اینا که شما گفتی تستن من آموزش میخوام مثل کتابای کلاس رمزینه..نقل قول:
هندسه 2 به نظر من اول گاج سفید منصف
سپس اندیشه سازان ابوالقاسمی
انرژی اتمی هم میگن خوبه من ندیدم!
یکی سوال ما رو در مورد این 10 استاد حسابان جواب بده مردیم!!
اینا که شما گفتی تستن من آموزش میخوام مثل کتابای کلاس رمزینه..نقل قول:
هندسه 2 به نظر من اول گاج سفید منصف
سپس اندیشه سازان ابوالقاسمی
انرژی اتمی هم میگن خوبه من ندیدم!
یکی سوال ما رو در مورد این 10 استاد حسابان جواب بده مردیم!!
اندیشه سازانو بگیر بقیه رو ول کننقل قول:
اندیشه سازان آموزش نداره من آموزش میخوام آخه من تو این درس ضعیفم معلم درس حسابی نداشتیم جزوه هم ندارم...نقل قول:
اندیشه سازانو بگیر بقیه رو ول کن
واسه همین باید یه کتاب باشه که کامل توضیح داده باشه
نهنقل قول:
آیا رمزینه کتاب کلاس فیزیک دوم دبیرستان رو چاپ کرده یا نه؟
نه هندسه 1 و هندسه تحلیلی دارهنقل قول:
کتاب کلاس هندسه 2 چه طور؟
من فقط میدونم کتابای جدیدش تا قبل از مهر میاد مثل دیفرانسیل 2 و.... ولی فکر نکنم فیزیک 2 و هندسه 2 توشون باشه..نقل قول:
اگه نکرده پس کی میاد آیا تا قبل از مهر میاد یا نه؟
نه! كتاب هندسه كاج سفيد، درسنامه هاش همون آموزش هم هستن... من فقط همون درسنامه ها رو واسه كنكور خوندم. نه كتاب و نه چيز ديگه اي...نقل قول:
سلام
این فیزیک اندیشه سازان که اینقدر معروفه فیزیک پایه منظورتون هست یا فیزیک پیش1و2 هم مد نظر هستش؟
راستی می شه نویسنده کتاب ها رو هم بگید؟
ممنون
فیزیک 1و2 پایهنقل قول:
این فیزیک اندیشه سازان که اینقدر معروفه فیزیک پایه منظورتون هست یا فیزیک پیش1و2 هم مد نظر هستش؟
نویسنده هاش:احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نژاد-حسن حمدالله پورنقل قول:
راستی می شه نویسنده کتاب ها رو هم بگید؟
هم پایه است و هم پیشنقل قول:
نه اون نیستنقل قول:
نه نویسنده هاشو تو پست قبل گفتمنقل قول:
میگم این فیزیک اندیشه سازان که همتون تعریفش می کنید همنه که نویسنده اش محمود زاده هست؟
چون که من دارم ولی برای تست به نظرم خوب نیست ولی برای امتحانات تشریحی عالیه چون تشریحی توضیح داده.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4065846&postcount=1608
سلام - من تا چند وقت پيش دنبال كتاب آموزش مثلثات بود م كه مطالب رو به صورت مفهومي و اثباتي توضيح داده باشه.به همين جهت تو اينترنت خيلي دنبال همچين كتابي بودم كه حتي توي اين فروم هم دنبالش گشتم.كه بالاخره يه كتاب خوب كه مولفش احمد قندهاري هستش رو پيدا كردم ،كه اين كتاب رو واسه نشر مهاجر نوشته.حدود 330 صفحه هستش و قيمتش هم 2800 تومان است.حيفم امد كه انجا معرفيش نكنم
راستی تو بالاخره کتاب فیزیک های اندیشه سازان رو پیدا کردی؟نقل قول:
نه نویسنده هاشو تو پست قبل گفتم
بله بالاخره طلسم شکست!!نقل قول:
راستی تو بالاخره کتاب فیزیک های اندیشه سازان رو پیدا کردی؟
این کتاب رو از اینترنت تهیه کردین؟ اگه آره میشه بگین از چه سایتی؟نقل قول:
سلام - من تا چند وقت پيش دنبال كتاب آموزش مثلثات بود م كه مطالب رو به صورت مفهومي و اثباتي توضيح داده باشه.به همين جهت تو اينترنت خيلي دنبال همچين كتابي بودم كه حتي توي اين فروم هم دنبالش گشتم.كه بالاخره يه كتاب خوب كه مولفش احمد قندهاري هستش رو پيدا كردم ،كه اين كتاب رو واسه نشر مهاجر نوشته.حدود 330 صفحه هستش و قيمتش هم 2800 تومان است.حيفم امد كه انجا معرفيش نكنم
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم امسال کنکور بدم سربازی که رفتم و شغل هم دارم دیگه خیالم از هفت آسمون راحته : دی!
رشته من ریاضی است اومدم اینجا ببینم چه کتابی برای هر درس خوبه اول تشریحی میخوام بخونم بعد تستی چون میدونید که از درس و کتاب دور بودم اما فکر نکنید 40 سالمه ها! 22 سال بیشتر ندارم. چند صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی گیج شدم چون دیدم برای هر درس چند کتاب معرفی شده و هر کس یه چیزی میگه
بالاخره دوستان نظرشون چیه؟ مخصوصا اونایی که کنکور دادن و نتیجه خوبی هم گرفتن
دوستان هر کتابی رو معرفی که معرفی میکنید خوبی و بدیش رو هم بگید مثلا توضیحات اضافی داده یا مختصر و مفید بوده و ...
دوستانی که یک کتاب رو گرفتن اما درست نخوندند هم نگن که اون کتاب بده یا خوبه!
اگه مثلا میگید گاج برای فیزیک خوبه آیا برای کلا دبیرستان خوبه یا فقط برای یک مقطع خاص خوبه.
ممنون
قبلا من یه سری مطلب نوشتم، امیدوارم براتون مفید باشه :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوباره میگم که:
نقل قول:
دوست عزیز شما اینا رو بخون که آقا مهدی زحمتشو کشیدن...نقل قول:
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم امسال کنکور بدم سربازی که رفتم و شغل هم دارم دیگه خیالم از هفت آسمون راحته : دی!
رشته من ریاضی است اومدم اینجا ببینم چه کتابی برای هر درس خوبه اول تشریحی میخوام بخونم بعد تستی چون میدونید که از درس و کتاب دور بودم اما فکر نکنید 40 سالمه ها! 22 سال بیشتر ندارم. چند صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی گیج شدم چون دیدم برای هر درس چند کتاب معرفی شده و هر کس یه چیزی میگه
بالاخره دوستان نظرشون چیه؟ مخصوصا اونایی که کنکور دادن و نتیجه خوبی هم گرفتن
دوستان هر کتابی رو معرفی که معرفی میکنید خوبی و بدیش رو هم بگید مثلا توضیحات اضافی داده یا مختصر و مفید بوده و ...
دوستانی که یک کتاب رو گرفتن اما درست نخوندند هم نگن که اون کتاب بده یا خوبه!
اگه مثلا میگید گاج برای فیزیک خوبه آیا برای کلا دبیرستان خوبه یا فقط برای یک مقطع خاص خوبه.
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3917024&postcount=1445
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3917831&postcount=1448
ببخشید مثل اینکه همزمان با مهدی با هم پست دادیم...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3923404&postcount=1467
درسته ریاضیات رمزینه خوبهنقل قول:
ریاضیات فقط رمزینه بسیار بسیار ساده توضیح داده با داشتن این کتاب من اولش جو گیر شدم وگفتم قطعا ریاضی کنکور رو بالای 90 می زنم ولی حالا اگه بالای 90 نزنم زیر 60 هم نمی زنم.
اما نباید توی ریاضی بگی من این درصد رو میزنم
یکی از دوستای من خیلی ریاضیش خوب بود
میگفت ریاضی رو بالای 80 میزنم
اما موقع کنکور ریاضی رو 42 % زد
پس خواهشا به خودتون اینجور قول هایی ندین که ضربه میخورین
به نظر من برای ریاضی پایه و دیفرانسیل تست های 30 سال کنکور کانون رو بزنید . برای آموزش هم کتاب کلاس رمزینه عالیه.
سلام
كتاب تست براي زيست چي بگيرم؟
من كتابهاي فيزيك رياضي رو دارم.با فيزيك تجربي خيلي فرق داره؟از همينا مي تونم استفاده كنم؟
رياضي چطور؟
ممنون
برای تست فیزیک پایه چه کتابی رو پیشنهاد می کنید ؟ سطح من تو فیزیک نسبتا بالاست ( اگر خودم رو چشم نزنم ! )
اگر میشه بگید برای حسابان و ریاضیات پایه هم چی بگیرم ( البته برای تست ) کلا مجموعه ی کانون رو برای ریاضیات دارم و یه اموزش هم از مبتکران ( مولف گودرزی برای اموزش ) اما یه چند تا تست بود که به نظر مهم می اومدن که داخل مبتکران مطرح شده بود ولی اثری از این تست ها داخل ابی کانون نبود !:41: حالا یه کتابی میخوام که کامل باشه و تست های سخت هم توش باشه ، این رمزینه رجلد 3 مولف مهربان تست هست یا اموزش ؟ شنیده ام میگن خوبه ! حالا جلد 3 شامل چه کتاب هایی میشه ؟
راستی اگر میخواید کتابی به جز گاج و کانون معرفی کنید ، اگر امکانش هست ادرس یه سایت رو هم بدید که اون کتاب رو داشته باشه :46:
فیزیک پایه آبی قلم چی سوال های خوبی دارهنقل قول:
برای تست فیزیک پایه چه کتابی رو پیشنهاد می کنید ؟ سطح من تو فیزیک نسبتا بالاست ( اگر خودم رو چشم نزنم ! )
یعنی سوال بی خاصیت نیاورده
میتونی اونو امتحان کنی
کتاب سبز........نقل قول:
كتاب تست براي زيست چي بگيرم؟
مگه رمزینه ریاضیات پایه داره؟؟؟؟
من یکی دارم دیفرانسیل و ریاضیات پایه جلد اوله اونم تست ریاضیات پایه هم نداره مبحث حد و دنباله و ... !!
شما کدوم رو میگین؟
اونی که تو داری کتاب کلاسه دیفرانسیلهنقل قول:
من یکی دارم دیفرانسیل و ریاضیات پایه جلد اوله اونم تست ریاضیات پایه هم نداره مبحث حد و دنباله و ... !!
شما کدوم رو میگین؟
رمزینه کتاب کلاس ریاضیات پاسه نداره اما کتاب تستش رو داره
بابا نوشته دیفرانسیل و حسابان و ریاضیات پایه:دی
کتاب کلاس نیس!!! کتاب تسته
میشه یکی بگه سر فصلهای ریاضیات پایه رو :/
نقل قول:
شما کدوم رو میگین؟
نه فکر کنم چیزی که دوستمون میگه جلد 1 از کتاب تست 3 جلدی دیفرانسیل حسابان و ریاضی پایست....نقل قول:
اونی که تو داری کتاب کلاسه دیفرانسیله
رمزینه کتاب کلاس ریاضیات پاسه نداره اما کتاب تستش رو داره
این کتاب 3 جلده که شامل کل تستای ریاضیات کنکوره....
:/
3 جلدی؟
جلد دومش که نیومده همون مشتق و انتگرال اینا!
جلد سومش ریاضیاته؟
بله 3 جلده.جلد دومش فکر کنم نیومده...نقل قول:
3 جلدی؟
جلد دومش که نیومده همون مشتق و انتگرال اینا!
جلد سومش ریاضیاته؟
جلد سومشم مباحثش ایناس: تابع-معادله درجه دوم-بخش پذیری-انتقال نمودار ها وتقارن-مثلثات-لگاریتم-تصاعد.
بچه ها افتادم به جون این تاپیک اونم از اولین پست تا آخرین پست (فعلا تا 980 پیش رفتم) خط به خط دارم میخونم
یه لیست میخوام آماده کنم تا دیگه همه اول کاری با دیدن این تاپیک سکته نزنن! (البته من می خوام از صفر شروع کنم پس این لیست فقط به درد آدمایی مثل من میخوره!)
با سلام
کتاب حسابان مبتکران نوشته ی حبیب الله گودرزی خوب هست یا این که بدرد حسابان مدرسه نمی خوره ؟
اگر به درد نمی خوره به نظر شما کدوم کتاب از کتاب های حسابان مبتکران بهتره؟(نصیری یا امیدوار)
سلام من قبلا هم عرض كردم واسه فيزيك 3 چه كتاب آموزشي خوبه ؟
يعني هيشكي انرژي اتمي رو نديده ؟؟؟
من انرژِ اتمی ندیدم اما گفتم کتاب کلاس رمزینه خوبه..نقل قول:
سلام من قبلا هم عرض كردم واسه فيزيك 3 چه كتاب آموزشي خوبه ؟
يعني هيشكي انرژي اتمي رو نديده ؟؟؟
من گودرزی رو ندیدم اما امیدوار به نظر من از نصیری بهتره.....نقل قول:
با سلام
کتاب حسابان مبتکران نوشته ی حبیب الله گودرزی خوب هست یا این که بدرد حسابان مدرسه نمی خوره ؟
اگر به درد نمی خوره به نظر شما کدوم کتاب از کتاب های حسابان مبتکران بهتره؟(نصیری یا امیدوار)
اینی که میگی کتاباش دارای تست تالیفی هست یا نه؟نقل قول:
من اگه ميدونستم كه اينجا مطرح نميكردم فقط ميدونم آموزش كامل + تست هست!نقل قول:
اينم خود كتاب ، خواستي يه نگاه بنداز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بيشتر تو قسمت جريان هاي الكتريكي و ... (فصل 2و3) مشكل دارم ! نميدونم چي كار كنم ! من كلا از كتاباي رمزينه خوشم نمياد خيلي لوسه ! :10:انقد هم فرا تر از كتاب ميره كه ... (مخصوصا از اون شاگرد باهوشه خيلي بدم مياد !:31:)نقل قول:
timsar jackson:
من انرژِي اتمی ندیدم اما گفتم کتاب کلاس رمزینه خوبه..
سلام اگه هدف شما دانشگاه آزاده زیاد روی زیست سرمایه گذاری نکنید. کتاب درسی به نظرم کافیه البته به شرطی که عمقی بخونین. اگه کتاب دیگه ای هم خواستین منبع دیگه ای کنارش باشه کتابهای محوری مهر و ماه (تالیف دکتر حامد اختیاری) رو بگیرین بنظرم جالبه . بیشتر انرژی خودتونو بذارین روی زبان و ریاضی . زیست راحترین درس کنکور آزاده البته اگه دقت نکنین توی دام سوالای راحت و دو پهلوش ممکنه بیفتین.نقل قول:
سلام
کسی کتاب زبان فارسی رمزینه رو خونده؟
زبان فارسی رمزینه بهتره یا همگامان که با کانون مشترکه؟
من همگامان رو ندیدم ولی رمزینه رو دیدم خوبهنقل قول:
کسی کتاب زبان فارسی رمزینه رو خونده؟
زبان فارسی رمزینه بهتره یا همگامان که با کانون مشترکه؟
پارسال تابستون ، گزینه دو قبل از این که آزموناش شروع بشه ، آزمونای سال قبلش رو گذاشته بود تو سایتش واسه دانلود ؛ امسال همچین کاری نکرده آیا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GodFatherAmin شما که سابقه رتبه 2 رقمی داری جا داره بیشتر از اینا به پشت کنکوری های کمک کنی!نقل قول:
اگه این کار رو بکنند واقعا عالی میشهنقل قول:
اینام دیگه شورش رو در آوردن از آبان سال پیشه میگن چاپ میکنیم اما نکردن! سال پیش دیدید که چند نفر رو بلاتکلیف گذاشتن و گفتن بزودی اما آخرش نشد!نقل قول:
هنوز چاپ نشده ولی من از آقای قبادی که پرسیدم گفتن تا قبل از مهر چاپ میشه!
نویسنده هاش:احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نژاد-حسن حمدالله پور[/QUOTE]
آرش زاهدی/محمد محتشم/رضا سبزمیدانی/احمد مصلایی
پس این گروه چیکاره است؟
خانوم فرین کمانگر نقشش چیه پس؟