تعریف و ..... نباشه ولی تو Pes من قوی ترین تو ایران یا شاید جهانم توی 3. 4 تا از کلوپ های شهر مون و یه چندتایی کلوپ تو شهرهای دیگه با چند صد نفر بازی کردم! (شرطی!) یک نفر هم نتونست منو ببره از 1 ساله گرفته تا 80 ساله :31::34::31::34: !!!!!!!!!!!
Printable View
تعریف و ..... نباشه ولی تو Pes من قوی ترین تو ایران یا شاید جهانم توی 3. 4 تا از کلوپ های شهر مون و یه چندتایی کلوپ تو شهرهای دیگه با چند صد نفر بازی کردم! (شرطی!) یک نفر هم نتونست منو ببره از 1 ساله گرفته تا 80 ساله :31::34::31::34: !!!!!!!!!!!
نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی ...............................
خیلی خوب شما بهترین ساکر باز جهان هستید ...............:5::46::31:
جدی میگی یا داری دست میندازی؟نقل قول:
بیشتر از چه راهی گل میزنی؟سانتر و هد- پاس تو عمق و تک به تک شدن-شوت-پاس تو عرض توی محوطه جریمه یا روشهای دیگه ؟
از دریبل و سانتر چقدر تو بازی استفاده میکنی؟از چه سیستمی بیشتر استفاده میکنی؟بیشتر حملاتت از جناحینه یا یا با پاس کاری متوالی توپو به دروازه حریف نزدیک میکنی؟ خیلی سوال پرسیدم شرمنده :11:
آقا میشه برین اینجا جواب من بد بختو بدین:D
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448&page=680
میام میخورمتا:5::31::27::21:نقل قول:
ببین منم همین ادعا رو می کنم . نه تنها من بلکه خیلی از کسایی که این پست ها رو زدن. منم نباختم. نمی دونم باورت میشه یا نه من کامپیوترو تو حالت سخت 16 به 3 زدم. خیلیا اینجا قوین . هیچ وقت تو pes این ادعا رو نکن.نقل قول:
این پچ هایی که موجوده برای بالا بردن زمان بازی هم هست؟؟
MOSOLIM جان این 16 تا رو تو چند دقیقه زدی؟ بابا یک کم از این روش هاتون به ما هم یاد بدین .نقل قول:
جدی چه جوری 16 تا زدی؟
من تو زمان 30 دققه رو ی top player و من منچستر بودم و تیم مقابل من هم چلسی . حالا می خوای باور کن می خوای باور نکن.نقل قول:
جناب 4039 بنده از سال 98 که winning eleven 3 اومد تو پلی استیشن دارم بازی می کنم. تا همین امروز که دارم ساکر 2008 بازی می کنم. قبل از اونم تو سگا و میکرو ، فوتبال بازی اول من بود.
با تمام این تفاسیر من هیچ ادعایی ندارم.فقط میگم منم حرفه ایم.
خواهشن دوستان بیخیال این صحبتها شین ...................
در مورد بازی بحث کنیم ....!
Mosilim جان اختیار داری چرا قبول نکنم .خب کسی که اینقدر سابقه بازی داره طبیعی هستش بتونه با این اختلاف بازیو ببره.میشه یک کم از روشهای گل زدن و سیستم بازیت بگی . ممنون
درسته حق با شماست اما من فقط به سوال جواب دادم. من عضو این انجمن شدم چون این انجمن رو جایی برای دوستی ها و آشنایی ها می دونم نه کلکل و دعوا.:10:نقل قول:
نقل قول:
جناب 4039 خواهشن این بحث رو تموم کنین دیگه..........:41::41::41::41::41:
بچه ها ... تاریخ انتشار این بازی کی هست ؟
آقا من تا الان هرچی با کامپیوتر بازی کردم اخراجی داده شما چطور؟
زیاد هم داورو گول میزنه یعنی دایو میکنه
با تشکر از مطلبتون به نظر من هم خیلی جالبه و وطبیعیه اما کله و نگاه ویدیچ باید به سمت توپ باشه نه به سمت بازیکن حریف! اینجوری انگار داره شیرین کاری می کنه ... ولی در کل عالیه!نقل قول:
نکته جالب داوری اینه که داور انگار مطابق قانون، تکلای روی توپ که با بی احتیاطی زده بشه رو هم خطا می گیره. یعنی شما ممکنه به اصطلاح رایج (که امشب تو برنامه 90 ریشه کن شد) اول توپ رو بزنی و بعد بازیکن رو، ولی تکلای بی احتیاط رو خطا می گیره.
این برای من خیلی جالب بود.
فقط یه سوال دارم از کسایی که دموی بازی رو انجام دادن:
من تو این چند روزه بازی، احساس کردم کونامی اومده یه تغییر کوچیکی اعمال کرده، که کیفیت مثلا لباس ها یا چهره ها از دور افت کنه، یعنی نه صرفا افتی که ناشی از کوچیک شدن و دور شدن بازیکنه. نمی دونم درسته یا نه، اما بعضی صحنه ها حس کردم مثلا نوشته روی لباس ها، در دور افت کیفیت دارن. شاید به خاطر اینکه در نمای باز، کار کمتری از کارت گرافیک گرفته بشه و عده بیشتری بتونن بازی رو در حالت High اجرا کنن. یه چیزی که انگار قبلا نبود.
دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم.
فکر کنم میون تو و گوگل بوی باید یه مسابقه بذاریم.برید مسابقه آنلاین:27:نقل قول:
اصلا به من بگو امیر رضایا.حالا مشکل کم گل زدن حل شده همه دارن میان شیش تا شیش تا گل میزنن.به نظر من تو یه بازی 3 تا 5 گل داشته باشه معقوله.یعنی از اینا بیشتر هم باشه ولی نه همش پشت سر هم.یک بار میان میگن گل نزدیم یک بار میان میگن 20 تا زدیم.کاشکی دمو رو داشتم اینقدر گیج نمیشدم:24:نقل قول:
الان دقيقا چند روز به تاريخ انتشار بازي مونده؟؟؟؟
اتفاقا بر عکسنقل قول:
بازیکن باید نگاهش به طرف حریف باشه تا گول نخوره
در اون لحظه که بازیکن نمیتونه توپ را ببینه که با فرضیاتش میتونه جلوی توپ را بگیره
درسته FCBarcelona.ir
اگه توجه داشته باشید توی صحنه آهسته ای که بعد از مثلا رفتن توپ از کنار دروازه رد میشه چمن بازی از حالت 3 بعدی در میاد ولی تو قسمتای دیگه 3 بعدی هستش
دوستان کمی درباره خوب بازی صحبت کنید دریبل که یکی از دوستان گفت که سخت شده
موقع تک به به چه شکل ؟ میشه حریف رد کرد و یا دربازبان ؟ به شکل ؟ سخت ؟
آره درسته از نمای دور یک مقدار افت کیفیت داره. دلیلشو نمی دونم. و این موضوع رو من تو 2008 دیدم. با وجود اینکه من با آخرین درجه گرافیکی بازی می کنم.نقل قول:
پچی برای افزودن تیم های بایرن مونیخ ، وردربرمن ، شالکه ، هامبورگ ، دورتموند و هافنهایم به بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15492&mode=game_id[/HTML]
پچی برای افزودن چمن های مختلف به بازی
[HTML]http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15493&mode=game_id[/HTML]
در اینجا هم جدیدترین پچ ها ارائه شده است
[HTML]http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15494&mode=game_id[/HTML]
بازی روز 26 مهر (17 اکتبر) در اروپا ریلیز میشه که دو سه روز قبل از این تاریخ تو ایران میشه پیداش کرد. یعنی تا ریلیز بازی فقط 10 روز مونده و روز شماری واسه این نسخه پرطرفدار آغاز شدهنقل قول:
فقط PES2009
سينا خان از بابت پچ ها متشكرم ولي با اطمينان نميشه گفت كه چند روز قبل از انتشار بشه اين بازي رو تو ايران بدست آورد در واقع اگه كونامي بي احتياطي نكنه قبل از انتشار بازي به سرت نميره و لينكش نميره رو اينترنت. راستي اين بازي توي نسخه هاي مختلف محلي منتشر خواهد شد ؟
انگار يه جايي شنيده بودم كلا 2 نسخه مياد هميشه نسخه بين المللي(pes) - نسخه ژاپني (we) همينطوره؟
آقا این we با pes چه فرقی داره؟من تو پی اس تو این بازی رو گرفتم مال 207.فقط تو لود ها نوشته بود we دیگه فرقی نداشت.
نه امير جان فرقي ندارن فقط نسخه هاشون متفوت هست يادمه we 8 و pes5 يه گيم بودن فقط مدلاشون فرق داشت. البته we 8 يه چيز ديگه بود. بهترين بازي كونامي به نظر من اون we 8 بود
یعنی فقط we8 با pes فزق داشت.بقیه یکی بودن؟خب وقتی مث همن چرا تولید میکنن فقط اسمو عوض میکنن؟
من فک کنم we ماله اروپا و آسیا باشه و pes نسخه آمریکاستنقل قول:
معمولا we وقتی که نقل و انتقالات نیم فصل انجام شد عرضه میشه:20:نقل قول:
البته سال پیش که وینینگ الونی در کار نبود
24 مهرمیشه جمعه ی هفته دیگه می تونم من روزه 4شنبه یا 5شنبه این بازیو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی صبرانه منتظر بازیم
سلامنقل قول:
منم همین فر رو می کردم
اما شبکه Game One یه برنامه ای میذاشت به نام PES League که بهترین های این بازی با هم رقابت می کردن و
بازی هاشون رو نشون میداد
اونو که دیدم فهمیدم چه قدر از مرحله پرتم...
تا نبینی ندانی
هنوز که تارخ عرضه اش توی ایران مشخص نشدهنقل قول:
بذار دانلودش که کردن مشخص میشه
توی تاپیک هم حتما اعلام میشه
منم این دمو رو بازی کردم .
پاس و تکل خوب شده .
دریبل تغییر زیادی نکرده .
شوت افتضاح شده (اصلا شوت با پای غیر تخصصی رو باید بی خیال شد)
من فیفا 09 رو هم دانلود کردم و برای اولین بار فیفا بازی کردم .
باید بگم فیفا جلوی pes هیچی نیست .
اونایی که میگن باید بریم فیفا بازی کنیم اگه فقط یه دست بازی کنن پشیمون میشن .
نقل قول:
مرسی...........
شوت افتضاح شده!!!!!!!!!!!!!!!!!1:18:
شوت یه شاهکار شده مثل واقعیت ......................
اگه تو واقعیت به مسی جلوی دروازه یه توپ بدن بخواد با پای غیر تخصصی بزن... من میگم شاید بتونه 10% خوب بزنه چون اصلا نه مسی هر کی میخواد باشه .........پای غیر تخصصی کاراییش خیلی خیلی کمتره از پای تخصصی ........
مثلا تو همین ساکر با بالاک هر چی شوت میزدی خوب میزد و قدرتمند چه تخصصی و چه غیر تخصصی و خیلیایه دیگه
اتفاقا من فيفا رو نصب كردم و به نظرم فرق انچناني با pes نداره.
باید به قدرت پای غیر تخصصی بازیکن هم توجه بشه
توی قسمت ابیلیتی نوشته که وضعش چطوره