جواب سوالش الان amazon ه
ولی زود به زود عوض میشه
Printable View
جواب سوالش الان amazon ه
ولی زود به زود عوض میشه
آره ، دیدم ، مرسی ، لطف کردی ...نقل قول:
اما شما دوستان جدا از تجربه و این بنچ ها ( که خودش یه دلیله به نظر من ) اما از کجا می فرمایید که آی تاچ قوی تره ؟ سورس دارید ؟
تنکس
والا من تا به امروز هنوز موفق نشدم iphone 3GS و ipod 3G رو کنار هم تست کنم و خوب وقتی سایتای معروف میگن ipod قوی تره یه کم حتمن هست
البته اونقدر نیست که دقیق بشه حسش کرد
قضیه همون ipod 2G و iphone 3G ه که همه میدونیم ipod 2G قوی تره یه کم ولی من هر دو رو داشتم و کنار هم تستش کردم
و فرقی احساس نکردم! (مگر در یکی دو مورد کوچیک)
بینچمارکو دیدم تفوتشون 1 دهم ثانیه بود که اصلا قابل تشخیص نیستنقل قول:
راستش من 2g . 3g . 3gs رو با هم تست کردمنقل قول:
3g , 3gs هیچ فرقی با هم نداشتند
ولی 2g یه کوچولو خیلی کم کندتر بود
حتی اگه به صورت دیفالت ، فرض کنیم که این 2 تا دیوایس ، یعنی آی تاچ تری جی و آیفون تری جی اس ، سخت افزارشون یکی باشه ، باید این رو هم در نظر گرفت که آیفون ، وظیفه تلفنی هم داره ، به نظرم منطقی میاد که زمان پاسخگویی اش و ... از آی تاچ پایین تر باشه ...
التبه فکر می کنم ، هیچ مستندی پشت حرفم نیست ....
کسی تا به حال مشکل با آی تاچ نداشته ؟ حالا یا خودش ، یا از کسی شنیده باشه ؟
مشکلات اش رو هم بشمرید خیلی عالی می شه ...
مرسی و ممنونم ، تنکس :11:
یکی از مشکل هاش اینه که دوربین نداره...حتی جای دوربین هم داره اما برای کاهش قیمت و high end بودن iphone 3gs روش نگذاشتن تا آی فون تک باشه...نقل قول:
از نظر سخت افزاری من هم نظر شما رو دارم یکی هستن.
سلام من میخواستم یه ipod touch 3g بخرم اما چندتا سوال داشتم؟
1-قیمت 32g و 64g آن چند است و آیا به غیر از مقدار حافظه فرق دیگری دارند؟
2-در موقع خرید از کجا بفهمیم که 3g است؟
3-آیا در ایران گارانتی و یا فروشگاه معتبر دارد؟
4-آیا با win 7 سازگاری دارد؟
5-بزرگترین مشکل ipod touch در چیست؟
1. ایشالا بروز ترین قیمت رو دوستان دیگه اگه دارن بگن ولی اینطور که مطرح شده 330-340 تومن برای 32 و 400-390 برای 64... دو مدل حافظه نسل سوم، از نظر مشخصات فرقی با هم ندارند.نقل قول:
2. model number نسل سوم با حروف MC شروع میشه (و بصورت کاملتر، ظاهراً MC008 برای 32 گیگ و MC011 برای 64 گیگ) در حالیکه 32 گیگ نسل دوم با MB شروع میشه.
3. گارانتی خاصی که ندارن؛ چون Apple که ایران رو ساپورت نمی کنه، خیلی دیگه منصف باشه گارانتی، اگه مشکلی پیش بیاد واسه ات عوض اش کنه... نگران اون قضیه نباش... فروشگاه معتبر هم بسته به اینکه میخوای از کجا خرید کنی مثلاً رایتک در پاساژ ایران و دیجیتال در پاساژ پایتخت رو کسانی که خرید کرده ان راضی بودن .. (باید بریم ازشون پورسانت بگیریم انقدر تبلیغشون رو می کنیم!!)
4. اصولاً نباید مشکلی داشته باشه و سازگاری کلی بین شون وجود داره...
5. این بستگی داره که "مشکل" رو دقیقاً در چه ببینیم... مثلاً ممکنه کیفیت صدا و هدفونهای تاچ واسه من جالب نباشه، اما برای عده بسیاری قابل قبول باشه... آیا درسته که من بگم "کیفیت صداش بزرگترین ضعفشه"؟ ... بهرحال اصلش به نظر من همینه.
سلام.
میگم نرم افزار iBluetooth داره میاد واسه iphone 3gs و سیستم عامل 3.1 به بعد.
ولی تو لیست سخت افزار های پشتیبانی شده نوشته :
iPod Touch 2G (1G doesn’t have bluetooth), iPhone 2G, iPhone 3G and iPhone 3GS.
هیچ اسمی از iPod Touch 3g نبرده.
مگه میشه یه نرم افزار واسه سیستم عامل 3.1 به بعد بیاد ، واسه iPhone 3GS هم ساخته شده باشه ولی روی iTouch 3G کار نکنه!؟
واقعا" هدفونش به نظر شما بزرگترین مشکلشه؟؟نقل قول:
این بستگی داره که "مشکل" رو دقیقاً در چه ببینیم... مثلاً ممکنه کیفیت صدا و هدفونهای تاچ واسه من جالب نباشه، اما برای عده بسیاری قابل قبول باشه... آیا درسته که من بگم "کیفیت صداش بزرگترین ضعفشه"؟ ... بهرحال اصلش به نظر من همینه.
سلام ...نقل قول:
بزرگترین مشکل ipod touch در چیست؟
دوستمون که جواب همه ی سوالا رو داد اما ...
دوست من اگه واقعا" کسی هستی که مث من عاشق گوشی و وسایلی از این قبیل هستی آیپاد بگیر وگرنه اینقدر مشکل های ریز و درشت بی خود جلو پای یه آیپاد یا آیفون دار هست که اگه واقعا" عاشق تکنولوژی نباشه طی 1 ماه دیوونه و کاملا" پشیمون از خریدش میشه ...
مثلا" اگه جیلبریک نکرده باشی (که تعداد ریادی تو ایران که به وایرلیس دسترسی ندارن نتونستن این کارو بکنن) مجبوری از خود نرم افزار اپل یعنی iTunes به نت وصل شی و با یه فیلتر شکن (چون ایران تحریمه) برنامه یا بازی بگیری.
من 2 شب بی خوابی کشیدم که با دایل آپ یه بازی 60 مگی روبگیرم اما وقتی دیدم فیلتر شکنم دچار مشکل شده و خواستم با یه فیلتر شکن دیگه استفاده کنم و وقتی ریسوم رو زدم شروع کرد از اول دانلود کردن!!!یعنی همه ی زحمت و وقت و هزینه و بی خوابی و 45 مگی که دان کرده بودم به باد رفت.این فقط یکی از مشکلای کوچواوی اپل هست...
اما با این حال اونقدر خلاقیت و تکنولوژی توی این لامذهب هست که منو با همه ی این مشکلا راضی نگه داره ...
سلام.حالا که شده !!!!چیکارش میشه کرد.همینه که هست ...نقل قول:
سلام.
میگم نرم افزار iBluetooth داره میاد واسه iphone 3gs و سیستم عامل 3.1 به بعد.
ولی تو لیست سخت افزار های پشتیبانی شده نوشته :
iPod Touch 2G (1G doesn’t have bluetooth), iPhone 2G, iPhone 3G and iPhone 3GS.
هیچ اسمی از iPod Touch 3g نبرده.
مگه میشه یه نرم افزار واسه سیستم عامل 3.1 به بعد بیاد ، واسه iPhone 3GS هم ساخته شده باشه ولی روی iTouch 3G کار نکنه!؟
بله - به نظر من کیفیت صدا (هم کیفیت هدفون و هم اصل کیفیت صداش) و تصویرش می تونست بهتر باشه؛ هرچند Apple در طول سالها ثابت کرده که چندان به دنبال بهبود این دو مقوله نیست و حق هم داره، چون بدون اینها هم خوب می فروشه... اما این نظر شخصی منه و شک ندارم که برای 90% کاربرها هر دوی اینها (هر سه اینها!) قابل قبوله... بجز این فکر می کنم تاچ کاملاً برای اون هدفی که طراحی شده مناسبه...نقل قول:
موارد دیگری هم که اشاره کردی،مشکل تاچ نیستند و همونطور که خودت هم گفتی صرفاً موارد پیش روی مصرف کننده داخلیه... فرض کن شما با بنز هم بخوای تو جاده خاکی رانندگی کنی باید سرعت رو کم کنی، خب حالا باید از بنز ایراد بگیریم که چرا سرعتت کمه؟ ...
ولی همونطور که بدرستی گفتی، اینا هزینه ای هستش که یه کاربر علاقه مند حاضره بپذیره تا به اون قابلیت هایی که تاچ داره، و تقریباً هیچ پلیر دیگه ای نداره برسه.
من خیلی تو زمینه موزیک حرفه ای نیستم از دید یه کاربر عادی میگم به نظر من هدفونش از نظر تفکیک صدا و ارایه جزپیات عالیهنقل قول:
ولی باسش کمه یعنی الکی زیاد نیست چون به نظر من باس زیاد صدا رو بم میکنه و وقتی بم بشه جزپیات به گوش نمیرسه و واضح نیست
سلیقه من میگه هدفونش عالیه
احمد دانلود برنامه ها یادمه رزیوم داشت حالا بعضی وقتا هم بدشانسی نمیشه :13:
بعد یه چیز دیگه فقط اولش باید هیتلر شکن داشته باشی بعدش میتونی هیتلر شکن رو قطع کنی
--------------------------------------------------------
آیپاد نسل سوم هم به زودی جیلبرک میشه نگران نباشین برای نسل دوم هم پارسال همین بساط بود اولش تثرد بود بعدش تونستن کامل جیلبرک کنن
البته همون تثرد نسل دو هم خیلی دیر راه افتاد نزدیکای عید خودمون بود یعنی تو اسفند دیگه همه ناامید شده بودن که یهو ...
-------------------------------------------------------
یه بازی باحال با حجم کم
بانس رو که تو گوشی های نوکیا یادتون هست
اینم معادلش تو آیفون
البته این کجا و آن کجا
ًRating خیلی خوبی هم داره تو استور
خیلی بانمکه بازیش من که خیلی خوشم میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک ورژن رایگان:
زحمت کرک شدش رو هم خودتون بکشین :46:کد:http://itunes.apple.com/gb/app/bounce-on-lite/id303583418?mt=8
اتفاقا منم هدفونشو قبول دارم چون من اصلا عادت ندارم از هدفونهای Inner استفاده کنم اینم که بیسش پایینه به دلیل Outter بودنشه ولی عوضش کیفیت و تفکیک صدای بالایی رو داره .نقل قول:
ولی باسش کمه یعنی الکی زیاد نیست چون به نظر من باس زیاد صدا رو بم میکنه و وقتی بم بشه جزپیات به گوش نمیرسه و واضح نیست
سلیقه من میگه هدفونش عالیه
خدا کنه ما که بخیل نیستیم، راستی خبری از DEV نشد ؟نقل قول:
آیپاد نسل سوم هم به زودی جیلبرک میشه نگران نباشین برای نسل دوم هم پارسال همین بساط بود اولش تثرد بود بعدش تونستن کامل جیلبرک کنن
من هم نگفتم این مشکل آیپاده.این عین جمله ی منه :نقل قول:
موارد دیگری هم که اشاره کردی،مشکل تاچ نیستند و همونطور که خودت هم گفتی صرفاً موارد پیش روی مصرف کننده داخلیه... فرض کن شما با بنز هم بخوای تو جاده خاکی رانندگی کنی باید سرعت رو کم کنی، خب حالا باید از بنز ایراد بگیریم که چرا سرعتت کمه؟ ...
با اینکه منظورم ایرانی ها هست اما خداییش کم مشکل نداره آیپاد و آیفون (از این به بعد بذارید فقط بگم آیپاد) حتی برا از ما بهترون.نقل قول:
ه اینقدر مشکل های ریز و درشت بی خود جلو پای یه آیپاد یا آیفون دار هست که اگه واقعا" عاشق تکنولوژی نباشه طی 1 ماه دیوونه و کاملا" پشیمون از خریدش میشه ...
و اینکن مثالی که من زدم فقط به ایرانی ها (اونم اکثرشون نه همشون) بر میگشت.اما فک نکنم شما یا بقیه ی بچه های فروم خارجی باشن (شایدم باشن و ما خبر نداشتیم :31:).پس این به همه ی ما که اینجا بحث میکنیم بر میگرده.
نسل 3 که 1 ماهی میشه جیلبریک شده اما نمیدونم چرا شما چون تثرد هست آدم حسابش نمیکنی !!!:دینقل قول:
البته همون تثرد نسل دو هم خیلی دیر راه افتاد نزدیکای عید خودمون بود یعنی تو اسفند دیگه همه ناامید شده بودن که یهو ...
بدون شک از اون بازیاست که خون منو به جوش میاره!!!چرا؟نقل قول:
یه بازی باحال با حجم کم
آخه به زحمت بازیو میگیری 2 تا مرحله میری میگه حالا خوب تشنه شدی؟موقشه برو بازیو بخر ...
نع!!!!:31:نقل قول:
خدا کنه ما که بخیل نیستیم، راستی خبری از DEV نشد ؟
..................................نقل قول:
حالا این چیه؟
راستی bounce-on-lite رو هم گرفتم.ببینم کجاش میگه حالا برو بازیو بخر ...:13:
احمد تا 5 يا 6 مرحله ميتوني بازي كني بعدشم خدا بزرگه كرك شدش رو پيدا ميكنيم خوب :)نقل قول:
البته كاملش 28 مگه
راستي يه چيز جالبي كه گفتي الان بازياي پولي هم همين شكلي شدن يعني شما پولي كه ميدي مثلا فقط 6 تا مرحله اول رو ميخري
بعد كه تموم شد اگه خوشتون اومد بقيه مراحل رو دولاره يه پولي ميدين ميخرين اگرم نه همون 6 مرحله ميمونه واستون
سيستم خوبيه
محمد چه جوریه؟نقل قول:
یه بازی باحال با حجم کم
accelerometer ه یا تاچ؟
کنترلش خوبه؟!
اینم کرک شده ورژن ۴ :
Appscene:
media fire :کد:http://www.appscene.org/download.php?id=428553832
کد:http://www.mediafire.com/?mzjmhofizun
کنترلش با شتاب سنجه یعنی حرکتش به چپ و راست و تو مراحل بعدی به بالا و پایین رو با کج کردن گوشی کنترل باید کردنقل قول:
یه کم اولش کنترلش سخته اما بعد آدم عادت میکنه
برای اینکه بپره هم باید یه کلیک کرد رو صفحه
کنترل دیگه ای نداره
در کل برای کسایی که خیلی دنبال بازی های پیچیده و سنگین نیستن انتخاب خوبیه من که خیلی دوست دارم:46:
اینکه تموم شد!!!!نقل قول:
کنترلش با شتاب سنجه یعنی حرکتش به چپ و راست و تو مراحل بعدی به بالا و پایین رو با کج کردن گوشی کنترل باید کرد
یه کم اولش کنترلش سخته اما بعد آدم عادت میکنه
برای اینکه بپره هم باید یه کلیک کرد رو صفحه
کنترل دیگه ای نداره
در کل برای کسایی که خیلی دنبال بازی های پیچیده و سنگین نیستن انتخاب خوبیه من که خیلی دوست دارم
نهایتا" خیلی بد بازی کنین 1 ساعت طول بکشه.اما واقعا" بازی کار درستیه.
اینجور بهتون بگم همون سونیک کنسول سگا هست که خوشکل تر و باحال تر شده و شخصیتش عوض شده.:دی
اما با اینکه خییییلی سخته برام دان کردن این حجم ها اما ارزشش رو داشت ...
توی این سبک یا حالا کلا" بازی باحال سراغ داشتین به ما هم بگین ...
راستی Topple رو هم چند شب پیش گرفتم.نسخه ی 1 رو گرفتم که بعد نیم ساعت نیاد بگه حالا برو بخر .:13:
بازی باحالیه و لی یکم سخت و یکم شانسیه.این بلاک ها که چشم دارن خیلی باحاله.آدم باهاشون احساس هم دردی میکنه.:دی :31:
اون هم الآن لول 9 هستم ...
ميشه راجع به اين دو واژه يه خورده توضيح بديد: جیلبرک و تثرد
جیلبرک: چیزی شبیه هک کردن. برای دسترسی به فایل های سیستمی دستگاه. بزرگترین استفادش پچ کردن فایلی به اسم MI هست که واسه نصب بازیهای کرک شده استفاده میشه :21:
تثرد: مربوط با بالایی میشه. دستگاهای جدید ازجمله ipod 3G (اگه اشتباه نکنم) وقتی جیلبریک میشه بصورت tetherd میشه یعنی اگه دستگاه خاموش شه (حالا ریستارت یا بر اثر تموم شدن شارژ) باید از نو جیلبریکش کنی
آيپاد تاچ 8 گيگ در حال حاضر چه قيمتي هست ؟
فروشگاه اينترنتي معتبر سراغ نداريد كه بشه ازش خريد ؟
digikala داره ولي مثل اينكه گرون ميده !!
کد:http://www.digikala.com/Reviews/MusicPlayers/Details.asp?PId=MP-Apple-Ipod-Touch-8G
از Digikala که اصلن نگیر!
بهترین کار اینه از پایتخت بگیرید
اگه خودتون نمیتونید آشنایی دوستی فامیلی چیزی باید براتون بگیره
قیمت ۸ هم متاسفانه ندارم ولی ۳۲ش ۳۲۰ تومنه گویا و توصیه میکنم ۳۲ گیگ بگیرید
چون اولن ۸ گیگ بهنظرم کمه و ثانیا سخت افزار ۳۲ گیگ ۲ خیلی قوی تره نسبت به ۸ گیگ
این قیمتی که گفتی ؟ برای آیپاد تاچ تری جی بود ؟نقل قول:
تو سایت اپل زده 300 دلار ، بعد اینجا می دن 320 تومان ؟ واقعا اختلاف این قدر کمه ؟
*** برای یکی از دوستان ، نیت هست 64 گیگ تری جی رو بگیریم ؟ اینجا چنده ؟
تنکس
قیمتا اومده پایین
۳۲گیگ : ۳۲۰ (۳۱۵ هم بچه ها قیمت دادن)
۶۴گیگ: ۴۱۵ تومن
جدی ؟
من می خواستم بگم یکی برام بیاره ...
با این حساب ، ملغی است :دی
می تونیم از همین جا بگیریم ...
مرسی از لطف ات
فرقی نداره جنس اینجا ، مثلا با آمریکا ؟
باز اگه خیلی فرق دارن ، بگم بیاره ؟ مثلا یکی کار چین باشه ، یکی کار یو اس ؟
مرسی
نه فرقی نداره
خرید از خارج از کشور اشتباه محضه
تو اصفهان کجا i pod 3g 32 gb داره؟
در ضمن اگه بگیرم درد سر خرابی مشکل نداره مثل 5800؟
میخوام خرکار باشه چون روزی 6 الی 8 ساعت موسیقی گوش میکنم.
تو اصفهان قیمت چنده؟
ممنون
سلام دوستان من می خوام یه ipod 3g 32g بخرم چندتا سوال داشتم :
1-این دیسگاه ساخت کجاست ؟
2-قضیه jailbreak چیه و چه جوری باید این کارو کرد ؟
Apple یه شرکت آمریکایی ولی کل محصولاتش تو چین اسمبل میشهنقل قول:
1-این دیسگاه ساخت کجاست ؟
چی بودنش که شما زحمت بکش یه صفحه برو عقب یه توضیح مختصر دادم و چگونه انجام دادنش هم با برنامه ای به اسم Blackra1n انجام میشهنقل قول:
2-قضیه jailbreak چیه و چه جوری باید این کارو کرد ؟
جدا؟ جرا اينقدر اختلافه بين 8 گيگ و 32 گيگ؟ مگه سخت افزارهاي 3g ها با هم فرق مي كنن؟نقل قول:
در مورد دیجی کالا اتفاقا با یکی از دوستان که تبادل پیام خصوصی داشتیم و من دقیق تر چک کردم، حتی نمیشه با اطمینان گفت که داره نسل سوم رو می فروشه یا نسل دوم ... ببینید اگه مثلاً برید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه که مال نسخه 32 گیگ هستش، در این مورد هیچ چیز مشخصی ننوشته و بدتر اینکه اطلاعات برعکس اینکه راهنمایی کنن گمراه کننده ان! .. مثلا نوشته عمر باتری 22 ساعت !! ... که اصلاً مال نسل اول هستش!! .. نمی دونم والا! ...نقل قول:
//
اساساً میشه 8 گیگ رو از نسل سوم جدا کرد و معرفی مدل 8 گیگ همراه نسل سوم بیشتر یه تکنیک بازاریابی بوده تا اینکه واقعاً یه 8 گیگ جدید باشه... نسل سوم واقعی 32 و 64 گیگ هستش که (از نظر سخت افزاری) پردازنده 833 MHz و رم 256 مگ دارن .. در حالیکه نسل قبلی پردازنده 620 و رم 128 داره ...
(البته پردازنده های نسل های مختلف آندرکلاک شده؛ اما باز هم نسل به نسل قوی تر شده)
اختلاف قیمت خیلی هم بالا نیست!نقل قول:
جدا؟ جرا اينقدر اختلافه بين 8 گيگ و 32 گيگ؟ مگه سخت افزارهاي 3g ها با هم فرق مي كنن؟
هر چی باشه اون ۳۲ گیگه و همچنین کلن موتوریتش اصلن قابل قیاس با ۸ گیگ نیست
۸ گیگ درواقع همون 2G ه که فقط سریالش جدیده
سخت افزارش همون 2Gه
ولی ۳۲گیگ و ۶۴گیگ سخت افزار مشابه آیفون 3GS دارن
دوستی در صفحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به "مجتمع پارک" اشاره کرده بود...نقل قول:
//
مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری کمی واسه این مدل گزارش شده ... اما بهرحال "حادثه خبر نمی کنه"(!) ... شاید مساله مهمتر این باشه که موبایل به عنوان یه وسیله مصرفی و همه گیر، پشتیبانی و خدمات بسیار بهتر و فراگیرتری نسبت به پلیر (که محصول خاص با مخاطب خاص هستش) داره -- در ایران رو عرض می کنم ... بهرحال از اون نظر نگران نباش (مگر اینکه از اونایی باشی که دستگاه ها رو زود پیری می کنی! - شوخی)
//
مدیریت فایل (اعم از منوها، کنترلها و بحث مرور فایل) در این مدل بسیار عالی پیاده سازی شده ... در نتیجه برای استفاده های طولانی مناسبه ...
//
نمیدونم. ایشالا دوستان اصفهانی پاسخ بدن.
لطفا لینک جایی که جیلبریک کردن را برای 3g کامل توضیح میده را بگذارید:11:نقل قول:
اقا این قضیه tetherd یعنی اگه خاموش شه iPod تمام اون برنامه ها و بازی ها که به صورت غیر قانونی روش نصب شده بود از کار میفته؟
یا فقط برای نصب برنامه جدید باید دوباره jill بشه؟
نه عزیزم.وقتی خاموش شد وصل پی سی میکنی BlackRa1n رو باز میکنی Make it ra1n رو میزنی و آیپادت مثل اینکه معمولی روشنش کردی بالا میاد و هیچ اتفاقی براش نمیفته.نقل قول:
اقا این قضیه tetherd یعنی اگه خاموش شه iPod تمام اون برنامه ها و بازی ها که به صورت غیر قانونی روش نصب شده بود از کار میفته؟
یا فقط برای نصب برنامه جدید باید دوباره jill بشه؟
عزیزم شما سرچ کن BlackRa1n پیدا میکنی ...نقل قول:
لطفا لینک جایی که جیلبریک کردن را برای 3g کامل توضیح میده را بگذارید
آقا این jailbreak کردن یه نوع دزدی نیست ؟؟؟؟
درسته که ما حتی فوتبالهای خارجی که از تلویزیون میبینیم یه نوع دزدی است . اما jailbreak کردن چی؟