اين پچ جديده كرك نمي خواد؟؟؟
Printable View
اين پچ جديده كرك نمي خواد؟؟؟
نه لازم نیستنقل قول:
سلام من دیروز بازی رو نصب کردم همون لجظه کارارو انجام دادم رفتم بازی کردم اما امروز می خوام برم بازی کنم رو play کلیک می کنم رو قسمت داسش که میاد میمونه نمیره تو بازی دلیلش چیه؟
سلام
من این بازی رو همین سایت خریدم اصلا هم مشکلی با اجراش نداشتم بدون هیچ مشکلی بازی کردم
ولی این پچ جدید رو امروز دانلود کردم و بازی خیلی روانتر اجرا میشه واقعا پیشنهاد میکنم حتما دانلود و استفاده کنین
دوست عزیز شما زود دیسکانکت می کنی.اگه دیرتر دیسکانکت کنی بعد بری تو بازی چنین مشکلی بوجود نمیاد.نقل قول:
موفق باشی
بابا یه رفیق پیدا نمیشه جواب مارو بده؟:10:نقل قول:
این پچ جدید روی کرک razor کار میده؟
اگر من بخوام پچش رو نصب کنم باید کرک رو پاک کنم؟ چجوری پاک میشه؟
اگر جواب بدید خوشحالم میکنید:11:
راستش صفحه اول رو دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد!:41:
ممنون:40:
من امروز یه پچ جدید ریختم . البته این پچ ورژن 1.0.2 بود که با اون قبلی فرق داشت. منم خودم اصلا مشکلی با بازی نداشتم خیلیم خوب میومد ولی خریت کردم ریختمش یه سری تغییرات تو منو ایجاد کرد . ولی وقتی رفتم تو بازی texture mising پیدا کرد . حالا کاری ندارم به این پچ فقط اگه کسی راهی بلده بدون نصب دوباره پاکش کنم لطفا بگه!
این لینکم توضیحشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینو بگم که این پچ جدید (1.0.2.0) رو نگیرید از دستتون رفته ! من قبلا از خیر بازی گذشته بودم ! ولی الان با این پچ رو ویستا براحتی بازی میکنم ! benchmark ندارم تو تصویر زیر مشخصه ! وگرنه میزاشتم ! با کرک رازور :
می بینید که تنظیمات جدید هم اضافه شده ! واقا عالی شده !کد:http://i42.tinypic.com/10mu053.jpg
سیستم من :
CPU : 3.2 FULL
RAM : 1GIG 667
VGA : 8500 GT DEAFULT
یک سوال : با این تنظیمات شما حال می کنین با بازی کردن؟؟؟؟؟!!نقل قول:
چون مال من که همی چیزش تا تهه بازم کمی کمبود میاره بازیش بعدش دیگه شما...
البته خوبه بازم همین که بازی میاد بالا و سایه هاش درسته غنیمتیه برای بعضی ها.
ممنوننقل قول:
صفحه اول به کارم نیومد بازم دسته مورد داره
درایور که سهله من حتی بایوس مادربورد رو هم آپدیت کردم !
برم پچ جدیده رو نصب کنم شاید درست بشه ولی حیف شد با دسته بیشتر حال میده .
راستی کرک رازور که تو پست اول معرفی شده با این پچ جدید کار میکنه ؟
آره کار می کنه...احتمال هم داره با این پچ مشکل دسته ها هم حل بشه..نقل قول:
آقا من میگم ریختم زده به هم ریخته تکسچرو اونوقت شما میگی نگیری از دستت رفته!!!!!:27::27:نقل قول:
یکی بگه این پچ جدیده چجوری نصب میشه؟؟؟؟
من دانلود کردم ولی نتونستم راش بندازم.
البته مشکل خاصی ندارم ولی بعضی موقع ها یه تیک های کوچیکی میزنه.
با کرک رزور کا میکنه دیگه!!!:20:
بچه ها من بعد از اینکه این پچ رو ریختم یه مشکلی درست شد به این صورت که به هیچ وجه پشت کامپیوتر نمی نشست...نه تو مرحله...نه همینجوری...مجبور شدم دوباره نصب کنم و الان که پچ رو نریختم خوب کار می کنه...
نشد یه پچ بذارن که یه جا دیگه رو خراب نکنه!
ا راست میگی پس من بدبخت شدم!!!!!:18:نقل قول:
ولی توپه توپ شده گرافیک وایییییییییییییییییییی!!!!!! !!!!!!!!!!!
من که تموم کردمش کامپیوتر میخوام چی کار!
ولی به نظر من که میرزه دیگه نه توی بازی گیر خراب میکنه و نه ساختمونا خرابن!!!!
به درد من که میخوره ولی به خاطر تو همین الان یک دید میزنم
یکی کمک کنهنقل قول:
من اصلا هیچی نمی فهمم....توی مانیتورها هیچی مشخص نیست
plz help....
سلام دوستان
مثل اینکه مشکلات این بازی تمومی نداره...
به قولی این پچ هم خودش به یه پچ نیاز داره!:31:
بعد از ریختن پچ 1.0.2.0 دیگه نمیتونم از اینترنت داخل بازی استفاده کنم و هر چی جلوی کامپیوتر(چه توی کافی نت چه توی خونه) دکمه e رو میزنم فایده ای نداره!
دوستان لطفا یه نفر تست کنه و ببینه برای خودش هم اینجوریه یا نه و جوابشو بزاره.
ممنون...فعلا!:40:
دوست عزیز اگه 3 تا پست قبل رو نگاه می کردی بنده هم این مشکل رو داشتم و بخاطر پچهنقل قول:
سلام
اقا ما هم اخر این بازی رو گرفتیم ...ولی به یه مشکلی بر خودم...:41:
بازی رو طبق گفته های شما نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم موس بازی هم چند ثانیه یه بار گیر میکرد ....از بازی اومدم بیرون دوباره رفتم توی بازی دیگه گیر نکرد...استارت گیم رو زدم وارد بازی شد بدون مشکل دمو دیدم (تا دم در خونه رومن هم بردم بدون مشکل) ولی تا یه زره tv میبینم باز اون حالا لگ های کوچیک که هر چند ثانیه یه بار میزنه شروع میشه ....
وقتی هم از خونه میام بیرون هیچ مشکلی ندارم (به جز سایه های پل بالا که انگار کنارش رو با سپری پینت رنگ زدن ) ولی باز اون مشکل لگ های کوچیک هستش....باز وقتی از بازی میام تو منو میبینم باز موس داره هی گیر میکنه....
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟
در ضمن من چجوری سیوم رو لود کنم اصلا" گزینه لود گیم نداره.... (پروفایلم ساختم)
مرسی دوستان
ای ! کمی تا قسمتی حال میکنیم ! راستش رو بخوای خیلی حال نمیکنیم ! ولی قبل از ریختن پچ من با پایین ترین تنظیمات اصلا نمیتونستم بازی کنم ولی الان خیلی خیلی بهتر شده ! الان منم اوردمشون پایین ! ولی 100 درصد از قبلیه بهتره ! من از memturbo هم اخه استفاده می کنم !نقل قول:
اون دیگه احتمالا مشکل شماست ! تو عکس می بینی که تکسچرها هم مشکلی نداره !نقل قول:
کلا نتیجه اخلاقی این پچ این بود که اونایی که مشکل با بازی ندارن نریزن. من خنگ داشتم با تنظیمات خوب بازی میکردما . چه مرضی گرفتم ریختمش؟!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن دیگه نمیتونین شنا کنین . اگه برین تو اب همون جا مهمونین . امتحان کنین ببینین مال شمام اینجوریه!
خیلی ممنون از اینکه جواب دادین!نقل قول:
واقعا دستتون درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو پچ با کرک ریزر کار می کنه...من اول کرک رو ریختم و بعد پچ...بدون مشکل کار کرد...بر عکسشم احتمالا کار کنه.نقل قول:
دوستان عزیز من پیشنهاد می کنم که از کرک ریزور همراه با پچ 1.0.2.0 استفاده نکنین!چرا چون که کرک ریزور فقط با ورژن اول بازی کار می کنه و اگر بخواین اون رو با ورژنهای بعدی استفاده کنین 100% توی بازی دچار مشکل میشین!دوستانی که پچ 1.0.2.0 رو نصب کردن و مشکل دارن بازی رو یه بار حذف و دوباره نصب کنین و از کرک فدور استفاده کنین به نظر من بهتره و به احتمال زیاد مشکلات هم حل بشه!کرک فدور برای همه ورژنها به خوبی کار می کنه چرا چون که فقط یه launcher ساده هست و هیچ ربطی به فایل اصلی بازی نداره!
من این پچو ریختم ولی هیچ چیزی تغییر نکرد.fps همونجوریه!:41:
حالا مشکل کامپیوترشو تست نکردم.
خدا کنه خراب نشده باشه.درست که نکرد حالا خراب نکنه!!!:19::13:
راستی کرک فدور و پچ اولی و از کجا دانلود کنم؟؟!
کامپیوتر که 100% خرابه.نقل قول:
FPS هم زیاد نکرد فقط مشکل سایه ها رو حل کرد.
اگه Shadow Quality رو روی آخرین درجه بزارین سایه ها فضا میشه.
کلا برای کسانی خوبه که بازی رو تموم کردن.
شنا کردن هم برای من درسته!!!!!!
شما یکبار بازی رو حذف و دوباره نصب کنین و بعد پچ 1.0.2.0 رو دانلود کنین(لینکش توی صفحه ی پیش هست) و نصب کنین و سپس کرک فدور که حجمش 26 کیلو بایت هست رو از اینجا دانلود کنین:نقل قول:
من این پچو ریختم ولی هیچ چیزی تغییر نکرد.fps همونجوریه!
حالا مشکل کامپیوترشو تست نکردم.
خدا کنه خراب نشده باشه.درست که نکرد حالا خراب نکنه!!!
راستی کرک فدور و پچ اولی و از کجا دانلود کنم؟؟!
و بعد به محل نصب بازی کپی کنین.در ضمن این مشکل پشت کامپیوتر ننشستن برای من هم هست پس در نتیجه باید منتظر یه پچ جدید باشیم.کد:http://gf.wiretarget.com/gt/GTA.IV.Crack.Securom.Bypass.Launcher.UBER-PROPER-FeD0R.rar
بابا پچ عالی بود به من حدود 51 فریم داد البته قبلا 43 فریم میگرفتم
مشکل سایه ها هم حدود 90 درصد حل شد
کامپیوتر هم نمیدونم چون اول بازی هستم
ولی در کل خوب بود حالا مگه چی میشه اگه پشت کامپیوتر نشینه
تو رو خدا کمکم کنید
مشکل من فقط فقط اینکه کارت صدام توی پک 3 نصب نمیشه در ویندوز های دیگه این مشکل رو ندارم فقط ایکس پی پک 3 اینجور شده
فقط فقط مشکلم اینکه نمی تونم کارت صدام رو نصب کنم
همه چیزم حله هیچ اخطاری نمیده فقط باید کارت صدام نصب بشه
من در حال حاضز مشکل سایه دارم بنظر شما پچ رو نصب کنم
و یه سوال اگه بخوام کلیپ های که تو بازی سیو کردم رو ببینم باید چیکار کنم
و اگه بخوام سیو کسی رو تو سیو خودم اضافه کنم باید کجا بریزم
اگه نشینه کلی از مراحل رو نمی تونی برینقل قول:
دوستان من مشکله سایه دارم باید چی کار کنم پچم نصب کردم
اگه منظورت برفکی بودن سایه هاست که خود بازی اینجوریه :46:نقل قول:
اما اگه سایه ها ناپدید میشن و دوباره ظاهر میشوند با ید اخرین درایو کارتت رو دان کنی و نصب کنی.
Shadow Quality رو Very High کن.نقل قول:
این مشکل از ویندوزته...من اینطوری حلش کردم: یه ویندوز سرویس پک 2 نصب کردم...کارت صدا رو نصب کردم...بعد روش آپدیت مربوط به سرویس پک 3 رو نصب کردم و درست شد.نقل قول:
حالا شما اول رو همین آپدیت سرویس پک 3 رو نصب کنید شاید درست شد...اگه نه اونطوری واسه من جواب داد.
راست میگی:18:نقل قول:
وای بدبخت شدم:41:
چند درصد بازی رو باید برم تا پشت کامپیوتر بشینه
fps رو تغییر نداد.اما من می تونم پشت کامپیوتر بشینم:20:
مشکل سوت نزدن هم حل کرد.(برای تاکسی)
چون من توخونه پسر خالم با ps3 بازی کرده بودم میدونستم که سوت داره :31:
اولش نمیتونستم اما بعد نصب پچ تونستم سوت بزنم.:27:
من که حدود 60 درصد بزی رو رفتم.بقیه بازی رو همینجوری میرم.
چو مشکل خاصی نداره.
نقل قول:
چییییییییییییییییییییی؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
مال شما درسته؟؟؟؟؟؟
تلویزیون چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
سوت که برای همه درسته :دی
راستی کرک شما چه کرکیه؟؟؟؟؟؟؟؟
آره درسته.تلویزیونم درسته.نقل قول:
پس چرا قبلا برا من سوت نمیزد؟!؟!!:14:
کرکم رازور
Mano Bebakhshid to vista ke mikham gta 4 ro nasb konam nemishe porsidam ke bayad dar propertis berim va to copticatly on ro bayad be windows sp2 bezarim ta setupesh run beshe man migam nemishe vistash kard chon ro windows sp2 graphic directx 9 dare na dah va hich farghy ba xp nadare