تو دفترچه چیزی در مورد کسایی که واحد افتاده واسه دی دارن نزده.کسی نمیدونه چه مدلیه ثبت نامشون؟
تو دفترچه چیزی در مورد کسایی که واحد افتاده واسه دی دارن نزده.کسی نمیدونه چه مدلیه ثبت نامشون؟
نقل قول:
نحوه ثبت نام فرقی نمیکنه ولی همونطوری که توی دفترچه نوشته باید بعد توی درسایی که افتادی دی ماه قبول بشی و مدرک فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی رو بگیری
کجای دفترچه نوشته؟
صفحه اول نوشته دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی یا اخذ مدرک حداکثر تا تاریخ 31 /6/ 1388 یعنی شما تا این تاریخ فرصت داری تمام واحد ها رو پاس بکنی. ولی برای ثبت نام هیچ تفاوتی با دیگران نداره .
درس افتاده از سال سوم نه پیش دانشگاهی.من هنوز دیپلم ندارم چه شکلی کد رهگیری بگیرم؟
خب همون 2 روشی که الان توی سایت سنجش هست میتونی استفاده کنی البته چون هنوز دیپلم نگرفتی باید از روش دوم استفاده کنی .یکی کد دانش آموزی که توی کارنامه ات هست دیگری شماره شناسنامه.ولی باید تا تاریخ 88.6.31 مدرک دیپلم و فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی رو داشته باشینقل قول:
بچه های سمپاد
تو صفحه 32 دفترچه ثبت نام آخرین مورد یه گزینه واسه سمپاد اضافه شده تا مطمئن نشدید که باید کد شهرتونو بزنید یا اونو در کنکور ثبت نام نکنید
نه سمپاد خبر داشت نه ستاد پاسح گویی سازمان سنجش
راست میگن مهلت دریافت کد 14رقمی تموم شده؟
شرمنده پست مي زنما . اضطراريه .
قبلا اعلام شده بود كه دانشجويان انصراف نمي تونن در كنكور شركت كنند . چون از معافيت استفاده كردن . . الان در سايت نظام وظيفه اينجوري نوشته :
شرايط مشمولان براي شركت در آزمون سراسري 89-88
شرايط مشمولان براي شركت در آزمون سراسري 89-88اعلام شد
1- مشمولان متولد سال 1370 كه ديپلم فني و حرفه اي -كارو دانش و يا پيش دانشگاهي را تا مهرماه سال 88 به شكل حضوري و يا غير حضوري اخذ كرده باشند
2- مشمولان متولد سال 1369 كه ديپلم فني و حرفه اي - كارو دانش و يا پيش دانشگاهي را به شكل حضوري اخذ نموده باشند.
3-متولدين نيمه دوم سال 1368 كه داراي ديپلم فني و حرفه اي - كارو دانش و يا پيش دانشگاهي هستند و در آزمون ورودي سال 88-87 پذيرفته نشده اند كه مي توانند با دريافت برگه اعزام تاريخ اعزام خودشان را تا تاريخ 18/7/87 تمديد كنند.
4-مشمولان متولد سالهاي قبل از 68 با رعايت شرايط سني حداكثر 24 سال سن كه تا اول مهرماه سال 88 دوره پيش دانشگاهي را بصورت حضوري اخذ مي نمايند .لازم به ذكر است حداكثر سن براي دارندگان ديپلم كارودانش و فني و حرفه اي 22 سال تمام باشد.
5-مشمولان دارنده برگه اعزام به خدمت بدون غيبت كه موعد اعزام آنها پس از تاريخ آزمون سراسري 89-88 باشد.
6-مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
مي شه نظرتون رو بگيد. خيلي مهمه .
سلام
اقا یه سوال دارم
دانشجوی انصرافی به چه دانشجویی می گن ؟
آقا یه سوال دیگه: می شه تو برگه ثبت نام که از اداره پست می گیریم هم پزشکی رو زد هم غیر پزشکی رو؟
نقل قول:
نه مهلتش تموم نشده.همین الان هم توی سایت سنجش هست.فکر کنم تا پایان مهلت ثبت نام آزمون روی سایت بمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . اگه انصراف بده كه مشمول مي شه و بايد فوري بره سربازي . اين قانون مي گه كه مشغول به تحصيل باشي و تا 4 ترم خونده باشي مي توني بدي
می گم من الان ثبت نام کردم
وقتی اطلاعات رو چک کردم اشتباهی معدل دوره ی پیش دانش گاهی رو هم پر کرده بودم
مشکلی پیش نمیاد ؟
چرا اشکال داره یعنی اگه دانشگاه قبول بشی مشکل ساز میشه....ص 4 دفترچه شماره 2 نوشته که فروردین ماه میتونی کنترل کنی احتمالا اون موقع یه کد پستی هم میدن که اگه اطلاعات رو اگه اشتباه وارد کردین مینونین صحیحش رو بفستید...البته موقع اعلام نتایج هم میشه تصحیح کردنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال:ایا اگر کسی در امتحان زبان شرکت کنهو یه رشته ای قبول بشه ایا اجازه دارن سال بعدش هم در کنکور(زبان دیگه؟)شرکت کنن؟
واسه کنکور دادن و ... که مشکلی پیش نمیارهنقل قول:
چرا اشکال داره یعنی اگه دانشگاه قبول بشی مشکل ساز میشه....ص 4 دفترچه شماره 2 نوشته که فروردین ماه میتونی کنترل کنی احتمالا اون موقع یه کد پستی هم میدن که اگه اطلاعات رو اگه اشتباه وارد کردین مینونین صحیحش رو بفستید...البته موقع اعلام نتایج هم میشه تصحیح کرد
یعنی می تونم راحت کنکور بدم ؟
دوستان سلام
من دیدمنقل قول:
من تا بحال نديدم كسي توي كتابخونه رتبه ي خوب بياره
البته شايد توي شهر ما اينجوريه
آخه يه گيم نت و كافي نت توپ توي كتابخونش داره :دي
البته نسبت به شرایطش خیلی خوب آورد
یه سایت کامپیوتر هست توی کتابخونه که فقط برای کلاس ازش استفاده میشه و دسترسی عموم ندادن هنوز خدا رو شکر
راستی این رو هم حتما باید انجام بدیمنقل قول:
البته بايد صفحه 44 رو پرينت بگيري و ببري پيش دانشگاهي تا سوابق تحصيلي رو تاييد بكنن (البته در صورت قبولي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به نظر من بخري بهتره
پارسال یه عده میگفتن لازم نیست و ما نکردیم و یه عده میگفتن لازمه
دولتی اومدهنقل قول:
آزاد یا دولتی ؟!؟!؟!
آزاد میگن 26 میاد
-----------------------
دوستان کسی از شرایط سهمیه بندی ها اطلاعات داره؟
داخل دفترچه نوشته که فرزندان و همسران جانبازان 25 تا 49% بعد از اعلام نتایج اولیه و در صورت مجاز به به انتخاب رشته شدن میتونن موقع انتخاب رشته با دریافت کد رهگیری مربوطه و درج اون توی فرم انتخاب رشته از این سهمیه استفاده کنن
میخواستم بدونم اگه دواطلب از سهمیه مناطق استفاده کنه بعد هم مجاز بشه میتونه از این سهمیه استفاده کنه؟
چون قبلش امکان پذیر نیست
دانشگاه آزاد تقریبا چه بازه ی زمانی واسه ثبت نام داره ؟
تا اونجایی که من میدونم میشه ولی مراحلی داره که باید طی بشه از بخش پرسش و پاسخ سنجش استفاده کنی بهتره.نقل قول:
نه واسه کنکور که مشکلی پیش نمیاد ولی همون طور که گفتم باید فروردین ماه یا موقع اعلام نتایج تصحیح بشهنقل قول:
بازه شو نمی دونم ولی تو دی ماه میاد فک کنم ! یعنی پارسال که اینطوری بود!نقل قول:
دانشگاه آزاد تقریبا چه بازه ی زمانی واسه ثبت نام داره ؟
راستی من یه مشکلی دارم این سنجش لعنتی هم همش اشغاله !:13:
من مدرک پیشمو هنوز نگرفتم یعنی امتحانای ترم 2 رو ندادم !
اگه سال اخذ مدرک پیشمو بزنم 88 یعنی اشکالی داره ؟!:41:
سلام به همگی!
زیست 1 از رو چی تست میزنین دوستان؟
دوستان سلام
واسه منم اشغالهنقل قول:
راستی من یه مشکلی دارم این سنجش لعنتی هم همش اشغاله ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه مشاور هم سوالم رو پرسیدم نمی دونست
آخه کسی نیست بهشون بگه 5 تا خط میخواد جواب کی رو بده؟
اقا این معدل کل سال سوم دیگه چیه؟ (بند35)منظورشون معدلیه که تو دیپیلم موقته یا معدل کل کارنامه سال سوم
اگه قراره مدرکتو سال 88 بگیری باید 88 بزنی(البته تا اون فرصتی که توی ص 2دفترچه بهش اشاره شده)نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105
اکثرا اینطوریه ولی بهتره اگه سوالی دارید از بخش پرسش و پاسخ سایت سنجش استفاده کنیدنقل قول:
روی کارنامه ی سال سوم یه عنوانی به اسم معدل کل دیپلم هست اونو باید وارد کنی البته با معدل کتبی دیپلم اشتباه نگیرنقل قول:
گاج خوبه و قلم چی آبی (پایه) هم خوبه .من خودم تابستون هر دوتاش رو زدم . اگه وقت دارید هر دو رو بزنید .اگر نه هم آبی رو بزنید .نقل قول:
:11:
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
آ بی همگامان ؟
من کتاب سبز را زدم!برای مروز میخواستم!
کتاب سبز خیلی توپ بود!
شما پیش هستین؟
مشکل اساسی من در درک ریدینگ است
طوری که از 5 سوال به یک گزینه درس میرسم
گرامر و لغت ام خوب است ...
اگر چه کل گرامر و لغات آن متن را می دانم!!!
"
من سال دومی هستم.تقریبا همه ی کتاب تست های زیست رو باهاش سر و کار داشتم.نقل قول:
همون کتاب سبز که میگی از همشون بهتره. آبی کانون پایه هم خوبه .یه سوال هایی از المپیاد گفته که معرکه ست.شکل های آخر کتاب آبی کانون هم خوبه.
فقط سراغ خانه زیست شناسی (گربه) نرو که مثل من 1 سال اشتباه نکنی.
راستش من نمی دونم آبی همگامان چیه .اسم کتاب من مجموعه ی طبقه بندی شده زیست شناسی پایه (سال دوم و سوم هستش ) از کتابهای کانون فرهنگی آموزش که کتاب خوبیه. کتاب های سبز برای اموزش هستند .نقل قول:
بله من هم :40:پیش تجربی :40: هستم
اقایون کسی درمورد دوره ی مجازی برای کارشناسی رچیزی میدونه؟
ممنون دوست عزیز!نقل قول:
برای زنتیک چی خوبه؟
من آرام فر ر ا دارم
؟
سلام بچه ها اين دو هفته چي كار كردين؟احتمالا تركوندين چون اصلا نبوديد.من كه بازم يك سري از درسارو نرسيدم.البته بايد رو امروزم حساب باز كرد:d
دوست عزیز حرف شما زیاد منطقی نیست.اگر فقط لغتتون خوب بود میگفتم گرامرتون ضعیفه و لغات رو نمیتونید مرتبط کنید.اگر هم فقط گرامرتون خوب بود میگفتم معنی رو نمیفهمیدنقل قول:
مشکل اساسی من در درک ریدینگ است
طوری که از 5 سوال به یک گزینه درس میرسم
گرامر و لغت ام خوب است ...
اگر چه کل گرامر و لغات آن متن را می دانم!!!
ولی شما میگین هم لغتتون خوبه هم گرامر پس میتونید یک متنو بخونید و مفهومشو به راحتی دریافت کنید.شاید سر آزمون عجله میکنید و خوب متنو نمیخونید.به هر حال لازمه که خودتون عیب کارتون رو بفهمید بعد مطرح کنید تا با هم مشورت کنیم
موفق باشی
واسه من بد نبود ولی ادبیات 2 و گسسته و فیزیک پیش رو خیلی خیلی کم خوندمنقل قول:
سلام بچه ها اين دو هفته چي كار كردين؟احتمالا تركوندين چون اصلا نبوديد.من كه بازم يك سري از درسارو نرسيدم.البته بايد رو امروزم حساب باز كرد:d
موفق باشی
"best title"
بچه ها
best title در reading را چه جوری پیدا میکنین؟
برای همتون آرزوی موفقیت دارم!!!
من این پرسش رو تو بخش پرسش و پاسخ سازمان سنجش زدم 3 روزه ولی هنوز جواب ندادن دوباره اینجا یکبار دیگه مطرح میکنم دیگه اگه جواب نگیرم میرم سازمان سنجش میپرسم
===
آقا من دفترچه رو خوندم جایی از کاردانی علمی کاربردی یا آزاد اسم نبره بود زده بود داوطلبان مدرک کاردانی آموزشکده های فنی و حرفه ای
مطمئن هستید با مدرک علمی کاربردی هم میشه تو این آزمون شرکت کرد؟
بعدش یک سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه غیر انتفاعی و دانشگاه امام حسین رو هم میتونیم شرکت کنیم؟ اونوقت اگه قبول بشیم این 2 سال و نیمی که تا کاردانی خوندیم حساب میشه؟
ممنون
سلام برو بچ
فردا هم که آزمون قلم چیه
امید وارم همه موفق باشید
این دوهفته خوب خوندم بریم ببینیم چی میشه
سلام به دوستان ناشنا
چندتا سوال فنی در باره معدل سوم و این چیزها
1-با معدل 17.02 وضعیتم خیلی داقونه؟
2-اگه درسی رئ تو کنکور 100% بزنی تاثیر معدل حذف این راسته؟
3-حالتون خوبه؟
تشکر فراوان از همه
سلام به همگی !!!
:40:
آزمون را خوب دادین؟
دین وزندگیش چه قدر سخت بود!!
:42::weird::41:
سلام!
اولا معدلت خوبه!!!:11:
2-گیرم که داغونه!چی کار میخوای کنی!؟ :23:بهتره با انگیزه تر درس بخونی!!!:20::40:
3. این حرف را سازمان نزده!پس....:41:
برات آرزوی موفقیت دارم دوست عزیز!