سلام ببخشيد من نتونستم 160 صفحه رو بخونم فرق N97 با N97 mini چيه ؟ كدوم بهتره بگيرم.
Printable View
سلام ببخشيد من نتونستم 160 صفحه رو بخونم فرق N97 با N97 mini چيه ؟ كدوم بهتره بگيرم.
سلام
میخواستم gps گوشیم را راه بندازم ولی نمیدونم چیکار باید کرد؟همچنین قطب نما .خواهشا کمک کنید.:11:مثلا من که اصفهانم از کجا باید نقشه شهر بیارم ؟چه طور باید نصب کنم؟چه طور میتونم بفهمم مثلا سمت چپم شمال هست یا جنوب؟مسیر یاب صوتی چه طور فعال میشه؟اصلا چی هست؟؟؟فرض کنید واسه یه مبتدی توضیح میدید.واقعا ممنون که جوابم را میدید.:11::11:
اول آخرین ورژن nokia ovi maps که فکر کنم 3.04 هست رو دانلود کنید! با Nokia Ovi Suite هم میتونی اپدیت کنی!نقل قول:
برای نقشه های جاده های ایران + 7 8 تا از شهر های بزرگ که یکیش هم اصفهان هست از Nokia Ovi Suite برو به بخش MAP و بعد از لود لیست مپ ها از لیست مپ ایران رو دانلود کن فکر کنم حدود 30 مگ هست!
برای راه اندای gps هم هیچ کاری لازم نیست انجام بدید! فقط در یک مکان باز باید منتظر باشید تا با ماهواره ها ارتباط برقرار کنه!
برای قطب نما هم بهتر از خود نوکیا یک نرمافزاری هست به نام N97 Compass که خیلی حساس تر+ سریعتر جواب میده!
خیلی خیلی ممنونم.میشه بیشتر تو ضیح بدید. من wi fi دارم.من اول رفتم sw update بعد داخل لیستش چیز مربوطی نبودنقل قول:
-------نقل قول:
شما چرا از فیلم آموزشی من استفاده نمی کنی؟
در مورد قطب نما هم بگم که شما کافیه که برنامه را اجرا کنی به اسم Compass بعد خودش جهت را نشون می ده و اگر می خوای تو نقشه قطب نما رو ببینی اگه دقت کنی یک دایره پایین نقشه هست که اگر لمسش کنی جهت را هم بهت نشون می ده
دانلود کردم چرا اجرا نمیکنه؟؟؟در ضمن این برنامه compass را از کجا بیارم؟؟؟نقل قول:
شرمنده همه n97 دارا ولی خیلی دلم می خواد یه فحش آبدار به n97 یا nokia یا حداقل گارانتی اصلی نوکیا بدم !!! من یه n97 دو هفته پیش خریدم (11/5 ) هیچی نشده خراب شد !!!نه از دستم افتاد نه چیزی و دیگه روشن نمیشه بردم گارانتی گفت تعمیرش طول میکشه برو یه دو هفته دیگه بیا !!! آخه گوشی دو هفته ای چرا باید تعمییر بشه ؟؟؟ به جای تعمیر نمی تونستن یه نوشو بهم بدن ؟؟؟:19:
-----------نقل قول:
بعد از دانلود باید توسط برنامه Winrar فایل را از فشردگی خارج کنی بعد اجرا کنی
برنامه اگر تو گوشیت نیست برات آپلود کردم دانلود کن و تو گوشیت نصب کن
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/Compass_Touch_v1.0.sisx
موفق باشی
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
----------نقل قول:
متاسفم دوست عزیز
شانست بده دیگه
البته گوشیهایی که تحت لیسانس باشن و ساخت چین زیاد نمی شه روشون حساب باز کرد به هر حال امیدوارم زودتر درست بشه اگر قابل تعمییر نباشه و گارانتی اصلی باشه و نگن ضربه خورده یه نوشو می دن بهت
موفق باشی
دوست عزیز، این لینک مشکل دارهنقل قول:
میشه اونو یه جای دیگه آپلود کنید؟ واقعا ممنون میشم
-----------نقل قول:
من تست می کنم مشکلی ندازه اما اینم 1 لینک دیگه
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/Connect.rar
موفق باشی
گوشی اهنگ هایی رو که از طریق کابل ریختم تو گوشی تو موزیک لایبری بالا نمی اره هرچی هم رفریش میکنم هیچ فایلی اضافه نمی کنه .مشکل از کجاست. اصلا یه پلیر خوب که تاچ گوشی رو هم ساپورت کنه چیه
خیلی ممنون. فیلم رو نگاه کردم و همه کارایی که گفته بود رو انجام دادم، اما هنوزم مشکل قطع و وصل شدن اینترنت سرجاشهنقل قول:
دیگه نمیدونم چکار کنم
-----------------نقل قول:
شاید آنتنت می پره!
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
------------نقل قول:
دوست عزیز در یک صورت این حالت پیش میاد وقتی که شما گوشی را به حالت PC Suite به سیستم وصل کنی و آهنگ را انتقال بدی به طور خودکار به لیست اضافه می شه و به ریفرش نیازی نیست
شما یک بار به حالت Mas Storage به سیستم وصل کن و امتحان کن
موفق باشی
فرمور کوک شده ریختی؟؟؟نقل قول:
اگه پاسخت مثبته احتمالا باید آهنگ هات رو بریزی توی پوشه Music تا پخش کننده بشناسه... این از ویژگی های فرمورهای دستساز ( کوک شده ) هست
شاد باشین
التماس دعا :46:
به نظرتون معقولانه اس من ان97 رو بفروشم ان8 بخرم ؟
سلام رفتم سايت نوكيا ovi map براي n97 معمولي نبود براي ميني بوى فقط
کسی قصد جواب دادن نداره؟؟؟؟نقل قول:
منظورت از فرمور کوک شده چیه من گوشیم ورژن 11 بود رفتم دادم واسم به 21 اپدیت کردن. در ضمن من اهنگ ها رو از طریق کابل و تو جالت mas storage ریختم تو یه پوشه ای که خودم ساختم حالا راهی واسه اضافه کردن اهنگ تو لایبری نیست.نقل قول:
------------نقل قول:
خوب شما اگر به سایت نوکیا مراجعه کنی می بینی ورژن 22.0.110 را برای آپدیت آماده کرده و دقیقا یکی از مشکلاتی که توش برطرف شده مربود به موزیک پلیر و زنگ گوشی هستش و شما با آپدیت به این ورنژن این مشکل را برطرف کن
Direct upgrade to your free navigation
Contains fix for intermittent ringtone problem
Performance improvements
موفق باشی
سلام Ovi maps 3.04 که آخرین نسخه از این نرم افزار هست رو میتونی از این لینک دانلود کنی.نقل قول:
تشکر فراموش نشه...
:8::8::8::8::8::8:کد:http://downloads.ziddu.com/downloadfile/9950423/OvimapsS60v5.rar.html
اقا من با گوشی کانکت شدم بعد می رم تو sw update بعد اپدیت ورژن 22 اونجا هست با حجم 1و خورده ی مگابایت اگه از اونجا دانلود کنم و نصب کنم مشکلی ایجاد می شه .یعنی دفترچه تلفنم می پره و گوشی فلش می شه یا نه ؟
تا جایی که میدونم فلش نمیشه فقط بروز میشه!نقل قول:
و دفترچه و ... هم فکر کنم سرجاش باقی میمونه!
--------نقل قول:
بله از طریق گوشی می تونی آپدیت را انجام بدی و اطلاعات هم سالم می مونه اما از Sw Updater نمی تونی فریم ویر را آپدیت کنی اونجایی که شما دیدی فقط به شما پیغام می ده که فلان ورژن وجود داره و شما باید برای آپدیت به مسیری که می گم بری
Meno=>Settings=>Phone=>Phone mgmt=>Devices update
در اینجا Options را بزن و Check for Updates را انتخاب کن وقتی ورژن جدید را نشون داد آپدیت را انجام بده
موفق باشی
نقل قول:
سیستم عامل سیمبین از سه بخش تشکیل شده: هسته، بدنه و پوسته. هسته یا کرنل در قالب فایل های MCU فلش و بدنه در قالب فایل های PPM فلش و پوسته در قالب CNT فایل های فلش وجود دارن
فرمور ( سیستم عامل گوشی ) کوک شده به فرموری می گن که توسط افرادی بدنه و پوسته اون دستکاری می شه؛ امکاناتی بهش افزوده، برخی امکانات ازش حذف و یک سری از ویژگی هاش هم عوض می شه.
برخی برای این که میوزیک لایبراری پر از فایل های صوتی گوناگون در سراسر گوشی نشه ( زنگ و آهنگ و کلیپ صوتی با هم قاطی نشن ) اقدام به تغییر دایرکتوری میوزیک لایبراری از پوشه Sounds به پوشه ساختگی Music می کنن.
شما گوشیت رو دادی بیرون احتمالا برات از همین دست سازها ریختن. یه بار امتحان کن. یه پوشه به نام Music توی حافظه هارد گوشی درست کن و یه دو تا آهنگ هم بریز توش. سپس برو به پخش کننده و یه بار نوسازی یا همون Refresh کن و ببین میاد توی پخش کننده یا نه. اگه اومد یعنی این که باید آهنگ ها فقط و فقط در همون پوشه Music باشن.
شاد باشین
التماس دعا :31:
شرمنده دانلود نمیشه.میشه لینک دیگه ای بذارید؟؟؟نقل قول:
اقا این ورژن 22 اصلا ارزش دانلود داره.شنیدم که سر کاریه فعلا با همین ورژن تا اومدن ورژن 30 صبر می کنم. در ضمن کسی خبری از این ورژن 30 نداره.اینکه کی میاد.
برای دانلود آین برنامه باید از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کمی چون که دوستانه زحمت کش این رو زحمتشو کشیدننقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه بازی های n-gage رو چجوری باید بازی کنم ؟؟؟( بجز اینکه باید برنامه n-gage رو دانلود و اینیستال کنم )
بازیهای N-Gage که پولی هستن و شما مجبوری از نسخه کرک شده استفاده کنی که این هم مستلزم هـک شدن گوشی هستش و اگر گوشیت را آپدیت کرده باشی دیگه با برنامه های که برای هـک گذاشته شده نمی تونی هـک کنی و مجبوری از فریم ویر کوک شده استفاده کنینقل قول:
و بازی کردنش هم خیلی سادست ابتدا بازی را دانلود می کنی و در فولدری به نام ngage تو هارد گوشیت کپی می کنی و بعد وارد N-Gage می شی و آیکونی که برات ظاهر شده را انتخاب می کنی تا نصب بشه و بعد از نصب می تونی بازی کنی
موفق باشی
من گوشیم رو آپ کردم وریم ور کوک شد هرو از کجا گیر بایرم ؟
----------نقل قول:
شما باید از روشی برای هـک استفاده کنی
ابتدا باید فایلهای فریم ویر گوشیت رو دانلود کنی
و فایل Jas_RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.rar را هم دانلود کنی که مخصوص ورژن 22.0.110 هستش و می تونی این فایل را در گوگل جستجو کنی و در آخر با جف فلش کنی
موفق باشی
8 برای نهایت، N برای نوکیا، N8 برای راه حل (قسمت اول)عدد 8 همیشه من را یاد علامت بی نهایت میاندازد ، نهایت، تکامل و .... دقیقا مثل LED عدد 8 که تمامی اعداد و حروف از روی آن طراحی شدهاند.به درستی N8 میتواند یکی دیگر از قدمهای شرکت نوکیا برای رسیدن به "شرکتی برای راه حل" باشد، به لطف این شرکت فرصتی برای من مهیا شد تا نمونهای از "prototype N8" را در محل شرکت برای شما بیشتر معرفی کنم؛ پس با ما باشید:اولین چیزهایی که در نظر اول توجه من را به آنها جلب کرد:• خوش دستی• کیفیت صفحه نمایش و تاچ خوب• داشتن پورت HDMI• و عدد 12 پشت گوشی -دوربین 12 مگاپیکسل- بود.برای اینکه از پشتیبانی فارسی آن هم خیالم راحت شود، سریع تو قسمت Messaging رفتم و جملهای که میبینید را نوشتم:"سلام من N8 هستم."بعد هم از طریق پورت HDMI گوشی را به تلویزیون متصل کردم. کیفیت تصور واقعا عالی بود.از دیگر قابلیتهای نوکیا، GPS خوب آن است؛ پس به سراغ GPS گوشی N8 هم رفتم، عالی بود، مخصوصا با صفحه لمسی خوبی که دارد کار با آن را خیلی راحتتر از گوشی N97 من کردهاست.عدد 12 پشت گوشی از دیگر قابلیتهای فوق العاده این گوشی بود، عکس گرفتن با آن، هم راحت بود و هم دارای قابلیت ویرایش تصویری بود که خود دوربین داشت، پس این وسیله را برای من به یک همراه همه کاره و بی نظیر تبدیل میکرد.حالا وقت رو کردن برگ برنده بود – که تا حالا کم برگ برنده رو نکرده بود-آیا تا بحال جایی بودید که کامپیوتر دم دستتون نبوده باشه یا فایلی روی فلش کسی بوده که باید آن را جابجا می کردهاید، اما نتونستهاید، برای من که خیلی پیش امده؛ گوشی N8 توسط یک کابل به راحتی فلش مموری شما را میخواند. عالی نیست ....پس منتظر باشید!
شما اینو از کجا گیر اوردید داداش ؟!!!
ايول!!! ببينم صفحه نمايشش خازني هستش؟
گويا اين آخرين گوشي سري ان هست كه سيمبين عرضه ميشه و Nهاي بعدي Meegoهستند.
سلام دوست عزیزنقل قول:
این بررسی یا به اصطلاح Demo Hands-on در دفتر نوکیا در تهران انجام شد نه بیرون از دفتر.
من هم خبرنگار حوزه IT هستم که این امکان برایم فراهم شد؛ این نوع بررسیها معمولا برای تعداد محدودی از خبرنگاران و وبلاگ نویسان این حوزه فراهم می شود.
سلام آقا من میخوام اوی مپ گوشیم رو آپدیت کنم با اس دبلیو اما پیغام میده درایو سی جا نداره همه چی رو هم از درایو سی پاک کردم ۱۵ مگابایت خالی داره چیکار کنم بیشتر بشه فضایه خالیش؟
ریست فکتوری کن #7370#* ولی قبلش بک آپ بگیر چون درایو c فورمت میشهنقل قول:
دوست عزیز میشه زیر دیپلم توضیح بدید ؟؟؟:31::31:نقل قول:
من اون فایله rar. رو دانلود کردم حالا چی کار کنم ؟؟
دوست عزیز من می خوام بازی های N-gage رو بازی کنم!! من برنامه اصلی رو ریختم و بازی رو هم ریختم ولی وقتی می خواد اینیستال کنه اررور میده File Corrupted که دوستان گفتن از تاریخشه من هم تاریخ رو درتس کردم ولی هنوز اررور میده !!
دوستان هنوز خبری از فریمور ورژن 30 نیست؟
----------------نقل قول:
گفتم که عزیزم
اول فریم ویر اصلی گوشیت که 22.0.110 هست را دانلود می کنی و بعد این فایل که گفتم را دانلود می کنی
این فایل را از فشردگی خارج کن و به پسوند فایل دقت کن
دقیاقا با همون پسوند یک فایل هم تو فریم ویر اصلی گوشیت وجود داره که شما این فایل کوک شده را دقیقا هم اسم همون فایل اصلی فریم ویرت می کنی که پسوندش شبیه این بود
بعد این فایل را به جای فایل اصلی فریم ویر اصلیت قرار می دی و با جف فلش می کنی
موفق باشی