الان برای تکمیل ظرفیت گروه شیمی فقط 2 تا شهر هست که میشه انتخاب کرد ؟ لامرد و. ..؟
این مسخره بازیا چیه؟
یا من اشتباه میکنم؟
از اون همه رشته های شیمی الان فقط 2 تا رشته رو میشه انتخاب کرد: 0
پارسالم اینطوری بود؟
Printable View
الان برای تکمیل ظرفیت گروه شیمی فقط 2 تا شهر هست که میشه انتخاب کرد ؟ لامرد و. ..؟
این مسخره بازیا چیه؟
یا من اشتباه میکنم؟
از اون همه رشته های شیمی الان فقط 2 تا رشته رو میشه انتخاب کرد: 0
پارسالم اینطوری بود؟
آره امسال تکمیل ظرفیت اول انگار نمیخوان زیاد بگرن تا بهمن باید صبر کنیم
----------------------------------
راستی اگه کسی کارت تکمیل ظرفیت خواست بگه نصف قیمت بهش میدم :n02:
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور تاریخ ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر را اعلام کرد
به گزارش اخبار پیام نور (PnuNews.com) سیلم بهرامی در گفتگوی اختصاصی با اخبار پیام نور عنوان کرد براساس قراری که دانشگاه پیام نور با سازمان سنجش و آموزش کشور گذاشته است تاریخ ثبت نام و انتشار دفترچه کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۱۴ مهر تا ۲۱ مهر ۹۲ خواهد بود.(لازم به ذکر است باتوجه به اینکه سازمان سنجش متولی برگزاری آزمون است و در زمان انتشار این مطلب هنوز سازمان سنجش تاریخ رسمی را اعلام نکرده است ممکن است تغییر هم داشته باشد)
ثبت نام علاقمندان به شرکت در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور همانندسال گذشته کاملا به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی sanjesh.org انجام خواهد شد. پذیرش در این ثبت نام برای نیمسال بهمن ۹۲ و شهریور ۹۳ صورت میگیرد.علاقه مندانی که نیمسال بهمن ۹۲ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ بهمن ۹۲ و آنهایی که شهریور ۹۳ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ شهریور ۹۳ باید فارغ التحصیل شوند.کلیه منابع و کد رشته محل ها در دفترچه نوشته خواهد شد
این مسوول دانشگاه پیام نور تاریخ آزمون فراگیر ۹۲ را اواخر آذر ماه و پذیرش را از طریق آزمون و براساس ظرفیت اعلام کرد.ظرفیت پذیرش در هر کد رشته محل ۱۵ نفر از طریق آموزشی محور (بدون پایانه) و ۱۵ نفر آموزشی پژوهش (با پایان نامه) می باشد.
همچنین یادآور می شویم پذیرش در مقطع کارشناسی از طریق فراگیر دیگر انجام نخواهد شد و علاقه مندان به شرکت در دوره های کارشناسی پیام نور باید از طریق آزمون سراسری یا پذیرش بدون آزمون (پذیرش از طریق سوابق تحصیلی) اقدام کنند پذیرش بدون ازمون کارشناسی در ۶ آبان همزمان با تکمیل ظرفیت کنکور سراسری صورت خواهدگرفت
الهی من که گفتم نمیشه.البته کاره خوبی کردی حداقل خیالت راحت شد بعد پشیمون نمیشدی اگر اونطوریا بود.این کارتم نگهدار احتمالا تو تکمیل ظرفیت دوم میشه ازش استفاده کرد.نقل قول:
از تکمیل ظرفیت مرحله دوم آزاد خبری نیست؟
هر بلایی بخوان سرمون میارن .ار محدودیت های شهر های تکمیل ظرفیت از هزینه بالای تحصیل ..
من که معدلم 16.8 هست باید هیچ جا قبول نشم . اینم از سختی کنکورشون .
راسته میگن از ماست که بر ماست
سلام
ببخشید دوستان کسی از قبولی دکترا بدون آزمون خبر نداره؟ حتما باید معدل بالای 17 باشه یا اینکه دانشگاه تاییدت کنه کافیه؟
سلام
دوستان میخواستم راهنماییم کنید...
من رتبه اول کارشناسی تو غیرانتفایی هستم و سهیمه دارم، یعنی هم میتونم بدون کنکور همه جا جز روزانه شبانه رو برم و هم واسه کنکور سهیمه دارم. که راضی نمیشم جایی جز روزانه/شبانه بخونم.
میخواستم راهنماییم کنید که با این وقت کمی که مونده چیکار کنم؟
هنوز به دلایلی نتونستم شروع کنم...ولی از الان وقتم آزاده، به نظرتون جزوه بگیریم از یکی از موسسات؟ چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنید؟
رشتم مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هست و همین هم ادامه میدم
ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:
ثبتنام فراگیر پیام نور شروع شده . بنظرتون ارزش داره ثبتنام کنیم؟
آقا تکمیل ظرفیت دوم کی هست؟
اگه باشه آخرای آذر اعلام میشهنقل قول:
شما مرحله اول قبول نشدی ؟
تراز چقدر به نسبت مرحله اصلی پایین اومده بود ؟
1000 تا تقریبانقل قول:
کدوم واحد 1000 تا اومده بود پایین !؟ اشتباه نمیکنی ؟ من چند تا واحد رو دیدم در حد 100-200 تا فقط تراز کم شده بودنقل قول:
نامنویسی کنکور ارشد فراگیر از امروز آغاز میشود
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزئیات پذیرش دانشجو در نوبت سیزدهم فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیامنور، گفت: ثبتنام از داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون دورههای فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور بهمن ماه ۱۳۹۲ (نوبت سیزدهم) از طریق شبکه اینترنت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طی روزهای ۱۴ تا ۲۰ مهرماه صورت میگیرد.
وی درباره زمان انتشار دفترچه راهنمای کنکور فراگیر ارشد، تاکید کرد: داوطلبان میتوانند با دریافت دفترچه راهنمای کنکور فراگیر که عصر امروز در سامانه سازمان سنجش منتشر میشود، نسبت به ثبتنام خود از روز یکشنبه ۱۴ اقدام کنند. مشاور عالی سازمان سنجش درباره مبلغ ثبتنام، گفت: هر یک از داوطلبان واجد شرایط برای ثبتنام در دوره دانشپذیری کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور ضرورت دارد در این مهلت تعیین شده به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش مراجعه و با تکمیل اطلاعیه اولیه و پرداخت اینترنتی مبلغ ۵۰ هزار تومان با استفاده از کارتهای اعتباری عضو شبکه شتاب هر یک از بانکهای جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج از کشور نسبت به ثبتنام اقدام کنند؛ لازم است در این زمینه دقت لازم صورت گیرد زیرا وجوه واریز شده، قابل استرداد نیست. به گفته توکلی، آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور ۲۹ آذرماه برگزار میشود و کارتهای کنکور طی روزهای ۲۷ و ۲۸ آذر در سامانه سازمان سنجش، قرار میگیرد. وی با اشاره به محل برگزاری این آزمون، اظهار داشت: محل آزمون بر اساس استان و شهرستان محل اقامت برای تعیین حوزه امتحانی (بند ۳۲ تقاضانامه) در استان محل اقامت داوطلب است و افراد با مراجعه به جدول شماره شش دفترچه راهنمای ثبتنام و درج کد مربوط به استان و شهرستان محل اقامت در تقاضانامه اقدام کنند. توکلی تاکید کرد: افراد در صورت مشاهده مغایرت در اطلاعات ثبتنامی و مشخصات خود میتوانند از روز یکشنبه ۱۴ مهر تا ۲۲ مهرماه به منظور ویرایش اطلاعات به پایگاه سازمان سنجش مراجعه کنند.
تکمیل ظرفیت سراسری چه تاریخیه؟؟؟؟؟؟
22 مهر ...نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت پذيرش رشتههاي جديد و همچنين تكميل ظرفيت برخي از كدرشته محلهاي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1392
بدينوسيله بهاطلاع داوطلبان شركتكننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1392 ميرساند، نظر به اينكه بعضي از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي پس از اعلام نتايج، علاوه بر ظرفيتهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (شماره 2)، براي پذيرش دانشجو اعلام ظرفيت نمودهاند و همچنين بعضی از مؤسسات آموزش عالی تقاضای تکمیل ظرفیت در برخی از کدرشته محلهای خود را دارند، لذا داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبتنام و در جلسه امتحانی حاضر بوده و با توجه به کارنامه نتایج اولیه دارای نمره کل بزرگتر یا مساوی یک میباشند، براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچههاي راهنماي ثبتنام و انتخاب رشته (دفترچههاي شماره 1 و 2)، برگ راهنماي آزمون مذكور و اطلاعيه اين سازمان كه بر روي سايت سازمان قرار ميگيرد، ميتوانند از تاريخ 22/7/92 الي 28/7/92 به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و برحسب مورد نسبت به انتخاب كدرشته محلهاي رشته امتحاني و بر اساس كارنامه نتايج اولیه آزمون در رشته و گرايش مربوط، اقدام نمايند.
حالا اعلام تکمیل ظرفیت دوم آزاد کی هستش؟
نقل قول:
فعلا که خبری نیست و دانشگاه آزاد اعلام نکرده.....
جزئیات مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
به گزاش خبرنگار مهر، مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری تا دو ماه آینده آغاز می شود.
تکمیل ظرفیت مرحله دوم با مجوز وزارت علوم و بر اساس سقفی که این وزارتخانه برای پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اعلام می کند، صورت می گیرد.
تکمیل ظرفیت در برخی رشته های دارای مصاحبه نیز انجام می شود.
این مرحله از پذیرش دانشجو در سایر رشته ها بستگی به اعلام نیاز واحدهای دانشگاهی دارد، در مرحله دوم تکمیل ظرفیت، واحدهای دانشگاهی پس از محاسبه میزان ظرفیت نسبت به تکمیل ظرفیت اقدام می کنند.
به گزارش مهر، در مرحله نخست تکمیل ظرفیت 400 رشته محل جدید دانشگاه آزاد برای نخستین بار مجوز پذیرش دانشجو دریافت و نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کرد.
سلام دوستان
می گم تکمیل ظرفیت سراسری 92 شروع شده!
با این کارنامه ای که دارم به نظرتون می تونم امیدوارم باشم و تکمیل ظرفیت واسه دانشگاه غیر انتفاعی شهر خودمون که تازه ارشد رو امسال آورده شرکت کنم؟!
ممنون می شم اساتید جواب بدن...:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بهتره امیدوار نباشید
با رتبه 20هزار برق چطور؟!نقل قول:
خیر بازم امیدی نیستنقل قول:
سلام بچه ها ما آخر نفهمیدیم مجازی ارشد فایده داره،نداره؟
من مرحله اول مجازی دانشگاه تهران(فنی فومن) آوردم نرفتم.حالا تو تکمیل ظرفیت همون دانشگاه تهران ولی فنی قم احتمالش هست بیارم.باز قم نزدیک تره سطحش میگن بالاتره.ولی باز موندم اصلا مجازی خوبه برم؟.ارزش داره؟
(میدونید که آموزش محوره)
واسه منم یکی مجازی ارشد رو توضیح بده !
پردیس بین الملل رو یکی از اقوام میره ارشد ترمی 3 میلیون !
مجازی رو شوهرش قبول شده اصلا سر کلاس هم نمیره ترمی 1 میلیون !!!
قدیم فک کنم مجازی ها گرون تر بود :n13:
اوه راستی یادم رفته بود ... داداشم ترم بعد لیسانسش رو میگیره
بعد ثبت نام ارشد امسال باید شرکت کنه دیگه
تاریخ ثبت نام کی هست ؟!!!
آزاد - پیام نور - سراسری
همه رو بگین ...
البته پیام نور که هفته قبل فک کنم ثبت نام داشت - ولی خب برای ترم بهمن بود اگه اشتباه نکنم !
راستی این مدیریت هست - میخواد بره هنر ! بنظرتون چنین حماقتی رو بکنه ؟:n07::n13:
من با اینکه دخترم میگم بابا همون مدیریت رو ادامه بده بلکه چیزی بشی
ولی هنر ... !!!:n08: علاقه داره !
امسال مجازی دانشگاه تهران 1.5 واسه ترم اول موقع ثبت نام میخواستنقل قول:
.
باید حداکثر تا آخر شهریور 93 فارغ التحصیل بشه.نقل قول:
ثبت نام سراسری از ماه دیگه(آبان و آذر)
آزاد طرفای اسفند و فروردین.(یادم نیست دقیقا)ولی الانا نیست.
پیام نورم که همین چند روز پیش بود.تموم شد فکرکنم.
واسه هنرم دیگه سلیقشه کاریش نمیشه کرد.بذارید خوش باشه:n02:
مرسی عزیز ....
پیام نور از دست رفت یعنی ؟؟؟؟:n03:
بله مثل اینکه تمدید شده.تا فردا شب وقت داره.نقل قول:
بهرحال ببخشید من اطلاع نداشتم.
سلام دوستان
دوستان رشته فیزیک و برق کمک کنن
من رشته ام کامپیوتره سخت افزار ولی میخوام کنکور ارشد رشته فوتونیک شرکت کنم.به نظر شما اینکار عاقلانه است. خیلی شدید به کمک فکری نیاز دارم.امکان قبولیش هست اصلا؟:n27:
کنکور کارشناسی ارشد ازداد و سراسری هر ساله کی برگزار میشه ؟
ایا بهمن ماه هر سال هم ازمون کارشناسی ارشد برگزار میشه ؟ دانشگاه علمی و کاربردی هم ارشد داره ؟
دوستان یه سوال، من تیر امسال کارشناسیو فارغ التحصیل شدم، ولی هنوز حتی مدرک موقت هم بهم ندادن، الان برای ثبت نام ارشد تاریخ صدور مدرکو باید چیکا کنم؟
باید بزنی 31 / 6 / 92 .نقل قول:
دوستان عزیز من معرفی به استاد دارم امتحانم تو دی ماه هست باید زمان فارغ التحصیلی رو کی بزنم ؟؟؟
و دفترچه های ازاد هم بهمن تو ماه میاد ؟؟
دوستان زدن تو کار فست فودو اب هویج بستنی :)))) اون قسمتو الکی ی چیزی زدم رفت
ثبت نام دانشگاه سراسری شروع شده ؟
ثبت نام تکمیل ظرفت دوم داشگاه آزاد کی هست ؟
از دانشگاه بپرس بهت میگن . ولی برای من که معرفی به استاد داشتم ، روز امتحان بعنوان روز فارغ التحصیلی به من اعلام کردننقل قول:
آره کنکور کارشناسی ارشد سراسری هر ساله بین تاریخ های 17 الی 21 بهمن برگزار میشه .. که امسالم 17 و 18 بهمن ماه برگزار میشهنقل قول:
کارشناسی ارشد علمی کاربردی هم معمولاً اوایل بهمن هر سال برگزار میشه