پس گوشی بدی نیست !
خیلی دلمو برده قبلا" میخواستم دبلیو 960 سونی اریکسون ببینم ولی از وقتی اینو دیدم عاشق این شدم
Printable View
پس گوشی بدی نیست !
خیلی دلمو برده قبلا" میخواستم دبلیو 960 سونی اریکسون ببینم ولی از وقتی اینو دیدم عاشق این شدم
سلام دوستان
الان 2سال گوشی n95 دارم و تازه رم 8 براش گرفتم و کلی برنامه و کار باهاش کردم.
اخیرا با 5800 کار کردم و خیلی حال داده و خوشم اومده ازش.
به نظر شما ارزش داره n95 بفروشم،5800 بگیرم؟
خودم تو فکرم این بود n97 بگیرم ولی معلوم نسیت کی بیادو باچه قیمتی.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
منم منظورم این بود که نقشه کالیبره شده اصفهان را کسی نداردزجگ؟؟؟:18:نقل قول:
نقشه اصفهان هم براي Garmin و هم براي Smartcom ست...هر كدوم رو خواستيد دانلود و نصب كنيد...نقل قول:
شاد باشي:40:
میشه لینکی آدرسی چیزی بدین ازش؟ممنون می شم:11:نقل قول:
توی یک هفته ای که باهاش دارم کار میکنم
واقعا گوشی زیبا و عالیه ایه
به نظر من از معدود اشکالاتش اینه که تو فضای باز و آفتابی تقریبا هیچی رو گوشی نمی بینم، N71 من قبلا بیشتر صفحه اش پیدا بود
در ضمن اگر بخام SMS بزنم، در صورتی که با دست بخام بزنم، البته با Full کیبوردش از هر 10 تا حرف 2 تا رو اشتباه می زنم
در هر حال بازم گوشیه معرکه ایه!
در ضمن گارمین هم خیلی بهم حال میده
سلام
کنار ال سی دی 5800 من یک چیزی مثل یک واشر زده بود بیرون و به راحتی کنده شد البته مشکلی برای گوشی پیش نیومده به نظر شما چی بود و اصلاً اشکالی داشت من کندمش یا نه ؟
ضمناً من گوشی رو از طریق نوکیا آپدیت کردم و فارسیش پریده امکانش هست دوباره فارسی اش کنم؟
با تشکر مرا راهنمایی کنید
می خواستم 5800 آبی رو فارسی کنم.الان ورژن نرمافزارش20.0.012 تاریخ 26-1-2009 با language set 01 روشه.
نتونستم تویه فروم خودمون راهنمای فارسی کردنشو پیدا کنم.اما جاهای دیگه هست
1-آیا راهنمای فارسی کردن در این فروم هست(لارم نیس بگم که جستجو کردم ولی پیدا نکردم)
2-چون نباید فریم ویر پایین تر بزنم و فکر نکنم ورژن بالاتری هم باشه آیا اصلا فلش کردنش درسته؟با چه ورژنی
3-جف بهتره با فونیکس
4-آیا تغییر پرداکت کد به تنهایی باعث فارسی شدنش میشه؟
در این رابطه اگه نکته خاصی هس که باید یهش توجه کنم بهم بگید
ارادتمند
بالاخره يكي پيدا ميشه آدرس ذخيره sms روي مموري كارت رو اين گوشي رو به من بگه يا نه؟
سلام،
برای این گوشی طلق ال سی دی اومده ؟
خیلی دوست دارم اون طلق مسخرشو بکنم...
خوب بکن! صفحه اش ضد خشه!نقل قول:
با سلام
من می خوام یک گوشی 5800 بگیرم لطفا من را راهنمایی کنید
1- اصل این گوشی کجایی هست و اینکه مجارستانی بهتره یا چینی چون من شنیدم مجارستانیش بهتره و اینکه فنلاند که نداره
2-جدید ترین ورژن این گوشی چیه و آیا ورژن 20 در بازار پیدا میشه و اینکه از زبان فارسی پشتیبانی میکنه
3-نکات لازم هنگام خرید این گوشی چیه تا من بتونم یک گوشی بدون مشکل بگیرم
1- اصل این گوشی رو چین و مجارستان میزنن از لحاظ کیفیت هم مثل هم هستش و هیچ فرقی نداره!نقل قول:
2-ورژن 20 تک و توک تو بازار پیدا میشه و اگه با گارانتی اصلی بگیری فارسی هم داره!
3- واسه خرید هم هیچ نکته ای نداره فقط حواست باشه پول بیشتر بابت خرید فنلاندی یا مجارستانی ندی!
ما رو جا انداختیننقل قول:
من خودم از ورژن 11 اول پروداكت كد رو با جف كه بهت استفاده اش رو پيشنهاد ميكنم (مال من آبي بود) به پروداكت كد فارسي عوض كردم و بعد آپگريدش كردم كه الان دارم حالشو مي برمنقل قول:
امتحان كن ببين پروداكت كدو به فارسي عوض كني ميتوني دوباره آپديتش كني
اگه نشد كه ديگه فكر كنم بايد دانگريدش كني!
لينك هم اگه خاستي بگو تا واست بفرستم
نه؟یعنی باید از باکس استفاده کنم.جف و فونیکس که داونگرید نمیتونن بکنن!نقل قول:
آره برام لینک بفرس
ممنون
من بالاخره تونستم یکسری برنامه ساین شده پیدا کنم اما وقتی میخوام بیزمشون بازم ارور مزخرف expiered certificate میده کسی نمیدونه مشکل گوشی من چیه؟
لينكي كه خودمم ازش ياد گرفتم رو برات با پيغام خصوصي فرستادمنقل قول:
من می خاستم 5800 بگیرم ولی فهمیدم خیلی هنگ می کنه می خواستم ببینم این درسته
نه هنگ نمی کنه.مگر اینکه شونصد تا برنامه با هم واز کنی که اونم هر گوشی باشه هنگ می کنه!:46:نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
سلام بچه ها
منم پریروز رفتم این گوشی رو خریدم
میخواستم ببینم چه کدی رو بزنم تا بهم ورژن فرمویر رو نشون بده تا بدونم لازمه اپ کنم یا نه
آبیشو گرفتم
خودش زبان فارسی داره با منو فارسی
گارانتی اصلی نوکیا
ممنون
سلام
میتونید ادرسه یه مغازه رو بدین که این گوشی رو با قیمت 300 بفروشه
ممنون میشم
سلام میشه بگی چند گرفتی و از کدوم فروشگاه؟نقل قول:
مرسی
سلام.نقل قول:
برای دیدن ورژن فریمویو گوشی.
#0000#*رو بزنید.
باید تاریخ گوشی رو یکم به عقب برگردونی 2009 ==> 2008نقل قول:
دوست من اولاً مبارکت باشه ایشالا چرخش برات بچرخه :31:نقل قول:
.
خواستم ببینم گوشی رو چند و از کجا خریدی ....؟
تازیخش 1/11/2008 اما بازم ارور میده یکی بگه من دارم دیونه میشمنقل قول:
سلام
برای شما ها وقتی میرید تو قسمت دانلود چیزی نشون میده !؟
مال من و دوستم میزنه سرویس در دستر س نیست قبلنا بود یهو روفت !؟
مال منم این جوری شده، یه دو هفته ای هست. دیگه اینم شده مثل سرویسهای دیگه، که هی می گه واسه منطقه شما block هست، یا available نیست.نقل قول:
راستی کسی می دونه چی سر این فیرمور جدید که بنا بود بیاد، اومده ؟ مدتی پیش خبرش این جا و تو gsmarena پخش شده بود ...
سلام
5800 سنسور مجاورت سنج داره؟ تو کاتالوگش که نوشته داره
کسی امتحانش کرده؟
آره داره
فقط در زمان برقراری مکالمه، در صورت نزدیک کردن به صورت نور صفحه قطع میشه
از کجا میشه تنظیمش کرد . برای من که کار نمی کنه . تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردمنقل قول:
یعنی ممکنه خراب باشه مال من؟
سلام
از اونجا که هیچ وقت شما ها جواب من رو نداید انتظار ندارم دوباره هم این کار رو بکنید نمی دونم چرا دوباره پست می دم به هر حال یک سوال دارم :
گوشی 5800 بنده از ابتدا فارسی داشت و بعد از آپدیت با خود نوکیا پرید آیا راهی است بدون اینکه هیچ اطلاعاتی از گوشی من پاک شود دوباره فارسی شود لطفاً به جای سردرگم کردن من مثل بقیه در تاپیک های دیگر لطفاً جواب من را بدهید
پیشاپیش از کسی که اونقدر با مرامه که جواب سوال من رو بده تشکر می کنم:10:
یه سوال 5800 کابل تی وی داره؟
آیا میشه شو های avi رو باهاش از طریق تلیوزیون دید
بله میشه. با نرم افزار اسمارت مووی که جدیدا یونس جان ورژن سالمشو گذاشته:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313221
فریمور جدید واسه گوشیتون اومده...چک کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:40:
منم میخوام اپدیت کنم گوشیم قرمز هست و ورزن 10 فارسی هم نداره میخوام این مورد هم بهش اضافه بشه حالا میشه یکی که این کارو با موفقیت انجام داده مرحله به مرحله شماره گذاری کنه و توضیح بده ؟
تا اونجای که من میدونم باید پروداکت کد گوشیت رو عوض کنی
راستی ای ورژن 21 مزیت خاصی داره یا نه !؟ که آپ دیدت کنیم من هنوز از 11 بالاتر نبردم