بله اون جیمز وودز بود و اون پلیسه هم ری لیوتتا بود !!! فکر کنم نقشای کوتاهی بازی کردن ، چون اسمشون رو توی اسمای اصلی ننوشته :10:نقل قول:
بله اون جیمز وودز بود و اون پلیسه هم ری لیوتتا بود !!! فکر کنم نقشای کوتاهی بازی کردن ، چون اسمشون رو توی اسمای اصلی ننوشته :10:نقل قول:
John Q رو ندیدم.
"جی بونگ پابرهنه" در حد فیلمهایی که از سینما 4 پخش میشه ،فیلم خوبی بود.نمره 6.5 بهش میدم.
" ساتسی" .نمره:7
برادران سیما در بعضی از قسمتهای فیلم "ساتسی" خلاقیت به خرج میدادند و آهنگای yanni رو قاطی فیلم میکردن.
BareFoot GiBONG : از 10 : 7نقل قول:
Tsotsi : از 10 : 8.4
واقعا مزخرفه این نقدهای صدفیلم ، این خانم چیستا یثربی اومد کل فیلم رو لو داد بعدش رفت. به نظر شما چرا به فیلم آهنگ اضافه میکنن؟؟؟ اونم یانی ، اونم برای موقعی که طرف میخواد بره دزدی :13:
آره ... توی تیتراژ آخر فیلم هم اسم جیمز وودز دهم دوازدهم بود ...نقل قول:
البته اسم دنزل هم دوم بود . متوجه نشدم اسم اول مال کی بود .
نقل قول:
فیلم 5شنبه شب شبکه سه چی بود ؟ ساعت 8 گذاشت .
اونم اون اواخرش که من دیدم ، روی قسمتهای تقریبا عاشقانه ش
آهنگای یانی رو گذاشته بودن ... !
این روزا یانی توی تی وی ما پرکار شده !
من واقعا مخالف نقد قبل فیلم هستم . نمیدونم این دیگه چه صیغه ای ـه .نقل قول:
تموم فیلم لو میدن . نکاتی که درکش موقع دیدن فیلم میچسبه رو همه شو
میگن .
بابا یکی نیست بگه نقد باید بعد از فیلم باشه . اگرم میخواد قبل فیلم باشه ،
لا اقل یه کم امانت داری کنن و موضوع و ته فیلم رو لو ندن .
یا حق
:40:
جان کیوو قشنگ بود البته چون قبلا بالیوودی ها عزیز طبق عادت مضخرفشون یه بازسازی ازش کرده بودن و من اونو دیده بودم کمی جذابیتش برام کم شده بود ...
فیلم سینما چهار رو 30 دقیقه اولشو دیدم ... از اون فیلم های ساده ی خوشگل و با حال بود ... چقدر مادره و پسره قشنگ بازی کرده بودن ... اگر مثل من ندیدید تکرارشو از دست ندید ...
سلام.
من دیشب نشتم 5 دقیقه ی اول تاتسی رو دیدم .
میخواستم ببینم چجوری سانسور میکنند !
بله دیگه جدا از آهنگهایی که اضافه کردند اون دعوای توی کافه رو اصلا نشون ندادند چجوری شروع میشه و ادامش رو نشون ندادند که یک زن میاد حرفهایی میزنه و خیلی جاها هم یک چیز هایی خودشون اضافه کردند .
ذر فيلم "جان كيو" Laura Harring بازي ميكرد. بازيگر نقش اصلي فيلم"مالهالند درايو"
در "جان كيو" اصلا ديده نشد! فقط يك صحنه گذرا توي دادگاه!
فردا سینما ماوراء نمیده به جاش برنامه ی " سینما اقتباس " پخش میشه که قبلا بحثش شده بود . نمی دونم جریان چیه ... فکر کنم تا وقتی سری جدید سینما ماوراء اماده بشه به جاش سینما اقتباس میده !
منبع : ( سایت شبکه ی چهار )
معرفی کنیم یا نه ؟
معرفی می کنیم .
سینما اقتباس این هفته :
نیکلاس نیکلبی " Nicholas Nickleby "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Douglas McGrath
با بازی
Stella Gonet ، Andrew Havill ، Charlie Hunnam
محصول 2002 " امریکا ، انگلیس ، المان و هلند "
مدت زمان : 132 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.3/10
خلاصه ی فیلم :
نیکلاس نیکلبی نوزده ساله پس از مرگ غیر منتظره پدرش رئیس خانواده می شود نگهداری از مادرو خواهرش" کیت" زمانی به مسوولیت بزرگتری مبدل می شود که پی می برد پدرش دارایی خانواده را بر اثر توصیه بدی که برای سرمایه گذاری به او شده به باد داده است بدون آنکه یک شیلینگ به نامش باشد نیکلاس به عموی ثروتمند اما سنگدلش رالف روی می آورد تا از او کمک بگیرد و به جای کمک عمو، رالف پیشنهاد می کند که برای هر سه نفرشان کاری پیدا کند نیکلاس در یک مدرسه برای کودکان فقر و بینوا که ویکفورد اسکونیزر و همسرش اداره اش می کنند آموزگار می شود و می بیند که آنها چگونه با سنگدلی و بی رحمی وظیفه خود را انجام می دهند وقتی که ویکفورد بی دلیل اسمایک دانش آموز ضعیف و محجوب را کتک می زند نیکلاس می بیند که دیگر به اندازه کافی تحمل کرده بنابراین اسمایک را برمیدارد و پیاده میگریزد....
سلام سعید جان.
میشه دقیق بگی زمان پخش این فیلم چه روزی و چه ساعتی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکشنبه ها - 20:30نقل قول:
میشه دقیق بگی زمان پخش این فیلم چه روزی و چه ساعتی؟؟؟؟
گفته میشد که اجرای برنامه احتمالا با آقای "ناصر طهماسب" (دوبلور) هست.
سينما اقتباس فيلمهايي رو نشون ميده كه از روي رمانها ساخته ميشن؟ در اين صورت بايد گفت كه اين فيلمها معمولا به پاي اصل رمان نمي رسند.
... فيلمها اسپويلر رمانها هستند : (
ممنون رونی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه جوریه ؟ سینما ماورا تموم شد ؟؟؟ یادش به خیر وقتی تریلر کنستانتین رو برای اولین بار پخش کردن ، فکم افتاد !!! اولین فیلم سینما ماورا بود. این سینما اقتباس هم باید جالب باشه ، از آنونس تبلیغاتیش که خوشمان آمد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این صدای طهماسب عجب عمقناکه
نقل قول:
آره .منم یادم میاد!!!
اون موقعی که داشت هر شب تریلر کنستانتین رو پخش می کرد .ماتم برد.گفتم تلویزیون ایران هم چه با کلاس شده ...داره فیلم جدیدی رو پخش می کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه این برنامه ی سینما اقتباس هم جالب باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیزرش که پر بود از فیلمهای دوست داشتنی
باید ببینیم چه جوریه ؟
دوستانی که تیزرها رو دیدن میشه بگن چه فیلمهایی رو نشون داد؟نقل قول:
بگید که ما هم ذوق کنیم :31:
الان داره اقتباس رو نشون میده ولی خیلی خسته ام نمی تونم ببینم (از 7 صبح تا 7 شب کلاس بودم)
کسی می دونه تکرارش کیه؟
ولی چند دقیقه اش رو دیدم، Jamie Bell هم توش بازی کرده که ازش خوشم میاد (Jumperش رو که خوب بازی کرده)
به هر حال موفق باشید
اصلا خوشایند نبود فیلمش برای من یکی !!! چارلز دیکنز اگه خودش میدید خندش میگرفت. فکر میکنم باید خود دیکنز می بود و میدید که در حال حاضر و قرن بیست و یک خیلی چیزا عوض شده و وقتی یه نفر پشت سر خواهر یه نفر دیگه بد میگه ، اونطرف بر نمیداره از اون یکی بپرسه : اسمت چیه ؟؟؟ :2: ( یعنی طرف معمولا با یه شاتگان میزنه چشمای یارو بچسبه به سقف :27: )نقل قول:
تیزرش فیلمهای بسیاری را در بر داشت :31: البته چیزی که برای من جالب بود یه تیکه از کلیپ یه گروهی بود که خیلی جالب بود برام
نقل قول:
تکرار 15:35
«سينما ماوراء» يا «سينما اقتباس»؟!
«نيكلاس نيكل بي» بدون هيچ اعلامي برروي آنتن رفت ...
نخستين فيلم از برنامهي «سينما اقتباس» درحالي روز گذشته ـ يكشنبه (5 اسفندماه) ـ در زمان پخش «سينما ماوراء» از شبكه چهار سيما پخش شد كه همچنان به طور قطع مشخص نشده است آيا اين دو برنامه سينمايي به صورت يك هفته در ميان بر روي آنتن ميروند يا زمان ديگري به برنامهي «سينما اقتباس» اختصاص مييابد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، پخش تبليغ برنامه «سينما اقتباس» كه حدود دوماه قبل با عنوان «به زودي» آغاز شده بود، به ناگاه قطع شد و در اين مدت خبري مبني بر پخش اين برنامه اعلام نشد.اين درحالي است كه «سينما اقتباس» روز گذشته بدون اعلام قبلي از تلويزيون پخش شد و فيلم «نيكلاس نيكل بي» براساس كتابي از چارلز ديكنز به همراه نقدي از مجتبي راعي در قالب اين برنامه به روي آنتن رفت.
برنامهي «سينما اقتباس» همچنين درحالي پخش شد كه سليماني تهيهكننده اين مجموعه تلويزيوني در گفتوگويي با ايسنا اعلام كرد كه هنوز به طور قطع مشخص نشده است كه اين برنامه در زمان «سينما ماوراء» و به صورت يك هفته در ميان پخش ميشود.
اين تهيهكننده تلويزيوني هرگونه تصميمي در اين خصوص را به نظرات مديران شبكه چهار سينما و جلسهاي كه قرار است امروز (دوشنبه) برگزار شود موكول كرد.
براساس اين گزارش ايسنا، برنامه «سينما ماوراء» نيز كه يكشنبه اين هفته به روي آنتن نرفت، مراحل آمادهسازي سري جديد را در اين مدت گذرانده است و گفته ميشود اين برنامه با پخش فيلم «جاناتان و مرغ دريايي» آغاز خواهد شد.
همچنين علياكبر فرجاد، تهيهكننده سينما ماوراء در گفتوگويي با ايسنا، اعلام كرده است كه فيلم «جاناتان و مرغ دريايي» به همراه نقد و تحليل آن قبل از يكشنبه به شبكه چهار سيما تحويل داده شده بود.
سینما چهار این هفته :
حرفه جنگجویی " The Profession of Arms "
کارگردان
Ermanno Olmi
با بازی
Desislava Tenekedjieva ، Christo Jivkov
محصول 2001 " ایتالیا، آلمان و فرانسه "
مدت زمان : 100 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.0/10
خلاصه ی فیلم :
جووانی دمدیچی شوالیه 28ساله فرمانده واحد سیاه پوشان ،اسطوره ای زنده است تجربه فوق العاده ای در فنون جنگاوری دارد و شاهزادگان بر سرخدمت گرفتنش رقابت دارند و زنان فریفته اش هستند . در سال 1526پاپ اورا به خدمت می گیرد و فرماندهی عده ای سرباز مزدور را به عهده اش می گذارد تا مانع شکست ایتالیا در مقابل سپاه پروس شوند. او در جنگ زخمی می شود و بانگاهی به گذشته و بهای وحشتناکی که به عنوان یک جنگجو پرداخته واپسین ساعات زندگی را سپری می کند...
صد فیلم می خواد بابل رو پخش کنه رفقا !!!
می دونی ، این صد فیلم می خواد بگه من کارم خیلی درسته ... همش شاهکار پخش می کنم و از این جور حرف ها ...
سال دیگه هم تهیه کننده ش میاد با ایسنا مصاحبه می کنه میگه که ما در سال گذشته فیلم هایی از کارگردان های بزرگ پخش کردیم ، فیلم هایی که از لحاظ کیفی در درجه بالایی قرار داشتن و از این چرندیات ... ولی نمیاد بگه چه جوری پخش کردیم که ...
به نظرتون تو این دوره زمونه ، که فیلمی که دو هفته است توی امریکا اکران شده ، DVD ش رو سر چهارراههای تهران می فروشن 1000 تومن ، پخش این فیلم ها اونم با این وضیعیت حذف اضافه کار عاقلانه ای به نظر میاد ؟؟؟
بعد میان تو سایت 100 فیلم یه نظر سنجی میزارن که :
نظر شما در مورد پخش فیلم روزی روزگاری در امریکا چیست؟
فیلم قوی و جالبی است ...
متوسط ...
فیلم ضعیفی است و در صد فیلم نمی گنجد ...
حالا من موندم ما باید به شاهکار Sergio Leone رای بدیم یا به شاهکار برادر شیخ ممیز زاده ی سانسورچی !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
سینما یک هم فیلم ایرانی پخش می کنه ...
فیلم سینمایی: عطش
تهیه کننده : مهدی تربتی فرد
کارگردان: مجید تربتی فرد
بازیگران: امیر حسین مدرس- سیما مطلبی – پریسا گلدوست – محمد عیوضی – بهزاد رحیم خانی – شیرین نصرتی – طوفان مهردادیان
خلاصه:
اکبر (کارمند بانک) در اثر یک اشتباه مبلغی را به حساب یک مشتری واریز می کند و به دنبال بازگرداندن پول به بانک مجبور به مسافرت به شهرستان می شود. وقتی به شهرستان می رسد شخصی شهری که پول اشتباهی به حسابش واریز شده قبول نمی کند که پول را بازگرداند و این موضوع اکبر، رئیس و معاون بانک را درگیر ماجراهای می کند ...
بابل؟؟!؟!؟؟!!؟
بی خیال بابا، می خوان چقدرش رو سانسور کنن؟
این همون عطشی نیست که کاملاً از روی فیلم heat با بازی Al Pacino و Robert DeNiro کپی شده بود؟نقل قول:
عطش
الان برایه منم یه سوال شد!!!نقل قول:
نه ، مثله اینکه این پروژه ایرانی سازی شبکه 1 جدی هستنقل قول:
دانيل ديلوئيس و براد پيت ، نوروز امسال در تلويزيون
برنامه سينما چهار براي نوروز آينده فيلم هايي چون «خون به پا مي شود» با حضور دانيل دي لوئيس بازيگر برنده اسکار، «چهل و چهار دقيقه»، «ترور جسي جيمز به دست رابرت فورد بزدل» با بازي برد پيت، «زندگي مخفي کلمات»محصول 2006 اسپانيا، «دروازه طلايي» و «حرفه ايتاليايي»محصول 1969 بريتانيا را تدارک ديده است. «آخرين سردار» محصول 2007 امريکا و بريتانيا، «آلاتريس» محصول 2007 اسپانيا، «آزادي هم بد نيست» محصول 2006 ايتاليا، «1408» محصول 2007 امريکا و «مايکل کلايتن» محصول 2007 امريکا ديگر فيلم هاي نوروز 87 است. سينما چهار فيلم هاي ايراني «آرامش در ميان مردگان» به کارگرداني مهرداد فريد، «لاک پشت ها هم پرواز مي کنند» ساخته بهمن قبادي و «اثيري» به کارگرداني محمدعلي سجادي را نيز در ايام نوروز پخش مي کند.
منبع: اعتماد
به نقل از سينماي ما
آره مثل اینکه واقعا داره تحقق پیدا میکنهنقل قول:
جای تبریک داره به همتون
مدتی قبل بود که از قول مدیر شبکه یک بود خواندم که گفته بود قصد داریم برنامه های شبکه یک رو صد در صد ایرانی کنیم ( چه شود !!)
و من مونده بودم که پس سینما یک این وسط که داره ساز مخالف میزنه و این همه فیلمهای آمریکایی بدبد پخش میکنه چی که دیدم برای چند ماه قطع شد برنامه اش
و الان هم که مدتیه که راه افتاده میبینید که چه وضعیتی پیدا کرده
یه هفته پخش میشه هفته بعدش نه
هفته بعدش از کل برنامه فقط خود فیلم رو میگذارن هفته بعدش بعد از پخش فیلم میرن برنامه زنده ای که هر شب میدن و خوشبختانه اسمش رو نمی دونم میبرن رو انتن و ادامه برنامه سینما یک رو بعد از پرچانگایهای آقایون پخش میکنند
به هر حال این عنصر نامطلوب سینما یک هم از دامن این شبکه ملی و کاملا ایرانی زدوده بشه بد نیست
چون دیگه وقتی دارم با کنترل تلویزیون کانالا رو بالا پایین میرم بلکه شاید یه برنامه به درد به خور در یه شبکه پیدا کنم
دیگه کاری به کانال یک ندارم و با خیال راحت از روش میپرم :20:
ممنون رونی جان ... مطمئن بودم که مایکل کلایتون رو به زودی پخش می کنن چون از هر لحاظ مناسب پخش توی TV ما هستش ...نقل قول:
اولين فهرست فيلمهاي برگزيده نوروز سيما دانيل ديلوئيس و براد پيت ، نوروز امسال در تلويزيون
برنامه سينما چهار براي نوروز آينده فيلم هايي چون «خون به پا مي شود» با حضور دانيل دي لوئيس بازيگر برنده اسکار، «چهل و چهار دقيقه»، «ترور جسي جيمز به دست رابرت فورد بزدل» با بازي برد پيت، «زندگي مخفي کلمات»محصول 2006 اسپانيا، «دروازه طلايي» و «حرفه ايتاليايي»محصول 1969 بريتانيا را تدارک ديده است. «آخرين سردار» محصول 2007 امريکا و بريتانيا، «آلاتريس» محصول 2007 اسپانيا، «آزادي هم بد نيست» محصول 2006 ايتاليا، «1408» محصول 2007 امريکا و «مايکل کلايتن» محصول 2007 امريکا ديگر فيلم هاي نوروز 87 است. سينما چهار فيلم هاي ايراني «آرامش در ميان مردگان» به کارگرداني مهرداد فريد، «لاک پشت ها هم پرواز مي کنند» ساخته بهمن قبادي و «اثيري» به کارگرداني محمدعلي سجادي را نيز در ايام نوروز پخش مي کند.
منبع: اعتماد
به نقل از سينماي ما
در پي لغو پخش سينمايي «بابل»
تهيهكنندهي صد فيلم:
تاييد پخش اين فيلم از سوي حوزهي رياست صدا وسيما اعلام ميشود ...
تهيهكننده برنامهي «صد فيلم» علت پخش نشدن فيلم «بابل» را لزوم تاييد پخش اين فيلم از سوي حوزه رياست سازمان صدا وسيما اعلام كرد.
فاطمه تهراني در گفت و گو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، در پاسخ به اين پرسش كه چرا پخش فيلم « بابل» به رغم اعلام قبلي شبكه سه سيما در هفتهي جاري منتفي اعلام شد، خاطرنشان كرد: سينمايي « بابل» در شوراي فيلم مطرح شده و پخش آن تاييد شده بود، اما از آن جا كه روي پخش فيلمهاي جديد چه در داخل و چه در خارج از سازمان صدا و سيما حساسيت وجود دارد، تشخيص داده شد كه ابتدا فيلم در حوزهي رياست سازمان صدا و سيما ديده شود و سپس به روي آنتن شبكه سه سيما برود.
تهيهكنندهي صد فيلم اعلام كرد: آن طور كه گفته شده است سينمايي «بابل» طي هفتههاي آتي از تلويزيون پخش ميشود.
فاطمه تهراني در پاسخ به پرسش ايسنا دربارهي پخش فيلمهاي روز سينماي جهان از برنامهي صد فيلم به رغم اعلام سياست اين برنامه مبني بر مرور فيلمهاي پخش شده از سيما، تصريح كرد: تقريبا همچنان برنامه صد فيلم بر اين سياست استوار است، اما اگر بتوانيم فيلمهاي از سينماي دنيا را پخش كنيم اين كار را خواهيم كرد.
اين تهيهكننده در پاسخ به پرسش ديگري دربارهي رقابتي كه ميان برنامههاي سينمايي سيما وجود دارد و همچنين شرايطي كه به ارايه يك فيلم به يك برنامه منجر ميشود، گفلت: اغلب فيلمهاي شبكه سه سيما را دكتر حسينينژاد ( مدير تامين برنامه شبكه سه ) انتخاب ميكند. اين فيلمها در شوراي فيلم مورد بررسي قرار گرفته و سپس به شبكه ارايه ميشود.
به گفته وي درخواست سريعتر براي پخش يك فيلم و همچنين همخواني اثر با تعريف شبكه از عواملي است كه به ارايه يك فيلم به يك شبكه منجر ميشود.
تهراني خاطرنشان كرد گاه همزمان چند شبكه درخواست پخش يك فيلم را ميدهند كه در اين صورت شوراي فيلم تصميم ميگيرد اين فيلم براي پخش از چه شبكهيي مناسب است.
تهيهكنندهي «صد فيلم» در پاسخ به اين پرسش كه چه فيلمي جايگزين سينمايي «بابل» خواهد شد؟ گفت: در حال حاضر اطلاع ندارم، پخش كدام فيلم از شبكه سه سيما قطعي شده است، چرا كه ما چند فيلم از فيلمهاي گذشتهمان را تحويل شبكه سه دادهايم و در نهايت يكي انتخاب مي شود ...
---------------------------------------------------------------------------------------
دیشب فیلم " شورش در کشتی بونتی " جایگزین " بابل " شد ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1874985&postcount=1300
نقل قول:
فکر نکنم با این سرعتی که فیلمهای روز به دست ما میرسه و در سراسر ایران پخش میشه بشه بابل رو فیلمی جدید خطاب کرد
سینما ماوراء این هفته احتمالا :
جاناتان ، مرغ دریایی " Jonathan Livingston Seagull "
کارگردان
Hall Bartlett
محصول 1973 " امریکا "
IMDB Rating: 5.1/10
خلاصه ی فیلم :
جاناتان مرغ دریایی برخلاف همنوعان خود علاقه ای به زندگی روزمره ندارد و ترجیح می دهد به جای جنگیدن بر سر یک تکه غذا در میان زباله و پسمانده کرجی ها به آموختن وتمرین برای پرواز در ارتفاع بالاتر مشغول باشد. هر چند که مرغان دیگر او را بارها و بارها مورد شماتت قرار داده اند که به جای این کارها به فکر غذای بیشتر باشد، اما جاناتان هیچگاه دلسر نمی شود و پس از شکست های مکرر موفق به پرواز در ارتفاع دیگر می شود و او وارد دنیای دیگری می شود اما....
پس تکلیف سینما اقتباس این وسط چی میشه اگه می خواد ماوراء بده
اون سینما اقتباس که از همون اولش هم تکلیفش معلوم بود. مطمئنا این برنامه به فنا میره و پخش نمیش. هفته قبل هم چون سینما ماورا داشت مراحل تهیه ی سری جدیدش رو طی میکرد ، به جای اون پخش شد. این فیلمه سینما ماورا باید خوب باشه.نقل قول:
نقل قول:
پس تکلیف سینما اقتباس این وسط چی میشه اگه می خواد ماوراء بده
و اینکه منم یه جایی خوندم قراره یه هفته در میون پخش بشن ... یعنی یه هفته ماوراء ، یه هفته اقتباس !!! :31::18:نقل قول:
اون سینما اقتباس که از همون اولش هم تکلیفش معلوم بود. مطمئنا این برنامه به فنا میره و پخش نمیش. هفته قبل هم چون سینما ماورا داشت مراحل تهیه ی سری جدیدش رو طی میکرد ، به جای اون پخش شد. این فیلمه سینما ماورا باید خوب باشه.
سینما چهار این هفته :
چلچله ابی " Blue Swallow "
کارگردان
Jong Chan Yun
محصول 2005 " کره جنوبی "
مدت زمان : 132 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.1/10
خلاصه ی فیلم :
این فیلم داستان واقعی پارک کیونگ ـ وون را به تصویر میکشد که از او به عنوان نخستین خلبان زن کره جنوبی یاد میشود.او دختری از خانواده فقیر در دورانی بود که کره جنوبی تحت اشغال امپراتوری ژاپن قرار داشت. پارک در نهایت بر اثر سقوط هواپیمای خود در ژاپن کشته شد.
کوتاه درباره ی فیلم :
نمایش فیلم "چلچله آبی" در کره جنوبی به خاطر آن چه طرفداری پارک از ژاپنیها عنوان شد، بسیار جنجالی بود و گروهی نسبت به نمایش فیلم در این کشور اعتراض داشتند. ضمن اینکه گفته میشود او نخستین زن خلبان کره جنوبی نبود.چانگ ـ جین ـ یانگ، کیم جو ـ هیوک و یوکو فوکی در فیلم "چلچله آبی" نقشآفرینی میکنند. این دومین فیلم بلند یان جونگ ـ چان فیلمساز 44 ساله کرهای است که فیلم اول او Sorum در سال 2001 با استقبال رو به رو شد.
سعید جون ، نمیشد این قسمتش رو سانسور کنی؟ :دینقل قول:
توجه کردید سینما4 چه علاقه ای پیدا کرده به سینمای شرقی و کره و ژاپن و اینا ؟؟؟
مهم اینه که یادش تو دل هممون زنده است نیکولاس جان ... تازه یه جا خوندم کارگردانش زیاد به تاریخ وفادار نیست ، انقدری که بچه ها تو کوچه بهش می گفتن 600 ... یعنی یه چیزی از 300 اون طرف تر !!! :18:نقل قول:
همه ی اینا گفتم که نگم :
شرمنده م به جون شما ... دیگه پیش نمیاد ! :11:
چلچه آبی ( کره جنوبی )نقل قول:
توجه کردید سینما4 چه علاقه ای پیدا کرده به سینمای شرقی و کره و ژاپن و اینا ؟؟؟
جیبونگ پابرهنه ( کره جنوبی )
بچههای هیروشیما ( ژاپن )
پروفسور و معادله ی محبوبش ( ژاپن )
قول ( کره ، ژاپن ، هنگ کونگ ، چین )
اصولا TV بعد از واقعه ی یانگومیسم توجه بیشتری به صنعت فیلم و سریال شرقی ها نشون داده:18: باید ایول بگیم به شرقی ها که چه جوری فرهنگشون رو دارن از طریق فیلم و سریال به دنیا می شناسونن ... ایول :5:
شاید یه دلیلشم این باشه که فیلم هایی که تو شرق ساخته میشه مناسب تر هستن برای پخش از TV ما ... چون نوع پوشش و عادات و روابط بین مرد و زن و ... توی این کشورها نزدیک تر هستن به فرهنگ خودمون ! روی این حساب زحمت ساتوری کردن فیلم کم میشه ، اون وقت ما راضی هستیم ، TV هم راضیه ، شرقی ها هم راضین ( $ ) ، خلاصه همه راضین ... البته این در صورتی هست که سطح فیلم از لحاظ کیفی بالا باشه ، اگه نباشه فقط شرقی ها راضین ( $ ) ... :31:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صد فیلم این هفته احتمالا :
دو چشم بیسو
کارگردان
محسن مخملباف
محصول 1362
بازیگران
محمد کاسبی، مجید مجیدی، رضا چراغی، حبیب ولینژاد
خلاصه فیلم :
فیلم "دو چشم بیسو" آمده: مشهدی ایمان عشق رفتن به جبهه را دارد. به همین دلیل بدهکاریش را تسویه میکند، دخترش را به خانه بخت میفرستد و فرزند نابینایش را از روستا به بیمارستانی در تهران می برد، ولی داماد و پسرش زودتر از او به جبهه میروند و با شهادت داماد و مجروح شدن پسرش در روستا ماندگار میشود و ...
فکر کنم یه جورایی " بابل " رو مالوندن !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سینما یک هم فیلم " غریزه ی فرشته " رو پخش می کنه . ( احتمالا ) ...
غریزه ی فرشته " Instinct De Lange L "
کارگردان
Richard Dembo
محصول 1993 " فرانسه، بلژیک و سوئیس "
IMDB Rating: 6.4/10
خلاصه ی فیلم :
فیلم روایتگر زندگی زندگی یک اشرافزاده جوان است که به دلیل علاقه بیش از اندازه به پرواز وارد نیروی هوایی ارتش فرانسه میشود و به مراحل بالای مهارت در بین خلبانها میرسد...
فکر میکنم قضیه مالوندن نبود نشستند فکر کردند دیدند خیلی ضایه است که از یک فیلم سینمایی فقط یک ربعشو پخش کنند تازه مجبور بشن تو اون یک ربعم موضوع فیلمو عوض کنندکد:
فکر کنم یه جورایی " بابل " رو مالوندن !
خدایی من از اون موقعی که خبر پخش بابل شنیده بودم 2 تا شاخ در آوردم و منتظر بودم شاهکار قرنو در سانسور ببینم:20:
سینما یک مثل اینکه کلا تمام شده درسته؟