اگه یخورده دیگه طول ترک موتور رو زیاد کنن واسه نعش کشی هم جوابگو هست
Printable View
اگه یخورده دیگه طول ترک موتور رو زیاد کنن واسه نعش کشی هم جوابگو هست
سلام امروز به دلیلی ( نپرسین چرا ) آینه سمت چپم شکست ، کل گمرک و نمایندگی های فارس موتور و هرجا که بگین زیرو رو کردم آینه پالس220 نداشتن (نمایندگیش میگه اینا فعلا قطعاتش نیست حتی فلاپش یا هرچیزی دیگه ای، بعضی از قطعاتش با پالس 200 مشابه)، خاک بر سر من با این تحقیقاتم :18:، موتوری که امروز یه آینش نیست فردا اگه چیزیش بشه من چه خاکی به سرم بریزم !؟:19:
سلام ببخشید یه سوال داشتم !
بین موتور های طرح ویو که الن تو بازارن کدوم بهتره ؟ اینا که من تو خیابان بیشتر دیدم پیشرو و جت رو و کویر ... بوده !
یه سوال مهم دیگه اینکه من میخوام جاهایی برم که باید موتور چندساعتی جایی کنارای خیابون یا کوچه پارک باشه میخواستم بدونم این طرح ویو ها از لحاظ امنیت چطورن ؟
(آخه مثلا از بس cg 125 تو بازاره اونا رو آدم با خیال راحت هرجایی می گذاره اما این ویو ها را نمیدونم خواهشا کسایی که دارن ما رو رهانمایی کنن)
خیلی سوال پرسیدم در آخر بین cg های فعلی بازار کدوم واقعا خوبه آخه واقعا مارک ها خیلی زیاده!!!
سلام
تجارب دوستان در همین تاپیک و فروم دیگر می گوید کویر. سرچ بزنید نظراتشون را بخونیدنقل قول:
بین موتور های طرح ویو که الن تو بازارن کدوم بهتره ؟ اینا که من تو خیابان بیشتر دیدم پیشرو و جت رو و کویر ... بوده !
اگه تخریب را در نظر نگیریم اینا جای سوئیچشون باز یه پوشش داره که با کلید باز میشه ولی قدرت دزدها رو من خبر ندارم!!نقل قول:
یه سوال مهم دیگه اینکه من میخوام جاهایی برم که باید موتور چندساعتی جایی کنارای خیابون یا کوچه پارک باشه میخواستم بدونم این طرح ویو ها از لحاظ امنیت چطورن ؟
ولی قفل رو که خدا نگرفته!!
ما نمی گذاریم!!نقل قول:
(آخه مثلا از بس cg 125 تو بازاره اونا رو آدم با خیال راحت هرجایی می گذاره اما این ویو ها را نمیدونم خواهشا کسایی که دارن ما رو رهانمایی کنن)
سز و ته یه کرباسند (و هر کسی یه چیزی می گه!! من هم یه کسی هستم!!) ولینقل قول:
خیلی سوال پرسیدم در آخر بین cg های فعلی بازار کدوم واقعا خوبه آخه واقعا مارک ها خیلی زیاده!!!
تکتاز و ارشیا و هرمز و کیان جالب در اومده اند.
خود من ارشیا و هرمز رو تستیدم. جالب اند اما در حد تست.
یه تعمیرکاری می گفت ارشیا دنده هاش به زوزه می افته
با آواتار حال می نمایید!! یا عوضش کنم؟
صفحه پالس 200 قیمت 42 تومن.
15 تومن اجرت تعویض.3 تومن پول روغن.
کلا 60 تومن.
امروز عوض کردم.به نظرتون یخورده قیمت ها بالا نیست؟:41:
سلامنقل قول:
صفحه پالس 200 قیمت 42 تومن.
15 تومن اجرت تعویض.3 تومن پول روغن.
کلا 60 تومن.
امروز عوض کردم.به نظرتون یخورده قیمت ها بالا نیست؟
شما سه بار صفحه عوض کنید ما یه بار انجین عوض می کنیم !!! :31:
راستی چند کیلومتر کار کرده بود که به تعویض صفحه اقدام کردید؟؟
کلا اجناس یا مرغوب یا کمیاب قیمت های کذایی دارند. این هم مستثنی نیست اما دسته بندی اش با خودتون
سلامنقل قول:
صفحات منم خرابه ولی عوضش نمی کنم ! یا 8000 کیلومتر دیگه وظیفشه کار کنه :دی تا موتور می ره شما باید نفسشو از خرج کردن بگیری . حرفیم زد فوریببرش کنار انبار اوراقیا تهدیدش کن ، جواب می ده تازه شتابشم دوبرابر می شه :38:
منکه دیگه با موتور کاری ندارم . همسایه دیروز چندبار تکونش داد و گلگیرش خراشیده شد .. بچه ها روش می شینند . جالبتر اینکه کسی از صدای آژیر دزدگیر نمی ترسه . دیگه منم قبول کردم که موتورم همگانیه . می خوام از فردا یه سری کلید یدک بسازم به هر خونه از کوچه یکیشو بدم . دزدگیرم بکنم . شما هم خواستید تو خصوصی آدرستونو بذارید یه کلیدم به بچه های فروم می دم .
تابستونم تموم شد بسلامتی .. دیگه کمتر کسی بموتورسوارا پیله می شه . ولی باید بفکر هوای سرد و خیابونای خراب و بارندگی بود . منم باید حتما یبار برم امتحان ببینم بالاخره شاخ این سی.جی 125 رو می شکنم یا نه ...
به امید روزهای بی تصادف
من نیما دارم از نیرو محرکه
موتور بدی نیست
کلا این سی دی ای همون دوچرخست یکمی با دلنگ دلونگ اضافه به دوچرخه که مسلط باشی از لحاظ فنی خیلی کاراش رو خودت میتونی انجام بدی من تو این دوماه خیلی کاراش رو خودم ذیگه خونه انجام میدم اکثرا رو هم تو این تعمیر گاههای موتور یاد گرفتم موتور عموم مشکل داشت منم فرودین همش میرفتم بالا سر یا ببینم چیکار میکنه کاریاد بگیرم
عزیزم کاوو-کائو جان شما یه نقل قول از کامنت مورد نظرتون بگیرید . من هر چی دیدم نفهمیدم منظور شما کامنت کدام دوستمون بود . منظورتون مقایسه بین ویو و سی.دیآی هست احیانا ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلام بر شما دوست عزیزنقل قول:
سائو سائو تلفظ درستشه
با احترام
پیرمرد جان تو که داری موتورت رو عمومی میکنینقل قول:
حداقل برو یک چیز شاخ بخر که ملت حالش رو ببرن
بابا نیمی فهمم
یعنی هیچ کسی تو محلتون نیست به این موتور شما احترام قائل باشه ؟؟؟؟:41:
سلامنقل قول:
سلام
صفحات منم خرابه ولی عوضش نمی کنم ! یا 8000 کیلومتر دیگه وظیفشه کار کنه تا موتور می ره شما باید نفسشو از خرج کردن بگیری . حرفیم زد فوری ببرش کنار انبار اوراقیا تهدیدش کن ، جواب می ده تازه شتابشم دوبرابر می شه
به صفحه ها فشار روانی وارد نکنید. بچه قاطی می کنه می زنه به سیم آخر دنده ها و جاهای دیگه رو خراب می کنه:31: (بنا به گفته تعمیرکار)
یک سمت انجین رو باز کنید - سمتی که صفحات اونجاست - پیچ یا پیچ هایی که برای نگاه داشتن صفحات هست را سفت تر کنید تا صفحات نزدیکتر گردند. با این کار یه مقدار دیگه هم کار می کنند مگه اینکه صفحات واقعا تمام شده باشند
من این تز تهدید شما را روی ترمز موتور پیاده کردم. :5: خوب نمی گرفت ! گذاشتم کنار حیاط گفتم دیگه روشنت نمی کنم!
حالا می خوام برم تستش کنم.
می خوام تو 5 متری یک کامیون با 80 تا سرعت بزنم رو ترمز ببینم می ایستد یا نه !:31:
این همون ژنرال چینیه یا ژاپینه نیست؟!نقل قول:
سلام بر شما دوست عزیز
سائو سائو تلفظ درستشه
با احترام
فکر کنم طرز صحیح نوشتنش این باشه
Tsao Tsao
کویر رادیسون بردار که حرف ندارهنقل قول:
پیشرو 135 سیسی هم هست که البته بیشتر قدرتی هست و نه سرعتی
کامنتهای قبلی رو بخونید
از نظر امنیت شما نباید به درپوش سوئیچ اکتفا کنی
من که همیشه اگه کارم بیشتر از 5 دقیقه طول بکشه حتما قفل و زنجیرش میکنم تازه یه قفل آویز هم میزنم به اسپوک چرخ عقب که مانع چرخیدن چرخ میشه
اینجوری اگر (اگر) هم دزد بتونه ببرتش دیگه آنچنان خودموسرزنش نمیکنم که ای کاش قفلش کرده بودم
تازه من شب موتور توی حیاط که باشه هم باز قفلش میکنم
سلام به همه دوستان.
دوستان برای آب بندی یه موتور 200 چه دستور العملی تجویز می کنن ؟ روغن موتور رو کی باید تعویض کرد؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی داه توضیح بده.
سلامنقل قول:
موتور 200 سی.سی ؟ چه موتوری ؟
سلام .
بله 200 سی سی هستش. طرح تریل بازار داخلی :20:، فکر می کنم روان باشه! (برای یکی از دوستانه).
راستی کسی موتور فروشی خوب در اصفهان سراغ نداره؟
تقریبا 13000 تا کارکرده.نقل قول:
من رفتم از نمایندگی گرفتم و به قول خودشون جنس فابریک بمن دادند ولی متفرقه تو گمرک 20 تومن هم پیدا میشه.
جالب اینجاست که دیرزو بوق سمت چپ موتورمم یهو از کار افتاد.هرکاری کردم و تعمیرکار هم هرکاری کرد نتونست راش بندازه،گفت مرخصه.رفتم یه بوق نو گرفتم به قیمت 10 تومن . به قول نمایندگی فابریک فابریک.
به فروشنده گفتم حالا خوبه جنس هندیه انقدر فابریک فابریک می کنید اگه ژاپنی بود چیکارمون می کردید.
حالا خوبیش اینه که حداقل تک می فروشند آدم مجبور نیست که حتما جفت بخره.
بازاریه هاااااااا....
دیشب حدودای ساعت 11 برق کل محل رفت . ظلمات کامل !نقل قول:
پیرمرد جان تو که داری موتورت رو عمومی میکنی
حداقل برو یک چیز شاخ بخر که ملت حالش رو ببرن
بابا نیمی فهمم
یعنی هیچ کسی تو محلتون نیست به این موتور شما احترام قائل باشه ؟؟؟؟
ولی کوچه بخاطر بنظرم فوت یکی از همسایه ها شلوغ بود . دو بار صدای موتورو شنیدم . دیگه در حالیکه تو بستر در خواب بودم گفتم : بردن دیگه ... خداحافظ ای موتور .. آخیش از شرش راحت شدم . الان صبح دیدم هنوز جلوی دره ولی لاستیکش رو تو گوشه ی دیوار فرو کردن ! همیشه جای دست و پای مردم روی گرد و خاک زین مشخصه
زاهدی جان این روکش موتور رو نپرسیدی ؟
بوق منم از هر دوبار ، یکبار می زنه . نمی دونم بخاطر این هست که با آب شستمش یا ...نقل قول:
جالب اینجاست که دیرزو بوق سمت چپ موتورمم یهو از کار افتاد.هرکاری کردم و تعمیرکار هم هرکاری کرد نتونست راش بندازه،گفت مرخصه.رفتم یه بوق نو گرفتم به قیمت 10 تومن . به قول نمایندگی فابریک فابریک.
شما بعد از مثلا دو-سه روز موتور رو تو هوای شب یا صبح زود روشن می کنی ، موتور چطوره ؟ سرحال استارت می خوره یا دوبار استارت می زنید یا باید یه دقیقه بمونه تا گرم شه ؟ چون من اگه ساسات رو نکشم بعضی وقتا اصلا روشن نمی مونه و دوباره استارت می خوره . وقتیم یکی دو دقیقه گرمش نکرده باشم هنوز چند متری نرفتم ، خفه می کنه
فکر نکنم بوقت به آب ربطی داشته باشه چون من همیشه موتورمو و موتورهای قبلیم رو با آب راحت می شورم و فقط اندفعه برای بوقم این اتفاق افتاد.نقل قول:
من موتورم رو توی پارکینگ میذارم و توی هوای آزاد نیست و اگه یه هفته هم تو پارکینگ بخوابه با یه تک استارت روشن میشه مگر زمستون باشه که بخوام ساسات بکشم.
ولی همیشه بعد از روشن شدن باید یکی دو دقیقه ای کار کنه تا گرم بشه و میزون کار کنه بعد راه بیفتم.چون من همیشه گاز موتور رو کم می کنم و روی حداقل تنظیم می کنم.
سلامنقل قول:
زاهدی جان این روکش موتور رو نپرسیدی ؟
پرسیدم ، یادم رفت بنویسم.
متاسفانه نداشت
حالا من چند روز دیگه باید برم گمرک کلاه بخرم. اونجا هم یه پرس و جو می کنم.
مار از پونه ... :31:نقل قول:
گفتم : بردن دیگه ... خداحافظ ای موتور .. آخیش از شرش راحت شدم . الان صبح دیدم هنوز جلوی دره ولی لاستیکش رو تو گوشه ی دیوار فرو کردن !
فکر کنم موتور من مشکل دارهنقل قول:
ولی همیشه بعد از روشن شدن باید یکی دو دقیقه ای کار کنه تا گرم بشه و میزون کار کنه بعد راه بیفتم.چون من همیشه گاز موتور رو کم می کنم و روی حداقل تنظیم می کنم.
با اینکه 1900 کار کرده و خیلی روان کار می کند اما اگر یکجا بایستم و هر از گاهی گاز ندهم خاموش می کنه.
دور را روی اطراف 1000 تنظیم کرده ام (کمترین حالتی که طرز کار کردن موتور بد نشه) اما اگه روی 2000 هم باشه این مشکل پیش میاد.
نکته عجیب دیگری که هست:
موتور رو وقتی تازه روشنش می کنی خوب کار می کنه. بعد نیم ساعت یه مقدار عجیب میشه (!!) انگار سفت میشه. دنده ها هم سفت می شوند و دنده با صدا جا می رود.
دوباره وقتی پارک می کنم و بعد از مدتی میام و باهاش حرکت می کنم انگار اصلا انجین نداره انقدر که نرم میشه (ترکم می گفت چیزی حس نمی کنه!!) - خودم صدای تعویض دنده و سفتی زیر پایم حس نمی کنم
احساس می کنم این روغن توی یه بازه دمایی خوب کار می کنه و وقتی دما بالاتر می ره کارکردش بد میشه !!!
در ضمن 20 - 50 هست
کسی چنین تجربه ای نداره؟
روغن اتومات بریز . موتور من موقع تعویض دنده اندازه بوق صدا می ده -جداً- ولی بنظرم طبیعیه منم جای اون بودم فریاد می زدم . فکرشو بکن تو دیگ روغن .. آتیش ... تازه باید 8000 دورم بچرخه اونم نیم ساعت ؟!نقل قول:
حالا یبار که پول دار شدم موتورو سرویس می کنم البته اگه تا اون موقع گیر پارکینگ پلیس نیوفتم و موتورمو ندزدن . از زیر کاربرات بنزین سیاه رو زمین نشت می کنه . شیلنگ روغن ترمز هم بریده . بدون روغن ترمز می گیرم . دیسک سوت می کشه .
نور راهنما بقدری ضعیفه که از نیم متری هم بسختی دیده می شه .
ای کاش عصر جنگ ستارگان بود و همه با سفینه ها رفت و آمد می کردن . الان دیگه ناجا حتی تو اطلاعیه های محدودیت ترافیکی اسم موتورسوار رو نمی آره . انگار اصلا ما وجود نداریم !
متوجه منظور شما نشدمنقل قول:
گاز موتور رو کم می کنم و روی حداقل تنظیم می کنم
منظورم اینه که گاز موتور کمه.روی دور 1000 یخورده بیشتر تنظیم می کنم.مثلا 1200.نقل قول:
به نظرم موتورت رو باید فیلرگیری کنی تا میزون تر کار کنه.نقل قول:
در مورد روغن هم همینطور که پیرمرد جان گفت از روغن اتومات استفاده کن.اگه ازاتومات استفاده نمی کنی ببین راهنمای موتورت چی گفته و باید از چه روغنی استفاده کنی.روغن 50 واسه هر موتوری مناسب نیست.شاید باید40 استفاده کنی.
سلامنقل قول:
به نظرم موتورت رو باید فیلرگیری کنی تا میزون تر کار کنه.
از لحاظ تجربی - نه تست با آچار فیلر - کاملا میزون هست. اونور تر از میزون !! اما فقط حین درجا کار کردن خاموش می کنه. تو چهار راه پشت چراغ قرمز - دوترک - شرساز میشه
نقل قول:
در مورد روغن هم همینطور که پیرمرد جان گفت از روغن اتومات استفاده کن.اگه ازاتومات استفاده نمی کنی ببین راهنمای موتورت چی گفته و باید از چه روغنی استفاده کنی.روغن 50 واسه هر موتوری مناسب نیست.شاید باید40 استفاده کنی.
دانکهنقل قول:
روغن اتومات بریز . موتور من موقع تعویض دنده اندازه بوق صدا می ده -جداً- ولی بنظرم طبیعیه منم جای اون بودم فریاد می زدم . فکرشو بکن تو دیگ روغن .. آتیش ... تازه باید 8000 دورم بچرخه اونم نیم ساعت ؟!
این حالت صدا عجیبه. چون تو حالتی خاص صدا میده و تو خالتی که انجین روان هست صدا نمیده. ولی موتور شما کلا صدا میده (که باز هم به نظر من عجیبه)
روغن اتومات ؟ چند گرید (چندفصل) ؟
کاش در مورد گواهینامه و سوخت هم همین طور بود !!نقل قول:
ای کاش عصر جنگ ستارگان بود و همه با سفینه ها رفت و آمد می کردن . الان دیگه ناجا حتی تو اطلاعیه های محدودیت ترافیکی اسم موتورسوار رو نمی آره . انگار اصلا ما وجود نداریم !
زاهدي جان دقيقا من هم همين حس رو دارمنقل قول:
کسی چنین تجربه ای نداره؟
اين كه درجا كار ميكنه و خاموش ميشه رو من درستش كردم
سوزن كاربراتم رو عوض كردم (2 بار) بار اول تعمير كارش بي عرضه بود موتور بد تر شد
يه تعمير كار ديگه پيدا كردم اصل موتور سازه
موتور از اين رو به اون رو شد.
حالا نمي دونم موتور شما چيه .كاربرات داره اصلا ؟ :31:
در مورد روغن موتور من هم همين طور
تو يه رينج دما موتور خيلي عاليه بعد از اين كه زياد با موتور بروني ديگه موتور از حالت نرم اوليه خارج ميشه .
سلام آقای زاهدی
من قبلا روغن 20-50 اتومات میریختم توی موتور اما 3 روز پیش روغن بهران توان 40 ریختم
جالبه که دنده ها راحت تر جا میرن بنظرم شتاب موتور هم بهتر شده اما توی سرعت تاثیری نداشته
موتور من هم بعد از 2 ساعت که مدام توی سطح شهر بچرخم دیگه حال اولشو نداره دنده خوب چاق نمیشه و خوب جا نمیره
خب امشب نخستین بارون و باد شدید رو تجربه کردم . خیلی خوب شد که کلاه تمام صورتم رو برده بودم . هر چند آستین کوتاه بودم ولی آدم باید تو گرد و خاک دید داشته باشه . باد بقدری شدید بود که موتورو در حالت ایستاده تکون می داد .
بارونم با نمک بود . از همه جذابتر کلی معبر آب گرفته بود که خدا رو شکر بدون لیز خوردن رد کردم . البته سرعتمم بیشتر از 20-30 تا نبود .
رفته بودم بنزین بزنم ولی برگشتنی تو بد ترافیکی گیز کردم . کلی ماشین پلیسم بود .. ترافیک بقدری بود که سی.جی ها هم گیر کرده بودن . منم جانفشانانه بهشون راه می دادم :دی
دوستان عمر صفحه کلاچ چقدره؟
دوستای عزیز کم کم داره فصل سرما شروع میشه بارون و اگر بباره برف در پیش رو داریمنقل قول:
موتور سیکلت همینجوریش تعادل نداره وای به روزی که بارون هم بباره
خیلی مواظب و مراقب باشید لی........ز نخورید
مخصوصا موتورهایی که ترمز دیسکی دارند و یکدفعه ترمز قفل میکنه
سلامنقل قول:
دوستان عمر صفحه کلاچ چقدره؟
تجربی: صفحه خوب بیشتر از 15 هزار تا میره البته به راننده هم بستگی داره و جایی که رانندگی می کنه
مثلا وسط شهر دائم باید نیم کلاچ کنید. حالا فرض کنید سربالایی و دوترک هم باشید
یک موتور یاماا که تا 19 هزار تا نیاز به تعویض نداشت
پخ!
دیدم خیلی وقته که اینجا سوتو کوره خواستم فضا عوض شه
انگار موتور سوارای عزیز مشغله شون زیاد شده
قضیه پلاک ملی برای موتورهایی که پلاک قدیم دارند کسی میدونه چجوریاست؟چجوری باید اقدام کنند؟کجا باید برند؟کی باید برند؟مدارک لازم چیاست؟چقدر خرج بر می داره؟و ....
سلامنقل قول:
من که مراکز خودرویی نمی دونم چی چی هست . بهر حال اینجاها رو راهور معرفی کرده که باید برید "مراكز تعويض پلاك و دفاتر خدمات خودرويي"
مدارکم ایناست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــ
همسایه پهلویی از کربلا اومده پدر ما رو در آورده . موتورو بخاطر اینا و فامیلاشون چپوندم تو نهایت فاصله از درشون و بدنشو زخمی کردم . امشب رفتم سوار شم دیدم یه از خدا بی خبری سیگار رو درست وسط زین خاموش کرده ! :18:
تمام قیافه اونجر بهمین زینشه که قیمتشم بالاست . ده آخه آدم چی بگه . تازه این تموم نشده مردم آزارا رمزای صندوقای پهلوی موتورو عوض کردن . گربه های تو کوچه شعورشون از آدما بیشتره لااقل فقط روی موتور ادرار می کنن !
حال کنید فقط ...
CG من ...
دقيقا منم اين مشكلو با همسايه هايه با فرهنگمون دارم البته خداو شكر خونه ما پاركينگ داره موتور فقط مورد آزار همسايه هايه ساختمون قرار ميگيره حدودا يه ماه پيش بود ديدم انقدر اين پچه نفهمه همسايمون كليد هايه كنسولو فشار داده دو تا از كليد هاش فرو رفته بودنقل قول:
همسایه پهلویی از کربلا اومده پدر ما رو در آورده . موتورو بخاطر اینا و فامیلاشون چپوندم تو نهایت فاصله از درشون و بدنشو زخمی کردم . امشب رفتم سوار شم دیدم یه از خدا بی خبری سیگار رو درست وسط زین خاموش کرده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام قیافه اونجر بهمین زینشه که قیمتشم بالاست . ده آخه آدم چی بگه . تازه این تموم نشده مردم آزارا رمزای صندوقای پهلوی موتورو عوض کردن . گربه های تو کوچه شعورشون از آدما بیشتره لااقل فقط روی موتور ادرار می کنن !
راستي اينم موتور جديد KTM كه 2011 توليد انبوه ميشه و شركت كوير هم وارد ميكنه البته با اندكي تغير در انجين :31:
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان بیان نظر بدننقل قول:
بنظر شما موتوری که دنده 2 100 تا میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنده 4 توقع دارید چندتا بره؟ حداقل 200 یا بیشتر در صورتیکه میفرمائید 150تا --وقت کردید یه نگاه به انجین موتورتون بندازید 130 سی سی هست نه 1300 سی سی-- بازم میگم من همچین موتوری ندیدم که کیفیت و قدرتش رو محک زده باشم اما تفاوت دنده 2 و 4 خیلی کمه
و اینکه رنگ تاثیری در قیمت داره اونهم برای موتور اونهم 400 هزار تومن تفاوت قیمت رنگ!! مگه ماشینه؟ مگه چقدر رنگ پاشیده میشه روی کایت موتور که 400 هزار تومن اختلاف داشته باشه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی شیراز اصلا موتور ویو نیست لازم نیست بگردی همه رفتن موتور مدل موتور شما گرفتن که دنده 2 100 تا میره و دنده 4 150 تا رنگ آبیش هم اومده 400 هزار تومن اختلاف قیمتش هست بارنگ معمولیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين نظراته دوستان از رويه تعصب و علاقه به موتور هست وگرنه اينجوري ميشه
گالكسي دنده دو =km100
ياماها r6 دنده دو = 450 km :31:
نقل قول:
تا حالا سوارش شدی یا از نزدیک دیدیش؟!
معلومه نیست چون از موتور فقط فهمیدن با طرح ویو رادیسون کلاس بزارن :27:
پس من شک ندارم تا حالا همون ویو هم سوار نشدین...
ادامه دادن بحث هیچ فایده ای نداره...
بازم میگم ماشین حساب با دیدن فرق داره...
هه هه!
از یکی که خریده بپرس یا برو نمایندگی جهانرو...
این ساده ترین کاره!
همون ویو هم اولاش رنگ قرمزش قیمتش بیشتر بود محض اطلاع :46: اینو نمی دونم که اینجینش فرق دشته یا نه چون امکانات همون بوده...
راستی مودناس واسه چینه ...:39::39:
موفق باشید :40: