سلام میخواستم بدونم توی شخصیت جانی تو مرحله آخرش که میری زندان رو به آتیش میکشی اون بیلی رو میکشیم؟آخه من فکر کردم باید نجاتش بدیم!
Printable View
سلام میخواستم بدونم توی شخصیت جانی تو مرحله آخرش که میری زندان رو به آتیش میکشی اون بیلی رو میکشیم؟آخه من فکر کردم باید نجاتش بدیم!
سلام - من اين بخش رو تو يه تايپيك جداگانه گذاشته بودم , ولي مديران گفتند كه بايد اينجا بزاريم , ما هم گذاشتيم + من هر دو بازي موجود در اين Game رو تقريبا به اتمام رسوندم و با توجه به مشكلات برخي از دوستان, سيو اين بازي ها رو همراه با راهنمايي اينجا قرار دادم , تا همه عزيزان بتونند استفاده كنند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G . a . y Tony = 60% و Lost and Damned= 65%
شما بايد فايل رو كه به صورت rar هست رو دانلود كنيد و راهنماييش توش هست بخونيد و از بازي لذت ببريد .
نكته : 100% تست شده ميباشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من این بازی 2 روز پیش گرفتم بعد نصب بازی وقتی خواستم بازی اجرا کنم این ارورو داد :
EFLC FATAL ERROR :WS10
EFLC FATAL ERROR: XNetstartup failed-Please re-boot your system and/or re-install the game
10093
تایپک مربوط به این بازیو سعی کردم بخونم تا صفحه 67 که خوندم کسی تا حالا با این مشکل روبرو نشده بود می خواستم راهنماییم کنین یا اگه جایی این مشکل مطرح شده بگین :41::41::41: پیشا پیش ممنون از راهنمایتون:40::11:
در ضمن دو بار بازیو نصب کردم بازم این ERROR امد:41:
SYSTEM:
WIN7 64BIT
RAM: 4GB
VGA:ATI 1GB HD5730
CPU: I7_720QM
آقا منم یه مشکل دارم
من بازیم 5 تا DVD بود
Razor که نصب شد و مشکلی نداشت
Windows live هم نصب کردم
آخرین دریور گرافیکمم نصب کردم
بازی بالا میاد و آرم راک استار هم میاد بعدشم چندتا عکس میاد ولی صفحه آیکونا که میخواد بیاد صفحه سیاه میشه
لطفا راهنماییم کنین
با تشکر
نقل قول:کد:http://www.techsupportforum.com/gaming-forum/pc-gaming-support/329154-solved-gta-iv-xnetstartup-failed.html
آقا اون مرحله هست كه لوييس بايد روي دريا از توي هليكوبتر شيرجه بزنه اون يارو رو توي هوا نجات بده من اينكارو ميكنم اما وقتي توي دريا ميفتيم طرف توي آب خفه ميشه بايد جكار كنم?
دوست من این ادرس رفتم اما نگفتی چه کار کنم که:41:نقل قول:
تو هر دو تاپیک پست دادم .لطفا راهنمایی کنید
وقتی میخواد نصب بشه این ارور رو میده ،
feature transfer error
error : access is denied
میشه راهنمایی کنید ؟
بردم dvd رو عوض کردم ، یارو دوستمه اونجا امتحان کردیم نصب شد ولی تو سیستم من همین که inistal میزنی بعد 2 ثانیه این ارور لعنتی میاد اعصاب آدم بهم میریزه به خدا .
اون بازیه 5 dvd هستشا episodes from liberty city
تو دیسک 5 یه فولدره نوشته درایور ، اونجا چندتا نرم افزار جانبی بود نصب کردم بازم . .
لایو و فریم و فیزیکال اینویدیا و دایرکس و بقیه کوفت زهرمارارو نصب کردم بازم . .
ویندوزم sp3 هستش
با ادیمینستراتور هم میرم ارور میده
مسیرم عوض میکنم ارور میده
خواهشا راهنمایی کنید تا دی وی دیارو نشکوندم ، دلم میخواد این بازی رو داشته باشه نه اینکه بندازمش بیرون "نشون میده که من عصبیم"
خلاصه خدا نصیب هیچ گیمری نکنه
لطفا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------
با کمک FOURTH RETURN عزیز مشکل حل شد .اینجا هم نوشتم کسی همچین مشکلی داشت اول باید محتویات دیسک اول رو بریزی تو هارد بعد از رو هارد نصب کنی
دوست عزیز برای ویندوز 64 بیت باید پچ جدید رو نصب کنیدنقل قول:
WIN7 64BIT
يه كاري كن فايل نصبو بريز تو هارد از تو هارد نصب كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه
دستت درست دادا فقط یه چیز دیگه
بازی باگ داره .رزوشم اوردم پاین بازم اونطوری میشه ، زیاد نه ولی اذیت میکنه ، باید چیکار کنم ؟
20 گیگیاست 911 یا یه همچین چیزی هم مینویسه اولش با یه آهنگ چرت میره تو بازی
-------------------------------------------------------------------------------------
اینم راه چارش اینه که هروقت دیدید بازی کند اجرا میشه رزو رو تغییر بدید ، فرقی نمیکنه بالا پایین .هر وفت رزو رو عوض کنی 1ساعتی میشه بدون باگ بازی کرد
خب داداش ببین شما این صفحه نوشته مه .net frame worن رو درست کنی حل میشه .نقل قول:
ادرس پچ جدید کجاست ؟:11: مرسینقل قول:
البه فکر کنم درست بشه شایدم نشه!
اگه adsl داری دانلود کن تا بعدا به من فحش ندی!
لینک 1کد:http://www.4shared.com/file/D-XsMQ4K/EFLC_1120_shopirangetcom_.html
میرورکد:http://rapidshare.com/#!download|24|404485816|EFLC_1.1.2.0_shop.iranget.com_.rar|121432
میرور 2کد:http://hotfile.com/dl/52004158/183cab4/EFLC_1.1.2.0_shop.iranget.com_.rar.html
(قیلطر هست)
کرکش هم هست
دوستان درسته که باید پچ عوض کنم تا باگ درست شه ؟ مرسی که کمک میکنید:11:
دان کردم داش نشد بازم همون ارور داد ممنون:41::11:نقل قول:
آقا منم یه مشکل دارم
من بازیم 5 تا DVD بود
Razor که نصب شد و مشکلی نداشت
Windows live هم نصب کردم
آخرین دریور گرافیکمم نصب کردم
بازی بالا میاد و آرم راک استار هم میاد بعدشم چندتا عکس میاد ولی صفحه آیکونا که میخواد بیاد صفحه سیاه میشه
لطفا راهنماییم کنین
با تشکر
در طول بازی شده که دوربین هی اینور اونور بشه و موتور خودش گاز بخوره و ازش دود سیاه بیرون بیاد ؟
وقتی میرم اون جزیره پایینی واسه جنگ گانگستری اینجوری میشه .
از کزک هست به احتمال قوی .
با یه بار باز و بست بازی درست شد
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
راستی میشه کسی توضیح بده چرا جانی و بیلی دعواشون شد؟؟
شاید مشکلت از اینترنت باشه.اگه مودم adsl روشنه یا به هر نحوی به اینترنت وصل هستی اول کلا مودم را خاموش کن یا یه کاری کن که اصلا به اینترنت وصل نباشی.بعد برو تو بازی ببین درست میشه یا نه.منم یه همچین مشکلی رو داشتم که با این روش حل شد.نقل قول:
به محض اینکه یارو رو گرفتی چتر نجات رو باز کن و توی جزیره فرود بیا نه توی آب.نقل قول:
آقا اون مرحله هست كه لوييس بايد روي دريا از توي هليكوبتر شيرجه بزنه اون يارو رو توي هوا نجات بده من اينكارو ميكنم اما وقتي توي دريا ميفتيم طرف توي آب خفه ميشه بايد جكار كنم?
توی مرحله ی s e x y timeباید یک هلیکوپتر برداریو سه تا قایق رو بزنی,من اونجا گیر کردم هرکاری میکنم نمی تونم همشونو بزنم اشکم دراومد چندبار این مرحله رو رفتم هر دفعه یکی به زور یا دوتا شانسی میزنم .
میخواستم ببینم چجوری باهاش کار کنم یعنی غلق خاصی نداره؟:41::41::41::41::41::41::41:
منم با هلکوپتر نتونستم بزنم رفتم نزدیک جایی که خودشون پیاده میشن از هلکوپتر اومدم پایین همه رو با اسلحه دوربین دار زدم و قایق ها رو هم با RPG زدم بعد سوار هلکوپتر شدم....
حالا این مرحله رو رد کردی؟نقل قول:
اگه بیای پایین از اول نمیاره آخه فکر کنم باید با هلکوپتر بزنیشون من پیاده نشدم اما یکی مثله من همینجا رو مونده گفت پیاده میشی از اول میاره اما نمی دونم اونم همونجا که شما گفتی پیاده شده یا نه؟
آقا یه مسلمون بیاد جواب مارو بده من ویندوزمو عوض کردم الان که سیو بازیو کپی میکنم سر جای قبلی سیوو نمیشناسه چی کار کنم ویندوزم 7 هستش
خیلی راحته.با فاصله کم بالا سر آخرین قایق پرواز کن.چون محدودیتی تو شلیک موشک نداری پشت سر هم شلیک کن تا بالاخره یکیشون بخوره به قایق.وقتی صدای نزدیک شدن آر پی جی رو هم شنیدی برو بالا که بهت نخوره.نقل قول:
اگه با کامپیوتر بازی میکنی برای کنترل کردن هلیکوپتر بهتره دکمه ها رو عوض کنی.مخصوصا بالا و پایین رفتن رو بزار روی دکمه های جهات که کنترل برات راحت بشه.
نمیدونم شلیک موشک توی تنظیمات اولیه خود بازی کدوم دکمه هست اما اگه یکی از دکمه های کیبورده به نظر من بیارش روی موس که راحت بتونی شلیک کنی.
شما کافیه سیوارو بریزی به این آدرس your document name/my documentنقل قول:
که your document name همون فولدری است که در محیط دسکتاپ بالای my computer است و معمولا اسم آن همانی است که شما در نصب ویندوز انتخاب می کنید.مثلا مال من hadi است.
البته می توانید به این آدرس هم کپی کنید.
C:\Users\your dcument name\my Documents
این کارم کردم ولی باز سیوو نمی شناسهنقل قول:
نقل قول:
شما سیو تو این آدرس سیو کن ببین چی میشه
C:\Users\your document name\AppData\Local
دوست عزیز اینجا هم کپی کردم ولی مشکل حل نشدهنقل قول:
شما دارین چیو کپی می کنید؟باید فولدر Rockstar Games رو با قبلی جایگزین کنید.اگه برین آدرس
C:\Users\your dcument name\my Documents فولدر Rockstar Games رو می بینید که باید با اون جایگزین کنید.
من چیت های این بازی رو که میزنم فقط ماشین و تفنگ هاش + پلیس اوکی میشه
ما بقی چیت ها که تانک و هلی کوپتر و ایناست هیچ کدوم نمیاد ... چرا ؟
خوب منم گفتم که قبلا فولدر rockstar توی Document و user.local کپی کرده بودم که اینجا سوال نوشتمنقل قول:
کسی نیست جواب بده :5:نقل قول:
دوستان توی این پوشه بریزید:
My Documents--->rockstar--->gta--->save games
اسمها شبیه همین چیزه که گفتم
ضمنا من سیو گیم جانی موتور سوار و برادران:19: رو می خواستم
تا اونجا که من میدونم تانک و هلی کوپتر فقط مربوط به داستان لوییس هست و احتمالا شما چیت ها رو توی اون یکی داستان میزنید برای همین جواب نمیده.چیت های تانک و هلی کوپتر رو توی داستان لوییس امتحان کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم روی لپتامم
4 تا دی وی دی بود (اینطور که دیدم مال همه 5 تاس )
ولی بازی اجرا نمیشه
خودش کرک شده بود و هنگام اجرا لوگوی کرک razor رو نشون میده
بازی اجرا میشه اما ویندوزم که 7 64 بیتی هستش ارور میده و میگه مشکل در هنگام اجرا داره و برنامه stop شده
روی فایل EFLC هم که میرم fatal error rmn60 میده
چیکار کنم ! ؟
عیب از دی وی دی هامه ؟!؟!
ممنون ولی بازم نشدنقل قول:
شاید مشکلت از اینترنت باشه.اگه مودم adsl روشنه یا به هر نحوی به اینترنت وصل هستی اول کلا مودم را خاموش کن یا یه کاری کن که اصلا به اینترنت وصل نباشی.بعد برو تو بازی ببین درست میشه یا نه.منم یه همچین مشکلی رو داشتم که با این روش حل شد.
اصلا وصل اینترنت نمیشم وقتی میارم
GAY AND TONY:
من تو اون قسمت که تو کلوپ 100 نفر میریزن و باید از تونی محافظت کنی گیر کردم هر چی میکشی بازم میان و لوئیس رو میکشن!
راهش چیه؟
منم چند دقیقه پیش بازی میکردم همینجا رسیدم.2-3بار بازی کردم دیدم سخته آوردم بیرون بعدا برم.ولی واقعا سخته نفهمیدم کی منو زد:!13::13:نقل قول: