والا قیمتاش بستگی که مشخصات وی پی اس دارهنقل قول:
از حدود 15 تومن شروع میشه با بالا
البته قیمتی که گفتم حدودی هستا.ممکنه کمترش هم گیر بیاد
یه سرچی بکنید حتما پیدا میکنید
پیدا نکردید من خودم کسی رو بهتون معرفی میکنم
Printable View
والا قیمتاش بستگی که مشخصات وی پی اس دارهنقل قول:
از حدود 15 تومن شروع میشه با بالا
البته قیمتی که گفتم حدودی هستا.ممکنه کمترش هم گیر بیاد
یه سرچی بکنید حتما پیدا میکنید
پیدا نکردید من خودم کسی رو بهتون معرفی میکنم
دوست من تمام مشکلاتی که فرمودید برای اکثر شرکتا هست و این ربطی به داتک نداره.من خودم دل خوشی ندارم اما باید انصاف رو هم رعایت کرد.دانلود از رپید شیر و بقیه هاست ها توی این چند روزه اینطوری هست.حتی فرمت هایی مثه avi هم قیلتر هست.این دوران که بگذره دوباره همه چی به حالت عادی برمیگیرده تا اتفاقات بعدینقل قول:
بعدشم مشکل من با داتک اینکه از این شرکت ADSL دارم وگرنه تو تاپیک شاتل مینوشتم
فرقی هم برام نمیکنه که سرعت دانلود از رپیدکم شده یا از فلان
مهم برام اینکه الان من فقط میتونم از لینک مستقیم استفاده کنم .. حتی 4shared و depositfiles تا همین الان و هات فایل تا دیروز باز نمیشدن و نمیشن . مگا آپلود هم که فیل.تره
تورنت هم تعطیله
من نمیدنستم که شما دارید طعنه دار حرف میزنید و فکر میکردم که نمیدونید .به خاطر همین توضیح دادمنقل قول:
در ضمن من اگه ندونم که وی پی اس چیه و رایگان هست یا نیست که دیگه باید برم ... بزنم .. حرف من طعنه بود
دوست من شما اومدید و گفتید که نمیشه از رپیدشیر دانلود کرد منم صادقانه گفتم برای اینکار میشه از وی پی اس استفاده کرد که هم از شر سیستم قیلترینگ خلاص شد و هم به راحتی دانلود کرد.در ضمن من برای کارم از وی پی اس استفاده کردم.استفاده از این وسیله سودمند هم برای شما یه پیشنهاد بود و شمام میتونید استفاده نکنید.نقل قول:
روی صحبت من با اون دوستی بود که گفتن از VPS استفاده کن ...
حرف من اینه : برای چی باید دوبار پول بدم که بتونم از چیزی که قبلا پولش رو دادم استفاده کنم حکایت برای مردن هم باید رف تو صف شده کار ما
یه بار پول ADSL بده یه بار پول اکانت بده یه بار پول VPS بعد 2 روز دیگه پول HPC بده 3 روز دیگه پول WCN بده و ..
من با این حال که وی پی اس داشتم اما قدیما از خود رپیدشیر دانلود میکردم اما از وقتی که رپید این مسخره بازیها رو در آورده(مثلا اینکه در هر بار عمل دانلود رو قطع کنی 10% از فایلی که دانلود میکنی از حجمت کم میشه و یا استفاده از چند کانکشن باعث مصرف بیشتر ترافیک میشه و ...)دیدم که اگه فایلامو بکشم روی وی پی اس و از اونجا دانلود کنم این دردسر ها رو هم ندارم .ضمن اینکه در ساعات خوش رپیدشیر میتونم بدون اینکه خیلی از ترافیکم کم بشه تا 60 گیگ رو روی سرورم بیارم در صورتی که فقط 6 گیگ از ترافیکم کم بشه و این خودش خیلی عالیه
من دقیقا دارم پول ADSL و اکانت و وی پی اس میدم اما از اینکاری که میکنم خیلی راضیم.چون اولا به اینترنت بدون قیلترینگ دسترسی دارم ضمن اینکه با داشتن وی پی اس نه تنها از رپید بلکه از سایر هاست ها هم فایل به داخل سرورم منتقل و هرموقع دلم خواست دانلود میکنم بدون اینکه نگران باشم که ایا این فایل در حال حاضر از روی سرور اون هاست اصلی پاک شده یا نه
به هر حال میل با خودتونه و هرجور صلاح میدونید عمل کنید
موفق باشید
من به شما ایرادی نگرفتم ... بهرحال شما به دلیل مشغلتون از این سرویس استفاده میکنید .. من برای دانلود در حد همون 1-2 گیگ روزانه که دیگه نباید 6 جا پول بدم .. موضوع اصلی اینه که داتک تو همه چیز اوله ( فیلت.ر و کاهش حجم و محدودیتها و ... ) اما برای 2 زار توضیح دادن باید از هفت خوان رستم رد شد .نقل قول:
بهرحال ممنون که پیشنهاد دادید . متاسفانه موضوع بحث رو منحرف کردن و باعث این سوء تفاهم شد
چقدر خشن و عصبانی !نقل قول:
دوست عزیز میدونم که شما پیشکسوتی و احترامت جای خودهش و همچنان شما برای من محترمی و کمی رک و راحت حرف زدن دلیل بر بی احترامی نیست.
من هم نگفتم که راپید نیست ، درسته تاکید کردم مشکل از راپید نیست ولی دقت کنید گفتم که این مشکل فقط از داتک نیست بلکه کلیه شرکتها این مشکل را دارند. پس نسبت دزدی به این شرکت زدن به دلیل پایین اومدن سرعت دانلود از رپید شیر ادعایی است پوچ !
درسته که شما سرویس از داتک میگیری پس میای این تاپیک پس از کلمات به خوبی و دقیق استفاده کنید و فحشاتون را هم عموما بدید و نه فقط به این شرکت !
من هم من باب تاکید موکدات گفتم وگرنه میدونم که لینک مستقیم بسته باشه هیچ جا نمیشه رفت !
بنده هم توهینی به جنابعالی نکردم که بخوام چیزی به استادم یاد بدم ولی قبول کنید که طعنه و تیکه بودن لحنتون از خوندن پستهاتون مشخص نیست !
گفتم بنده چنین جسارتی نکردم که برای کسی تعیین تکلیف کنم سوءتفاهم ناشی از سوءبرداشت خودتون است.
من وقتی تلف نکردم از همین مباحثتهاست که خیلی یزها یاد گرفتم و از پذیرفتن اشتباهاتم هم هیچ ابایی ندارم.
شما هر طور راحتید جواب بدید ولی اگر از این رک تر میخواید بگید بنده در پی ام در خدمتتون هستم مفصلا! ولی بگم که من ذره ای حتی سر سوزن با شما خصومتی ندارم و هیچ کینه ای هم از شما ندارم فقط منباب انجمن بودن و گفتگو کردن جواب دادم که خب با سوءبرداشت نیتها به سوءنیت تعبیر شد.
به هر حال اگر جایی منظوز رابد رسوندم و یا به تعبیری به کسی توهین شد من همینجا معذرت خواهی میکنم.
قربانتان: مصطفی عشقی
سلام
سرعت دانلود از سایت adrive روی 2 کیلو ولی بقیه خوبن
واسه شما هم اینطوریه؟
طی 24 ساعت گذشته 3 بار با اینکه کانکشن وصل بود ولی یهو ارتباط با اینترنت قطع شد و فقط صفحه داتک باز شد...
adsl داره هاو ipw دارها این مشکل رو داشین؟یا فقط باسه انتن من است؟؟؟
برای منم ارتباط بهکل قطع شد وو چراغ Status روشن نمیشد که ظرف چند ساعت درست شدنقل قول:
سرعت دانلود شما با IDM داتک 128 چقدره؟ متوسط؟
فکر کنم بگی از چه سایتی با چه سرعتی می گیریم بپرسی درستر باشه چون دانلود منیجر ها به طور مستقیم تاثیر چندانی رو سرعت ندارننقل قول:
16 تا 20 .نقل قول:
واسه همه سايت ها همين سرعت رو دارم چه rapidshare و چه لينك مستقيم و ...
128 نامحدود
آقا میشه یه تست بزارید ببینیم پینگتون چجوریاست !؟
اینم خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ، من نمی تونم اینترنتی پول واریز کنم ، کسی این مشکل رو نداره ؟
من که همین چند روز پیش 4 ماهه شارژ کردم به صورت اینترنتی
به بخش فروش بزنگ و بهشون بگو
دوستان کسی تو منطقه مخابرتی ولیعصر تازگی ها تونسته از داتک بگیره؟
من حدود سه ماه پیش رزرو کردم ولی هیچ خبری نیست!:41:
شنیدم که اگه پارتی داشته باشی سه سوت میدن!:21:(البته نه فقط داتک بیشتر شرکتا!)
سلام من حسین هستم 256 دارم از داتک مرکز توحید از بچه های قدیمی هستم این هم تست من
بچه ها من از دم در سیم مستقیم کشیدم تو مودمم نمیدونید چقدر زیاد تاثیر داره خدا شده هیچی هم سر راهش نیست نه تلفن نه چیز دیگه اگه می تونین یک خط واسه خونه بگیرین اون خط اینترنت رو مثل من بزارید برای نت
من خیلی وقته این جا نیومدم اما هنوز بچه هارو میشناسم تهران شهر .زد 2. اس ام اس 11.مصطفی و بقیه که به جا نمیارم
به به لرد خان از این ورانقل قول:
هنوز تریبال رو بازی می کنی؟
از چه نوع سیمی باسه سیم کشی استفاده کردی؟
مخلص zed2 هم هستیم از اون نوع کابلی که مخابراتی ها ازش استفاده میکنن از لاله زار گرفتم جا های دیگه ندارن سیاه رنگه سفید نگیریدا 2 زوج هست یعنی میتونین 2تا تلفن از توش رد کنین2 تا شیلد داره واسه جلو گیری از ارعاشات مغناطیسی و یک سیمه بدونه روکش برای جلو گبری از کش اومدن کابل قیمت هم متری 250 تومنه من 40 متر گرفتم شد 8000 تومن خیاله خودمو راحت کردم
راستی دیگه من تریبال نمیرم کم پیدا شدم دیگه اگه امضا رو هم ببینی واسه همون موقع هستش که با هم می رفتیم دیگه پشت کنکور فوق هستم دارم واسه کنکور می خونم وقت نمیشه
میبینم که شدی همکار انجمن
اوه اوه تعداد پستاشو
رابطه ای به ما چندتا از اون ستاره قشنگات بده:27:
با امضات خیلی حال کردم
از گفتن نوع ممنون ...برای تعویض سیم کشی در اینده کیفیت مهم خواهد بود:46:نقل قول:
بعد از کلی مسائل ارتباطی مجدد دارم میام انجمن ....ماشاالله از تایم اوت خفه کرده منو
از بس نیومدی از تغییرات خبر نداری:31:حالا بخون کنکور ارشد قبول شو بعد بیا باست تعریف می کنم.
از عوارض همکار شدن است و گرنه خودت می دونی قبل از همکار شدن به زور به 300 می رسه....الان هم کلا اگر پست های تذکری ام رو حساب نکنیم تعدادش 700 تا میشه....( دلم باسه ان موقع ها تنگ میشه:19:)
بیا ستاره می خوای باسه خودت.....منو چه به ستاره.....
در اخر ممنون:11:
بچه ها باز برنامه محدود کردن فرمت های دانلودی داره اجرا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هر چی سرور هست می خوام فایل های avi دانلود کنم یا دانلود نمی شه یا ارور میده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امتحان کردم هم اکنون و مشکلی نبود !نقل قول:
دوستان مشکل دارند ؟!
به خاطره 4 شنبه سوري دوباره اينترنت و سرعت ها خراب شده!×!
همينطور مثله 22 بهمن فايل هاي تصويري، صوتي، فلش و ... لود نميشن!
مشکل از آي اس پيتون نيست
براي ديگران هم بفرستيد
موفق و مويد باشيد
داريــــــــــــوش
دوست عزیز الکی شایعه نکن ! :دی و اینو هم که همه جا کپی پیست کردی !!! بابا بگذار یه تقی به توقی بخوره بعد ...نقل قول:
من هم اکنون مثل دیشب که پست دادم دارم دانلود میکنم و ذره ای مشکل نداشتم و ندارم و انشاءالله نخواهم داشت !
حالا خوبه جفتمون از داتک سرویس داریم ....!
برادر شما مشکل نداری دلیل نمیشه همه نداشته باشن
من از دشب هم سرعته تورنتم صفر شده هم رپید شیرم هم فایل های ام پی تری ایک هداشتم دانلود میکردم همینطور ناقص موندن و نمیشه دانلود کرد
فقط الان میتونم از سایت ها متسقیم دانلود کنم
چند تا دوستان هم همین مشکل رو داشت
من بعد از این همه سال فعالیت اهله شایعه دادن نیستم
سرعت که خوبه اما فایلهای تصویری رو دوباره بستن
خوب مشکلی نیست شما بگو کدوم مرکزی من به پشتیبانی اطلاع بدم که یادشون رفته ان مرکز رو مسدود کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انوقت هم صدا می شیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شوخی بگذریم جدی مصطفی شما الان یک فایل avi جدید بخوای دانلود کنی بهت سرعت میده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبحالت برای من از مستقیم ها هم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همش تایم اوت می زنه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما چایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...در این مواقع برای تمدد اعصاب خوب استنقل قول:
دوست عزیز بهتون بر نخوره ! اسمایلی خنده هم گذاشتم برای تبیین اذهان عمومی و خصوصی :دینقل قول:
ولی این هم که شما و دستانتون مشکل دارید دلیل نمیشه :دی :27: (باز بهت برنخوره شوخی بود :دی) آقا ما و دوستانمون مشکلی نداریم ! :21:
من که دیگه تابلوئه کجایم که ! یه نگاه به پروفایل یا همون بغل بنداز میفهمی :دینقل قول:
بله گوش شیطون کر هیچ مشکلی ندارم :)
تست کردم مشکلی نبوده و نیست و انشاءالله نخواهد بود. :20:
آره برادر سایت های دیگه هم بازی در میارننقل قول:
خوشبحالت برای من از مستقیم ها هم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش تایم اوت می زنه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر سرور خودم بد نیست سرعتش خوبه میکشم رو اون چیزای لازم رو
ولی کی حوصاله داره این همه فایل رو بکشه
والا ما که از کاره اینا سر در نیاوردیمنقل قول:
من که دیگه تابلوئه کجایم که ! یه نگاه به پروفایل یا همون بغل بنداز میفهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله گوش شیطون کر هیچ مشکلی ندارم :)
تست کردم مشکلی نبوده و نیست و انشاءالله نخواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست کی به کیه
این همه دارم ماهی پوله اینترنت مثلا نامحدود میدم روزها که میزنن سرعت رو گند میکنن برای تورنت و رپیدشیر از این طرفم اینطور
ملت 3 ماهی 12 تومن میدن فقط همون شب تا صبحشون 1.5 گیگ میگیرن
من 3 ماهی 70-80 میدم اینطور!
اینطوری نمیشه این دفه بهشون میگم اگه سرویس محدود میدن با این وضع تمدید میکنم وگرنه باید از یه شرکت دیگه بگیرم
داریوش عزیز
احتمالا مرکز مخابراتی شما مشکلی داره
به قول خودت دلیل نمیشه که مال همه اینطوری باشه
من الان شبانه روزی دارم 5 گیگ و ماهیانه هم 150 گیگ دانلود میکنم
بازم به پشتیبانی بگو شاید مشکل حل شد.
اگه نظر منو میخوای همین اینترنتی داری سفت بچسب
اگه از دستت بره حالا حالاها بهت اینترنت نمیرسه.تمام پورت از تمام شرکتا پر هست و مخابرات هم به هیچکسی پورت خالی نمیده
اگه همینم بیخیال شی دستتت به ای دی اس ال نمیرسه
راستی من با دانلود هیچ فرمتی مشکل ندارم
شما به این زد 2 توجه نکن.ایشون کلا اینترنتش مشکل داره چی برسه به اینکه این روزا هم باشه :دی
مگم چه خوب شد که لااقل یه خورده محدود کردن که باعث سرصدا بچه ها شد بلکه به این بخونه بیان یه سری به اینجا بزنن
آقا دیگه ما رو نمیشناسی؟نقل قول:
شما باید سرویس 512 نامحدود داشته باشید درسته ؟ چون شما مشترک قدیمی هستید حدودای 45 هزار تومان هنوز با شما حساب می کنند؟ ماهی 150 گیگ یعنی 24 ساعت رو تو 30 روز ماه با سرعت 60.6 کیلوبایت دانلود کنید . حالا لیست دانلود رو چجوری پر میکنید؟
امیدوارم یه روزی این isp های بدردنخور و مخابرات بفهمن این سرعتهای 64 و 128 و 256 و حتی 512 همچین تحفه ای نیست و باهاش کار آنچنانی نمیشه کرد ( اونم با این قیمت های زیاد ) و بنابراین این کارهای مسخره مثل بستن شبکه های p2p و ..... رو کنار بذارن .
دامنه ی فیلترینگ هم خیلی گسترده شده و باید یه کمی تعدیلش کنن .
به علت برخورد نارنجك و ترقه دست ساز با كابل جاسك - فجيره ، تا چند روزي سرعت اينترنت كاهش پيدا ميكنه . ( حالا هي بگين چرا با 4 شنبه سوري مخالف اند ، واسه اين كه از اين مشكلات پيش نياد ديگه )
adsl داتك ما هم به رحمت ايزدي پيوست ، ويديو انلاين مشكل داره ، سرعت هم افتضاحه ، فعلا با dial up بالا اومديم .
نقل قول:شرمنده به جا نیاوردم اگه بیشتر معرفی بفرمایید آشنا میشمنقل قول:
آقا دیگه ما رو نمیشناسی؟
همه چیزو درست گفتی الا اینکه سرعت دانلود من 63.8 کیلو بایت هست
بازم شرمنده منظورتونو از این سوال هم نفهمیدمنقل قول:
حالا لیست دانلود رو چجوری پر میکنید؟
براتون PM میزنم . سرعت شما چجوری 63.8 هست؟ مگه خط ددیکیت براتون بستند؟ پس همون نرخ قدیم شما دارید پرداخت میکنید؟نقل قول:
اگر فیکس 63.8 باشه باید 157 گیگ تو 30 روز بگیرید مگر اینکه حدود 22 -3 ساعت توی کل 30 روز به سیستمت استراحت بدی.
منظور لیست دانلوده پس کی وقت میکنی که لیستت رو پیدا کنی بگذاری واسه دانلود؟ شاید یک اشتراک مخصوص وبگردی هم دارید؟
sms11 نداشتیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظر منم همینه چون سرعت از پهنای باند ان مرکز و دستگاها و تعداد یوزر و ترافیک یوزر ها و......گرفته تا نوع سیم کشی خونه کیفیت سیم کشی و رد نشدن سیم تلفن از کنار برق و ...هم ربط داره و باید همه رو بررسی کنی تا بفهمی مشکل کجاست.
در اخر اره باعث شد بیام تاپیک رو اخر عیدی خونه تکونی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:بعضی مناطق که پیک ترافیکش کمه می تونن به این سرعت ها برسن .نقل قول:
لیست دانلود اگر بدونیم واقعا چی می خوایم وقت زیادی نمی بره و راحت میشه برنامه ریزی و دانلود کرد .
بیشتر مخابرات و مسئولین و ان سازمانی که می گن دستور ازش میرسه برای محدودیت:31: باید درک کنن که اینترنت پر سرعت یعنی چی ( قبل از محدودیت pap ها ارزوشون بود کاربرا سرعت های بالا بگیرن و هنوزم هست :21: )نقل قول:
فعلا که اینها هنوز نفهمیدن اینترنت چیه که میان ssl یا تعدادی از پسوند هارو بلوک می کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگزیرم که الان 80 درصد وسایل الکترونکی جدید که امکان وصل شدن به اینترنت رو دارن بخاطر محدودیت ها و مسدود بودن ها قابل استفاده نیستن و باعث هدر رفتن پول مردم می شن.
فعلا بیا چایی بخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا فردا پس فردا درست میشه احتمالا......
بابا این استقلال که پیرم کرد تا بتونم ازش بگیرمنقل قول:
آخر هم شرکتی گرفتم خونگی نمیدن!×! تازه اونم بعد از 5 سال تو نوبت بودن
امروز هم برای شما خوب بود
برای من باید اینطوری باشه معمولا البته تورنت هم گرفتم وضعه آپلودش همچینه
من طبق حسابه خودم باید حداقل روزی 1.2 گیگ دانلود داشته باشم که با این گند کاری های اینا الان کمتر شده (بعضی اوقات به 800 مگ توی 24 ساعت هم میرسه!)
مخصوصا اینکه تو روز سرعته دانلود از تورنت و رپید شیر شدیدا میاد پایین
حالا نمیدونم برای شما هم همینطوریه یا نه ولی زنگ زدم پشتیبانی چند وقت پیش گفتن سپاه سهام مخابرات رو خریده به ما ابلاغ شده که روز ها سرعت رو پایین بیارم1!×!:18:
من نمیدونم چه سنمی داره این موضوعات به هم ولی در کل تا به الان کم ضرر میکردیم بیشتر هم شد!
میگم پورت ها برای هر شرکت انحصاریه یا از مخابرات میگیرن خودشون؟
مصلا من از شاتل یا صبانت بگیرم خوب میگم پورت هم دارم الان خط هم رانژه هست همه چیش هست؟
ولی در کل مملکت دزد شده بد
اون یکی خطمون که 3 میلیون پولش بود 5 تا 2 داشت توش و یه دونه 0 یه دونه 1 رو مفت و مجانی نامه دادن گفتن به خاطره تغییر پیش شماره عوضش میکنیم!
ولی الان زنگ بزنی بهش برای سامسونگ شده!!! دزدی از این روشن تر؟ معلوم نیست چه قد فروختن
از طرفی اگه تغییره پیش شماره هست پس چرا این خطم رو عوض نکردن؟
حالا یه شماره بهمون دادن از هر رقمی به دونه توش هست:13:
چه میشه کرد
برادر سیاستشونهنقل قول:
در کل شما میگویید پیک ترافیک نه که کلا ترافیک پایینه. سرویس 512 نهایت 64 میده 60 هم معمولی هست ولی نه برای کل 30 روز.نقل قول:
جناب Z.2 من از sms11 سوال کردم . نکنه شما دو روح هستید در دو بدن.:10:
برای من مسنکه از دیشب خوب شده دوباره!
بله نرخ ما همون نرخ قدیمی استنقل قول:
7گیگ از 157 گیگ هم خرج وبگردی و غیره میشه دیگه
لیست دانلود من از قبل تعیین شده است
من فقط دانلودشون میکنم
خیر به غیر از این اینترنت هیچ چیز دیگه ایی ندارم
گفتم اگه ایرادی هم باشه باید به خاطر قدیمی بودن کابل ها و مشکل دار بودن مرکز مخابراتی و... استنقل قول:
من و زد 2 نه اینکه کارمون درسته و میدونیم چیکاره اییم نیازی به گشتن برای لیست دانلود نداریم:10:(زد2 جان ببین چه نوشابه ای بری خودمون باز کردم)
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
خداروشکر که خوب شدهنقل قول:
گفتم که به خاطر این شبا هست دیگه
در عوض دیگه فکر نمیکنم تا اخر فروردین مشکلی با سرعت داشته باشید
راستی اگه میتونی دانلوداتو از رپیدشیر انجام بده
تورنت خیلی معیار مناسبی برای اندازه گیری سرعت نیست.درواقع میتونم بگم اصلا معیار مناسبی نیست