سلام دوستان من این رشته رو توی پیام نور قبول شدم برنامه ریزی اجتماعی واحد مرکز به نظرتون برم خوبه یا نه یا برم آزاد راستی این پیام نور خیلی سخته شهریش چقدره کلاساش استاندارد هست یا نه
ممنون
Printable View
سلام دوستان من این رشته رو توی پیام نور قبول شدم برنامه ریزی اجتماعی واحد مرکز به نظرتون برم خوبه یا نه یا برم آزاد راستی این پیام نور خیلی سخته شهریش چقدره کلاساش استاندارد هست یا نه
ممنون
آقا پیش بینی ما درست دراومد حسابداری پیام نور قبول شدیم :دی
حالا ثبت نام ترم جدید از کی هست؟
چه مدارکی لازمه واسه ثبت نام؟
اولا تبریک میگم .:11:نقل قول:
پیشنهاد میکنم اگه واقعا هزینه تحصیل توی دانشگاه ازاد را دارید برید ازاد .
من اطلاعاتی در مورد این رشته ندارم . اما میتونید تا زمان ثبت نام که هنوز یک ماه بیشتر مونده تحقیق کنید و ببینید چطور رشته ای هستش .
اما اگه هزینه تحصیل را دارید پیشنهاد من ازاد هستش .
البته رشته شما جز رشته های انسانی محصوب میشه و نباید رشته سختی باشه . شهریه برای ورودی های جدید اگه 17 واحد بردارید احتمالا بالای 250 تومن خواهد بود . البته فقط حدس میزنم .
موفق باشی .
سلامنقل قول:
تبریک میگم اقا محسن :11:
ثبت نام فکر کنم بچه ها زمانش را گذاشته بودن . اما واسه ورودی های جدید به نظر اوایل مهر باشه .
مدارک هم احتمالا اعلام بشه . شاید هم اعلام شده . :31:
ممنون عزیزمنقل قول:
سلام
تبریک میگم اقا محسن
ثبت نام فکر کنم بچه ها زمانش را گذاشته بودن . اما واسه ورودی های جدید به نظر اوایل مهر باشه .
مدارک هم احتمالا اعلام بشه . شاید هم اعلام شده .
ولی فقط میخوام بخونم به سرعت برق و باد از شر پیام نور خلاص شم :دی
دوستانی هم که پیام نور قبول شدن سازمان سنجش مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام رو اعلام کرد:
راستی کسی میدونه دروس ترم اول حسابداری چیه؟کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880618_02.php
من ریاضی تهران جنوب قبول شدم با ریاضی پیام نور! با رتبه من تو سراسری بهتر قبول نمیشدم.من فقط تهران زده بودم :31:این رشته هم جزء اولویتهای آخرم بود. از طرفی چون خیلی خفه شدم از بس ریاضی خوندم:31: پیام نور رو ترجیح دادم برای اینکه بتونم تغییر رشته بدم...به دلیل اینکه حوصله کنکور دوباره و هدر دادن عمرم رو نداشتم!!!:20:نقل قول:
ولی خوب نمیدونستم که پیام نور تا این حد اشتباه توش هست.
اهان پس بگو چرا رفتی ریاضی . چون تو هم مثل خیلی ها دوست داشتی دانشجو بشی :دینقل قول:
عب نداره بازم یه خورده نسبت به بقیه مخت کار کرده و نرفتی ریاضی سراسری. چون اگه دولتی میرفتی و انصراف می دادی یکسال هم نمیتونستی کنکور بدی . و دوسال بعد هم اگه کنکور میدادی معلوم نبود که رتبه ات بهتر از این که هست بشه یا نشه .
پیام نور اگه بتونی بری کامپیوتر خیلی خوب هستش . من همیشه به بچه ها توصیه میکنم خوندن کامپیوتر توی پیام نور خیلی خیلی بهتر از خوندن ریاضی محض و غیره .... توی سراسری هستش .
پیام نور یک تغییراتی داره توی خودش میده و میخواد خودش را تقریبا نزدیک کنه به روال دانشگاههای دولتی .
کامپیوتر قبول شدی شیرینی ما یادت نره :دی
موفق باشی :)
منم حسابداري قبول شدم. كم كم بايد خرخون بشم :31:
کسی میدونه دروس ترم اول حسابداری چیه؟
سلام محسن جاننقل قول:
تبریم میگم
برای اینکه بدونی چه دروسی بخونی که این مطلب هم خیلی مهمه تو پیام نور
باید بری سایت پیام نور و برنامه 9 ترمه + منابع
دانلود کنی حالا چون زیاد آشنا نیستی من برات میزارم که دانلود کنی ...
:11: تو پیام نور خودت باید کنترل کنی که چی بخونی و چی نخونی
موفق باشی.
باید همه اینا رو دانلود کنی و همیشه همراهت باشه !!
راستی برنامه امتحانات هم فکر میکنم تا پایان شهریور بزارن رو سایت
لیست دروس ::
وضعیت منابع درسی ::کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=54d6621c-a484-49c2-b154-589a91a4be64
لیست دروس عمومی ::کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=dffaafde-3d96-4cd1-8f98-1aacffc1a022
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=3043491c-1d3c-4129-9b32-0453aa1af910
سلام
کسی میدونه نتایج آزمون فراگیر رو کی قراره اعلام کنن ؟
چندتا سوال داشتم اگه جواب بدبید ممنون می شم:
1. مدرک دانشگاه پیام نور معتبره؟ (قبولش دارن)
2.سطح دانشگاه چه جوریه؟
3. این درسته که می گن تو کارشناسی ارشد بیشتری از دانشگاه پیام نورن؟
4.دانشگاه امکاناتی می ده؟(مثل انترنت)
5.من قبول شدم این دانشگاه رو برم یا آزاد؟
خیلی خیلی ممنون
اما چند تا سوال:
1- چرا این برنامه 9 ترمه ست؟آخه من میخوام 7 ترمه تموم کنم (اگه بشه)
2-میشه یه توضیحی در مورد اینا بدی؟آخه من بی تجربه ام و هیچی نمیدونم از این
3-دروس ترم اولی که باید ورداریم هم توی همین pdf ها هست؟
ممنون
نقل قول:
1- شما میتونی 7 ترمه تموم کنی واسه همین بود که بالا گفتم باید خودت رو واحد های انتخابیت کنترل داشته باشی ..
2- برنامه 9 ترمه که معلومه لیست کل دروسی است که باید پاس کنی تا بهت مدرک بدن
وضعیت منابع هم که منابع اون دروس هست ...
3- بله ...( ترم اول رو فکر میکنم خودشون میدن )
موفق باشی. .
محسن جان شما 5 ترمه تموم کن . اگه کسی بهت گفت بالای چشمنت ابرو هستش :31: . فقط شما باید هر درسی که بر می داری پیش نیازش را ترم قبل پاس کرده باشی . اگه پیش نیاز ها را رعایت کنی و معدلت هم بالا باشه ترمی 24 واحد بردار و 5 ترمه تموم کن :دی (البته اگه تونستی)نقل قول:
- چرا این برنامه 9 ترمه ست؟آخه من میخوام 7 ترمه تموم کنم (اگه بشه)
پیام نور اینقدر جا برای تجربه کسب کردن داره :دینقل قول:
2-میشه یه توضیحی در مورد اینا بدی؟آخه من بی تجربه ام و هیچی نمیدونم از این
دروس ترم اول را خود دانشگاه میده . فکر کنم 4 یا 5 واحد عمومی میدن بقیه را هم تخصصی میدن . که یکیش اصول حسابداری 1 هستش . سقفی هم که میدن بیشتر از 17 تا نست . ممکنه 14 یا 15 واحد بدننقل قول:
3-دروس ترم اولی که باید ورداریم هم توی همین pdf ها هست؟
1 - جایی ندیدم و نشنیدم که بگن تو پیام نوری هستی بهت کار نمیدیم . در ضمن کسی که پیام نور قبول شده سدی مثل کنکور سراسری را رد کرده .نقل قول:
فقط پیام نوری ها قشر مظلوم جامعه هستند .
2 -سطح دانشگاه از نظر اساتید زیاد جالب نیست . ولی سطح خود دانشجوها بعد از فارغ التحصیل شدن نسبتا خوب هستش .
3 - اینطوری هم نیست که مثلا 80 درصد کسایی که قبول میشن از پیام نور بودن . بلکه شانس قبولی پیام نوری ها نسبتا زیاد هستش . چون دانشجوی پیام نور کتاب میخونه نه جزوه .
4 - بستگی به خود دانشگاه داره . همه دانشگاه ها این امکانات را ندارن . اما داره نسبتا بهتر می شه .
5 - من پیشنهاد می کنم اگه هزینه دانشگاه را دارید و رشته خوبی هم قبول شدید برید ازاد .
آرهنقل قول:
محسن جان شما 5 ترمه تموم کن . اگه کسی بهت گفت بالای چشمنت ابرو هستش . فقط شما باید هر درسی که بر می داری پیش نیازش را ترم قبل پاس کرده باشی . اگه پیش نیاز ها را رعایت کنی و معدلت هم بالا باشه ترمی 24 واحد بردار و 5 ترمه تموم کن (البته اگه تونستی)
فکر نکنم به این راحتی بشه 24 واحد برداشت(حتی من 20 تا رو هم احتمالش رو کم میدونم)
چون هر ترمی رو که میبینم پیش نیازهایی میخواد که خب اصلا نمیشه بیشتر از این واحد هایی که میگن انتخاب کرد
از چه ترمی به بعد از شر پیش نیازها راحت میشیم و میتونیم تعداد واحد زیاد برداریم؟
واسه ما 14 واحد هستنقل قول:
دروس ترم اول را خود دانشگاه میده . فکر کنم 4 یا 5 واحد عمومی میدن بقیه را هم تخصصی میدن . که یکیش اصول حسابداری 1 هستش . سقفی هم که میدن بیشتر از 17 تا نست . ممکنه 14 یا 15 واحد بدن
که اصول حسابداری هم نداره :دی
اختصاصی هاش اقتصاد خرد و اصول سازمان مدیریت هست
3 تای دیگه هم معارف و ادبیات و زبان خارجه
نقل قول:
خلاصی که عمرا :31: ولی از ترم 4 به بعد فکر میکنم بهتر بشه تو برنامه هست دیگه !!
این طوری هم که میگی نیست .نقل قول:
درسته توی برنامه 9 ترمه برای هر ترم بیشتر از 17 تا واحد در نظر نگرفتن . اما موقع انتخاب واحد از ترم های دیگه کلی درس ارائه میشه که اصلا پیش نیاز ندارن .
بزار این قضیه را کامل برات بشکافم :دی
مثلا شما ترم 3 هستی و یک درس از ترم 6 ارائه شده واسه بچه های ترم 6 . اونوقت شما که ترم 3 هستی چون این درس پیش نیاز نداره و براش امتحان هم برگذار میشه شما میتونید این درس را بردارید .
یا ممکنه یک درس از دروس ترم 5 ارائه شده باشه اما شما ترم 3 هستید و شما توی ترم 2 یک درس را پاس کردید که پیش نیاز این درس ترم 5 ی بوده . حالا شما با خیال راحت میتونید این درس را بردارید .
یعنی توی دروسی که ارائه میشه برای بچه های ترم اول تا 9 ، شما اگه پیش نیاز را پاس کرده باشید فرقی نمیکنه که از دروس ترم 2 بردارید یا از دروس ترم 8
پس می بینی که کلی درس ارائه میشه که اصلا ممکنه پیش نیاز نداشته باشه و مربوط به ترم مثلا 7 باشه و امتحان هم براش برگذار میشه .
حالا دیدی میشه 24 تا هم برداشت
آهانقل قول:
این طوری هم که میگی نیست .
درسته توی برنامه 9 ترمه برای هر ترم بیشتر از 17 تا واحد در نظر نگرفتن . اما موقع انتخاب واحد از ترم های دیگه کلی درس ارائه میشه که اصلا پیش نیاز ندارن .
بزار این قضیه را کامل برات بشکافم
مثلا شما ترم 3 هستی و یک درس از ترم 6 ارائه شده واسه بچه های ترم 6 . اونوقت شما که ترم 3 هستی چون این درس پیش نیاز نداره و براش امتحان هم برگذار میشه شما میتونید این درس را بردارید .
یا ممکنه یک درس از دروس ترم 5 ارائه شده باشه اما شما ترم 3 هستید و شما توی ترم 2 یک درس را پاس کردید که پیش نیاز این درس ترم 5 ی بوده . حالا شما با خیال راحت میتونید این درس را بردارید .
یعنی توی دروسی که ارائه میشه برای بچه های ترم اول تا 9 ، شما اگه پیش نیاز را پاس کرده باشید فرقی نمیکنه که از دروس ترم 2 بردارید یا از دروس ترم 8
پس می بینی که کلی درس ارائه میشه که اصلا ممکنه پیش نیاز نداشته باشه و مربوط به ترم مثلا 7 باشه و امتحان هم براش برگذار میشه .
حالا دیدی میشه 24 تا هم برداشت
ممنون :دی
اما فکر کنم اینی که تو میگی بیشتر واسه عمومی ها باشه که اونا رو هم نمیشه زود گرفت چون واسه معدل لازم داریشون
آخه من اکثر اختصاصیا رو دیدم که پیش نیازی دارن که با توجه به اون نمیشه زودتر گرفت
اگه بخواهید برید آزاد (کامپیوتر/نرم افزار) یا پیام نور (IT) کدامشو میرید؟
چه جالب! منم همینارو قبول شدم!!!نقل قول:
به نظر شما کدوم رو برم بهتره:
* مهندسی کامپیوتر / نرم افزار * دانشگاه آزاد / واحد رودهن *
* مهندسی فن آوری طلاعات * دانشگاه پیام نور تهران / واحد لواسانات *
با توجه به رشته ها و دانشگاهها، لطفا با دلیل بگید.
خیلــــــــــــــــــی فــــــــــــــــوری! چون باید زودتر برم برای ثبت نام!
از نظر رشته آی تی از نزم افزار بهترهنقل قول:
چه جالب! منم همینارو قبول شدم!!!
به نظر شما کدوم رو برم بهتره:
* مهندسی کامپیوتر / نرم افزار * دانشگاه آزاد / واحد رودهن *
* مهندسی فن آوری آطلاعات * دانشگاه پیام نور تهران / واحد لواسانات *
با توجه به رشته ها و دانشگاهها، لطفا با دلیل بگید.
خیلــــــــــــــــــــــ ـــی فــــــــــــــــــــوری! چون باید زودتر برم برای ثبت نام!
اما به خاطر سختی آی تی توی پیام نور شدیدا سخته
یکی از دوستای من آی تی پیام نور میخوند بعد از 2 سال مجبور شد ول کنه بره خدمت
نه اینکه نخونه،میخوند اما به هر حال خیلی سخت بود و نمیتونست پاس کنه
هرچند این دلیلی واسه اینکه شما نتونی نمیشه
محض اطلاع گفتم
محسن داری گیچ می زنی هااا . البته طبیعی هستش قبول شدی شوق و ذوق جلوی چشمات را گرفته .:31:نقل قول:
میری دانشگاه خودت متوجه میشی که انتخاب واحد ها به چه صورتی هستش .
از ترم 4 یا 5 به بعد پیش نیازها کم میشه .
اوهنقل قول:
محسن داری گیچ می زنی هااا . البته طبیعی هستش قبول شدی شوق و ذوق جلوی چشمات را گرفته .
میری دانشگاه خودت متوجه میشی که انتخاب واحد ها به چه صورتی هستش .
از ترم 4 یا 5 به بعد پیش نیازها کم میشه .
همچین میگه ذوق و شوق انگار اکسفورد قبول شدم :دی
امیدوارم همین طور بشه
پس برنامه ریزی من برای اینکه 6 ترمه تموم کنم با شکست مواجه شد :دی
رشته نرم افزار و ای تی تقریبا هر دو یکسان هستند . و فکر نمیکنم ای تی سخت تر از نرم افزار باشه .نقل قول:
اما برعکس این دوتا رشته علوم کامپیوتر خیلی خیلی سخت تر هستش .
چون علوم کامپیوتر ترکیبی از ای تی و نرم افزار و ریاضی محض و امار هستش .
بازم میگم اگه واقعا هزینه تحصیل توی دانشگاه ازاد را دارید برید دانشگاه ازاد . در غیر این صورت این رشته ها توی پیام نور ارزش خوندن را دارن . و خیلی هم سخت نیستند که نتونی فارغ التحصیل بشی . فقط باید زیاد بخونی
من علوم کامپیوتر میخونما کسی سوالی نداره ؟؟!!!نقل قول:
برعکس این دوتا رشته علوم کامپیوتر خیلی خیلی سخت تر هستش .
چون علوم کامپیوتر ترکیبی از ای تی و نرم افزار و ریاضی محض و امار هستش .
بهنام جان میشه یه توضیح اجمالی راجع به علوم کامپیوتر و تفاوتش با مهندسی کامپیوتر و آی تی بدی؟!نقل قول:
ممنون میشم!:11:
سلام آقا سعیدنقل قول:
تفاوت اساسی دروس این 3 رشته بعد از ترم 4 هست اما به نظر من ::
رشته علوم کامپیوتر
40 واحد دروس ریاضی داره
نسبت به سایرین سخت تره _به خاطر ریاضیاتش میگم
اگه کارشناسی رو علوم کامپیوتر بخونید تو کارشناسی ارشد برای تمام گرایش ها آماده خواهید بود
اگه میخواید فقط لیسانس بگیرید و تموم کنید مهندسی بهتره
رشته فناوری اطلاعات یه رشته ابتکاری هست اگه بخوای وارد بازار کار بشی باید مبتکر هم باشی یعنی منظورم خلاقیت بودا !!
استاندارترین رشته , رشته مهندسی کامپیوتره
فکر میکنم الان بازار کار it از همه بهتر باشه .
من خودم میخوام به مهندسی تغییر گرایش بدم چون واقعا گذروندن 40 واحد دروس ریاضی یه کم سخته نه اینکه نشه ////
اگه به آی تی علاقه دارید و کلا میخواید آی تی بخونید و البته تا کارشناسی ارشد هم ادامه بدید
پیشنهاد من اینه که کارشناسی رو مهندسی بخونید کارشناسی ارشد رو آی تی ...
الان اینا به نظرم رسید اگه سوالی داشتید در خدمتم .....
ممنون از توضیحات کاملتون!:11:نقل قول:
مخصوصا با این جمله ی آخریتون خیلی موافقم که آی تی رو بذارم برای ارشد.:46:
بازم ممنون!:11:
به نظر شما درس خوندن همزمان در آزاد و پیام نور رشته انسانی که 2 رشته مشترکات زیادی دارن امکانپذیر هست یا نه؟
در صورتی که بشه تو دوتا دانشگاه همزمان تحصیل کرد حتما میشه ...نقل قول:
این امر کاملا بستگی به خودتون داره اگه تو خودتون این توان رو احساس میکنید پس میشه
من پیام نور فراگیر شرکت کردم می تونم با آزاد بخونم نه؟تو دفترش که نوشته این امکان هست
سلامنقل قول:
بله میشه همزمان توی ازاد و پیام نور درس خوند .
الان چند تا از بچه ها که اینجا هستند هم ازاد میخونند و هم فراگیر .
خواستی از اونها بپرس .
یکیش میثم هستش (Bikhaneman ) یکیش هم داریوش هستش
موفق باشی
نقل قول:
آقا بهنام میشه بگی چه تفاوتی بین IT با کامپیوتر / نرم افزار هست؟
من نمی دونم برم کامپیتر یا IT
اما می خواهم ارشد برم IT
برنامه 9 ترمه هر دوتا رشته را بگیر و به دروسش نگاه کن متوجه تفاوتشون میشی .نقل قول:
به نظر من هم حتما ارشد IT بخون .
تفاوتشون که معلومه رشته آی تی کلا تئوری هست ولی مهندسی یه کم عملی ....نقل قول:
رشته آی تی خلاقیت میخواد رشته مهندسی هم مهندس کامپیوتر !!
من به شخصه مهندسی رو پیشنهاد میکنم البته اگه میخواید کارشناسی ارشد رو آی تی بخونید ....
چون آی تی رشته خیلی ضعیفی هست.
ببینید اگه کارشناسی رو آی تی بخونید مثل این میمونه که دبیرستان رو انسانی خونید مهندسی هم یعنی دبیرستان رو تجربی خوندید علوم کامپیوتر هم یعنی ریاضی خونید ...
موفق باشید .....
سلام به همه ، اطلاعاتی در مورد مهندسي كشاورزي -مكانيزاسيون كشاورزي میخواستم .
این آزاد که مدرک پیشو گرفت چجوری پیام ثبت نام می کنه
می دونم این سوال رو قبلا هم پرسیدم
شما که اهل فنید بگید پیام نور میصرفه رفتنش یا برم آزاد (نجف آباد)؟
هزینه مهم نیست
تو این دو دلی موندم