ممنونم. البته برنامه my phone خیلی خوبه ها فقط برای گوش جی 900 نمیدونم چرا اینجوریه البته Uiq های دیگه رو نمیدونم.نقل قول:
حالا این بنرامه که شما میگی رو میشه لینک بدی دانلود کنم ببینم چطور هست.
ممنونم :11:
Printable View
ممنونم. البته برنامه my phone خیلی خوبه ها فقط برای گوش جی 900 نمیدونم چرا اینجوریه البته Uiq های دیگه رو نمیدونم.نقل قول:
حالا این بنرامه که شما میگی رو میشه لینک بدی دانلود کنم ببینم چطور هست.
ممنونم :11:
من خودم با این my phone ex بکاپ sms نگرفتم.نمیدون چجوریه.ولی یادمه یه نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت.
برنامه sms & mms diary بسیار عالی هست:
پست 11 تاپیک رو دانلود کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271985
ممنون . درست شدنقل قول:
دوستان میگم که g900 این امکان رو داره که بعضی از پوشه هاشو مخفی کنیم یا روش پسورد بذاریم؟یا باید یه برنامه بریزیم روش؟اصلا همچین برنامه ایی هست؟
ممنون
X-Plore رو اجرا کن بعد برو رو اون فولدری که می خواهی واستا بعد دکمه ی 6 رو بزن و تیک System و Hidden رو بزن مخفی میشهنقل قول:
دوستان میگم که g900 این امکان رو داره که بعضی از پوشه هاشو مخفی کنیم یا روش پسورد بذاریم؟یا باید یه برنامه بریزیم روش؟اصلا همچین برنامه ایی هست؟
ممنون
براي پسوورد گذاشتن هم ميتوني از برنامه ي Advanced Device Loke استفاده كني.
موفق باشي.
اقا من این نرم افزار رو نصب کردم حال که اجراش میکنم یه خطا میده بعد باز نمیشه. Dump file created اشکال چیه؟؟؟نقل قول:
نمیدونم والا.مشکلی نداشت که.
بچه ها میگم که من احساس میکنم صدای موبایلم خش خش پیدا کرده....یعنی وقتی زیادش میکنم خش خش میکنه...به نظرتون مال این نیست که زیاد انداختمش زمین؟بعد به نظرتون با آی یا هک ممکنه بهتر بشه؟
راستی من لبه ی صفحه ب موبایلم یکم بازه....فکر کنم از همونجاس که خاک میره زیرش....آخه با لبه ی کاغذ یه کم گرفتم زیرش کللیییییییییی خاک اومد بیرون...:27:
آقا موقع صحبت کردن یهو فشار میاد به صفحه یه بار رفت رو اسپیکر صفحه قفل نمیشه.
یه مشکل دیگه که دارم گوشی رو به کابل وصل میکنم سا کامپیوتر من درسته ولی وقتی گوشی رو از کابل جدا میکنم ساعتش 1 ساعت به جلو میره البته همیشه هم اینجوری نمیشه نمیدونم چه موقع هایی میشه .
ماله منم اینطوری میشد... تا اونجایی که یادم میاد، قسمت Syncronize رو باید خاموش کنید.نقل قول:
دوستان من دیگه خسته شدم:46:
میخام گوشیم رو بفروشم . چه قیمتی بفروش خوبه.دو ماه بیشتر کار نکرده
سلام
امکان ضبط صدا با جی 900 تا چند ساعته ؟؟؟
نو 250 تومنه. خوبش 200 تومن بتونید بفروشید و (دست بالا )نقل قول:
===
میگم چطوری میشه عکسا رو به ترتیب همون فولدری کع خودم درست کردم نگاه کنم تو گوشی ؟
یعنی بتونم عقب و جلوشون هم کنم ؟
توی قسمت مولتی مدیاش که چیز خوشگلی هم هست عکسا رو قاطی میکنه. مثلا من نمیخام عکسای خانوادگی با بقیه قاطی بشه ولی میشه !
سلام دوستان
تصمیم گرفتم یکی از این گوشی ها رو بگیرم نظرتون چیه؟G700 یا G900؟؟
ظاهرا دوربین G900 تعرفی نداره.درسته؟راسته که دوربینش با 7-8 ثانیه تاخیر بالا میاد؟
نقل قول:
دروغ چرا!!!!
راسته.
این دکمه دوربین بل گوشی جی 900 عملا الکیه !
اونقدر سفته که نمیشه فشارش داد تا عکس بگیره !
باید با دی پد عکس بگیریم !
وحید جان برای من راحت هست مشکلی نداره و از اون کلید هم استفاده میکنم و به راحتی انجام میشه :46:نقل قول:
این شبیه ساز داس یه چیر مثل DosBox من به زور روی 990 اجراش کردم ببینید شما میتونید کاری بکنید مثله اینکه از DosBox راحتره
اون فاصله رو از رو لینک پاک کنید
[php]http://www.i r-t c i.o r g/forum/showthread.php?t=12446[/php]
سلام! آیا این حقیقت داره که این گوشی g900خیلی هنگ میکنه ؟ در ضمن آیا قاب ژله ای مات براش پیدا می شه( در مشهد و یا تهران)؟
هنگ که نهنقل قول:
ولی خیلی کنده
نسبت به پی 990 که خیلی سریع تره.نقل قول:
بعید میدونم کند باشه.مگر اینکه برنامه هایی رو که باز میکنید توی task manager ببندید.
همین الان داشتیم با یکی از بچه ها در مورد G900 بحث میکردیم !
میخوام گوشی بگیرم !
ولی اومدم اینجا پشیمون شدما!
:/
به نظر من به عنوان کسی که 3 هفته هست دارمش گوشی هست که خیلی به درد خانمها میخوره !نقل قول:
واسه من هنوز خاک نرفته زیرش . دوربینش هم زیاد کار نکردم. ولی فکر نمیکنم بد باشه.
میگم به درد خانمها میخوره به چند دلیل :
یکی اینکه ظریف و قرمزه. دکمه d-pad ش کوچیکه. من باید با ناخن باهاش کار کنم !! به درد یه دست کوچیک میخوره !
حتی قلمش هم کوچیکه !
در کل من راضی هستم ازش البته. با این قیمت واقعا میارزه.:46:
شما که میگین کنده یا... ؟!
اخه من نمیتونم زود به زود گوشی عوض کنم
نسبت به گوشی های جاوا کندتره . و نسبت به گوشی های سیمبین سریعتره .نقل قول:
سرعتش به نظرم خوبه.
از گوشیتون چه انتظاری دارین ؟
hala mage hame khanoma angoshtashun kuchuluee?:31:نقل قول:
az male man o to chookiktare !نقل قول:
الان ناخنمام رو گرفتم کار با دی پدش آسونتر شده !
به نظر شما از P1i بهتره ؟ من که از P1 ام راضی ام .
راستی الان قیمت G900 چنده ؟
p1 کیبرد کامل داره. این سیستم مولتی مدیاش بهتره.نقل قول:
دوربین این شاید بهتر باشه ولی نه زیاد. در کل تو یک سطح هستن.
الان شده 255 تومن
P1 گرونتره ؟
آره پی 1 هنوز گرونتره . پی 1 حدود 270 بود بدون گارانتی .نقل قول:
ولی من هنوز میترسم با سیستم عاملش مشکل داشته باشم : دی
همین : دی
گوشیه قبلیتون چی بوده ؟نقل قول:
سیستم عاملش هم دیگه ورشکست شده و تولید نمیشه . یه بار از کسی بگیرین امتحان کنید ببینید میتونید باهاش کار کنید یا نه.
سلامنقل قول:
من تا 240 هم قيمت دارم.قيمت هاي تو مال چه وقتي هست وحيد خان؟؟؟
مال 3 هفته پیش . ببین همون موقع هم 240 تومنی پیدا میشد ولی خریدش ریسکی بود.نقل قول:
چون در جعبه های 240 تومنی ها باز بود و گارانتی هم نداشت. درسته که گارانتی الکیه ولی با گارانتی کامتل قیمتش 254 بود و دورش پلاستیک داشت و پلمب هم بود . اون بدون پلمبیا کیبردشون فارسی بود که جالب نیست ولی مال من کیبردش انگلیسیه.
خود فروشنده ها هم میگفتن بعضی از اینا لوازمش رو ورمیدارن باطری قلابی و ... میندازن روش.
حواست باشه
من k750 دارم
میشه یکم بیشتر توضیح بدین !!
: دی
خب k750 از سری گوشیای جاوا هست و سرعتش مسلما از جی 900 بیشتره !نقل قول:
به جاش جی 900 امکانات زیادتری داره. بالاخره لمسیه دیگه .
کا 750 شما سرعتش از نوکیا ها هم بیشتر خواهد بود.ولی برنامه های کمتری رو میتونید نصب کنید روش به جاش.
دی :
راستی . انگار g700 از g900گرونتره . به نظر شما این عجیب نیست؟