نقل قول:اينم با فرمت mp3 براي دوستان...:نقل قول:
شاد باشيد:40:کد:http://sharedzilla.com/en/get?id=183806
Printable View
نقل قول:اينم با فرمت mp3 براي دوستان...:نقل قول:
شاد باشيد:40:کد:http://sharedzilla.com/en/get?id=183806
legend جون ممنون از راهنماییت!مشکل از کور پلیر جدید لعنتی بود!پاکش کردم ریستارت کردم گوشی رو ok شد!
سلام دوست گرامینقل قول:
من میخواستم جسارتا به پیشنهاد کنم؛
برای تایپ حرف «پ» میتونی همینطور که Alt را فشرده نگه داشتی عدد 0129 را بزنی
میبینی که به راحتی میتونی حرف «ف » را تایپ کنی
سلام دوست عزیزنقل قول:
من تقریبا این گوشی را 5 ماه هست که دارم و تو این مدت با شارژ اون اصلا مشکلی ندارم
به صورت استند بای و مکالمه کم 5 روز شارژ نگه میداره.
برای گوشی؟!!! میشه بیشتر توضیح بدی؟!نقل قول:
نقل قول:
با این کار هیچ مشکلی برای تماس ها و ... پیش نمیاد؟
من همه رو تست کردم بجز بعضیا که نمیتونم تست کنم!!نقل قول:
هیچ کدوم از این ایرادا رو نداشت و .
اینها رو نمیتونم تست کنم:
Cannot receive SMS for some operator who support 'Replace type' of message
DRM video thumbnail corrupted
Gallery crashes when video call is make from contacts
Unable to add a contact to the tile
بنظر من کسی که اینها رو نوشته گوشیش مشکل داشته!!
نخیر ... الان گوشی من رو GSM هست .... مشکلی هم بوجود نیومده .....نقل قول:
وقتی نتورک رو روی این حالت بزاری، در موقع اتصال به اینترنت میتونی مسیج یا زنگ دریافت کنی؟نقل قول:
سلام دوستان
یک کمک فوری
من اسپیکر موبایلم سوخت
دادم و تعمیرش کردن
حالا به gps وصل نمیشه
نمیدونم چیکار کنم برم پیش یارو بگم تو خرابش کردی
یا ایراد از چیز دیگس؟:41:
کسی میتونه الان از gpsگوشیش استفاده کنه
ممنون میشم کمکم کنید.
آره ...........نقل قول:
با سلام
کسی میتونه درباره cpu ومشخصات سخت افزاری این گوشی توضیح جامع بده
با تشکر
پردازنده دو هسته ای 32 بيتي OMAP 2420 كه با بسامد زماني (يا به قول معروف سرعت پردازش) 332 MHz ...نقل قول:
همراه با شتاب دهنده گرافیکی 3D (چیپ گرافیکی )
N82
Dual CPU
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
با تشکر از شمانقل قول:
پردازنده دو هسته ای 32 بيتي OMAP 2420 كه با بسامد زماني (يا به قول معروف سرعت پردازش) 332 MHz ...
همراه با شتاب دهنده گرافیکی 3D (چیپ گرافیکی )
N82
Dual CPU
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
ولی یک مسئله اینکه چرا در نرم افزارها سرعتش رو 206 میزنن برای نمونه همین فایل منیجر X-plore و همچنین نرم افزار SPMark میشه شما هم یه چک بکنید
اگر میبینید که حساسم برای اینکه به سخت افزار زیاد علاقه مندم
باتشکر فراوان
اون نرم افزارها برای بقیه ی گوشیها هم اینجوری هستند!!!قبلا روی گوشی های دیگه توسط خودم تست شدند و به کشکی بودنشون پی بردیم!یادم همین spmark ال سی دی ان73 رو 16 میلیون رنگ معرفی میکرد!!!!
من میخوا یه سوالی بپرسم که شاید زیاد به موضوع تاپیک مربوط نباشه. اما برام مهمه که بدونم 5320 نوکیا هم Cpuش مثل 82 هست یا نه یک هسته ایه ، مثل 5700؟؟
اونی که مینویسه 206 درسته ولی 206 هسته ی اصلی ش هست و هسته ی دوم 126 هست که اونجا نمینویسهنقل قول:
ببخشید.تو app.mgr گوشیم بازیه asphalt نصب شده ولی تو بازیهام فقط دمویه fifa هست(n-gage)؟
چه جوری باید بازی رو اجرا کنم؟
با سلام
یه جون مرد اینو ترجمه کنه
نقل قول:
I know N82 uses a TI OMAP 2420 as CPU and a TI OMAP DM290 GOLDENEYE for camera. Within OMAP 2420 there is an application core and a DSP, the first one is based on ARM11 and runs at about 330MHz, and the second one is ARM7 @ 206MHz. So for N82, no matter how heavy the task for the phone, the basic function like dialing won't be affect. But the OMAP 2420 doesn't support 5M Pixel camera, so NOKIA adds an OMAP DM290 which supports up to 7M Pixel's camera, realtime encoding up to VGA @ 30FPS, and multi format decoding. For this reason I think N82 will be strong not only in running applications but also in multimedia usage.
To N78 now there isn't much information, at least I've not got any exactly hardware spec. But due to the fact that, N78 is a "cheap" phone; N78 doesn't support 3D Hardware Accelerating; N78's CPU's frequency is 369MHz; N78 is equipted with a 3.2MP camera while MXC300-30 doesn't support; N78 can only record VGA movie at 15FPS, I think N78 may also uses the Freescale's MXC300-30 plus an imaging co-processor, at least won't be the same and expensive OMAP 2420 solution.
Then let's take a look at MXC-300. It is a single core solution, which means it has only one 369MHz ARM11 core to handle all tasks including application and DSP. In this way if there are many tough tasks , or some cpu-eating tasks running on the device, it will likely be slow than the N82. However due to that N78 has a faster and a no-need-to-optimize cpu, it will be significant faster when you're running only one or few tasks, and in responsing the UI inputs.
کد:http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&message.id=100422
با تشکر
البته من انگلیسیم خوب نیست ولی فکر کنم نوشته یه cpu 330 داره برای خود گوشی و یکی 206 mhz داره برای دوربین چون cpu اولی نمی تونه دوربینش رو ساپورت کنه!!!! این با چیزی که دوستان قبلا" در موردش بحث کرده بودن و به نتیجه رسیده بودن تناقض داره...نقل قول:
نوشته n78 شتاب دهنده گرافیکی نداره! و cpu ش هم یک هسته ی
حالا نمی دونم درست فهمیدم یا نه!!!
اره درست فهمیدی!ان78 قبلا هم گفتم که از سخت افزار 5700 استفاده میکنه و سنسور شتاب سنج رو هم نداره!در خود انجمن اصلی نوکیا هم اینو نوشته!
من امروز میخوام فرم ور گوشیمو به روز کنم. الان نسخه 11 هستش.
فایلها را دانلود کردم اول.
1- Product code من 0553756 هستش(زیر باتری نوشته)، خودشم از اول فارسی ، اردو و عربی داشت.
منم باید عوض کنم product code را با NSS؟؟؟ (تو تاپیک مربوطه گفته 0551525 باید بشه! )
2- میشه قبل از update مموری کارتو در بیارم؟
3- گفته divert کنین گوشیو موقع update که کسی زنگ نزنه، میشه گذاشت تو حالت Offline Mode ؟؟؟
اگه زود جواب بدین ممنون میشم!
تو تاپیک مربوطه جواب سوالمو نگرفتم برا همین اینجا پرسیدم چون اساتید زیاد اینجا رفت و اومد دارن!
1- بله بايد بشه 0551525 واسه من فابريكش همينه...
2- دربياري يا نياري فرقي نداره چون هيچي پاك نميشه...
3- خير!! فقط بايد رو پروفايل General باشه...ميتوني دايورت كني...
سلام
آقا من می خوام هر کی بهم زنگ می زنه یا بوق اشغال بزنه یا بگه مشترک مورد نظر... حالا چیکار باید بکنم؟
ترفندی در این باره هست؟
مرسی
بله هست شما شماره ره #094*21* رو بگیر که دایورت میشه برای کنسل هم #21# رو بگیر
دانلود Nokia Nseries PC Suite 2.0
کد:http://rapidshare.com/files/108659721/Nokia_Nseries_PC_Suite_2.0.rar
نقل قول:
مرسی
حالا اگه بخواهیم برای یک شماره خاص این کار رو انجام بدیم اونوقت چی؟
باید از یک black list استفاده کنی (منظورم نرم افزاره), من خودم از handy black list 3 استفاده می کنمنقل قول:
سلام به همه ی دوستان من میخواستم ادرس سایت رسمی نوکیا را بپرسم اگه اشکالی نداره...
با تشکر از همگی بچه ها
خب اينكه ديگه خيلي تابلو....:31:
سخت بود؟؟کد:www.nokia.com
سلامنقل قول:
میخواستم بدونم این برنامهای که گفتین نیاز به ساین کردن داره؟
و در ضمن از کجا میشه این نرم افزار را دانلود کرد
ممنون
نیاز به ساین داره, ولی حالا دیگه با این installserver و ... کی دیگه فایل ساین می کنه؟!!نقل قول:
والا لینک دان نداشتم واستون آپ کردم (البته اینجا جای گزاشتن نرم افزار نیست...)
کد:http://www.zshare.net/download/17166417d54ed136/
سلام دوستان
من یه سوال دارم شاید خیلی ساده به نظر برسه
چطوری میشه فایلهای Pdf را با گوشی نمایش داد؟
ممنون میشم
نقل قول:
آقا پژمان میشه در مورد Install server بیشتر توضیح بدی
و اگر امکانش هست ادرس تاپیکش را برام بذار
ممنون میشم
سلام دوستان
یه مشکل داشتم با این ان 82 ورژن 20
من 2 تا از این گوشیهارو دارم بعد یه خاموش روشن می کنم میره سروقته نصب نرم افزار
بعد تو app manager هم هیچ نرم افزار نصب نشده ای نیست حتی شده همشو پاک کردم بازم اینطور شده
مموری کارت که فرمت می کنم درست میشه ولی با نصب چندتا نرم افزار بازم اینطور میشه.
در ضمن مموری هم عوض شده و ماله فابریک نیست.
ممکنه ماله این آپدیت جدید باشه
گوشیتو بصورت data tramsfer به کامپیوتر وصل کن ....نقل قول:
بعد از توی کامپیوتر گزینه Show Hidden Files رو بزن که بتونی پوشه Private که بصورت Hidden هست رو ببینی .... و این پوشه رو باز کن باز هم چندین پوشه دیگه میبینی که با عدد و حروف تشکیل شدن ...... اون پوشه ای که آخرش CE هست رو باز کن و همه فایلهای داخلش رو پاک کن و بعد هم از برنامه بیا بیرون ....
یه بار گوشیتو ریستارت کن میبینی که دیگه از اون ارور خبری نیست .....
دوست من اگه این فایل کم حجم رو توی درایو C گوشیتون و بعد هم SYS و بعد هم Bin کپی کنید دیگه براحتی میتونید نرم افزارهایی که احتیاج به ساین دارن رو به راحتی روی گوشیتون نصب کنید بدون اینکه نیاز به ساین کردن داشته باشه .....نقل قول:
میشه یه جوابی به ما بدیدنقل قول:
نقل قول:کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=42417
سوال شما مربوط به مشکلات N-Gage II میشه!نقل قول:
توی این تاپیک پست بدید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240034