وقتی 2 تا کانکشن داشته باشی یکی رو با سیستم خودت استفاده میکنی اون یکی رو برای سیستم مجازی مثل عکس منتها من یک کانکشن دارم که مشترک استفاده میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وقتی 2 تا کانکشن داشته باشی یکی رو با سیستم خودت استفاده میکنی اون یکی رو برای سیستم مجازی مثل عکس منتها من یک کانکشن دارم که مشترک استفاده میکنم.نقل قول:
چه ربطی یه باکو دارهنقل قول:
server یعنی برای تست سرعت یه سرور باکو وصل شدید چون نزدیکتونه همین
خوب بودنش که خوبه چقدرم سرعت آپلودت خوبهنقل قول:
چند کیلوبایت دانلودته؟
دوست عزیز ترجمه فارسی dynamic و static رو همه میدونن:31:نقل قول:
ما میخوایم بدونیم کاراییش چیه؟
لایزر بهترن پینگ رو میده الان هر 128 رو حتی شاتل رو که میگن پینگش خوبه رو امتحان کنید حداقل 600 میشه ....
من با 512 شاتل پینگ 600 به بالا دارم
اینجا مدیر نداره کلا نه ؟
سرعتم بهتر شده ولی هنوز شک دارم مثل قبل شده باشه من قبلا تورنت خیلی خوب دانلود میکردم اکثرا تا 43-43 کیلوبایت میگرفتم ولی الان در بهترین حالت دوروبر 30 کیلو بایت هست ولی سرعت پینگ زیاد شده اینو دیگه مطمئنم قبلا دوروبر 400 بود همیشه ولی الان دوروبر 600 هست که خوب برای ADSL خیلی زیاده و باید خیلی کمتر باشه حتی من پینگ های دوروبر 300 هم با این داتک داشتم ولی الان 600.نقل قول:
منم موافقم زودتر باز شه.اقا الان اینترنت شما دیگه مشکلی نداره؟همه چی برگشته به اوضاع اول؟
اینم تست من الان ساعت نزدیک 2 نیمه شب هست که خوب باید از خلوت ترین زمان های ممکن باشه و حداکثر سرعت (سرویسم که 512 هست):
میبینید با سرعت آرمانی سرویسم 512Kb/s واقعا فاصله داره زمان دانلودم واقعا همینه سرعت یعنی از بهترین لینکم که دانلود کنید سرعت از 51-52 اصلا بیشتر نمیشه , ولی خوب نسبت به هفته های اخیر خیلی خیلی بهتر شده بازم جایه شکرش باقیه .
ip static چه فاییده یی داره؟؟اصلا به چه درد میخوره؟مزیتش چیه؟
سرویس 128 افروز خوبه؟پینگم بالاست نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خواهشا یک بار قوانین سایت را مطالعه بفرمایید....دادن پست پشت سرهم اونم به این تعداد و در فاصله زمانی کم خلافه قوانینه....نقل قول:
اما راجع به سوال اولتون
اگر آی پی به صورت استاتیک باشه هر وقت که کامپیوتر به شبکه وصل بشه همیشه دارای یک آی پی است و همون آپی خواهد بود که ما در ابتا معرفی کرده ایم... حال اگر جاییی دیگه همون آدرس رئ به کار ببریم این باعث تصادم آدرس آی پی در شبکه می شه...
با توجه به اینکه در شرکتهای بزرگ که تعداد کلاینت ها بیشتر از اندازه ای است که بتوان به راحتی آدرس آنها را به خاطر سپرد و برنامه ریزس کرد از آدرس آی پی دینامیک استفاده می شود که سرور به صورت خودکار یک آدرس را به کامپیوتر کلاینت اختصاص می دهد و تمام مدیریت به عهده کامپیوتر سرور است و باعث راحتی کار می شود.....
برای استفاده از این قابلیت لازم است DHCP فعال باشد...
============
سوال دوم:
سرعتت خوبه فقط پینگت خیلی زیاده
نقل قول:
وقتي با DAP دانلود مي كنم خيلي نوسان داره! بعد از ظهر ها معمولا بالاي 22KB/s دانلود مي كنه ولي شب ها كم ميشه و به 13 تا 20 ميرسه حدودا!:10:
بابا شما ديگه چقدر توقعتون بالاست. 512 share ميخرين توقع دارين سرعتش 64 رو پر كنه. اون 512 كه سرعتش 64 هست داتك داره و ميده 93 تومن. هر وقت اونو خريدين و سرعتش پايين بود بعد بگين سرعتش كمه. 45 تومن پول ميدين توقع دارين به اندازه 512 شاتل كه ميده 220.000 تومان (!!!!!!!!) كار كنه.باز خدا وكيلي دمش گرم سرعت دانلود 52 نامحدود 45 تومن توي تهران براي كسايي كه دانلود زياد دارن لنگه نداره. :31: (درضمن نگين اين طرفداري داتك رو كرد! من خودم شاتلي هستم! فقط يه كم شفاف سازي كردم كه به جون داتك بدبخت غر نزنين) :40:نقل قول:
:11:
هر چند یکی از دوستان به تعریف ای پی استاتیک و دینامیک اشاره کردند اما فکر کنم که دانستن تعریف و تفاوت مورد سوال شمانبودنقل قول:
برای مشخص شدن کاربردهای ای پی استاتیک با یک مثال ساده شروع می کنم
ای پی استاتیک همانند یک شماره موبایل دایمی است درحالی که ای پی دینامیک شبیه استفاده از تلفن عمومی است که با پایان یافتن مکالمه شماره شما هم ازبین میره.
خوب طبیعیه که تازمانی که فقط شما با دیگران تماس می گیرید و شماره خود را به هیچکس نمی دهید و نیازی به در دسترس بودن ندارید تفاوتی بین شماره موبایل دائمی و تلفن عمومی نیست
اما همین که قرار شد برای انجام امور شخصی یا کاری شماره خود را به کسی بدهید در این صورت شماره ای که همواره بتوان با ان با شما تماس گرفت ارزش واهمیت خود را نشان می دهد
خوب حال با این مقدمه بریم سر این موضوع که ثابت ماندن ای پی شما در اینترنت (همان شماره تلفن شما در مثال فوق) در کجا ها ضروری و لازمه؟
1) Remote access
اولین مزیت داشتن ای پی استاتیک دسترسی راحت به کامپیوترتان از هر نقطه دنیا است برنامه هایی همچون Remote Administrator یا PC Anywhere مزیت واقعی خودشون رو وقتی نشون می دند که کامپیوتر مورد نظر شما چه در خانه چه در محل کار ای پی استاتیک داشته باشه و گرنه پس از برقراری هر ارتباط فقط تا پایان همان ارتباط به ان کامپیوتر دسترسی دارید و با تعویض شدن ای پی ارتباط قطع می شه و برقراری ارتباط مجدد با دادن فقط بادادن ای پی جدید امکان پذیره
2) وب سرور
اگر مایل هستید که بروی کامپیوتر خود یک وب سرور داشته باشید برای امور شخصی یا کاری
3) راه اندازی FTP SERVER
4) راه اندازی یک game server
اکثر بازیهای کامپیوتری دارای امکاناتی هستند که به شما اجازه می دهد کامپیوتر خودرا بعنوان سرور معرفی و نحوه اجرا و این که چه کسانی امکان حضور در بازی رو داشته باشند رو کنترل کنید
معایب ای پی استاتیک
هکرها
همانطور که اگر مزاحم تلفنی شماره شما رو بدست بیاره می تونه مزاحمت برای شما ایجاد کنه هکرها هم با داشتن ای پی استاتیک شما می تونند حملات خود رو به صورت مداوم برعلیه شما ادامه بدن
طبیعیه که کسانی که بدلایل مختلف که در بالا هم به ان اشاره شد به ای پی استاتیک نیاز دارن بازهم می تونند با استفاده مناسب از امکاناتی همچون فایروال و رعایت مسائل ایمنی امنیت خود را حفظ کنند همچون وب سایتهاو ...
ولی اگر به هیچکدام از موارد ذکر شده در بالا نیازی ندارید ای پی دینامیک امنیت خاص خودش رو به شما می ده امنیت ناشناس بودن.
در یک کلام امکان رهگیری و ... فعالیتهای شما مشکل تره
موارد دیگه ای هم بسته به کار و نوع فعالیت شخص می تونه مهم باشه که خوب فکر نمی کنم برای یک کاربر معمولی اهمیتی داشته باشه
سلام .من الان یک سرویس adsl از قبل دارم.( البته مال داداشمه) من میتونم رو همون خط تلفن یک سرویس adsl برای خودم سفارش بدم؟؟ اگر نمیشه راهی داره که ( یعنی منظورم مودم وجود دارد )که بدون شبکه کردن دو تا کامپیوتر اینترنت رو بطور مجزا به هر کامپیوتر بده؟
شما نمی توانید دو مودم رو به صورت همزمان بروی یک خط داشته باشید.نقل قول:
isp هر وقت که وصل می شید بهتون یه ای پی اختصاص می ده که طبیعتا دو مودم در ان واحد نمی تونند از یک ای پی استفاده کنند
از طرفی تکنولوژی ADSL از پهنای باندی که در مکالمات تلفنی مورد استفاده قرار نمی گیره برای انتقال دیتا استفاده می کنه که طبیعتا این مقدار توسط مودم اول مورد استفاده قرار می گیره حتی اگر این کار با تغییرات فنی و بصورت تکنیکی امکان پذیر می بود گمان نمی کنم که شرکتهای ارائه کننده سرویس زیر بار دردسرها و دشواریهای ان می رفتند مسئله مخابرات هم که جای خود داره
بنظرم تنها راه منطقی برای شما استفاده از یک شبکه است که علاوه بر شیر شدن اینترنت به اشتراک گذاشته شدن سایر منابع سییستم همچون هارد دیسک هم از دیگر مزایای این کار هست
اگر مایل به استفاده از سوییچ نیستید می توانید فقط با استفاده از یک کابل کراس این کار رو انجام بدید ولی هر وقت که کامپیوتر اصلی (اونی که به اینترنت وصله ) خاموش باشه کامپیوتر دیگه هم نمی تونه از اینترنت استفاده کنه
باید از مودم روتر دار استفاده کنی.مودمهایی که به بیش از یک کامپیوتر سرویس میدن.نقل قول:
گویا ایشون می خواد با یک خط تلفن دو تا اشتراک اینترنت پرسرعت داشته باشه و بدنبال دستگاهی برای این کار می گرده و مودم /روتر به جای اونکه داشتن دو اشتراک از طریق یک خط رو امکان پذیر کنه اجازه می ده یک اشتراک اینترنت بین دو یا چند کامپیوتر شیر بشه یا اینکه من بد متوجه سوال شدم؟!نقل قول:
ولی اگر به داشتن یک اشتراک بروی یک خط راضی هستند:46:
از دو حالت خارج نیست اگر مودم فعلی روتر داره که بدون صرف کوچکترین هزینه ای بسته به تعداد خروجیها همین الان هم می تونی این کار رو انجام بدی
مثلا اگر مودم روترت فقط یک خروجی اترنت و یک خروجی یو اس بی داره هم میتونه کارت رو راه بندازه
حالت دوم این میشه که مودم فعلی روتر نداره که یا می بایست یه مودم روتر بخری(صرف هزینه ولی تر تمیز و بی دردسر) یا شبکه lan
ایجاد کنی که خوب مزایای و معایب خودش رو داره
که اگر مزایای شبکه به کارت نمیاد جواب سناتوری و اعلا رو دوستمون بهت داده
ویرایش:گفتم ابن نکته رو هم اضافه کنم که با روتر هم میشه فایل شیرینگ و... رو ایجاد کرد
ولی خودم تا بحال از یک مودم /روتر برای این کار استفاده نکردم
یک دلیل مثبت دیگه برای توجه به توصیه دوستمون
یعنی با داشتن IP Dynamic دیگه نیازی نیست که فایروال نصب کنیم؟ خودش از تحت نفوذ قرار گرفتن کامپیوتر جلوگیری میکنه؟نقل قول:
معلومه که باید نصب کنید این چه حرفیه :18:نقل قول:
مقصود من از نام بردن از فایروال و رعایت مسائل امنیتی این بود که در ای پی استاتیک هم باوجود مسائل ذکر شده با بکارگرفتن تمهیدات مناسب می شه جلوی تهدیدات احتمالی رو گرفت
منظور از امنیت در ای پی دینامیک مشکل تر شدن رهگیری یک کامپیوتر خاص به خاطر گرفتن ای پی متفاوت در هر بار وصل شدن به اینترنت بود در مقایسه با ای پی استاتیک
سلام دوستان من تو مشهدم
و میخواستم بدونم با وضعیت الان که صبانت کاهش سرعت داره چه سرویس 128 خوبه که عین قدیم صبا 512 اجازه دانلود میده اما با سرعت 128
مچکرم راهنمایی کنید بای
ممنون و متشکر از دوستان گرامی زولبیا جان و سناتور عزیز.......................................... ......... بله من اول میخواستم دو تا اشتراک بگیرم که الان با توجه به راهنمایی شما متوجه اشتباهم شدم ................ من قبلا با کابل کراس شیر میکردم ولی خوب اون مشکلات خودشو داشت و کامپیوتر اصلی که خاموش یا ریست میشد ، دست من تو حنا میموند...................................... .........................پس با توضیح شما دو بزرگوار برم مودم روتر دار بخرم میتونم بدون وابستگی به هیچ کدام از کامپیوتر ها ، مستقلا هر کدام رو روشن کنم و سرعت به هر کدام به نسبت مساوی تقسیم میشود؟؟ درست گفتم؟؟
128 آسیاتک سرعت دانلودش مثل 512 است. البته مجدودشنقل قول:
من دنبال یه adsl با سرعت خوب هستم
حد اکثر بودجه 15 تومن چه شرکتی مناسبه
استفاده از adsl به هیچ وجه پول تلفن نمیاره ؟
به هیچ وجه حتی یک قرون پول تلفن اضافی نخواهی پرداخت خواهی کرد:دی (یینی هیچ پولی اضافه پرداخت نمیکنی)نقل قول:
حالا چه شرکتی به دردت میخوره
شما بگو کدوم شهری؟؟؟ پیش شمارت چنده؟؟
میتونی تو سایت:
هم تست کنی ببینی کدوم شرکتا منطقه شما سرویس میدنکد:www.internetfinder.ir
شایدم حق با شما باشه من توقعم بالاست .نقل قول:
بعلی وابستگی بطور کلی قطع میشود.نقل قول:
هر کدوم رو بتنهایی روشن کنی،کل سرعت به همون میرسه ولی هر دو تا رو روشن کنی،به هر دو کمتر میرسه.
این رو دقیقا نمیدونم باید از یه واردش بپرسی.فکر کنم قابل تنظیم باشه.
نقل قول:نقل قول:
البته مهدی جان فراموش کردن بهت بگن که خود شرکتا هر ماه 3000 تومن به عنوان هزینه مخابرات ازت میگیرن.
ولی همونطور که گفت،هیچ پول اضافی روی قبض تلفن نخواهد اومد.
کسی تا حالا ازشرکت نیونت سرویس adsl گرفت؟
می خواستن بدونم سرویس دهی اونا چطوریه و اونایی که دارن رضایت دارند یا نه؟کد:www.irannewnet.com
خیلی ممنون میشم که زود جوابمو بدید
دوستان امروز حتماً هفته نامه عصر ارتباط بخرن و مطلبي كه واسه Adsl نوشته بخونن.
دوست عزیز با استیضاح وزیر و آمدن یک وزیر دیگر مشکل حل نمیشود.
مگه الان میدونیدنقل قول:
عزیز مشکل از ریشه هست
باز فردا یه خبر منتشر میکنن شروع میکنین به شادی
من امروز برای اولین بار در 2 سال و خورده ای که هر هفته با عصر ارتباطم نتونستم پیداش کنم و یا نیومده بود و یا تموم شده بود... واقعا کف کرده بودم و به یاروان (جمع یارو) میگفتم مطمئنی تموم شده...؟؟؟!!! مگه میشه...!!!؟؟؟نقل قول:
فردا گیرش میارم... :18::19:
در مورد استیضاح وزیر هم باید بگم که در حال من و شما فایده ای نداره... چون اون قانون خونه = 128 رو کمیسیون انقلاب فرهنگی (!!!) تصویب کرده که یه سری افراد والا مرتبه با یقه های در هم تنیده و تسبیح های بافته به دست هستن که هر چی واسه شون توضیح بدی اینترنت پرسرعت برای انسان امروزی لازمه بازم میگه حرومه.......... این وزیر بره یکی دیگه بیاد هیچ فرقی نمیکنه چون این قانون یکی از نهادهای گردن کلفت دولت مهر ورزیه که لازم الاجراس و وزیر و وزارتخونه فقط اجراش میکنن (عین همین قضییه در مورد MMS ایرانسل هم هستش که MTN بدبخت پشیمون شده که اومده تو کشور به این باحالی.......).......... .. .. .. .... .. . . .. . .. ..
با سلام ,می خواستم یه راهنماییه خوب در مورد adsl بکنید که از چه شرکتی بگیرم که کیفیتش بهتر باشه و قطع هم نشه و سایر مشکلات و بگم که بیشتر از ماهی 15 هزار تومن نمی تونم بدم و محدودیت دانلود هم نمی خوام داشته باشم.
و همین طور در مورد مودم خودم بخرم بهتره یا نه و اینکه چه مودمی بهتره.ممنون
در ضمن فرق بین سرویس d و t چیه و سرویس اشتراکی یعنی چی؟اگه اشتراکی بگیرم چه بدیها یا محدودیت هایی داره؟شما چی پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:
میشه یکی که خونده بگه چی نوشته؟
چيز خاصي نگفته فقط همين مسائل رو تجزيه و تحليل كرده .نقل قول:
میشه یکی که خونده بگه چی نوشته؟
فقط تيترش جنجالي بود كه دقيق يادم نيست بخاطر همونم خريدم كه ارزشش رو نداشت .
البته من اصلا حال نكردم باهاش
اون تیکشو تصحیح میکنمنقل قول:
در مورد استیضاح وزیر هم باید بگم که در حال من و شما فایده ای نداره... چون اون قانون خونه = 128 رو کمیسیون انقلاب فرهنگی (!!!)
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (اسم از این مزخرفتر؟؟؟؟):دی
جناب وزير گفتن شركت ها از اين به بعد 1 به 10 يه پورت به اشتراك بگذارن. (هم اكنون1 به 8 است)نقل قول:
با اجراي اين قانون كه وزير امضا كرده از اين به بعد براي اينكه بفهمي سرعت دانلودت چقدر ميشه بايد بدين صورت عمل كنيد كه مثلاً شما 128 مي خريد تقسيم بر ده مي كني تا سرعت دانلودت بدست بياد.
قبلاً 16=8/128
و حالا 12=10/128
حالا حساب كنيد كه اگر اين تعداد ده نفر خوره دانلود باشن چه اتفاقي مي افته...!!!
تيتر امروز عصرارتباط: وزارت ارتباطات ADSL را DIAL UP مي كند.
بابا عجب ادمایی هستنا.خیلی الان که اشتراکی هست خیلی خوبه حالا هی اشتراکشون زیاد میشهنقل قول:
خدا لعنتشون کنه.خدا از رو زمین ورشون داره.شما مطمئن هستی خبر موثق هست؟
آدم مطالب جالبي رو تو ايران ميبينه كه هيچ جا ديده نميشه! نمونش همين اينترنت!
امکان داره که یه اسکن بکنی؟ من سعی میکنم گیر بیارم ولی نمیدونم گیر بیاد یا نه.نقل قول:
ممنون
نقل قول:
:18::18:
عجیبه واقعا! خدا بگم چیکارشون کنه!
این دیگه واقعا ظلمه!