ
کارت گرافیکی : ATI Radeon HD 5650 1GB D,DDR3
امکانات جانبی : دوربین (Webcam),بلوتوث
نقل قول:نقل قول:
راستش سری EA=14 و EB=15 اینچه. من راجع به این مدل تحقیق کردم اگر بودجه برای شما مهم نیست مدل خوبیه بیشتر بخاطرصفحه نمایش و گرافیک خوبش که قابلیت OVERCLOCK داره و برای اکثر بازیها کافیه
البته اگه مانیتور FULL HD باشه (ایران رهجو) بازی های جدید رو در حالت متوسط اجرا میکنه
ولی اگه LCD زیاد برات مهم نیست (البته اختلاف با برندهای دیگه اونقدر که تبلیغ میکنند زیاد نیست)
معادل همین رو از برندهای دیگه 200 تومن ارزونتر میتونید بگیرید
ضعف اصلیش هم اسپیکر ضعیف هست و تا حدودی شارژ کم باتری و ضمنا این سری با گارانتی ایران رهجو بشدت نایاب شده وفقط ممکنه رنگ نقره ایشو بتونید پیدا کنید
من راجع به این لپ تاپ چندبار اینجا سوال کردم ولی کسی جواب نمیده و فروشنده ها مدل هایی که تو مغازه دارند تبلیغ میکنند این فروم خارجی میتونه کمکت کنه
بچه ها این راسته که سری f سونی مشکل دارن؟
این مشکل نویز که میگن چیه؟
من اشتباه تايپ كردم منظورم EA36FG بود
چجوری باید وارد setup bios شد ?
مدل : NW
چرا مدل EA36FG رو سايت رسمي سوني نيست
سلام دوستان.
کسی قیمتی از سری جدید z رو داره؟
و اینکه در مقایسه با سری ea چطوره؟
سلام
میشه یه سایت مرجع خارجی بگید که اطلاعات آماری تمام لپتاپ های سونی(یا کلا همه لپتاپها) را زده باشه
تا من مدل دلخاهم را انتخاب کنم؟؟؟؟؟
یا مثلا اطلاعات در مورد سری بندی های لپتاپهای سونی
ممنون
توی خود سایت سونی که استارتش را از 1.899 دلار زده ...نقل قول:
ولی توی چند تا سایت که برا فروش گذاشته بودند 1400 قیمت زده بود ...
ممکنه چون تازه وارد شده و همین طور تقاضا برای خریدش کمه یه مقدار قیمتش کاذب شده باشه...
ولی شم قیمت هر جنسی را که توی سایت سازنده + 300 تومن حساب کنید
سری Z اصلا قابل قیاس با سری EA نیست
سایت های خارجی مرجع :نقل قول:
notebookcheck.net
cnet.com
notebookreview.com
در مورد سری های مختلف نوت بوک های سونی هم به SONYstyle
دوستان ببخشید
میدونم جای این سوال اینجا نیست شرمنده
کسی از دوستان اطلاعی داره که لپ تاپ کارکرده سونی VPC-F111DGX/B رو تو تهران کجا میخرن ؟؟( بازار پایتخت خریدار لپ تاپ کارکرده داره؟؟)
سلام.
از كجا مي شه فهميد كه لپ تاپ سوني چيني هستش يا آمريكايي؟آيا همه ي مدل هاي سوني هم در آمريكا توليد ميشن هم در چين؟يا اينكه چين يك سري مدل هاي خاص توليد مي كنه و آمريكا يك سري مدل هاي خاص؟ميشه كسي به اين سوال من جواب بده؟!بد جوري عجـــــــــــــــــله دارم!...
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
نگید که کسی تا حالا نرفته تو setup bios
سلام...وقت همه دوستان بخیر..
من بین دو مدل HP3190 و SONY F121 موندم...کانفیگا مشابه هم هستن.فقط سونی رم 4 داره و اچ پی 6.
این دو مورد از تفاوت بارزشونه..قیمت سونی 1335000 و قیمت اچ پی هم 1400000.
حالا حسابی کلافه ام و بین این دو مدل موندم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه یه جوری بدون تعصب راهنماییم کنین لطفاً...
مشکلم اینجاس که چون خودم فروشنده لپ تاپم، از سونی و دل زده شدم!!!و میخوام یه تجربه جدید رو امتحان کنم ولی حقیقتاً نمی خوام ریسک کنم!!!!!!!!!!!
اگه کسی تا 1400 غیر این مدلا و لپ تاپ تست شده خوب برای نرم افزارهای گرافیکی و گیم های سنگین سراغ داره پیشنهاد بده لطفاً..
ممنون.
ماشالا فروم سونیا چقدر داغه!!!!!!:18:
هیچکی نیس یه راهنمایی مارو کنه؟
من تقریباً به جمع بندی نهایی واسه F121 رسیدم...کسی این مدلو داره یا تستش کرده که منو راهنمایی کنه؟
دمتون گرم، منتظر راهنماییتونم..
سلام این قسمت واقعا عالیه
سلام
کسی F133FX داره به ما بگه چطور لپ تاپی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
قیمتش چطوره؟؟؟؟؟
کسی از F133 چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
کسی این مدل رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:5:
سلام
ایا مدل های جدید سونی مثلSony VAIO F13JFX مشکل داغ کردن رو دارن یا فقط گرم میشن
وایا با کول پد قابل حل هست؟
ممنون میشم جواب بدین چون دارم تحقیق میکنم که اگه مشکلی نداره بخرمش
ممنون
سلام...دوستان مدل Sony vaio F132 چطوره؟ایا مشکلی داره؟
فكر مي كنم اگه F134 بگيري بهتر باشه،البته اگه لپ تاپت رو براي بازي مي خواي!(نقل قول از يكي از دوستان كه به خود من اين تذكر رو دادن.).نقل قول:
سلام...دوستان مدل Sony vaio F132 چطوره؟ایا مشکلی داره؟
حالا من از همـــــــــــــــــــــه ي بچه هايي كه اين پست رو مي خونن يه سوال دارم:
لپ تاپ سوني آمريكايي كه از ايران مي خري چه تفاوتي با لپ تاپ سوني آمريكايي كه از كانادا خريداري ميشه داره؟!آيا ارزش داره براي دومي 100 تا 150 هزار تومن بيشتر بپردازي؟(لطفاً مستــــــــند جواب بديد!:5:)
اگه دوستان راهنمايي كنن ممـــــــــــــــــــــــ نون مي شــــــــــــم!
چه جالـــــب!
حالا كه بعضي از پست هاي جديد رو خوندم متوجه شدم كه اكثراي بچه هاي اين تاپيك سوال كننده هستن و ظاهراً جواب دهنده نداريم تو اينجا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيشكي نيست اينجا به سوالات جواب بده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پست سری F میریم کسی جواب نمیده....اینجا میایم کسی جواب نمیده.......کسی یعنی سری F13 اصلا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
سلام.منم همین سوال رو دارم.میخام ببینم آیا VAIO F13JFX مشکلی نداره؟من برای بازی و اینترنت میخوام ازش استفاده کنم.راستی با چه گارانتی بگیرم خوبه؟ میشه یه قیمت بدین؟
تفاوتش اینه که به ایرانی عوارض میخوره و گرونتره ...نقل قول:
تازه شما قضیه گارانتی را هم در نظر بگیر...
نه عزیزم مشکل خاصی نداره ...نقل قول:
در مورد گرافیکش هم GT425 برای گیم میتونید بازی های روز را اجرا کنید:
لینک از نوت بوک چک :
گارانتی هم ایران رهجو و الماسکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Geforce-GT-425M.34152.0.html
قیمت هم تو تاپیک خودش بپرسید
سلام دوستان ميخوام يه سوني بگيرم
تا نهايت 1.300
ميخوام هم شيك باشه و Wide نباشه
نسبتا سبك باشه و باتري زياد باشه
سلام
من 6ماه است که لپ تاب سونی VPC-CW2FGX/E گرفته ام و اطلاعات من درباره لپ تاپ محدود است
این لپ تاپ ویندوز 7 proffesional اصل نصب بود و 4تا recovery disk داخل اون بود که 2تاش فک کتم کپی بود
من با نحوه استفاده این آشنایی ندارم چطور میتونم مث PC ویندوزو عوض کنم بدون اینکه بقیه drive هام پاک بشن و ویندوزم اصل بمونه
ممنون میشم اگه کمکم کنین
یعنی لپ تاپی که چین برای کانادا میسازه با لپ تاپی که برای خاور میانه ساخته هیچ فرقی نمی کنه؟جفتشون مثل هم هستن؟!البته دوست عزیز با توجه به مالیاتی که بش می خوره باز هم قیمتش از این طرف ارزون تر در میاد.نقل قول:
فاوتش اینه که به ایرانی عوارض میخوره و گرونتره ...
تازه شما قضیه گارانتی را هم در نظر بگیر...
اولا که چین بیشتر برای کشورهای خاورمیانه لب تاپ میزنه ...نقل قول:
و کشورهای عضو اتحادیه اروپا از سونی امریکا...
البته الان دیگه چین داره دنیا را دربرمیگیره و محدودیت جغرافیای نداره...
ببینید شرکت سونی تاسیساتش را به طور تمام و کمال + مهندسان و طراحانشون کاملا بر محصولاتشون نظارت و تحت لیسانس دارند ...
حالا یه کارگر در چین مثلا 200 دلار و در امریکا 2000 دلار میگیره که کاملا برای شرکت های بزرگ مقرون به صرفه هست...
یعنی دستگاه اسمبل و مونتاژ + نظارت تمام و کمال در چین...
هیچگاه شرکت های عظیمی مانند سونی و ایسوس و ... با بعضی کمپانی هایی که اصلا قابل رقابت نیستند مقایسه نکنید چرا که این شرکت بر مبنای مشتری مداری هستند و با کاهش کیفیت با کاهش مشتری و در نتیجه سود کمتر هست