لطفاً بحث هدفون در چندین تاپیک مربوط به هدفون پیگیری بشه .. ممنونم.
Printable View
لطفاً بحث هدفون در چندین تاپیک مربوط به هدفون پیگیری بشه .. ممنونم.
مارک مارشال ME-08عالی هست با 1 سال گارانتی
سلام
لطفا یه پلیرخوب تا قیمت حدود 150 معرفی کنید
انتظاراتم هم ایناس
عمر باتری بالا
کیفیت صدای بسیار خوب
سایز کوچک (ضخامت کم) بزرگ یاشه اما نازک خوبه
صفحه لمسی هم داشته باشه خوبه
+D2 و S544 و Xfi2 رو دیدم
که برای دو مورد اول افزایش بودجه لازمه و کریتیو باتریش ضعیفه
+D2 هم یکم ضخامتش زیاده و طراحیش قوی نیست
Samsung YP-R1 , YP-P3 هم خوبن اما قیمت ندارم
پیشاپیش ممنون
تو این محدوده coown i7 رو میتونی مدنظر داشته بشی با حجم های 4 و 8 گیگ ...
کمی هم بودجت رو بالا ببری میتونی مدل های ایپاد نانو 8 گیگ و cowon i9 رو بگیری که مدل اپدیت شده i7 هست و امکاناتش بیشتر شده ...
ایپاد از نظر کیفیت صدا در مقابل cowon کم میاره (البته جدا از این اول هدفونت مهم هست!) ... مورد بعدی اینه که ایپاد از نظر کیفیت و امکانات کلی و اینترفیس و ... از اون دوتا خیلی بهتر هست ...
میشه بدونم این امکانات آیپاد که میگید بیشتره چیه؟
من چیز خاصی ندیدم
باتری نانو چندساعت موزیک داره؟
همينطوره دوست عزيز ولي من برتري در كيفيت صفحه اتاچ نسبت به امولد s9 يا j3 نميبينمنقل قول:
نقل قول:
دوست من بحث بین ایپاد نانو هست نسبت به دو مدل دیگه که معرفی کردم با توجه به بودجه دوستمون !!! ....
اما من برتری در کیفیت و حساسیت مولتی تاچ ایپاد تاچ رو نسبت به اون ها میبینم ! ...
در مورد نانو اینجا رو ببینید :
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4876006&postcount=2410
دوست عزيز همينطوره من هم منظورم در مقايسه صفحه ا تاچ و امولد s9 و j3 بود
در مورد حساسيت خوب به اقتضاي تاچ خازني بودن همينطوره برتري داره البته j3 هم تاچ خازني داره ولي احتمالا نه به حساسيت ا تاچ حرف شما رو تاييد ميكنم
در مورد كيفيت ساخت ورنگها وزاويه ديد باهاتون موافق نيستم صفحه s9 و j3 ضد خش هستند و در مورد كيفيت رنگها و زاويه ديد لازمه توي youtube يك سرچ بزنيد screan s9 vs i touch
بازم سلام به همگی
نظرتون راجع به Iriver چیه؟
مدل SPINN
مشخصات بالایی داره
میخواستم راجع به کیفیتش بدونم
من یه T7 شو داشتم بعداز یه مدت حس میکنم صداش کم شد
میخوام تجربه دوستان رو بدونم از لحاظ کیفیت صدا و ساخت و ...
مدل SPINN رو باهاش کار کردم مدل بدی نیست ... ولی از نظر کیفیت صدا و ... خوب بازم از COWON کم میاره ..
ضمن اینکه این مدل مثلا داره رو امکانات مانور میده و ... چون یه سری تم و بازی های خاص هم براش هست اگه به دنبال این چیزا هستی با بودجه بالا میتونی ای تاچ رو بگیری ...
در ضمن حساسیت تاچش قوی نیست و به اون صورت کار کردن با صفحش راحت نیست و حتما باید با دو دست کار کنی باهاش !...
....................................
در مورد ضدخش بود ای تاچ که این دیگه یه مورد مشخص و معروف هست ... صفحه ای تاچ و ایفون به شدت ضدخش هستن و واقعا یکی از نکات + شون هست دوست من چندین بار با صفحه افتاده زمین هیچ خشی نیوفتاده این تجربه خودم و نظر دیگران رو هم میتونید بپرسید ...
مطلبي رو از دوستمون SEYMOUR نقل ميكنم پست 1061:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260241&page=107[/HTML]
[HTML]http://www.corning.com/gorillaglass/index.aspx[/HTML]نقل قول:
شیشه صفحه جلویی S9 رو یه کمپانی معروف به نام Corning ساخته که جزو پیشروهای صنعت شیشه و اپتیک محسوب میشه .. یعنی برای مصارف هسته ای و فضایی هم شیشه تولید می کنه (مثلاً پنجره های شاتل های فضایی!) ...
یکی از انواع شیشه هایی که برای تجهیزات الکترونیکی مصرفی می سازه اسمش Gorilla هستش.. مثلاً این یه صفحه از سایت خود اون کمپانی هست که در مورد s9 توضیح داده.
البته Corning برای رقبای cowon هم کار می کنه و میشه گفت مقاومت اکثر مدلهای این تیپی کم و بیش یکسانه (P3 سامسونگ یا Xfi کریتیو مثلاً) ... ضمن اینکه حتی با این حال باز هم خش روی صفحه از سوی بعضی کاربرها گزارش شده و بهرحال به نظر نمیاد استفاده از محافظ صفحه نمایش خیلی کار بیهوده ای باشه.
[HTML]http://www.corning.com/news_center/news_releases/2009/2009020502.aspx[/HTML]
در مورد ضد خش بودن تا حدود زيادي موافقم باهاتون ولي در S9 و J3 هم همين مسائل رو داريم
دوست عزیزم من حرفی از کیفیت نزدم ! ...
نقل قول:یک ایرادی که spinn بهش وارد هست و اون صفحه amoled اونه که واقعا amoled نیست. و با مقایسه با مدل های هم تراز برند های دیگه از لحاظ تصویر پایین تر هست.نقل قول:
اپل بخواتر فناوری خاصی که تو صفحه لمسی هاش استفاده میکنه دستگاه هاش با کوچکترین لمس عکس العمل نشون میدن و حساسیت بسیار بالایی دارند ولی از لحاظ کیفیت تصویر و مقاومت صفحه در برابر خش همانطور که دوست عزیزمون t_tanhayam گفت J3,S9 در شرایط بسیار بهتری هست البته حساسیت صفحه تو پلیر واقعا مهم نیست چون بجز ipod بقیه مارک ها بجز پخش تصویر و صوت کار دیگه ایی انجام نمیدن برای همین حساسیت لمسی خیلی به چشم نمیاد.
الان صفحه های amoled کمی متعارف شدن ولی S9 با این طراحی زیبا واستفاده از این صفحه عالی تو اون زمان با خروجی واقعا عالی... خلاصه من وقتی این پلیر درست شده بود واقعا فکر نمی کردم بشه روزی اون رو تو ایران دید.
سلام دوستان...می خواستم ازتون راهنمایی بگیرم چه mp3 پلیری بخرم...یکی می خوام که
قیمتش زیر 60 تومن باشه
قدترت ضبطش فوق العاده باشه
نویز نندازه
بتونه از راه دور (چند متر )هم خوب ضبط کنه
.
.
.
حالا چی خوبه؟ چه مدلی؟
خیلی ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
یکم باید صبر کنم واسه افزایش بودجه
عجله کنم پشیمون میشم
قطعا همينطوره اگه ميتونيد كمي صبر كنيد وبا بودجه بيشتر گزينه مناسب تري رو پيدا كنيدنقل قول:
نقل قول:
با این حال با بودجه حدود 160 هم میتونی ایپاد نانو 8 گیگ رو بخری ...
یا cowon i7 با حجم 4 گیگ که اونم 140 تومن هست ... البته باید ببینی دقیقا نیازت چیه که با توجه به نکته ای که در پست قبل گفتی هر کدوم از این دو میتونن مناسب باشن ...
سلام بچه ها ، آیا فریمور فارسی واسه موزاییک وجود داره ؟
من تا بحال نشنیدم پلیری فارسی ساپرت کنه حتی عربی تنها یک نرم افزار هست که زبان عربی داره و من وقت زیادی گذاشتم تا زبان فارسی به دیتا بیسش اضافه کنم که به سه دلیل متوقف کردم مشغله درسی و دوم عدم استقبال حتی از طرف یک نفر برای بوجود اضافه شدن فارسی به این سیستم مورد بحث و دلیل آخر خراب شدن فایل نوت و قاطی شدن فونت فارسی و در نتیجه از بین رفتنانگیزه لازم برای دوباره نویسی ترجمه فارسی فرم ویر.نقل قول:
آدرس این سیستم rockbox.org هست و طیف وسیعی از پلیر ها از برند های مختلف رو ساپرت میکنه هر چند متاسفانه موزائیک رو ساپرت نمیکنه.
ممنون که اصلا به سوالم نگاه نکردید!!!:13:
نقل قول:دوست من اگه شما ریکوردر میخواهی تو این قیمت سونی و سامسونگ ریکردر های قابل قبولی دارند.نقل قول:
در مورد mp3 player عموما همشون ریکوردر دارند حتی ارزون ترین مدل ها درباره این هم که کدوم یکی از این ها تو اون قیمت بهتر صدا ضبط میکنه قبلا توسط دوستان پاسخ داده شده بود ولی با عرض پوزش من جوابی که توست دوستانمون داده شده بود رو بخواتر ندارم. که بخواهم برای شما لینکش رو بزارم.
فکر کنم تو این قیمت پلیری با ریکورد خیلی قابل قبول بشه پیدا کرد فکر کنم همون ریکردر 50-60 تومنی بگیری بهتر باشه تا پول mp3 player بدی که نه پلیر خوبی هست و نه ریکوردر خوب.
بحر حال تو این قیمت موزائیک کریتیو و sansa clip پلیر های خوبی هستند . و فکر کنم موزائیک ریکوردر خوبی داشته باشه خوبی ریکوردر clip این هست که میشه ریکورد رو پاز کرد و دوباره در ادامه ضبط کرد که بعضی این قابلیت رو ندارند.
البته توانایی ضبط پلیر های ارزون سامسونگ و iriever هم قابل قبول هست.
مطمئن باش تو این محدوده قیمت خیلی فرق قابل توجهی بین ریکردر پلیر ها وجود نداره.
سلام.
دوستان از بین ipod shuffle 2 gig و cowon e2 4 gig کدوم رو با توجه به معیار های زیر انتخاب کنم؟ لطفا دلیلتون هم بگید.
1 - کیفیت صدا در هدفون (50 درصد قضیه)
2 - امکانات جانبی (40 درصد قضیه)
3 - کیفیت و ظرافت ساخت (10 درصد قضیه)
بودجه هم تا 120 تومن.
اگر هم پیشنهاد بهتری دارید ، لطفا با ذکر دلیل عنوان کنید!
ممنونم...
من در مورد شافل میگم ...
کیفیت صدای متوسط رو به بالا (ضمن اینکه اکولایزر ثابت داره)(صداش تقریبا عین بقیه ایپاد ها هست ولی چون اکولایزر نداره ممکنه تو بعضی سبک ها کم بیاره)
در حالت عادی فقط میتونی از هدفون خودش استفاده بکنی(برای استفاده از هدفون های مختلف باید یه هدفون اداپتر بخری)
امکانات جانبی چیزی نداره فقط موسیقی ...
کیفیت و ظرافت واقعا عالی هست جدا از کوچیک بودن و ورن 10 گرمیش واقعا زیبا هست شما کیلیپس اون به شدت خش میوفته و باید براش شیلد بگیری ... یا یه کیف چرمی کوچیک ...
و به طور کل چیز کوچیک و جمع و جور و زیبایی هست برا کسی که فقط موسیقی میخواد و به دوچرخه سواری و دویدن و ... بیشتر میخوره ..
از نظر طراحی و زیبایی و کوچک بودن و .. هم به نظرم شافل بهتر هست ! ..
و نقطه قوت voice کنترل هست که میتونه برات اسم اهنگ و artist و پلی لیستی رو که ساختی به هر زبانی که بخوای بخونه برات ! ...
برای اطلاعات بیشتر :::
کد:http://www.apple.com/ipodshuffle/
کد:http://www.apple.com/ipodshuffle/specs.html
نقل قول:
ممنون.
من خودم آیپاد تاچ 32 گیگ دارم و تا حدودی با طراحی اپل آشنا هستم.
منتها محصولات اپل گرونند و نسبت به پولی که میدید متاسفانه چیز زیادی کاسب نمیشید(البته این نظر منه)
حالا میخواستم بدونم توی محصولات Cowon آیا تا 120 تومن (حالا یخورده بیشتر هم شد اشکال نداره) چیز بهتری از لحاظ امکانات جانبی پیدا میشه؟ مثلا Cowon T2 قیمتش چنده؟
سلام
یه پلیر میخوام تا حدود200
فقط برا موزیک می خوام
همچنین لایریک رو هم نشون بده
جز آیپاد نانو تو این محدوده چی پیشنهاد میدین؟
i9 چطوره؟در مقایسه با آیپاد؟
ممنون
کسی نظری نداره؟:19:نقل قول:
i9 از نظر کیفیت صدا برتر هست و با اینکه امکانات خوبی هم داره ولی باز امکانات و اینترفیس و کیفیت صفحه ایپاد نانو بهتر هست ...
+ طراحی زیبا تر و بهتر ایپادنانو ...
سلام دوستان ، گفته بودم یه ام پی فور میخام بخرم ، تصمیم داشتم اول آیتاچ بگیرم نگرفتم ، بعدش آی نه نگرفتم ، الان یه موزاییک چهار گیگ گرفتم ،
یه چیزی توش کشف کردم ولی نفهمیدم چیه ، اسمارت ولوم ! چیه این ؟ممنون میشم !
سلام
دوستان پلیری به غیر از شافل میشناسید که کنترل موزیک رو سیم هدفون داشته باشه؟
یا مثلا رابط هدفون کنترل دارداشته باشه ؟
نقل قول:
رابط هدفون معمولا برای پلیر هایی که پورت استاندارد 3.5 میلیمتری داشته باشه موجود هست مهم اینه که شما واسه چه پلیری میخواید این کنترل رو بخرید ! ...
هنوز پلیر نخریدم اما احتمالا یا نانو یا i9
قیمتاش چجوریاس این رابطها؟
چه امکاناتی دارن معمولا؟
قیمت دقیق ندارم ... ولی همون هدفون اداپتر های شافل رو نانو هم کار میکنه ... حدود 10-12 تومن باید باشه ...نقل قول:
ما هم یه سوال پرسیدیما !
سلام
من می خوام mp3 پلیر بگیرم واسه بدنسازی و شنا
از iiPod Classic 160 GB خوشم اومده می خواسنم ببینم کیفیتش چطوره و 160 گیگ خیلی زیاده و گرون حافطه کمترم داره این مدل؟
و mp3 player ii هست که بشه بردش تو آّب ؟ ضد آب باشه ؟
نقل قول:
سلام ...
از چه نظر کیفیتش چطوره از نظر کیفیت صدا در سطح خوبی قرار داره و مثل بقیه ایپاد ها هست ...
120 گیگ هم داره .... اگه این حجم رو هم نمیخوای میتونی ایپاد نانو بگیری ...
مدل 80 گیگ هم داشت ولی نسل قدیمی هست ... فک نکنم گیر میاد و ارزش خرید هم نداره ...
نقل قول:
درسته کیفیت صدای ipod کلاسیک پایینه ؟ و هدفون بدی داره ؟
الان بهترین پلیر از نظر کیفیت صدا چیه ؟ هدفون کوچیک می خوام داشته باشه و با کیفیت خیلی بالا
:11:
خیر کیفیت صدای خوبی داره ... هدفونش هم اصلا بد نیست ... ولی اگه با هدفونش مشکل داشتی میتونی یه هدفون دیگه هم بگیری ...
محصولات cowon از نظر کیفیت صدا بالاتر از ایپاد هست ولی ایپاد مزایای دیگری داره که باعث شده پرفروش ترین پلیر جهان باشه !
خیلی خیلی تشکر :11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
قوربون تعصبت ...
با این اوصاف فکر میکنم تو صف خرید ایپد و ایفون4 پیشتاز بودی اره؟؟؟
دیگه هر کسی روی برندی تعصب داره دیگه ... ما هم تعصب خودمون ...:27:
ببخشید دروغ گفتم ؟ ... من اینجا از روی تعصب حرف نمیزنم چون میخوام کمک کنم به هرکس تا بتونه بهترین انتخابش رو بکنه و اینجا نباید از رو تعصب چیزی گفت ...
* در مورد پر فروش ترین پلیر جهان اگه شک داری میتونم با منبع بهت بگم ...
در ضمن در سپتامبر 2009 اپل رسما اعلام کرد حدود 71-73% بازار پلیر در دست ایپاد هست ...