[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم چرا زد 43 ! سرعت دانلودم همیشه بالای 50 هست !
به هر حال.
گفتم آدرس یه جایی رو بده چون هر کسی یه جایی رو قبول داره !
Printable View
البته نمیدونم چرا زد 43 ! سرعت دانلودم همیشه بالای 50 هست !
به هر حال.
گفتم آدرس یه جایی رو بده چون هر کسی یه جایی رو قبول داره !
نقل قول:
نه خوبه مرسی سرعت که اینجا 54 دان و 40 آپ هست 43 کجاست که میگی؟
تو عکس نوشته خب !نقل قول:
0.43 دانلود .... 0.32 آپلود ... 340 پینگ . مگه این نیست ؟
نقل قول:
نه اینجا زده 54 دان 40 آپ!!!!
340 ms
چرا توی سایت اسیاتک تعرفه ها رو بصورت سه ماهه یا بیشتر زده
یعنی کسی که میخواد ازشون سرویس بگیره باید حتما پول سه ماه رو بده
خیر . در همین صفحه قبل نرخ 1 ماه سرویس 128 و 512 رو گفتیم .نقل قول:
الان شما این رو ببین . من دارم با دانلود منیجیر دانلود می کنم . » 128 محدود دارم . سرعتم معمولا رو 63 هست و این جا هم به 79 رسیده -نقل قول:
اما الان با این سایت که تست کردم .
نمیشه به هیچ کدوم اعتماد کرد .
موفق و پیروز باشید .
هیچ کس نبود؟نقل قول:
به این جا مربوط نمی شود. باید در تاپیک مخصوصی خودش بپرسید .
این مودم رو خود آسیاتک بهم انداخت اینجا سوال کردم که بقیه که این مودم رو گرفتن چه کار کردن؟همیننقل قول:
باشه در هر صورت باید در تاپیک رفع اشکال مودم و ... بگوید که بچه های آسیاتک به همون جا سر می زنند . دلیل قانع کننده ای نیست .
شما همین نوشته رو به اون تاپیک منتقل کنید زودتر جواب می گیرید .
بچه های آیا تکی سلام...
اقا من مشکلم خیلی زیاد شده با آیا تک! تازگی ها چند روزه سرور دی سی میشه و همش موقع دانلود ریست میکنه!!!! اصلا نمیتونم هیچی دانلود کنم وسطش میپره تازه حجمم الکی تموم میشه!!! باید چیکار کنم ؟ ایراد از کجاست! به این اسیا تکم بزنگ همش میگه از مخابراته!
بچه ها من الان اين منزل جديد اومدم مجتمع هست كه تعاوني آب و فاضلاب ساخته و بعد فروخته الان قلنامه اي كه نوشته شده تلفن منزل ذكر شده ولي فيش تلفن به اسم تعاوني آب و فاضلاب مونده. الان من بخوام اينترنت بگيرم مشكلي نداره قلنامه و كپي مستاجر رو بدم ؟؟؟؟ من خودم فيش رو با عابربانك پرداخت كردم و كپي رو دارم . كسي مچين موردي داشته تا به حال؟؟ اين شركتهاي اي دي اس ال پيش مخابرات مگه اعتبار ندارن ؟!!!
منظورت اینه که resumi ش خراب شده ؟ برای من هم همینطوره از سایت هایی که قابلیت Resumi دارن هم دانلود میکنم ادامش که قطع میکنم باز از اول باید دانلود کنم یه هفته اینطور شدهنقل قول:
آقا برای شما مشکلی نیست آسیاتک
از ساعت 12 ظهر ماله من قعطه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نیست
گفت مودمو خاموش روشن کن کردم
گفت ریست کن سیستمو کردم
گفت درایور مودم رو پاک کن از اول بریز ریختم
تو رو خدا یه کمکی به من بکنید
اول این میاد
conecting throgh wan mini port
بعد میگه نمیتونه با مرکز ارتباط برقرار کنه
)))))))))))):
شاید مودمت سوخته باشه....چراغ هاش روشن میشن...یا خاموش.....مدلش چی هست>>>؟؟؟نقل قول:
آقا برای شما مشکلی نیست آسیاتک
از ساعت 12 ظهر ماله من قعطه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نیست
گفت مودمو خاموش روشن کن کردم
گفت ریست کن سیستمو کردم
گفت درایور مودم رو پاک کن از اول بریز ریختم
تو رو خدا یه کمکی به من بکنید
اول این میاد
conecting throgh wan mini port
بعد میگه نمیتونه با مرکز ارتباط برقرار کنه
نهنقل قول:
سالمه
هر دو تا چراغش روشنه
مودمم همینه که آسیا میده
correcess
نقل قول:
اگر اجاره نامه مال همون آدرس که تو فیش تلفن باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد در غیر اینصورت یک خط تلفن مهمونی
نقل قول:
دوست عزیز آیا از پورت usb استفاده میکنی؟
آیا چراغ مودمت ثابت میشود؟
آنتی ویروس چی رو سیستمت داری؟
چند وقت ویندوزت رو عوض کردی؟
نقل قول:
دوست عزیز ار چه سروری دانلود میکنی؟
یاینکه یک فایل قابلیت ریس داشته باشه هیچ ربطی به اینترنت شما نداره
بله usbنقل قول:
آره ثابته
کاسپر
یکی دو ماه
ویندوزم سالمه
فکر کنم اشکال از خود شرکته
من اگر اشتباه نکنم با این مشکل روبه رو شدم یه بار زنگ زدم به شرکت همینایی که به تو گفت و به من گفتن ولی درست نشد فرداش درست شد بعد فهمیدم که از طرف اسیاتک هنوز انلاینم یعنی با اینکه حتی کامپیوتر خاموش کردم و مودم پاک کردم درایورش ولی از طرف شرکت هنوز دیسکانکت نشدمنقل قول:
من با چنين مشكلي روبرو شدم دو سال پيش زمستون هر چند روز يه بار قطعي 10 ساعته داشتم كه فرداش درست ميشد. هر بار كه به شركت زنگ زدم يه سري دستورالعمل تكراري ميگفت مثل اينكه مودم رو خاموش روشن كن يا اينكه درايورشو دوباره نصب كن ، ويندوز عوض كردم رو سيستم هاي ديگم تست كردم همين مشكل بود تا اينكه مطمئن شدم مشكل از مركز مخابراته. خودم رفتم مركز مخابراتي و اونجا خواستم كه تجهيزات adsl رو چك كنن كه بهم گفتن مشكلي نيست اما از همون موقع كه چك كردن مشكل برطرف شده تا الان.نقل قول:
نه نه... کلا یه دفعه وسط دانلود چه resume ارش باشه چه بدون اون سرور ریست میشه ( دی سی ) و بعد مجدد وصل میشه و اگر دانلود داشته باشی همش پر!!!:41:نقل قول:
سلام عزیز...نقل قول:
فرق نمیکنه از هر سروری باشه... سایت های موزیک ایرانی یا رپید و هر جا!!!
بالا هم گفتم یه سری فایل ها رو بدون رزومه دانلود میکنم... چه رزومه دارش چه بدون اون سرور دی سی میشه !!!!
نمیدونم این اسیا تک چه کوفتی چه مرضی چه دردی هست اخه که خودمون انداختیم به جون خودمون
اقا آدرس قلنامه با فيش تلفن يكي هستش. اصلا نبايد مشكلي باشه. ولي خط هم بخوام بخرم بايد پول بدم 10 طبقه سيم كشي كنن خونه مال خودم نيست دردسر داره فقط. اگه پيشرفته بود خط ميخريدي اين دردسر هارو نداشت سريع ميخريدم ديگه 50 هزار تومن چيهنقل قول:
دوستان ایا پرداخت الترونیکی سایت مشکل داره؟ از وقتی از سایت اقتصاد نوین شده..گیر داره...من با کارت پارسیان وپاسارگاد و صادرات نمیتونم پرداخت کنم.....شما هم همین مشکل دارید؟
من مبلغ رو میریزم به بانک و حواله رو ثبت میکنمنقل قول:
جالبه امروز جمعه اصلا نتونستم پرداخت الترونیکی کنم......یا اسیا تک ایراد داره یا اقتصاد نوین....مسخره کردن!!!!!!!!!!!!!!
سلام.....داستان منو با آسیاتک رو فکرکنم همه بدونن.......چند صفحه قبل گفتم......زیادم مهم نیست....
--------------------
آخه من گفته بودم مودم من خراب شد.....از شرکت دوباره یه مودم دیگه گرفتم ...اونم خراب بود......آخر سر به من یه USB....داد...بعد نیست.......اما من ...چونLAN....داشتم....سر راهشم سویچ بود.....اما این USB ...ها نمیشه....شرکت هم گفت LAN....هامون تموم شده...بعد از عید بیا......اما امروز هم که زنگ زدم...هنوز براشون نیومده.....
----------------
خلاصه تصمیم گرفتم...خودم یه LAN....بگیرم..........چی پیشنهاد میدین....که من دیگه با این شرکت لعنتی مشکل نداشته باشم.......
D-LINK بگیر... هر مارکی ... من خودم یه 520t دارم شدید راضی هستم
سویچم...D-LINK....هست.....اما گفتم بپرسم از بچه ها یه مودم بگیرم که با شرکت مشکلی نداشته باشم......میترسم باز اونرو که بگیرم....بگن مودمت فلانه....نقل قول:
D-LINK بگیر... هر مارکی ... من خودم یه 520t دارم شدید راضی هستم
=====================
ممنون........احمد خان
من از usb دیلینک استفاده می کنم . عالیه
همه شرکت ها همه مودم ها را ساپورت می کنند -- این کلکی است برای بیشتر گرفتن پول.
نقل قول:
اگر مارک سیمفونی تو بازار گیر بیاری خیلی عالی جنس خر کاری
اگر گیر نیاوردی پارس آنلاین یک موقعی داشت
سلام دوستان.چند روزي هست كه روزها وسط دانلود ؛ سرعت دانلود به صفر مي رسه و دانلود متوقف ميشه و كلا سيستم را بايد ريستارت كرد ولي شب ها ساعت 11 به بعد خوب ميشه و دانلود با موفقيت انجام ميگيره.ميخواستم بدونم كه كسي از دوستان هم چنين مشكلي داره ؟ ممنون
ی پرایده رفته تو کابل مابل مخابراتی محلمون !
الان تقریبا ی هفتس تلفنای خونمون قطعه !
ای دی اس ال هم قطع شده . مخابرات زنگ زدیم میگن میخایم دو کار یه کار کنیم ! هم کابل رو درست کنیم هم خطوط رو بکنیم فیبر نوری !
دیگه به من ای دی اس ال نمیدن ! قرارداد 6 ماهه داشتم !
اگه احیانا دیگه ای دی اس ال قطع بشه پول منو پس میدن واسه این 5 ماهی که مونده ؟
با این آسیا تکی که من میبینم میگه به ما ربطی نداره ... شاید به زور بتونی بگیری.. البته حدس منه چون اینجا ایـــــــــــــــــران است!
سلام.دوستان شما هم چنين مشكلي داريد.چند روزي هست كه در حال دانلود يكدفعه ارتباط قطع ميشه .مشكل از آسيا تك هست؟ممنون
زنگ زدم شرکت . اونا هم با مخابرات هماهنگ کردن درست شد !