ممنون از راهنماييتون ولي اگر بتونيد با عكس من رو راهنمايي كنيد خيلي از شما ممنون ميشمنقل قول:
Printable View
ممنون از راهنماييتون ولي اگر بتونيد با عكس من رو راهنمايي كنيد خيلي از شما ممنون ميشمنقل قول:
همونجا که 2 نفر رو به هم بسته بودن بعد لوستر افتاد پایین!نقل قول:
از در ورودی که میای تو... سمت چپ همکف!
یعنی فاصله ای به طول 3 متر از اون 2 نفر
شما X رو بزن و توی این فاصله تو کتابا بگرد!
اگه بازم نتونی پیداش کنی شاید مشکل کرک داشته باشی
ازت خيلي ممنونم. مشكل از كرك نيست. از كركي كه استفاده مي كنم خيلي مطمئنم چون قبلا امتحانش رو پس داده.نقل قول:
فهميدم كجاي كار اشتباه بود. اوره كا! اوره كا! (يافتم! يافتم! ) :31:
قبل از اينكه وارد كتابخونه بشم بايد ميرفتم توي دفتر دكتر يانگ و اثر انگشتش رو از روي گاوصندوقش اسكن مي كردم. و من او نجا نرفته بودم و كرش رو هم نجات نداده بودم. الآن 3 روزه روي اين مرحله مونده بودم تا بالاخره با تلاش و پشتكار فراوان توانستم معما رو حل كنم :31:
باز هم از اينكه خواستيد كمكم كنيد بسيار از شما دوستان عزيز ممنونم. :11:
خواهش میکنم :46:نقل قول:
تعجب میکنم چجوری قبل از اینکه اثر انگشت رو برداری تا اینجایه بازی رسیدی؟من فکر میکردم قبلا گاوصندق رو دیدی!
یه نکته عجیب
با آپدیت nod32 فایل whysosrs.DLL رو به عنوان تروجان گرفت و کلین کرد!:18:
من رفتم اول nod رو غیر فعال کردم و بعد دوباره whysosrs.DLL رو کپی کردم تا بازی بالا بیاد:27:
nod کم کم به خودشم گیر میده:31:نقل قول:
آقا من حدود 34% بازي هستم و الآن هم اونجايي هستم كه جوكر از دستم فرار ميكنه و بعد بايد برم تويه فاضلاب. من توي طبقات بالاي اون فاضلاب يك راه پيدا كردم ولي وقتي ميرم توش يك كانال هست اما هر كاري ميكنم نميتونم برم توش نه چنگك كار ميكنه كه بپرم توش نه ميتونم بپرم برم توش. اگر بايد از راه ديگه اي برم يا نياز به راهنمايي دارم لطفا راهنماييم كنيد.
ممنون
عزيز اگه يه سرچ كوچولو ميكردي جووابتو پيدا ميكردي حدودا دويست باري توضيح دادم :2:نقل قول:
حالا شما لطف كنيد يك بار هم به خاطر من توضيح بديد.نقل قول:
با تشكر
آقا من خيلي كارم گيره. لطفا يكي بياد جوابمو در اسرع وقت بده ... :19:نقل قول:
من هم همون جا گیر کردم !!نقل قول:
گاوصندوق کجاست ؟!!!
شما به کرک reloaded احتیاج دارید:نقل قول:
ولی باید یادتون باشه که باید بازی رو کلا از اول برید(ترجیححا یم اکانت دیگه) ولی با دستکاریهایی قبیل کپی برداری از xlive و بعضی کارهای دیگه هم فکر کنم بعضی از بچه ها ادامه همین سیو رو رفتن ولی ضمانتی توش نیست از همون اول بری خیالت دیگه تا آخر بازی راحته:46:کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
ببین قبلا گفته بودم!نقل قول:
شما به اولین کتابخونه تو بازی که میرسی. همونجا که چند تا ضلع مثل صلیب داره و چند نفر اون پایین منتظر شما هستند! و 2 نفر هم از نگهبونا رو بستن!گاوصندوق توی یه اتاق نزدیک کتابخونه هست.باید از دری که در انتهای قسمت شمالی کتابخونه هست بری بعد باید از طریق کانال خودتو به اتاق مذکور برسونینقل قول:
دستت طلا. ولي راستش رو بخواي اصلا حوصله 35% از بازي رو رفتن رو ندارم اگر كسي با همين كرك تا اين درصد از بازي پيش رفته و يا سيوش رو كسي داره لطف كنه برام بزاره يا راه حلي جلوي پام بذارهنقل قول:
تنیبلی نکن راهی نداره!:5:نقل قول:
من خودم همین مشکلو داشتم ولی کل زمانی که طول کشید تا بازی رو از اول تا آخر رفتم 5 روز روزی 4 ساعت بود!:31:
شما الان حدودا نصفشو رفتی اگه تا اخر بری 69 %:27:
دوستان من یه جا گیر کردم...کمک کنید...اون جایی که یه ماشین را دارن میزنن.بعد یه اسپری میگیرم ..میگه اسپری را بزن و donate کن..فکر کنم باید به اون در ها بزنی و علامت سوال ها را بگیری اما درها باز نمیشن..
چیکار باید کرد این جا را؟؟؟؟
کی بازی را تموم کرده؟؟؟
اون اسپری ژل انفجاری هستنقل قول:
زمانی که روی حالت Detective هستین روی بعضی دیوار ها و بعضی از قسمت ها علامتی ستاره ای مانند وجود داره شما اگه ژل رو اونجا اسپری کنید میتونید منفجرش کنید
من با Xbox با RT منفجرش میکنم :46:
وقتی که اسپری رو گرفتی همون دورورا یه دروازه قفله. اگه X رو بزنی بقلش یه دیوار سست میبینی که اگه روش اسپری کنی و بعد Shift+right click+ قلطک موس را بزنی اونو منفجر میکنه و یه راه باز میشه!نقل قول:
شما میتونی تا 3 بار اسپری کنی و بعد همشو یکدفعه با هم بتترکونی!
در کل علامت سوال ها را هر جا دیدی باید Space رو بزنی و بهت امتیاز میده. علامت سوالها بیشتر تو کانالهای هوا و پشت همینجور دیوارهای سسته!
یه مشکل دیگه...
جایی که دکتر ها را باید نجات داد..یکی از طناب اویزانه و چند نفر تو اتاق زندانی و گاز همه جا را فرا گرفته..یه پروانه هواکش هستش دکمه را بازدن بومرنگ فعال میکنم و هواکش به راه میافته ...بازم گاز ها تخلیه نمیشن...تا اینجا رد نشه در ها باز نمیشه...؟؟؟؟
کلا گازهای اون سالن در سه مرحله کم و در آخر تخلیه میشه. سه تا دستگاه رو باید با بت رنگ روشن کنین. دومیه رو به رو سمت چپ سالنه. اما برای مورد سوم, با بت رنگ طناب اون بیچاره ایی رو که اویزونه رو هدف میگیرن که سقوط کنه تا سقف اتاق زیرش خراب بشه. داخل اون اتاق, دستگاه سومه.نقل قول:
پس مسیر حرکتتون طوریه که باید از سمت چپ سالن برین. بعد خودتون رو به گوشه سمت راست برسونین.
از تونل رفتم تو...اولین هواکش را راه انداختم...دومین هواکش سمت چپ داده میشه اما دکمه ش اصلا نیست ...اگه بری پایین هم گاز ها خفه ت میکنن...دگمه F هم اینجا کار نمیکنه..پایین هم در ها قفل اند...نقل قول:
لوله های گاز دیده میشن اما اگه بزنی اثری نداره...پایین هم که نمیشه رفت؟؟؟
چطوری باید هواکش دوم را راه انداخت ؟؟؟هر کار کردم نشد که نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما دکمه X رو از کیبورد بزن تا به حالت دید مخصوص بری بعد برات هوا کش ها و سیم ها ی مربوطه رو نارنجی نشون میده .اولی رو که از کار انداختی از روی قفسه ها بپر به روی قفسه های بعدی و بعد سیم هایی که از هواکش ها به صورت نارنجیو سبز امده دنبال کن تا به کلیدشون برسی و با اسحله بت رنگ کلیداشونو هدف بگیر و به طرفشون بت رنگ برتاب کن تا هوا کش ها روشن بشه .....
کردم نشد ...مشکل اینه که از کدوم قفسه باید بپری ؟؟؟سمت راست که بسته هستش...سمت چپ یه قفسه مانند وجود داره که خیلی دوره و نمیرسه بهش...نقل قول:
دیگه دارم خجالت میکشم اینقدر سوال کردم...این همه بازی کردم تازه 6 % بازی را رفتم...
سمت چپیه باید بپری....شما موقع پرش دکمه Space رو نگه دار تا شنل بت ن به صورت بال خفاشی در بیاد تا بتونی مسافتی رو در هوا پرواز کنی.اینجوری می تونی به قفسه های بعدی برسی ..برای سومی هم باید اون یارو رو که از زنجیر آویزونه بزنی تا سقف شیشه رو بشکنه........تا بتونی سومی رو هم خاموش کنی......
شما باید از سمت چپ برید درسته که کمی دوره ولی اگه اون کانال ها رو ببینید و به سمتش بپرید همیجور که دوستمون گفتن یعنی SPACE رو یکبار برای پریدن و بار دیگر برای باز کردن شنل بتمن بزن تا به اونجا برسی بعد بازم باید 2 دفعه دیگه بپری تا به سکوهای بعدی برسی حالا اگه خوب نگاه کنی دکمه فن بعدی رو پیدا میکنی! سومی هم که .....نقل قول:
بازی خوبیه؟؟؟
ارزش بازیکردن داره یا نه!؟
به نظر شخصی من ارزش بازی کردن دارهنقل قول:
من پریشب بازی رو روی Hard تموم کردم
بعضی جاها اعصابم دیگه بهم میریخت ولی خوب توی بازی یه چیزی وجود داشت که من رو برای تموم کردنش راغب میکرد
حداقلش این بود که سبک بازی یه جورایی برای من متفاوت بود
به نظر من بی نظیره البته اگه از این سبک (Action,Adventure)خوشتون میادنقل قول:
بعد از prototype بهترین بازی بود که انجام دادم
خوب پیشنهاد من این هست که حتما تهیش کنی. دیالوگ ها صداگذاری گرافیک داستان و ... جزو بهترین های 2009 هست.نقل قول:
بازی داستانی قشنگیه...بعضی جاهاش خیلی فکریه...خیلی هم طولانیه....حرکات زدن دشمنان بتمن خیلی قشنگه...نسخه 3 گیگش هم برا دانلود گذاشتم هیچ فرقی با اصلش نداره و همه فیلم هاش هست...خودم هم از 3 گیگ دارم بازی میکنم....نقل قول:
یه سوال:
من 37 % بازی را رفتم...یه چیزایی مثل 8 پا رو زمین هستن که باید منفجرش کنی...روی نقشه جایی را مشخص کرده همون جا هایی هست که اوایل بازی رفتم...یه دری هست تا بخام برم توش یه چیزی مانند تنه درخت جلوش میاد و نمیزاره برم تو>....این جاشو چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر توضیح بده!نقل قول:
ولی فکر کنم باید از کانالی که اون بالای ساختمون هست بری!
سلام
آقا من 32% بازی هستم
اونجایی که گیاه ها همه جارو بستن رفتم با اون پلیس هم صحبت کردم
الا دقیقا روی علامت تعجب رو نقشه هستم اما نمی دونم بلاید چیکار کنم
یه پاندول ساعت هم هست رفتم بالا تو برج ساعت اما یه در هست که وقتی می رم میگه "قفله باید یه راه دیگه پیدا کنم"
میشه راهنمائی کنید ؟
نقل قول:
اره...بخاطر همین بی دقتی همه جاهای قبلی را هم رفتم....خیلی ساده بود....
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
نقل قول:
من یکم از تو جلو ترم فکر کنم.....فکر کنم تو هم همون جایی هستی که یه در توسط یه درخت سد شده....اون بالا یه تونل هستش ...از اون جا برو...هر جا علامت دیدی رو نقشه همون دور و ور و بگرد و از اونجا زیاد دور نشو....
ای بابا مرسی !!نقل قول:
خوب اینو که خودم می دونم من می خوام بدونم چه جوری این مرحله رو رد کنم
یه پاندول ساعت هست که وقتی میری بالا به یه ساعت بزرگ می رسی آقا کسی می تونه بگه اینجارو چیکار کنم ؟
نقل قول:
یکم بیشتر توضیح بدی یادم میاد....یکجا یادم میاد که یه ساعت بزرگ پشت سرته و جلوت هم یه چیزی مانند ناقوس .....طنابش را که پاره کنی میافته پایین.......بعد راه باز میشه....
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
یه سوال دیگه:
49 % رفتم...یه اسلحه جدید بهم داده که دیوار را هم خراب میکنه....دیوار روبرومو خراب کردم...بعد یه دره ای روبروم میاد که بیافتی پایین میمیری....اینجا را چیکار باید بکنی...؟؟؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
یه سوال دیگه:
49 % رفتم...یه اسلحه جدید بهم داده که دیوار را هم خراب میکنه....دیوار روبرومو خراب کردم...بعد یه دره ای روبروم میاد که بیافتی پایین میمیری....اینجا را چیکار باید بکنی...؟؟؟
ببین شما کم توضیح میدی آخه اینجوری که نمیشه فهمید کجایی؟نقل قول:
خودم فهمیدم باید چیکار کنم اصلا ربطی به اون ساعت نداره
رفتن یه جای جوکر شدم
بعد با crane همونی که چشماش نوره دوباره جنگیدم
الانم تو فاضلابم 44% باید یه سری چیز نمی دونی می زنی از بالا میوفته چیکار می کنه اون یارو گنده هی از زیر آب میاد بیرون !!
اون گنده هه رو باید نشونه بگیری بعد بزنیش !!!
بچه ها من تو 50 % هستم وقتی وارد یه اتاق میشم انگار که زمین وجود نداره و پرت میشی پایین !!!
کسی میتونه سیو 52% رو بده !!!
من اون غوله تو فاضلاب رو کشتم....بعد رفتم مرحله جلوتر.. . یه اسلحه جدید میده که اسلحه شماره 3 که اجسام را میکشه را قوی تر میکنه ....توسط همون اسلحه یه دیوار که در حالت DETECTIV سه نقطه روش هست را میکشه و خراب میکنه...از همون جا که بری یه ساختمان و فضای ازادی را در فیلم نشان میده...سمت چپ یه جای پا وجود داره رفتم روش اما نشد.....این جا را چطوری میشه رد کرد.؟؟؟ با اسلحه باید رد کرد یا...؟نقل قول:
دوستمون توضیح دادن اما متوجه نشدم...
سلامنقل قول:
شما الان اونجایی هستین که اون ماده سبز رنگ از روی ساختمان جاری هست؟؟
مایع تایتان؟
همون ساختمان خرابه ؟
اگه آره باید از در دیوار بدون کمک گرفتن از تفنگی که از این ور اونور باهاش بالا میره بالا بری
بعدش با اسفاده از اسلحه سومت یکی از دیوار ها رو خراب کنی بعد 3 نفر میان لبه دیوار وایمیستن که اونهارو هم میتونی با اسلحه به پایین پرت کنی