من در استانه خرید ای دی اس ال هستم ولی ما خونمون دائم در حال جابه جایی است و ایا با تعویض مکان باید هزینه های اولیه رو پرداخت کنی؟
Printable View
من در استانه خرید ای دی اس ال هستم ولی ما خونمون دائم در حال جابه جایی است و ایا با تعویض مکان باید هزینه های اولیه رو پرداخت کنی؟
هزینه رانژکردن خط....10000تومننقل قول:
درصورتیکه آی اس پی فعلی شما اون منطقه را ساپورت کنه
اگر ساپورت نکنه وآی اس پی عوض بشه هزینه تنظیم مودم هم شامل خواهدشد
دوستان کی از مرکز سلمان از پارس انلاین سرویس 256 میگیره اگه میشه سرع دانلودش رو بگه
خبرهای جدید : دیروز یه سر دم شرکت شاتل . آقای بهشتی گفت احتمالن تا دو هفته دیگه سرعت art1 را بالا میبرن
الان art1 سرعتش روی 1024 هست؟!نقل قول:
جون هر کی دوست دارید . اگه این مسولان شرکتها رو میشناسید بگید چرا برای وصال adsl ارائه نمیدن چرا باید ما یه فایل 5 مگی را در 1:2:37 یک ساعت و دو دقیقه و سی هفت ثانیه دانلود کنیم
دوستان ، الآن برای معالی آباد (مرکز دستغیب) کدوم سرویس دهنده رو پیشنهاد می دین؟
پ.ن: نمایندگی شاتل آدرسش کجاست؟
دلیلش اینه که مرکز وصال مشترکین خیلی زیادی نداره برای ISP ها نمیصرفه برای اون مرکز 40 50 میلیون تجهیزات Adsl نصب کنن!نقل قول:
خیابان قصرالدشت-روبروی خیابان عفیف آباد-ساختمان جنب بانک ملی- طبقه سومنقل قول:
شماره تلفن های: 6286379-6286377-6286611-6286570-6256571
نه الان داون استریم من 192 استنقل قول:
سلام برای مرکز با پیش شماره 6359 - معالی اباد کدوم شرکت رو پیشنهاد می دین؟؟ممنون
چندروزه که باز شدن پیچها /وهمچنین قطعی زیاد برای من پیش میاد
شاتل eco128 مرکز کلبه
دوسانیکه تو این محدوده هستند هم همین جوره یانه؟؟
به پشتیبانی که میگم میگه ما مشکلی نداریم فکر می کنید باید چکار کنم؟؟؟؟
تو مرکز ابوذر از پارس لاین سرویس گرفتم خیلی خیلی افتضاحه ، هر از 15 دقیققه یه قطعی داره
به نمایندگی گفتم گفت بعد از عید این مشکل پیش اومده و قول دادن درست بشه وخیلیها مشکل دارن
توصیه من فعلن از این شرکت نگیرین تا وضعیتش معلوم شه
:10: می شه لطقا بگین؟:10::8:نقل قول:
کسی از دوستان همسایه مانیست که توضیح بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بولوار گلستان که منطقه مخابراتی حافظ باشه اشتراک آرت1 دارم . با این که سه روزه بیوقفه دانلود میکنم تا این لحظه قطعی نداشتمنقل قول:
پیجها برات راحت باز میشه یانه؟نقل قول:
بنظرت ایراد از کجاست من تازه ویندوز عوض کردم XP SP3
ولی بیشتر وقتها شکل دوکامپیوتر درتسکبار من خاموشه حتی موقع انتقال دیتا
از فایرفکس هم استفاده میکنم بازهم مشکل دارم
راستی من با کارت شبکه کانکت میشم شما هم همینطور؟
ممنون
بله پیجها راحت باز میشهنقل قول:
از کارت شبکه کانکت میشم
از فایرفاکس هم استفاده میکنم
طبق تجربه ای که دارم مشکل یا از مخابراته یا از شاتل یا سیم کشی مودم. چون شما مخابرات ولیعصر هستی من حافظ من این مشکل را ندارم
نقل قول:
شما بین شاتل و پارس آنلاین یکی را انتخاب کن
من خودم شاتل دارم و راضی هستم (سرویس eco 128)
توی این 2.5 ماهی هم که متصل هستم فقط یک نصفه روز قطع بودم که علتش را نمی دونم ولی فکر کنم از مخابرات بود
روزها با سرعت بین 59-71 دانلود دارم
سرویس شبانه هم که رایگان هست معمولا اکثر شبها با سرعت 50 به بالا دانلود می کنم
البته تعریف پارس آنلاین را هم خیلی شنیدم و شما از بین این دو تا یکی را انتخاب کن که من بیشتر نظرم روی پارس انلاین هست
اخيرا شنيدم شركت داتك از طريق نماينده هاش در شيراز به مركز آزادگان كه فيبر نوريه اينترنت adsl ميده بقيه شركتها رو نميدونم.
1- با سرويسهاي حجم نامحدود با سرعت 64 و 128 در يك ماه ميانگين چه مقدار ميشه دانلود كرد؟ ( اگر مداوم در حال دانلود كردن باشيم)
2- مودمهاي adsl: مدل maxnet و porsche چه جوريه؟
سلام . من قبلا اینترنت ARANIC یا همون SHATEL سرعت 512 گرفته بودم . از لحاظ سرعت خیلی خوب بود . سرعت دانلودم با IDM به 64 میرسید . الآن عوضش کردم ، 1MB گرفتم . سرعت دانلودم با IDM به 115 میرسه. من SHATEL رو به همه پیشنهاد میکنم . آدرسش هم سر عفیف آباد هستش .
اینو باید از خود شرکت نمایندگیش بپرسینقل قول:
نقل قول:
بستگی به شرکت ارایه دهنده و نوع سرویس داره
اگر سرویس فقط با سرعت 128 باشه و مثل بقیه شرکت ها افزایش پهنای باند مثلا برای رقابت با سایر شرکت ها 512 نباشه در هر ثانیه به فرض اینکه قطعی و ... نداشته باشه حدودا 16 کیلو دانلود داری که اگر در دقیقه و ساعت ضربش کنی حساب ماه دستت میاد
در مورد مودم هم راستش تعریف پورشه را زیاد شنیدم اما از اون یکی اطلاعی ندارم
دوستان من شنیدم توبعضی از استانها نظیر هرمزگان مخابرات بصورت مستقیم اینترعت پر سرعت میده پهنای باند نامحدود وقیمتش هم از سرکتها ارزونتر هست کسی خبر داره مخابرات توشیراز چنین کاری میکنه یانه؟
یکی از دوستام این کارو کرده بود البته آشناشون توی مخابرات بود ! ولی جزئیات دقیق رو بهم نگفت !نقل قول:
جالبه . نامه بردی ؟( چون بیشتر از 128 گرفتی )نقل قول:
هزینه ماهیانه اش چقدره ؟
شبانه مجانی داره ؟
همیار نت هم بالاخره اینترنت شبانه اش را رایگان کرد!!
کسی از این ISP سرویس نداره تا ببینیم سرعتش چطور هست!
art هستین یا eco ؟! چون همین الانش من با 128 اکو سرعت دانلودم رویه 50-60 هست !نقل قول:
درود بر همه
آقا یه مشکل زشت!! من اینترنتم بیش از یکساله که از شرکت امین نت ساپورت میشه . تاحالا مشکلی نداشتم. اما یه سه هفته ای هست که بدجوری ...... شده مثل کا نا ل ه ا ی م اه وا ره ای !! صبحا وصله شبا قطعه! دو روز دارم سه روز ندارم ! سه روز دارم دو روز ندارم!!! شرکت هم سر زیر بار نمیبره! البته با توضیحی که میدم اونها زیر بار نمیرن:
مشکل اینجاست که زمانی که ارتباطم قطع میشه ، اگه از تلفن استفاده کنیم، دیتامون هم وصل میشه!! تا مکالمه تلفنی تموم میشه و تلفن قطع میشه ، اینترنت هم باهاش قطع میشه!!
یکی به دادمون برسه ... خدا خیرتون بده!! ببینم کسی تجربه ای این چنینی داشته؟؟!!
سلامنقل قول:
من خودم حدود یکسال امین نت داشتم متاسفانه درست جوابگو نیستند البته من شنیدم که این شرکت با مخابرات بر سر مسائل مالی اختلاف دارند وهمیشه کارشون گیر میکنه منهم اکثر وقتها قطعی داشتم وقتی هم باشون تماس میگرفتم اولاً کلها باید تماس میگرفتی تاجواب بدن بعدش هم ایراد از خط تلفن واین چیزها می گرفتند ولی مشکلی که شما دارین من نداشتم درمجموع جای مناسیب برای گرفتن اینترنت نیست
مدیریت خوبی در اونجا حاکم نیسنت که مشتری را راضی نگه داره
ولی یک راهی بهت میگم احتمالا یکی از مشکلاتی که ممکنه شما دارید اینه که آی پی شما احتمالا ولید نیست اینو بهشون بگید: من آی پی ولید میخوام وبگویید من هاست دارم وقتی میخوام وارد هاست بشم ایراد میگیره معلوم میشه که آی پی شما ولید هست یا نه؟
الان دوستان من در استانهای دیگه مستقیم از مخابرات اینترنت گرفتند با پهنای باند نامحدود وارزونتر از این شرکتها دانلودشون روی 80تا 100کیلوبایته ولی تو شیراز متاسفانه .........!!!؟؟؟
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیز، ممنون از راهنمایی و اظهارنظر سریعت. جالب اینجاست که پست دیشب و الانم را در حالی مینویسم و به اینترنت کانکت هستم که تلفن خونه رو اشغال گذاشتم!!! یعنی الان اکه تلفن را آف کنم ، اینترنت هم باهاش میپره!!
منو به خاطر بدبینیم ببخشید، اما بنا به دلایلی این سئوالو میپرسم:
امکانش هست به خاطر مسائل ام نی تی اینجور مشکلاتو برای کسی درست کنند؟ یعنی اینکه عمدی تو کار باشه و یا سفارش برادران گرامی در "اط la ع ا T " باشه؟؟...
نقل قول:
بعید می دونم چنین مشکلی باشه
اگر بدین شکل بود کلا قطعش می کردن و به شما هم رسما اطلاع می دادن
یک سوال :
شما از SPLINTER سر راه تلفن استفاده می کنید؟ و آیا از سلامت این قطعه مطمئن هستید؟
نقل قول:
آره دوست عزیز! عرض کردم خدمتتون؛ قضیه من برعکسه! تا زمانی که با تلفن صحبت میکنیم، دیتا برقراره و صدا هم بدون نویزه! اما همینه مکالمه تلفنی تموم میشه و تلفن قطع میشه، اینترنت هم باهاش قطع میشه!!
ضمنا" مطابق راهنماییتون به شرکت موضوع تعویض IP و حتی تغییر پورت را هم تقاضا کردم. جواب دادند که "آقا ربطی نداره!! شما هر بار که کانکت میشید IP تون خود به خود عوض میشه و با یه آی پی جدید متصل میشید!!!"
نظر شرکت اینه که "نقص سخت افزای دارید!! یا مودمتون ضعیفه و حریف دیتا نمیشه و یا اینکه یه جایی از خطتون اتصالی داره!"
دوستان متخصص ITلطفا در مورد خورده فرمایشات ایشون اظهار نظر و راهنمایی کنند...
بسیار سپاسگزارم....
(الان تلفنو دادم دست خانمم گفتم به همه اقوام و خواهرا و برادرا و ... زنگ بزن و احوال پرسی کن تا من هم بتونم با اینترنتم حال کنم!! حالا احوال پرسیها که تموم بشه ، اینترنت من هم پریده!!! خدا وکیلی مسخره نیست؟؟؟)
من هم یکبار با امین نت شبیه این مشکل پیش اومد ( حدود 8 ماه پیش ). هر کاری کردم نتونستم از اینترنت استفاده کنم . حتی شرکتم را عوض کردم ( دیتانت و ماتریکس ).از هرکسی سوال میکردم متوجه مشکل اینترنتم نمیشد . حتی شرکت امین نت دو دفعه یکی را فرستاد خط تلفن را چک کنه .فایده نداشت . آخرش مجبورش شدم یک خط تلفن جدید بخرم . اگه پستهای قدیمیم را ببینی دربارش بیشتر توضیح دادم.نقل قول:
باسلام.......پیشنهاد میکنم که:نقل قول:
1- شما یک شاخه سیم جدا از ورودی سیم که میاد توساختمان بگیرید برای مودم اگر مشکل ازسیم کشی باشه معلوم میشه
2-کیسی از آشناها بیار وبا اون تست کن اگرمشکل سخت افزاری باشه معلوم میشه
3-با دیال آپ کانکت شو اگر عیب از اینترت وشرکت باشه معلوم میشه
4-با خرابی تلفن مخابرات تماس بگیر ومشکل را مطرح کن اگر عیب از خط تلفن باشه معلوم میشه
اینها را انجام بده و نتیجه را بگو ببینم چطور میشه ..انشا ءالله که مشکلت حل بشه.... درضمن اینها مشکل امنیتی نیست مشکل امنیتی حتما ابلاغ میشه
موفق باشید
من سرویس 256 دارم با سرعت 200 دانلود میکنم ! جالبه ها !!!نقل قول:
(پارس آنلاین)
نقل قول:
شما مطمئن هستید 200 دانلود دارید!!!!
یعنی دارید با سرعت 2MEGABIT دانلود می کنید!!
پینگت چقدره ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما spliteri که سر راه گوشیت گذاشتی برعکسه
spliter رو حتما چک کن
میشه لطفا منو راهنمایی کنید
ما مرکز امیر کبیر هستیم به نظر شما از کدوم شرکت adsl بگیرم بهتره؟
نقل قول:
اول پارس آنلاین بعدش شاتل