آقا کمک می کنید پس چرا تو خماری میزاریدنقل قول:
شک نکن که قوی ترین هست ولی ممکنه بهترین نباشه
پس چی بهترینه
آقا کمک می کنید پس چرا تو خماری میزاریدنقل قول:
شک نکن که قوی ترین هست ولی ممکنه بهترین نباشه
پس چی بهترینه
سلام
من می خواهم یه لپ تاپ بگریم می تونم تا 1500 هزینه کنم
یه سیستم قوی می خواهم که هم باهاش بازی کنم هم برنامه نویسی و طراحی سایت.
خودم Vostro 1510 رو انتخاب کردم که 4 گیگ رم با 1 گیگ گرافیک داشت و 6مگ کش بود.
رفتم لپ تاپ فروشه گفت که MSI بگیر بهتره چون رایان بدر شرکت بزرگی هست و گارانتیش می کنه
گفت زیگورات و ... ضعیفه ولی از یکی دیگه پرسیدم گفت گارانتی اریس خوب واسه دل
حالا می خواستم ببینم شما به من چی پیشنهاد می کنید و قیمت کرج با قیمت پایتخت خیلی فرق داره؟
به من گفتند پایتخت گرون می دن راسته؟
مرسی
شما چند جا مطرح می کنید ؟نقل قول:
چرا هیچ کسی جواب نمی ده؟؟؟؟
ببین همه لپ تاپ ها ضضعف دارند ...نقل قول:
آقا کمک می کنید پس چرا تو خماری میزارید
پس چی بهترینه
مثلا :
سونی شاید بهترین از لحاظ کیفیت و قدرت اجرایی باشه ولی بالاترین کانفیگ رو نداره و بسیار گران هست در صورت داشتن
اچ پی بهترین امکانات رو در کنار قیمت و کیفیت و زیبایی داره اما گرافیک 8600 ای که دل 1530 قدرت رو داره نداره
دل بهترین کانفیگ و قیمت رو داره و کیفیت مناسب اما مشکلات جدی سخت افزاری رو داره
پس همه مشکلاتی دارند و بهترین نیستند
نقل قول:
هیچ مغازه داری نمیگه : ماست من ترشه !
سعی کن خودت مقایسه کنی .... لپ تاپ دل قوی تر و جامع تر هست یا MSI ؟ مگه بدر چقدر از لپ تاپ سر در میاره ؟!!
اریس هم خوب بود ! اما الان متاسفانه ...!
کلا قیمت شهرستان با تهران متفاوت هست
پاییتخت گرون هست کلا تیغ می زنند ... پاساژ پارسیان خوبه و فروشگاه های خوبی داره
تا 1500 اون مدلی که گفتی بسیار قوی و کاربردی هست اما دل کلا مشکلات زیاد داره سعی کن با گارانتی معتبری بخری که قیمت عادلانه بده
نقل قول:
ASUS خوب من زیاد باهاش کار نکردم اما در طول عمر کاری ام چند تا فروخته بودم مشتری راضی بود ... سرویس های خوبی هم داره اما گارانتی معتبری که قیمت رقابتی بده براش نیست و ممکنه در آینده اگر مشکلی آورد توش بمونی !
امکانات و قیمت فوق العاده خوبه ... ام کیفیت LCD و قطعات به پای HP نمیرسه
اینجا گفتم چرا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2598104#post2598104
متشکرمنقل قول:
هیچ مغازه داری نمیگه : ماست من ترشه !
سعی کن خودت مقایسه کنی .... لپ تاپ دل قوی تر و جامع تر هست یا Msi ؟ مگه بدر چقدر از لپ تاپ سر در میاره ؟!!
اریس هم خوب بود ! اما الان متاسفانه ...!
کلا قیمت شهرستان با تهران متفاوت هست
پاییتخت گرون هست کلا تیغ می زنند ... پاساژ پارسیان خوبه و فروشگاه های خوبی داره
تا 1500 اون مدلی که گفتی بسیار قوی و کاربردی هست اما دل کلا مشکلات زیاد داره سعی کن با گارانتی معتبری بخری که قیمت عادلانه بده
میشه دقیقاً بگید از کدوم گارانتی بگیرم اگه می خواهم دل بگیرم و مشکلات دل چی هست؟خودش مشکل داره یا گارانتی هاش؟
تو امضا خودتونم یه اچ پی هست.اون چطوره؟کانفینگش شبیه همینیه که من می خوام
این مدلی که من گفتم هم میشه بگید چنده؟
دقیقا نمیشه گفت کدوم بهتره ... در حال حاضر هیچ کدوم سرویس خوبی ارائه نمی دهند ... من زیگورات و امرتات رو قبول دارم ولی مثلا مهرگان ماشین هم سرویس های خوبی میده و اصلا پیش شرط و ... نمی گذاره و هم تعمیر و هم تعویض میکنهنقل قول:
میشه دقیقاً بگید از کدوم گارانتی بگیرم اگه می خواهم دل بگیرم و مشکلات دل چی هست؟خودش مشکل داره یا گارانتی هاش؟
خودش مشکل خاصی نداره ... خوب دل ها بگیر نگیر دارند ... باید قبل از خرید حتما اول تاپیک رو بخونی و تست کنی
اون محشره و special edition ... توی خود آمریکا هم گیر نمیاد ... اینطور که معلومه فقط 200 دستگاه با این کانفیگ کلا در سراسر جهان بیشتر فروش نداشته ... یکیش مننقل قول:
تو امضا خودتونم یه اچ پی هست.اون چطوره؟کانفینگش شبیه همینیه که من می خوام
کلا اچ پی بهتره یا دل؟
به من گفتند دل باتریش خیلی مشکل داره
کلاً دل خیلی زود خراب می شه
درسته؟
مشکل زیاد داره ... ببین دل باتری خوبی داره اتفاقا دیرتر خراب و فاسد میشه و عمر کاری خوبی داره .. مثل Hp و سونی سری های آمریکایی و ژاپنی
اما اشکالات سخت افزاری زیادی در طراحی و مونتاژش هست .... برای همین خرابه اما براحتی قابل تعمیر هست
نقل قول:
توی ایران ؟ سری های Sz سونی ساخت ژاپن و Fz سونی ساخت آمریکا
برای سرگرمی و بازی : Ar سونی و Xps M1530 دل
اگه میشه جواب این هم بدیدنقل قول:
اگه میشه مشخصات کامل به همراه قیمت و عکس از لپ تاب بدید ممنون
یه لپ تاب که هم نظر پردازش و هم از نظر بازی و سرگرمی در رده ی مورد قبولی باشه رو من مد نظر داشتم
ممنون
اگر بخوام اینا رو اینجا بزارم خیلی طول میکشه و وقت میزاره ... پیشنهاد میدم هم عکس و هم Review تخصصی رو اینجا پیدا کنی
از لیست راست مدل و یا سری رو انتخاب کن و بعد از انتخاب، review ها و تصاویر رو ببینکد:http://www.notebookreview.com/
مرسی
نقل قول:
دل بهترین کانفیگ و قیمت رو داره و کیفیت مناسب اما مشکلات جدی سخت افزاری رو داره
مثلا چی ؟
اگه ازش درست استفاده کنی چی ؟
حالا تو خودت کدومو پیشنهاد می کنی ؟نقل قول:
پس همه مشکلاتی دارند و بهترین نیستند
بابا ما آخر نفهمیدیم توی 20 پست قبل هرکی پست میزد نظرتون رو راجع به لپ تاپ میپرسید ؛ هی می گفتید دل ، دل ، دل مدل فلان .
حالا چی شده اینقدر بد راجع بش میگید ؟
یعنی اون شرکت به اون بزرگی با اون آمار فروش بالا الکی هستش ؟
سلام اگه میشه قیمت مدل های پایینو بنویسید
dell xps 1530 cpu 2.5
dell xps 1530 cpu 2.4
dell xps 1530 cpu 2.2
یه نکته در مورد dell xps 1530
من خودم خفن دنبال این نوت بوک بودم ولی از بعضی دوستان چیزایی شنیدم که ...
مثلا اینکه
- گویا با برق ایران مشکل داره
- بیشترشون بدون مودم داخلی هستن و بعضیاشون مودم خارجی دارند که اونم فروشنده ها زحمتشو میکشن!!!!!
- بوت شدنشون زمان مشخصی نداره( بعضی وقت سریع بوت میشه و بعضی وقتا طول میکشه)
- یکی از دوستان هم که گفتند مشکلات سخت افزاری دارند
خواهشم از دوستان این است که اگر کسی داره این نوت بوک رو لطفا صادقانه ایراداتشون هم بگه که خریدارا بتونن انتخاب خوبی داشته باشن.
البته این مواردی که ذکر شد، روی همهی نوت بوک ها نیست ( یه جورایی شانسی ) ولی این خودش هم یه نکته ضعف میتونه برای این نوت بوک باشه.
من 1530 رو بیخیال شدم ( به دلایل مختلف ) الان اچ پی 6880 خریدم، خیلی توپه فقط فینگررینت نداره و گرافیکش هم 8400 است که برای من زیاد هم مهم نیست.
بعضی از دوستان زود میرن سراغ گرافیک 8600 بهتره که یکی از اساتید تفاوت های 8600 و 8400 رو به صورت ساده توضیح بدن و بفرمایند که دقیقا کجاها 8400 کم میاره
اگر این توضیح داده بشه اکثر دوستان میفهمند که 8400 هم کارشون به بهترین شکل راه میندازه.
موفق باشید
من با بررسیهایی که کردم و با مطالعه این تاپیک به این نتیجه رسیدم که اچ پی بخرم
اما موندم Dv2855 بخرم یا Dv6870 اگه بتونم با تفاوت وزن 6870 یجوری کنار بیام کدومو پیشنهاد می کنید
یه سوال دیگه به نظرتون از ایران اچ پی بگیرم یا از همپارد
آقا جان من کمک کنید
من یک لب تاب می خواهم که 17 اینچ رو داشته باشه ولی قیمتش از 1300000 بیشتر نشه مارک ها رو هم نمی دونم من مثلا در خرید موبایل و.. واردم و اگر کسی بهم بگه با این ÷ول چی بخرم سه سوته می گم من الان به کسی احتیاج دارم که واقعا این کاره با شه در لب تاب ببین اسم برام مهم نیست کارایی و امکانات مهم مثلا قیمت رو هم یکم بالا تر بود باز هم بهم بگو که چی بخرم یه چیزی باشه که واقعا بیرزه می فهمید چی می گم خواهشا یه چند مورد رو بهم بگید ممنون
شنید acer قیمت هاش نصبت به قطعات و امکاناتش خیلی با صرفه و مناسب درست خواهشن مدیر این بخش کمک کنن ممنون:10:
من که هیچ کدوم از این مشکلات رو ندیدمنقل قول:
لطفا اینو جواب بدیدنقل قول:
همون استفاده غیراصولی مد نظرم هست ... دل بیشتر برای دسکتاپ هست تا استفاده نوت بوکینقل قول:
مثلا چی ؟
اگه ازش درست استفاده کنی چی ؟
همه چیز امار فروش نیست .... قبلا هم توضیح دادیم که امار فروش به خاطر مارکتینگ و ارزان بودن و در دسترس بودن هستنقل قول:
حالا تو خودت کدومو پیشنهاد می کنی ؟
بابا ما آخر نفهمیدیم توی 20 پست قبل هرکی پست میزد نظرتون رو راجع به لپ تاپ میپرسید ؛ هی می گفتید دل ، دل ، دل مدل فلان .
حالا چی شده اینقدر بد راجع بش میگید ؟
یعنی اون شرکت به اون بزرگی با اون آمار فروش بالا الکی هستش ؟
بد نمیگیم ... برای بودجه پایین و متوسط و تا مقدار 1700 دل خوبه
باورت بشه کمیاب ترین نوت بوک بازار الان دل هست ... من هم قیمت ندارمنقل قول:
نقل قول:
گرافیک 8600 فقط بدرد اون دسته میخوره که میخوان بازیهای 2008 و جدید رو هم با آخرین level بازی کنند
همین !
نقل قول:
وزنشون اونقدر هم تفاوت نمی اندازه : 2.2 دربرابر 2.8 !!!
مهم جمع و جور بودنشه
هر فروشگاه و گارانتی که قیمت مناسب تر میده و چیز تخصصی سرشون میشه
نقل قول:
ACER 17 اینچی زیاد جالب در نیومده ... اگر سری DV9700 اچ پی یا CPU AMD Turion X2 هست بخری بهتره ... کامل و با کیفیت
پس چرا تو سایتا 2.5 و 3.1 زده وزنشونو
یعنی فرقی نداره هر کدوم ازونتر داد بخرم
از نظر قدرت کدوم قویتره؟
15 انیچی : 2.8 کیلو
14 انچی : 2.2 کیلو
شاید بدون باتری بوده که بازم زیادی سبکه !!! اشتباه کرده
از قدرت 15 انچی ها ... هر دوی اینا کارشون خوبه هرچند ایران اچ پی شرکت رسمی هست و مطمئن تر
حلا شما که حرف رو میزنی ، خودت باشی میری 2.5 میلیون بدی سونی بخری که قدرت سخت افزاریش پایینه . حالا بلوری چیه که بخاطرش باید اینقدر پول بدی .نقل قول:
همه چیز امار فروش نیست .... قبلا هم توضیح دادیم که امار فروش به خاطر مارکتینگ و ارزان بودن و در دسترس بودن هست
بد نمیگیم ... برای بودجه پایین و متوسط و تا مقدار 1700 دل خوبه
10 سال دیگه تازه تو ایران بلوری خام میفروشن !!
من دل رو نه بخاطر بودجه پایین بلکه بخاطر کانفیگ های بالا و زیادی در بازار انتخاب کردم
دوست عزیز از راهنماییت خیلی ممنونم امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم
شما واقعا توی این تاپیک زحمت میکشید خسته نباشید
ایران اچ پی Dv6870 قیمت 1270000 داده
ایران اچ پی فروشگاه که نداره باید برم شرکتشون واسه خرید درسته؟
راستی میشه چونه زد و ارزونتر خرید کرد؟
دوستان سلام
دنبال یک notebook ارزون قیمت هستم
زیر 500 تومن و پایین تر
ببین منم همین مشکل رو دارم. iranhp گفته آنلاین بخرید تا 48 ساعت تست کنید مشکلی داشت تعویض می کنیم. نمی دونم اطمینان کنم یا نه :(نقل قول:
توی شایتش زده می تونید برید شرکت و از همونجا خرید کنیدنقل قول:
من همین مدل از فروشگاه همپارد قیمت گرفتم میگفت 1280000 ولی گفت بیا باهات راه میام فکر کنم بشه 1250000 ازش خرید میخواستم ببینم ایران اچ پی هم اهل تخفیف دادن هست یا نه
راستی شما کدوم مدل را می خواهید
بابا اين جور كه شما ميگي آدم فكر ميكنه لب تاپ هاي دل رو شركت ايران خودرو يا سايپا ميزنه كه گفتين بگير نگير دارهنقل قول:
يعني شركتي مثل دل كه تا اين حد شهرت داره و جزو بزرگان بازار لب تاپ دنياست كارش در حد شركت هاي ايرانيه كه توش بگير نگير داره
حالا من كه ميخوام برم 1700000 پاي دل XPS پول بدم تكليفم چيه؟
( همين تعريف هاي شما از دل و مخصوصا مدل XPS 1530 باعث شد من تصميم بگيرم لب تاپم رو عوض كنم و 1530 بگيرم )
و جاي ديگه گفتيد :
همه چیز امار فروش نیست .... قبلا هم توضیح دادیم که امار فروش به خاطر مارکتینگ و ارزان بودن و در دسترس بودن هست
بد نمیگیم ... برای بودجه پایین و متوسط و تا مقدار 1700 دل خوب
معمولا توان خريد اكثر ما ها در همين رنجه ، ولي تو پست هاي قبلي جوري صحبت كرديد در مورد دل كه آدم فكر ميكنه همين كه لب تاپ دل خريد بايد منتظر بشينه تا يكي يكي مشكلات سخت افزاريش شروع بشه و هر روز اونو ببره نمايندگي
به هر حال اين عوض شدن موضع شما در مورد شركت دل يكم عجيبه:13:
می خوام HP pavilion dv6750 بگیرم.
مشخصاتش اینهاست :
مشخصات :
مدل : HP pavilion dv6750
پردازنده AMD Turion 64X2 TL-68 , يک مگابايت L2 Cache
250 گيگابايت هارد ، دو گيگابايت RAM ، کارت گرافيک nVIDIA Geforce 8400M GS با 1023 مگابايت حافظه ويدئويی
صفحه نمايش 15.4 اينچ ، وزن 3.10کيلوگرم
اگه بگیرم رمش رو 2 تا 2 gig میندازم (در مجموع رم 4 gig)
قیمت : 1 میلیون 260 هزار تومان
نظر بدید خوبه یا نه ؟؟؟؟؟؟
من تا 2 ماهه دیگ راهی انگلیسم و این و برای توی راه می خوام (اول میریم هلند)
آخه موضوع گارانتی هم هست. لپ تاپ hp که همپارد میفروشه گارانتی iranhp یا نه؟ اگه نیست گارانتی خود همپارد چطوره؟ به نظر من حالا 30 تومن فرق رو میشه فدای گارانتی بهتر کرد. منم می خوام یک 2855 بگیرم منتهی هنوز شک دارم از همپارد بگیرم یا iranhpنقل قول:
نه دیگه گارنتی همون همپارده
منم خودم قصد دارم از ایران اچ پی خرید کنم فردا باهاشون تماس می گیرم ببینم اوضاع چجوریه
جناب رجیستر گفتن ایران اچ پی مطمئن تره
آقا میگم قرار بزاریم با هم بریم شرکتشون همونجا خرید کنیم D:
منم احساس می کنم iranhp بهتر باشه. هرچی جناب رجیستر بگه. این رجیستر عزیز یک خوبی که داره همه خوبی بدی ها رو میگه اما نتیجه قطعی رو نمیگه. البته کار خوبیه ولی یه وقتا آدم رو دو دل می کنه مخصوصا ما که اصولا در کارشناسی لپ تاپ باقالی بیش نیستیم
سلام جناب رجیسترد یورز
ی سوال داشتم
میخواستم لپ تاپ بخرم
حدود 70 - 80 تا از پیج های این تاپیک و هم خوندم ...
دو ماهی هست دنبال میکنم
بیشتر از همه تیپ 1530 دل منو گرفت ! راستشو بخوای اوله اول باید قیافه لپ تاپ و تحمل کرد ، بعد امکاناتش ...
ولی ی خورده گرونه ...
بقیه سری های دل هم فقط با فینگر پرینتر کمتر خیلی ارزون تر از 1530 هستن !
ولی اصلا از قیافه هاشون خوشم نمیاد
در کل دل لپ تاپ های زشت و گنده رو زیاد دوست داشته مثل اینکه:46:! غیر از این سری آخرش ...
میخواستم ی لپ تاپ تا 1.300 بهم معرفی کنی ! که اول از همه قیافش خوشگل باشه ( ظریف و شکیل درست شده باشه ) ترجیحا سونی باشه !مدل دیگه هم اگه خیلی عالی بود بگو
سی پی یو کور2دو باشه ! 2 به بالا
رم هم تا 2 گیگ
گراف های سونی ها هم بیشتر 386 مگابایته (اینتل) معادلش با جی فورس چی میشه؟ !!! ( این یعنی چی ؟ دیدیکیتد ؟ یا شیر ؟ اگه شیر نیست بگین تا چند مگابایت میتونه شیر کنه
وب کم - وایرلس قوی ! ال سی هم 14 -15
فینگر پرینتر هم اگه دیگه زیاد نگفتم بزار تنگش:20:
ممنون میشم راهنمایی کنی !
با تشکر .
بين اين 2 مدل كودوم بهتره
HP-Compaq Pavilion DV-2855
Dell Inspiron 1520
ممنون از توجه شمانقل قول:
چجوری می تونم مشخصات این ها رو ÷یدا کنم تو اینترنت می زنم ده نوع ازش می آد مثلا dv9700z ,t واینی که شما گفتی آیا فرقشون چی آیا اونا نقص هاش برطرف شده یااا...
خواهش می کنم یه سایتی معرفی بکن که این دو مدلی که گفتی مقایسه کنم و برم بخرم باور کن هر چی گشتم تو گوگل ÷یدا نکردم آدم تنبلی نیستن ها :41:
:10:
ممنون
سلام
نظرتون در مورد این مدل وکارت گرافیکی اون چیه؟
SONY VAIO SZ 780 N8
CPU 2.5 GHz Penryn T9300 6MB Cash FSB 800MHZ
RAM 4GB
H.D.D 250+SATA
VGA NVIDIA Geforce 8400M +Intel Mobile GMA X3100 831MB+385MB
LCD 13.3" Xbrite WXGA 1280*800
قیمت 2100000 تومان