ببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟نقل قول:
جلو بندیت اوضاش چطوره ؟
Printable View
ببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟نقل قول:
جلو بندیت اوضاش چطوره ؟
دقیقا همون فرمون میلرزهنقل قول:
ببخشید من درست متوجه نشدم فرمون هم میلرزه ؟
جلو بندیت اوضاش چطوره ؟
والا جلوبندی رو یه 8 ماهی میشه که چک کردم باز هم باید ببرم یه نگاهی بندازن بهش
خوب اون رو چک کنی بد نیست ولی پیش مکانیک درست و حسابی آخه بعضی هاشون همین که میبری میگه باید عوض بشهنقل قول:
روی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی :31:)
درسته برای همین از دوستان آدرس یه آدم کار دست رو میخواستمنقل قول:
خوب اون رو چک کنی بد نیست ولی پیش مکانیک درست و حسابی آخه بعضی هاشون همین که میبری میگه باید عوض بشه
نمیدونم اوایل که اصلا لرزش نداشت الان هم اصلا تو سرعت بالا لرزش ندارهنقل قول:
روی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی )
حتما من تو جاده بالاتر از سرعت مجاز نمیرم (جز در مواقع مورد نیاز)
بازم ممنون
لرزش فرمون ماشین تو سرعت 100_110 بیشتر مربوط به بالانس نبودن چرخهای عقب هستش.نقل قول:
روی 100-110 پراید یه لرزش فرمون داره بعد که میری بالاتر قطع میشه تا حالا این رو امتحان کردی ؟(لطفا احتیاط کن حالا دور از جون کار دست خودت ندی )
حتی مدلای صفرشم بعضی وقتا لرزش مختصری داره.باید ببری به آپاراتیهای ماهری که میگم بدی تا اساسی بالانس کنننقل قول:
من یه زمانی هاچ بک داشتم بعد چند سال چرخهاشو بصورت ضربدری عوض کردم تا استهلاک لاستیکها تقسیم شه((ضربدری نباید چرخها رو عوض کرد)) حتی با سرعت 90 تا هم شدیدن لرزش فرمون داشت جوریکه میگفته الانه چرخها کنده شن!
یه چند جا بردم یکی گفت ایراد از لاستیکهای اصلیه که سایپا میذاره و بایست عوض کنی و از این مزخرفات.یجای دیگه خیر سرش بالانس کرد بدتر شد و بهتر نشد..نزدیک بود خامم کنن تایرها رو عوض کنم!:13:
اتفاقی یجا که آپاراتی شیک و پیشرفته ای بود بردم گفت با اون بالانس کامپیوتریها که چرخ رو باز میکنن و میبندن بهش نمیشه مشکلو حل کرد مخصوصاً اگه طرف وارد نباشه که دیگه هیچ
یه طرف ماشین رو با جک بلند میکرد و یه دستگاه بالانس اندازه ی دستگاه جوشکاری داشت آورد کنار چرخ و بوسیله ی اون چرخهای هر طرف رو بالانس عالی کرد جوریکه کفم برید با تخت گاز هم برم حتی یذره فرمون نمیزنه
اینم عکس اون دستگاهی که گفتم.تو گوگل پیداش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میارن کنار ماشین و بوسیله ی نوری که ازش به چرخ در حال چرخش با سرعت 80 میتابه یه عددی نمایش میده بعد طرف باید با وزنه چرخ رو بالانس کنه جوریکه عدد صفر نشون بده.البته همینم فکر کنم طرف باید وارد باشه و هر آپارات بیسوادی که حال نداشته باشه نتونه مردونه بالانس کنه
سلام مال من سبا صفر 3400 تا باهاش راه رفتم لاستیکای سمت رانندم انگار دوچرخه چه جوری لنکی داره اونجوریه.فابریکه ها.
بعد ایراد دیگش اینه اصلا شتاب نداره.بعدا دوستم میگه باباک لب پر باماشینش داخل شهر 600 کیلومتر میره اما من نهایتن 340تا.چرا؟
تو تهران کدوم نمایندگی باپدر و مادر تره؟
عزیز پراید باک پرش 37 لیتر جا میگره که با حساب هر 100 کیلومتر 7 لیتر میسوزونهنقل قول:
که اگه همه چیز عادی باشه بدون گرفتن کولر شما باید تقریبا 500 کیلومتر بروید
اونهم خونه پرش
توی شهر برای مسائل ترافیک و ترمز و تعویض دنده و ... قطعا مصرف سوخت شما بالاتر خواهد رفت و معمولا خود من توی شهر با باک پُر 450 کیلومتر میرفتم(مدل 82 کاربراتور)
اون دوستتون هم خواسته با شما شوخی کنه خیلی به دل نگیر
از عواملی که سوخت رو میتونه میزان کنه - تنظیم موتور به موقع - فیلرگیری - تعویض فیلتر هوا - تنظیم باد لاستیک
در مورد شتابش چیه منظورت ؟ یه تستی بکن توی یک جاده بدون شیب ببین صفر تا 100 چند ثانیه طول میکشه عددش رو اینجا بنویس تا ببینم چطوری هست ؟ آبندی هم دست خودت بوده؟
سلام برو بچ
6 شهریور رفتم نمایندگی سایپا تو همدان و مبلغ 7852000 تومان پول بی زبون رو ریختم به حسابشون :41:
مسئول واحد فروش هم تا میتونست وعده های 20 روزه و غیره می داد ( حسابی هم خانومه تیپ زده بود :21:)
خلاصه مخ من و زد و تا امروز هم که خبری از پراید سفید فرمون هیدرولیک تک:40: نشده .
پریروز (11 مهر ) قاط زدم و رفتم سراغشون و یارو با پرروی تمام گفت باید پنج شنبه ها و جمعه ها و تمام تعطیلات رو کم کنید تا بشه 30 روز کاری , بعد ببینیم چند روز هم تاخیر داره تا بعد باهات حساب کنیم :thumbsdow!!!!
حق داری ولی بی خیالنقل قول:
این قراردادی که این شرکت های خودرو ساز مینویسن اگر بری تو بحرش همش به نفع خودشونه
پیگیری کن ولی خونسرد باش کاریش نمیشه کرد
نقل قول:
دوست عزیز 340 تا یادمه باهاش رفتم چراغش روشن شده بنزین 30 تا بهش میزنم همیشه تا چراغ روشن میشه 30تا میزنم.
شتابش پایینه مخصوصا اگه بار داشته باشیم.یاکسی تو ماشین باشه تو سر بالایی یادگار که همچون سربالایی نیست 60 الی 70تا بیشتر نمیره کاربراتور هم هست.فیلر کشی کردم تنظیم موتور نه.یعنی دیاگ زدن گفتن خوبه.
اگر همیشه میذاری چراغ روشن بشه بنزین بزنی که اشتباهه باک که نصفه یا 2/3 شد پرش کن بنزین ها پر آشغاله همش میاد تو صافی و پمپ بنزیننقل قول:
صافی بنزینتم عوض کن خودت میبینی توش چه خبره :13:
خوب دوست عزیز این که راه سنجش شتاب نیست پرایده پرادو که نیست شما تو سربالایی ازش توقع داری (شوخی)
به شخصه فکر نمیکنم بدم باشه این سرعت خوبه دیگه :31: تازه کاربراتم هست صفرشم همچین معجزه نمیکنه
کلاج و باد لاستیکت چطوره ؟
یک سوال
الان چندتا مدل از پراید تولید نمی شه
پراید 141 که از رده خارج شد و دیگه تولید نمیشه صبا هم که تا چند ماهه دیگه تولیدش متوقف میشه شایدم حالا حالا روی خط تولید باشه:2:نقل قول:
ولی سایپا تو پراید تمرکزشا گذاشته روی خانواده 132 (132 اس تی و سایپا 111)
مگه نگقتی که صفر کیلومتر هست چطوری می گی کاربراتور هست ؟ :18:نقل قول:
تنظیم موتور حتما سر تعویض هر فصل انجام بده اونا (نمایندگی ) شعر واسه خودش میگه
الان نسیم هم تولید نمی شه ؟نقل قول:
پراید 141 که از رده خارج شد و دیگه تولید نمیشه صبا هم که تا چند ماهه دیگه تولیدش متوقف میشه شایدم حالا حالا روی خط تولید باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سایپا تو پراید تمرکزشا گذاشته روی خانواده 132 (132 اس تی و سایپا 111)
نخیر تولیدش متوقف شد و به جاش 111 اومد !نقل قول:
اینجور که بوش میاد 132 جای صبا 132st جایه 141 می شه
یه جوری مدل هاشو به روز کرد:2:
ببخشید استباه شد انژکتوره.نقل قول:
کسی میدونه چند روزه پلاک و مدارک میاد؟
من 4شنبه هفته پیش یه 132sx گرفتم.
هیچی دستم نیست!
ماشینو از پارکینگ نمیشه بیرون بیاری! :41:
دوست عزیز یک هفته حدودا طول می کشه ماله من بعد اینکه ماشینو گرفتم 3-4 روز بعدش زنگ زدن بیا پلاکو تحویل بگیر (پست نمی شه باید بری بگیری) بعد گرفتم رفتم یه جا برام پچ کردن..کارت سوخت اینا هم 10-11 روز بعدش دادن مجبور شدم ازاد بزنم تو اون مدت..
در ضمن حیف شد دیگه 141 تولید نمی شه من یه جورایی با طرح داشبردش کلا داخل ماشین و پشت ماشین در صندوق که لیفتینگ هست حال می کنم فقط جلو ماشین قشنگ نیست بازم جلوش بهتره 132 یا همین 111 ها هست ولی کلا پراید جلوش همه مدلهاش خیلی داغونه نمی دونم چرا انقدر دوست دارن شبیه قوطی کبریت درش بیارن یک تقلیدی از 206 می کردن بد نیود تو سرعت بالا هم اگه قوص جلو ماشین نرم تر باشه کلی تاثیر مثبت تو پایداری ماشین و مصرف سوخت و صدا می زاره واقعا تو طراحی اینا نابقه هستن 10 هزار ساله پراید می زنن نمی خوان یک تقییر اصولی بدن ورداشتن فقط چراق جلوشو شبیه بنز کردن :31: پشه بهتر می کشه اینجوری:31:
من که با عقب 141 حال می کردم مخصوصا نوک مدادیش که آدم کیف می کرد می دیدش !چه جلو چه عقب
ایشا الله 30 سال دیگه طراحی بدنشم عوض می کنن فعلا همین تغیر چراغ ها خودش خیلی براشون کلی فشار آوردن به مغزشون
اگر اشتباه نکنم 141 یکی از بدترین خودروهای تولیدی شناخته شده بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب انگار بازهم مشکلات پراید حل شده و دیگه هیچ دردسری نیست!چند روز قبل مشکل فنی یه پراید را که صاحبش صدها هزار تومان خرج کرده بود و درست نشده بود را با هزینه 3 هزارتومان حل کردم..لرزش جلوبندی در سرعت 110 کیلومتر ..و مشکل از سه شاخ پلوس سمت چپ بود که خودم عوض کردم و برطرف شد..
سلام
امروز رفتم قیمت لاستیک 175 برای پراید گرفتم کدوم بهتره
کومهو ویتنامی 122 تومن جفتی
کومهو کره ای اصل 135
دانلوپ 130
کدوم بهتره این کومهو ویتنامی با کره ای چه فرقی داره؟
ممنو که جواب دایدن؟؟؟؟؟
سلام
وقتي كه صبح ماشين رو روشن ميكنم يه صداي قرقر ميده وقتي كه كلاج رو ميگيرم صدا قطع ميشه. وقتي كه ماشين گرم ميشه باز صدا قطع ميشه.
دوستان يه راهنمايي بكنيد ببينم مشكل از كجاست.
ممنون
بلبرینگ کلاچ! کل سیستم کلاچ( دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ ) کامل باید باز شده و بازدید بشه و در صورت نیاز تعویض بشه..
به نظر من کلا تعویض بشه بهتره! چون همون دست مزد باز کردن رو یه بار باید بدی به صفحه همون بهتره که کلا عوض بشه!
اینکه بله..همه مشکلات از همین درد سر دستمزدهاست که معمولا زیاد گرفته میشه ولی کار اساسی انجام نمیدن.اگر خواستی عوض بکنی مارکهای متداول خوبی توی بازار هست مثل سیکو ( اصل و نه اینکه چینی باشه) پایا کلاچ . روستر و چند تای دیگه..آزمایش کردم و دیدم که خوب جواب داده البته اگر فلایویل و دوشاخه و بقیه متعلقات سیستم کلاچ هم سالم باشند بخصوص فلایویل.بوشهای پلاستیکی پایه دوشاخه کلاچ را هم حتما بازدید و در صورت نیاز تعویض بکن چون خیلی از مکانیکها اصلا توجهی به این بوشها نمیکنند..
اگه همه ی این قطعاتی که گفتین همگی رو بخوام عوض کنم ( بهترین مارک) چقدر هزینه ور میداره؟
صفحه کلاچ سکو که تو نمایندگی های سایپا با بسته بندی سایپا عرضه میشه اصلیه؟
عوض کردن کیت کلاچ که شامل دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ هست با هزینه دستمزد میتونه رقمهای مختلفی داشته باشه.کیت کلاچ از 28 تومان تا 35 تومان قیمت داره ولی ممکنه انواع مارکهای مختلف با طرح غیر اصلی وارد بازار بشه و البته قیمتهای گوناگون هم داشته باشه.در مورد مارک سکو ممکنه غیر اصلی هم به شما بفروشند . این دیگه به معرفت فروشنده مربوط میشه!من تا حالا از مارکهای M.W.H و ROSTER و پایا کلاچ و سکو و H.P.C فروختم و همه خوب جواب دادن..در مورد دستمزد هم این باز چندان مشخص نیست.ممکنه یکی 30 تومان بگیره یکی دیگه 40 و یکی دیگه 50 معلوم نیست!اگر دنبال یه مارک ارزان با کیفیت خوب هستی من پایا کلاچ را معرفی میکنم (البته بقیه قطعات سیستم کلاچ هم باید سالم باشه ) فکر میکنم حدود 70 تا 80 تومان هزینه تعویض بشه البته قیمتها مرتبا تغییر میکنه و چیزی 100% نیست.حدود اواسط تابستان کلاچ پراید یکی از دوستان را عوض کردیم و تقریبا150 تومان شد البته گیربکس و بعضی از قطعات هم ایراد داشت که هزینه اونها هم حساب شده.
سلام.من حدود 20 روز هست که ماشینم رو از نمایندگی تحویل گرفتم.ماشین سایپا 132st هست و صفر گرفتم.
حدود 750 تا کار کرده.امروز که تو ترافیک گیر کرده بودم یهو یه بوی سوختگی از ماشین بلند شد مثل بوی لنت ترمز بعد که کلاچ گرفتم دنده رو جا زدم گاز دادم انگار که ماشین خلاصه و خیلی سخت حرکت میکرد.کلا شتاب ماشین گرفته شد.به سختی ماشین رو تا خونه رسوندم.مشکل از چی میتونه باشه؟آخه ماشین صفر چرا باید اینطوری بشه؟من که نمیدونم چی بگم.
الان باید چی کار کنم؟ ببرم سرویس اولیه؟
خیلی ممنون.
سکو بگیر ولی اصلش همشون میگن اصله ولی باید وارد باشی بشناسینقل قول:
دیسک وصفحه با اجرت تعویض 60-65 یه 15 تومن هم بذار واسه خرج های احتمالی بیشتر زیاده
موفق باشی
کلاجت بی کیفیته تو ترافیک داغ کرده سوخته این دفعه این طوری شد یه کم پیچ رگلاژش رو سفت کن تا خونه برسوندت اذیت نشینقل قول:
دوست عزیز پرایده دیگه اونم صفر این مشکلات خیلی عجیب نیست :31:
اگه خیلی اذیتت کرد ببر ولی در اکثر موارد اونام کاری برات نمیکنن مجبور میشی ببری بیرون
موفق باشی
سلام برای من صفر 4هزارتا رفته سربالایی نسبتا کم شیب را با دنه3 تا دور موتور 4 پر می کنم بعدش میرم دنده 4 دور موتور و سرعت به 50 الی 60 میرسه.ایذاد از چیه نمایندگی دیاگ زد گفت سالمه
ببخشدی من متوجه نشدم :41:نقل قول:
میشه واضح تر بگی تو سه چقدر میری که تو چهار چی میشه کم زیاد ؟
با 3 سرعت 80 پر که می کنما.بعد با 4 میاد روی60الی50.
با اطلاعات من این که مشکلی نیست ضریب دنده است مسلما در سر بالایی بذاری تو چهار سرعت کم میشه دیگه !!! سه سنگین تره وقتی میذاری تو چهار سبک میکنی سر بالایی هم که هست مردش میکنینقل قول:
بازم شاید سایر دوستان نظر دیگه ای داشته باشن
آخه یکی از دوستانم همچین مشکلی داشت میگفت شم و وایر ها را تعویض کرده درست شده