برای شاتل مشکلی نیست ......نقل قول:
نصبش رو باید براساس ip خود شرکت شاتل انجام بدی .. زنگ بزن پشتیبانی تلفنی در عرض 5 دقیقه کمتر مودم رو کانفیگ کن .
Printable View
برای شاتل مشکلی نیست ......نقل قول:
نصبش رو باید براساس ip خود شرکت شاتل انجام بدی .. زنگ بزن پشتیبانی تلفنی در عرض 5 دقیقه کمتر مودم رو کانفیگ کن .
فرق اسپلیترهای 2.4ghz با 5.8Ghz چیه ؟
اسپلیتر های دو خروجی چندن ؟ کجاها می فروشن ؟ مارک یا نوعشون مهمه ؟
بعد یه سوال دیگه : این Dlink 2640 رو همه جا دارن ؟ چنده ؟ خوبه ؟
نقل قول:
دوستان با اين مشكل بر نخوردن
نه خیر هیچ یوزرنیم وپسوردی کنسول از شما نمیخواهد فقط کافیه یه اسکن کنی تا کنسول اینترنت شیر شده رو پیدا کنه تا وصل بشی همین . ضمنا به نظر من d-link نگیر بردش پایینه یه دیوار رو به زور رد میکنه من خودم امتحان کردم. خود من linksys مدل wag200g دارم به راحتی 4 تا دیوار رو رد میکنه . البته بازم نظر خودته اینم عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیلیتر ارزونه حد اکثر 4 تومان نگران اون نباش با یه سرچ توی گوگل برای خرید پیداش میکنی .سرچ کن توی گوگل اسپلیتر یا میکروفیلتر حتما پیدا میکنی.نقل قول:
تو مودم 2640 قدرت خروجی وایرلس قابل تنظیم شاید با اونی که تست کردی رو قدرت پایین تنظیم بودهنقل قول:
من تست کردم برد خیلی خوبی داره و با 4 تا دیوار بینش اتصالش قطع نمیشه
من این مودم رو توی نمایشگاه گلستان (شیراز) چک کردم فکر نکنم کاریش کرده بودن.راستی حد اکثر سرعت مودم 2640t چقدر هست؟؟؟
نقل قول:
من تابستون 2640 و 75 تومن از مشهد گرفتم
در مورد اسپلیتر من با این مودم اسپلیتر هم گرفتم ولی بدون اسپلیتر بهتر کار میکنه:20: اسپلیتر که میزارم پارازیت میفته (بر عکس عمل میکنه :31:)
که حالا نمیدونم مودمش کار درست یا خطمون کارش درست
شما هم اگه خواستی 2640 بگیری اسپلیتر نگیر بعد که راه انداختی اگه دیدی خط پارازیت داره بعد برو اسپلیتر بگیر
اسپلیترم زیاد مارکش مهم نیست قیمت هم بین تا 2 تا 5 هزار تومن (من 2000 گرفتم)
معمولا بری از جاهایی که فقط تجهیزات شبکه میفروشن بگیری ارزونتر تموم میشه
راستی یادم رفت بگم توی نمایشگاه یکی میگفت بعضی از مودلهای dlink مشکل گرمایی دارن!!! من سرچ کردم اینا رو پیدا کردم .به هرحال جنس چینی هست دیگه!!!؟؟؟؟
اسپلیتر هم هیچ ربطی به مودم نداره بستگی به خط داره و اونجایی که ازش اینترنت رو میگیرید که ممکنه خود شرکت اسپلیتر رو بسته باشه البته توی ایران هیچ کدوم از شرکتها تا اونجایی که من میدونم تا حالا کار نزاشتن چون براشون گرون تموم میشه .نقل قول:
باید ببینم چی میشه . میخوام بدم یکی برام بگیره . خودم نمی تونم برم .
گارانتی یا نمایندگی نداره ؟
سرعتش هم adsl2+ ساپورت میکنه اونطور تو ریویو ها دیدم یعنی 24 دانلود و 3.5 آپلود ( مگابیت )
پس برای کمک میتونم روتون حساب کنم ( نصب ) .
خیلی ممنون از توجهاتتون به من .
کجا زندگی میکنی شما؟؟؟ شیراز گارانتی داره گروه کینگ wag200g هم adsl2+ هست و تا 25 مگ دانلود برای نصب هم هیچ مشکلی نداره.
نقل قول:
سلام
این گروه کینگ که تو سایت ایستگاه هم آگهی زده wag200g رو زده 85 تومن خیلی فرق میکنه با ان یکی از فروشنده
می خواستم بیینم که این شرکت معتبریه ؟؟؟؟
سلام
این گروه کینگ که تو سایت ایستگاه هم آگهی زده wag200g رو زده 85 تومن خیلی فرق میکنه با ان یکی از فروشنده
می خواستم بیینم که این شرکت معتبریه ؟؟؟؟
یکیم 2640 فقط از نظر برد با wag200g فرق میکنه؟؟؟؟
اره معتبره من از اونجا گرفتم برگه گارانتی و همه چیزو بهم داد ضمنا قیمت 85 تومان تغییر کرده به علت تعرفه گمرکی که بشون خورده الان چیزی حدود 90 تا 95 و توی بازار حتی 100 تا 130 تومان شده؟؟؟!!!!!تعرفه گمرکی از 10% شده 50%!!!!!!نقل قول:
همه نوع مارک مودمی هم داره dlinkو tp-dlink و زیمنس , linksys.
از نظر برد سرعت بالاتر (25 مگ) و امکان ریسیت دستی مودم wag200g که دیگه نیازی به در اوردن اداپتور اون در مواقع هنگ نیست.
دوستان میشه درباره قیمت این مودم های ADSL نظر بدین؟
کد:http://sadco.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=51
تعرفه سرویس هاش خوبنقل قول:
ولی مارک و مدل مودم و ننوشته که بشه نظر داد
نقل قول:نقل قول:
زیادم جالب نیست
خیلی از شرکتهای معتبر هم به همین قیمت و چند هزار تومن ارزان تر هم سرویس میدن
مثلا 128 نامحدود را میده ماهی 30 که با آبونمان میشه 33
خب خیلی شرکتها از این ارزونترم میدن
فقط هزینه نصبش کمه :31:
کلا زیاد شرکت قوی و ارزانی نیست
از جوابتون ممنونم توی شهر ما فقط همین شکرت adsl میده و من میخواستم ببینم خوبه یا نه....
پس با این حرفها من ازش نگیرم؟؟؟
قیمتاش متوسطه بدنیست هزینه نسبش خوب پایینه.نقل قول:
نهنقل قول:
پس خوبه
آخه معمولا تو شهرهایی که فقط یه شرکت هست هزینه هاش خیلی گرونه
چون همه مجبورن بگیرن
از نظر من خوبه به نسبت
قیمتاشم یکم زیاده مثلا 5 6 تومن که زیاد اهمیتی نداره
موفق باشید :11:
آره دیگه شما تهرانید اینترنتتون ارزون حال میکنید فکر میکنید همه جا همون جوری:19:نقل قول:
ما بدبخت های شهرستانی باید قیمت های خیلی بالایی برای یک اشتراک بدیم:19:
تعرفه هایی که این دوستمون از شهرشون گذاشتن باز نسبت به شهر ما خیلی کمتره:20:
شهر ما الان 4 تا isp دارن adsl میدن من از ارزونترینش 64 کیلو نامحدود و گرفتم 20 تومن ماهی:18:
سلام به همگی،من دچار مشکل عجیب و غزیبی شدم که گویا قرنی یک بار اتفاق می افتد! از اونجا که شغل خودم در زمینه ی شبکه و اینترنت هست این اتفاق عجیب تر هم هست!و اما قصه...
ما بعد از مدت ها اقدام به دریافت adsl کردیم و اتصال هم برقرار شد و یک هفته ای بدون مشکل کانکت بودیم.سیستم اتاق من بود و خط تلفن مستقیم به مودم وصل بود و یک تلفن بی سیم هم در سالن اصلی داشتیم که با اسپریتر وصل کرده بودم تا بدون نویز باشه! بعد از این یک هفته یک سفر دو روزه برای من پیش امد و در زمان برگشت متوجه شدم اینترنت قطع شده!و اصل ماجرا شروع شد...
پشتیبانی گفت از سرور سه روز قطعی هست و شنبه درست می شود اما شنبه هم نشد! تماس دوباره که گرفتم گفتند اعلام مشکل میکنند و وقتی از مخابرات تماس گرفتند گفتند خط هیچ مشکلی ندارد! باز هم با شرکت تما گرفتیم و گفتند مشکل از داخل ساختمان است...من از داخل همه چیز را چک کردم و بعد از ورودی ساختمان با مودم (مودم شبکه) تست کردم و دیدم اصلا از سیم های ورودی ساختمان(سیم هایی که از مخابرات می اید) کانکشن ایجاد نمی شود! یعنی ال ای دی Link چند تا چشمک می زند و خود بخ خود خاموش می شود....گاهی هم بعد از چند ثانیه ثابت می ماند و dataروشن می شود و بلافاصله هر دو خاموش می شوند...خلاصه قبول نکردند و نصاب فرستادند و ایشان هم بعد از کلی سر و کله زدن های معمول و کمک من و وقتی بردمش دم در و همون حالت رو مشاهده کرد قبول کرد که از خارج از ساختمان مشکل هست...دوباره ما تماس گرفتیم و گفتند از مرکزچک می کنند و به ما هم پیشنهاد دادند از طریق 17 اقدام کنیم به نویز گیری از خط تلفنمان...
در حال حاضر مخابرات می گوید مشکل از ما نیست...شرکت می گوید ای دی اس ال آپ هست و مشکل از ما نیست...ما هم می گوییم مشکل از ما نیست...اینگونه سه هفته است که اینترنت قطع است و نمیدونم باید چکار کنم!
راستی روی خطم گهگاه خط روی خط می افتد و مرکز مخابرات چند روز پیشت کابل برگردان هم داشته...حالا کسی کمکی می تواند بکند آیا؟؟!!
سپنتا هم تو خود تهران 64 نامحدود رو ميده 19 تومان كه فرق زيادي با 20 تومان ديگه نداره
مودم شما از نوع وایرلس هست یا معمولی اگه از نوع وایرلس هست ممکنه تلفن بیسیم شما و مودم وایرلس هردو روی یک شبکه مثلا 2.4hz کار کنند وروی هم اختلال ایجاد کنند اگه معمولی هست هیچ ربطی به این چیزی که من گفتم نداره.:10:نقل قول:
سلام
آیا مدل و مارک مودم بر سرعت ADSL تاثیر دارد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال:
یه مودم adsl معرفی کنید که 2 سیستم را ساپورت کنه؟
مودم های adsl تا چه سرعتی را میتوانند ساپورت کنند؟ (پهنای باند مودم adsl؟)
خیرنقل قول:
تاثیر نداره
اگه مودم میخواید بگیرید بهتون توصیه میکنم حتما لن بگیرید
اگه کارت شبکه هم ندارید 7 8 تومن بیشتر قیمتش نیست
من این مودم را پیشنهاد میکنم Asus am602
اگه گیرتون بیاد البته:31:
سلام.نقل قول:
خیلی سرچ زدم تا پستهای قبلی رو پیدا کنم.
چون چندین بار خودم به این سوال جواب داده بودم....
خب حالا مسئله ای نیست....
در مورد سوال اولتون باید بگم در تمام مودم هایی که هم lan و هم usb رو ساپورت میکنن، میشه برا دو تا سیستم سرویس دهی کرد.
اینو هم اضافه کنم که این سرویس دهی فقط با سیم امکان پذیر هست.
ولی در مودم های وایرلس، میتونید بدون سیم هم به چهار تا سیستم، نت بدید.
در مورد سوال دوم باید بگم که مودم هایی که adsl هستند، حداکثر تا 8 مگابیت بر ثانیه رو ساپورت میکنن.
و مودم ایی که +adsl2 هستند، حداکثر تا 24 مگابیت بر ثانیه رو ساپورت میکنن. (البته، این سرعتی هست که ما هیچ وقت به اون دسترسی نخواهیم داشت. مطمئن باشید)
موفق باشید :11:
روش نصب و راه اندازی مودم d-linkبا usb رو توی ویندوز اگه دارید بذارید.
توی تاپیک مقالات توی این پستش موجودهنقل قول:
ممنون:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2947567&postcount=7
سلام
من میخوام یه جمع دارندگان اینترنت پرسرعت بپیوندم
می خواستم که منودر خرید مودم مودم راهنمایی کنید.
خودم هیچ اطلاعاتی در مورد نوعش و قیمتاش ندارم .
بعد شنیدم که از هر شرکتی سرویس بگیرم بهتره مودم رو هم از اونجا بخرم . این درسته؟
خوب لطفا منو راهنمایی کنید .
بودجه هم در حد 100 تومن.
نه لازم نیست حتمالا از همون شرکت بگیری!! تازه قیمت شرکت ها بیشتر از بازار هستنقل قول:
ولی باید ببینی اون شرکت چه مودم هایی را ساپورت میکنه!!
که اگه شما شرکت را انتخاب کرده باشی اسم شرکت را بگید تا دوستان راهنمایی کنند
یا میتونید زنگ بزنید شرکت بپرسید چه مودم هایی را ساپورت میکنن بعد اینجا بگید تا دوستان راهنمایی کنند
مهمتر از همه چیز شرکت هست:31:
نقل قول:حرف دوستمون تایید میشه .... لزومی نداره از همون شرکت مودم رو بگیری .....نقل قول:
شما اسم ISP رو بگو تا بهت بگیم چه مودمی بگیری ...
اما در کل بهترین و کاملترین مودم الان تو بازار ASUS AM602 با 2 پورت هست قیمت 50 تومن با همه ISP ها هم کار میکنه و مشکلی نداره . مدل 4 پورتش هم AM604 هست 80 تومن .
مودم بهتر میخای شخصا بهت linksys رو پیشنهاد میدم مدل دقیقش AM300 قیمتش حدود 80 تومن هست .
سلام
من فعلا میخوام از شرکت همارا 128 محدود بگیرم.
البته میخوام مودمی باشه اگه از همارا ناراضی شدم دیگه مجبور نباشم مودم دیگه ای بخرم.
بعد برا خونه میخوام یعنی نمیخوام چند تا کامپیوترو به هم وصل کنم.
شنیده بودم دو نوع مودم هست lan و usb . میشه بگید کدوم بهتره؟
یکیم من چون تو تهران نیستم لطفا یک مودمی بگید که راحت بتونم پیداش کنم.
بعد اگه مودمو از بازار بخرم ببرم شرکت دیگه شرکته گیر نده که نمیشه و اینا .؟
ممنون
سلامنقل قول:
بله دو نوع مودم هست که لن بسیار بهتره و نیاز به کارت شبکه دارد
و درباره نوع مودم
مودم های زیادی هستند که با همه شرکتها سازگاری دارند و بسیار خوبن
من Asus am602 را پیشنهاد میکنم
البته یکم باید بگردید تا گیر بیاد
ممنون:11:
یک سوال داشتمنقل قول:
این
Asus am602
که شما گفتین لن هستش دیگه؟
به نظر شما قیمت شرکت و بازار چه قدر با هم تفاوت میکنن؟
بین 5 تا 10 تومن بسته به قیمتشنقل قول:
به نظر شما قیمت شرکت و بازار چه قدر با هم تفاوت میکنن؟
من 2640 گرفتم 75 تومن تو isp میداد 90 تومن
602 هم لن هست و هم یو اس بی .نقل قول:
فقط برای استفاده از لنش باید کارت شبکه هم داشته باشی.
قیمتش زیاد نیست.
من 602 خریدم 45 تومن