سلام به همه عزیزانم من امین عشقه شوفر بیابونم و عاشق scania R460 هستم اگه زحمتی نیست برام عکساشو بزارین.بابت عکسایه اتوبوس ممنون اما تریلر 1چیزه دیگست!!!!!!!
Printable View
سلام به همه عزیزانم من امین عشقه شوفر بیابونم و عاشق scania R460 هستم اگه زحمتی نیست برام عکساشو بزارین.بابت عکسایه اتوبوس ممنون اما تریلر 1چیزه دیگست!!!!!!!
سللللللللللللللللللام داش!!! میخاستم بپرسم قیمت مان چنده؟؟؟ البته ما خودمون رنو تک داریم و تریلی بازیم!!! اما میخاستم از اتوبوسم اطلاعات داشته باشم!!! جواب بدین ممنون میشم!!!(امین شوفر)
سلام داش مهدی.میتونی راهنمااییم کنی که چطوری عکس بذارم توی صفحم؟؟؟
سلام. بابت عکسای مان دمت گرم خخخخخخخخیلی قشنگ بود. مخصوصا پشت ابخوریش!!!مر30
داداشم r460 اصلا نداریم!!!نقل قول:
r420
r470
r500
,.....
شرمنده عزیزم موقع نوشتن اشتباه شده منظورم همون 420 بوده.مر30
بابات موضوعات ممنون.خیلی کامل بود
خوشبختم!! منم درسرمینی زندگی میکنم که مردمانش گرسنه نیستند!!! زیرا ان ها روزی چند بار فریب میخورند!!!!!
شرمنده عزیزم موقع نوشتن اشتباه شده. منم منظورم همون r420بوده.مر30
عجبا!!!!!! 1لحظه فکر کردم هواپیماست!!!!!!!!!!!!! مر30 واقعا زیبا بود .تک بود
سلام.میشه volvo b9 هم بذارین؟؟ اونم دسته کمی از مان نداره ها!!!!! اگه بذاربن ممنون میشم. خیلی خیلی ممنمون
سلام.1سوال داشتم: به نظر شما راننده اتوبوس بهتره یا تریلی؟؟؟ کدوماش بهتره؟؟؟؟؟
سلام داداش.1سوال داشتم! به نظر شما راننده اتوبوس بهتره یا تریلی؟؟؟؟ کدوم بهترو درامد زا تره؟؟؟؟
در حالت کلی بخوای حساب کنی رو سیستم اقتصادی امروزینقل قول:
الان اتوبوس به صرفه تر شده .
خیلی از تریلی ها هستن که برای بارگیری باید 3 یا 4 روز تو بنادر یا سایر پایانه ها بخوابن اما اتوبوس اگر تو خط و مسیر درست حسابی ( مثلا اصفهان - تهران )
باشه درآمدش بهتر خواهد بود.
سلام داداش.اگه ازش عکس داری ممنون میشم بفرستی.مر30!!!!
نقل قول:
عکس از چه ماشینی میخوای دوست من؟
سعی کنید صحبت هاتون رو در یک پست بفرمایید ممنون
بدترین گرایش رانندگی اتوبوسه هیچی تریلر نمیشه اونم فقط از نوع ترانزیتنقل قول:
با اتوبوس باید با 40 نفر سرو کله بزنی یکی بچش گریه میکنه ساکت نمیشه یکی مریضه توی ماشین استفراغ میکنه یکی جیش داره یکی میگه کولرو چرا خاموش کردی روشن کن یکی میگه سرده خاموش کن کمش کن زیادش کن . صدای اهنگ ضبط بلنده سرم درد گرفت خاموشش کن تازه وقتی پیاده میشه میگه توی چمدونم فلان چیز بود حالا نیست حتما شاگردد برداشته باز پاسگاه دادگاه تا وضعیت مشخص نشه ماشین باید توی پارکینگ بخوابه. بدتر از همه اینکه ازادی نداری باید لحاف دشکتو ببری توی ماشین مثلا امروز عصر از مشهد میری تهران فردا صبح میرسی دوباره همون روز عصرش باید برگردی بیای مشهد دیگه خودت حسابشو بکن چقدر این کار خسته کنندس . باید برای ناهار شام نماز صبح ظهر شب وایستی اقایون خانوما برن نمازشونو بخونن علافیش خیلی ئه از من میشنوی اصلا سمت اتوبوس نرو.
اما تریلر اگه داخله کار بکنی وقتی میرسی بندر اتاق داره با کولر گازی شندرغاز پول واسه ی 24 ساعت میدی یه تخت میگیری زیره کولر گازی 24 ساعت عشقه دنیارو میکنی اگه هنوز نوبتت نشده دوباره 24 ساعت دیگه نخواستی حوصلت سر رفت میری قشم میری توی شهر بندرعباس میچرخی یه فالوده بستنی ناب میزنی جیگرت حال بیاد دوباره برگشتی نخواستی اتاق بگیری میری توی ماشینت کولر درجارو میزنی صفا میکنی اگه توی ماشین مانیتورو ویدئو نصب کرده باشی بندر کلوپ داره هر رقم فیلمی که دلت بخواد اونجا هست میگیری میاری با رفیقات توی ماشین زیره کولر تخمه میشکنینو فیلم نگاه میکنین دوباره نخواستی میری کناره ساحل شنا میکنی اونائیم که داخله کار میکنن توی ساختمون اعلام بار کولر داره یخ میکنی بین راه هرجا دلت خواست وایمیستی ... مثلا من خودم زمانی که از بندر بار میزدم برای ترکمنستان بین راه یه شهری هست به اسم فردوس بیشتره وقتا میرفتم ابگرم فردوس یه ابی به بدن میزدم خلاصه هرجایه باصفایی میدیدم نگه میداشتم از طبیعت و امکانات مثل همین ابگرم فردوس استفاده میکردم... ماشین باری مثل کامیون و تریلر خوبیش اینکه ازادی اما با اتوبوس زندانی میشی دیگه اختیارت دسته خودت نیست همیشه یک مسیر همیشه یک ترمینال واقعا خسته کنندس خیلی یک نواخته.
در مورده درامد هم باید بهت بگم بستگی داره با تریلر کجا کار بکنی داخل کشور یا ترانزیت و ماشینت چند تن بار بخوره.
ازادی رو با هیچی عوض نکن چندتا از رفیقای خودم رفتن سمت اتوبوس بعد یه مدت اومدن گفتن عجب غلطی کردیم !
سلام.به خاطر راهماییه خوب و کاملتون خیلیییییییییییییییییییییی یییییی ممنمون.پس حالا که اینطور شد به همون بار ترانزیت با رنو بسنده میکنم.خیلی لطف کردین مرسی
محمد جان سلام.خسته نباشی دوست عزیز.من عکس از رنو ترانزیت میخاستم.اگه امکانش هست میتونم عکسارو توی صفحم داشته باشم؟؟؟!!! ممنون میشم اگه بفرستی!!
سلام.مگه هنوزم از tx استفاده میشه؟؟؟
دوست من عکس هایی که شما میخواین به راحتی از طریق گوگل میتونید جستجو کنید .نقل قول:
TX الان 5 ساله تولید نمیشه اما ازش استفاده میشه خیلی هم عالیه
محمد جان ممنون.توی گوگل رفتم و استفاده کردم.ازین که اطلاعات tx بهم دادی مرسی.:20::20:
سلام افشین جان.داداش توی صحبتات گفتی که ترانزیت کار کردی.میخاستم ازت بپرس توی خط ترانزیت چطوری بود؟؟ سخت بود؟؟ من چندبار عراق رفتم امام کمک شوفر بودم و تا حدی سختی رو احساس نمیکردم!! داداش اگه وقت داشتی راجب ترانزینت و فعالیتاش 1صحبتی باهام بکن.باتشکردوست عزیز
دوست عزیز جناب افشین خان تمام فرمایشات شما در مورد اتوبوس و تریلی درسته یعنی این که شوفر اتوبوس باید دست به سینه 40 نفر مسافر با سلیقه های مختلف باشی ولی تریلی خودتی و خودت هرحا خواستی میزنی بقل و استراحت میکنینقل قول:
ولی با این که گفتی بدترین نوع گرایش رانندگی اتوبوسه من یکی به شخصه باهاتون مخالفم چون این که اتوبوس یا تریلی رو انتخاب کنی کاملا یه انتخاب شخصصه و بستگی به شخص داره مثلا خود من دیوانه وار عاشق اوتوبوسم و ازش خسته نمیشم
داییم اتوبوس داره و خیلی همراش میرم واقعا حال میکنم وقتی با اتوبوس میرم جاده و این که گفتی خسته کننده هست توی یک خط و مسیر کارکردن درسته ولی عوضش یه خط ثابت داری و میدونی که مسافر هست و ماشین نباید بخوابه ولی تریلی وقتی میری بندر شاید بار نباشه و یک هفته یا بیشتر ممکن باشه بخوابی
امین خان درمورد tx چی اطلاعاتی مورد نیازتون هست ب جز اونایی که تو سایت رانیران نوشته؟
به نظر من توضیحات سایت رانیران کامله
سلام عزیزمنقل قول:
نه اگه ماشینت کولرش روبراه باشه و چه بهتر اگه کولر درجا داشته باشه هیچ سختی نداره بندر فقط توی فصل گرما برای کسایی که از نعمت کولر بی بهراند جهنمه
پارکینگ ترانزیتی ها از بقیه جداست و 90% اوقات علافی نداره به محض اینکه برسی نماینده شرکتی که باهاش قرارداد داری حواله ی بار رو برات میاره میری اسکله جرثقیل کانتینر رو میذاره روی تریلر اگه تیغه داشته باشی که راحته قلاب هارو میچرخونی کانتینر مهار میشه بدونه هیچ کثافت کاری و معطلی و چادر کشی و جغجغه سفت کردن.. اما اگه تریلرت کفی باشه باید زنجیر بندازی با زنجیر کانتینر رو مهار کنی.
یه مامور از صبح تا ظهر برگه های خروج رو امضا میکنه و باید مدارک راننده و ماشین و بار رو باهمدیگه مطابقت کنه و برای مقصد یک مسیر رو مشخص میکنه که به اصطلاح نباید از این مسیر خارج بشی که همش فرمالیتس !!!
رسیدی گمرک لبه مرز بستگی داره شلوغ باشه یا نه معمولا به 1 روز رد میشی.. از مرز هم که تا عشق اباد راهی نیست چشم بهم بزنی رسیدی... بعضی ها میمونن بار میزنن برمیگردن بعضی ها هم نه تا خالی میکنن سرته میکنن برمیگردن ... معمولا من برمیگشتم از خاف سنگ اهن میزدم برای بندر کرایشم عالی بود ( به لفظ عامیانه میگن سنگ وگرنه در اصل خاک اهن هستش نیسان دنده عقب میاد میره توی کانتینر خاکارو خالی میکنه تا تناژت کامل بشه)
اروپا دیدنی تره اما مسیرش یکم دوره
درکل ماشین عشقه اگه عاشق باشی خسته نمیشی
امین جان همیشه مسافر نیست برخی اوقات سال مجبور میشی با یک سوم ظرفیت حرکت بکنی که خرج استهلاک ماشین درنمیاد اما تریلی اگه بار نبود میخوابی ماشینت استهلاکی نداره کسی نمیتونه مجبورت بکنه باری رو بزنی که صرفه ی اقتصادی نداره... اگه توی دوران خرابی و کمبوده مسافر برای تعاونی سرویس دهی نداشته باشی زمانی هم که کاره مسافر راه میفته و شلوغ میشه مثله 3 ماه تعطیلی و عید دیگه بهت مسافر نمیده... من گاهی اوقات با اتوبوس رفقا سرویس میرم و هنوز هم اگه مشکلی براشون پیش بیاد میرم مثلا زمانی که کاره اداری دارن یا عروسی یا خدایی نکرده تعزیت.نقل قول:
یجورایی در هر دو حوزه ی اتوبوس و تریلی فعالیت دارم اما به نظره من تریلی بهتر بود ولی خوب هرکی یه عشقی داره و نظره همه محترمه
قضیه ی خواب تریلی توی بندر بیشتر ماله کسایی هست که داخل کشور کار میکنن الان بخاطر تحریم ها وضع بار یکم بد شده وگرنه قدیم که تحریمی در کار نبود داخله ها نهایتا 2 روزه بار میزدن ترانزیتی ها هم اگه صبح میرسیدن تا ظهر بارشونو زده بودن و اگه یکم بجنبن همون روز هم میتونن از بندر خروج بشن
ماهم که ترانزیت کار میکنیم زمانی که ایران تحریم نبود تا ماهی 4 بار عشق اباد میرفتیم اما الان به ماهی 2 بار رسیده که همین الانش هم با وضع بده بار از اتوبوس درامدش بیشتره.
افشین جان در مورد بندر عباس و پایانه های ترانزیت و داخلیش هیچ حرفی نمیزنم درست خیلی تکمیل و رافاهی هستند ولی آیا 4 روز خوابیدن و صرفا تخمه شکستن برای راننده ای که برای هر بار بندر عباس رفتن 1 بار هم 150 هزار تومن پول روغن و نزدیک به 200 هزار تومن پول گازئیل میده به نظرت خیلی اقتصادی هست؟ الان بهترین در آمد رو یخچال دار ها دارن که اونم با وضعیت قیمت لاستیک و لوازم یدکی مصرفی و هزینه های مصرفی نسبتا با صرفه هست . هر کس هم میگه خیلی کار خوبیه به نظر من که پدرم 40 سال و برادرم نزدیک 15 سال و داییم 20 سال این کاره بودن کار خوبی بود و الان نیست چه خارجی چه داخلی . نمیدونم شما رو چه حساب کتابی داری میگی خیلی راحته .نقل قول:
سلام امیر جان من تازه عضو این سایت شدم بنظرم خیلی شما خوش بین هستی
من هم تریلی دارم هم اتوبوس داشتم
به این موضوع توجه داشته باش یه اتوبوس مثلا B9 باحد اکثر ظرفیت 40مسافر ازتهران به تبریز کمیسیون در رفته هر مسافر 8000تومن توی خوشبینی هر دوکله پر درآمدش میشه 640000تومان این دحالیه که این مسافت 24 ساعته طی مشه از این مبلغ 120000 تومن حقوق دو راننده 50000کرایه شاگرد و1200لیتر گازوئیل 180000تومان سوخت سر جمع 350000 تومان میپره 290000 تومان برای صاحب ماشین تازه هر 8000کیلومتر روغنباید تعوض شه با بیمه سنگین ومخارج بالا اصلا توجیه اقتصادی نداره .
البته یکسیری از صاحبان ماشین که راننده هستن براشون بد نیست چون مثل کامیون به ماشین بار میزنن میتونن یه جور پیش ببرن ولی اگه گیر بیافتن هرچی خوردنو باید بالابیارن.
یه مثال دیگه اینکه من سال 89همزمان باهم نهایتا بادو هفته اختلاف تحویل یه پریمیوم تحویل گرفتم به قیمت 142000000تومن ویه B9 گرفتم 197000000 بعد از 14 ماه پریمیومو فروختم 215000000 با 211هزارتا کارکرد ولی B9با چه بد بختی که قیمت صفرش شده نزدیک 300000000 تومن 320هزار کارکرد فروختم 163000000تومن البته اینم بگم اتوبوس ماهی زشت زیبا 6000000تومن کارکرد داشت .
رنوهم ماهی از 8000000تا 12000000برام کار کرده بود حالا خودت بسنج صرف باکدومه ؟
الانم بهترین گزینه برای تریلی یا تانکر سوخته که سرویس افقانستان برن باکرایه 13000000تومن دست کمم سه سرویس در 2 ماه میخوره مصافتش هم از بار گیری تا تخلیه 2300کیلومتر
یا گاز مایه از ترکمنستان به ایرانه کرایشم 3000000تومن در ماه اگه کننده باشی 10سرویس میخوره
موفق باشید:12:
فکر کنم منظورت از FH همون FMباشه
FHکشنده هاست
دوست عزیز فعلا ماز فقط با موتور طرح بنز در بازار موجود است قیمت در حدود 163تومن وخدماتشم با شرکت گواه هست .
مشخصات فنی : گیربکس طرح ZF 154 ساخت تی تان اوکراین
موتور ساخت چانگ یانگ
دف وریش ساخت اوکراین که واقعا نشون میده ساختار ابتدائی و خرکی داره
EBS و ERS ساخت وابکو چینهاگه اطلاعات دیگه از این کامیون 7 پدر خواستی سوال کنید تا براتون بگم
اف ام هم کشنده داره تو ایران هم کم و بیش هست بیشتر هم تانکر هستن.
به به ببین کی اومدهنقل قول:
شیرین خانم چند وقت نبودی این تاپیک داشت خاک میخوردا!!!
بله کشنده های fm تو ایران هستن من که به جز تانکر چیز دیگه ای ازشون ندیدم
دوست عزیز این کرایه ای که برای این مسیر نوشتی درسته؟؟؟؟؟نقل قول:
ماشینای رفسنجان کرمان حدود 5 6 تا c457 هستن که یه ماشین تو خط رفسنجان کرمان داره روزی 3 سرویس سروته میره از این که شما نوشتی که بیشتر در میاره اونوقت تهران تبریز اینقد؟؟؟؟
مسافت رفسنجان - مشهد هزار کیلومتر هست که اتوبوس ساعت 2 از حرکت میکنه و صبح ساعت 7 میرسه و قیمت بلیطش 19500 هست که 150000 تومن راننده ها و 50000 تومن شاگرد و 150000 تومن پول گازوئیل میشه که حق کمیسون تعاونی و این چیزا رو کم کنی آخرش چیزی حدود 800 900 هزار تومن هر سرویس برا ماشین میمونه
تو رفسنجان 12 ماشین هست که خط مشهد یا تهران کار میکنن که تهران درآمودش بیشتر هست و همه ماشینا هر روز پر حرکت میکنن که از این 12 ماشین 3تاشون مال پسرعموهام هستن و یکیشون مال داییم هست
این خبر رو با ویدیوش دیدم...گفتم اینجا هم بزارم...خیلی دردناکه !:(
راننده های اتوبوس ما باید خیلی بیشتر از اینا احتیاط کنن...
9 کشته و 50 زخمی در حادثه 3 اتوبوس
فرمانده پلیس راه کشور گفت: بر اثر تصادفات جداگانه دو دستگاه اتوبوس، 8 نفر کشته و 33 نفر زخمی شدند.
سرهنگ محمدرضا مهماندار در گفتگو با مهر اظهار داشت: ساعت 11:10 دقیقه امروز تصادف یک دستگاه اتوبوس در محور تربت حیدریه مشهد، کیلومتر 35 مشهد، محدوده امام تقی به ماموران پلیس راه اعلام شد. بلافاصله با حضور ماموران مشخص شد یک دستگاه اتوبوس شهاب با سواری ال 90 برخورد و بعد از انحراف از مسیر با تپه خاک برخورد و در داخل گودال 2.5 متری سقوط می کند.
وی ادامه داد: بر اثر این تصادف 4 نفر از جمله سه زن و یک مرد در دم فوت کرده و 20 تا 25 مجروح این حادثه توسط هلی کوپتر امداد و اورژانس به بیمارستان های مشهد منتقل شدند.
به گفته فرمانده پلیس راه کشور ساعت 6 صبح امروز نیز یک دستگاه اتوبوس مسافربری که از شیراز به سمت ماهشهر در حرکت بود پس از شهر امیدیه به علت خستگی و خواب آلودگی رانند در کف جاده واژگون می شود. بر اثر وقوع این تصادف 4 نفر در دم کشته و 8 نفر نیز مجروح شدند.
همچنین مدیر مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی مازندران از سقوط یك دستگاه اتوبوس به دره در محور هراز خبر داد و گفت: این حادثه یك كشته و 17 زخمی بر جای گذاشته است.
به گزارش ایرنا، دكتر فرزاد بزرگی زمان وقوع این حادثه را شب گذشته ذكر كرد و افزود: از مجموع مجروحان این حادثه، 10 نفر مرد و بقیه زن هستند و تنها قربانی حادثه هم یك زن 53 ساله است.
وی، مكان این حادثه را بین تونل شماره 7 و 8 جاده هراز اعلام كرد و بیان داشت: پنج تیم اورژانس و دو گروه از نیروهای هلال احمر بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و خدمات اولیه درمانی را به زخمی ها ارائه كردند.
----------------------------------------------------------------------------------
این ویدیوی حادثه اول هست که در مسیر تربت-مشهد اتفاق میوفته :(
سقف اتوبوس کنده شده و قسمت جلوش هم کامل از بین رفته !!:(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت مرسدس به زودی خانواده خود رو با یکی از اعضای جدید خودش به نام antos گسترش خواهد داد.
کابین این ماشین 2.3 متر (نمیدونم ارتفاع یا عرض:31:)این ماشین در دو مدل S که اتاق کوچک و M اتاق متوسط طراحی شده که هر دو ترکیب خوب و ارگونومی خوبی رو دارند.
قلب تپنده این کامیون دارای نشان یورو6 و6 Blue Efficiency Power هست که این موتور در مارس سال جاری ارائه شد.
این کامیون از 238 اسب بخار تا 510 اسب بخار تنوع دارد.
فاصله محور این کامیون از 2650 تا 6700 میلی متر متغیر است.
یه چیزی هم بود نتونستم متوجه بشم زده بود یک پاور شیفت کاملا اتوماتیک.از دیگر سیستم ها میشه به سیستم کمک ترمز فعال اشاره کرد که باعث میشه ایمنی بالاتری
داشته باشه.
دیگه از این به بعد چیزایی هست که خودم فهمیدم:31:
این کامیون بیشتر برای کارهای سبک طراحی شده مثلا برای حمل و نقل بین شهری استفاده میشه و ارتفاع کمی داره
و در آخر هم این کامیون در ماه سپتامبر پیش فروش میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه تنظیم ترجمه همه چی توسط :شیرین (خودم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =========================
چه خاکی گرفته اینجارو!!!!!!!!
سفارش بزرگ برای مرسدس – بنز
تحویل 250 دستگاه مرسدس بنز آکتروس به عراق
شرکت SCAIوابسته به بخش دولتی کشور عراق به منظور بازسازی این کشور 250 دستگاه آکتروس با کاربری راه سازی از مرسدس خریداری کرد که آخرین بخش از این کامیون ها چند روز پیش تحویل داده شدند
هربرت تروسکا مدیر بخش کامیون سازی مرسدس می گوید : ما بسیار خوشحالیم که با تحویل 250 دستگاه آکتروس به بازسازی عراق کمک میکنیم . کامیون های ما مناسبترین گزینه برای استفاده در زمین های ناهموار عراق هستند ، آنها کیفیت و قابلیت اطمینان خود را به وضوح نشان خواهند داد
این اولین باری است که کمپانی دایملر با شرکت دولتی عراقی SCAI قرارداد منعقد میکند و تحویل این کامیون ها نشانگر پایبندی به تعهد بازسازی این کشور است که در سال 2010 امضاء شده است . این 250 دستگاه آکتروس در کارخانه بنز واقع در ورث آلمان تولید شده اند و همگی به صورت کامیون کامل به عراق تحویل گردیده اند و طرف عراقی در محل اقدام به کاربری سازی آنها می نماید
این قرارداد شامل تحویل 100 دستگاه شاسی کمپرسی آکتروس 3331 و 150 دستگاه کشنده آکتروس 3340 برای حمل تریلرهایی از نوع تانکر سوخت و آب می باشد . کلیه کامیون ها مجهز به موتور یورو 2 و گیربکس 16 سرعته می باشند
منبع : دایملر ( 25 ژوئن 2012 )
چی فکر کردین ایرانم از چین هوو و دانگ فنگ و از این جور آشغالا میگیره!!!
================================================== =========================
اسکانیا یورو6:31:میگن رقیب اصلیش مایلر و هوو و دانگ فنگ و ماک r600 یورو خدا هست:31:
اسکانیا رو عشق کنید قرمز رژ لبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«فرايت لاينر» هر چند براي ايرانيها نام آشنايي نيست اما در آن سوي ديگر جهان اين شركت آمريكايي دهههاي متمادي است به عنوان يكي از بزرگترين سازندگان كاميونهاي سنگين جايگاهي رفيع براي خود كسب كرده است. اين شركت بخش عمده شهرت خود را مديون شاسيهاي مستحكم و قدرتمند و موتورهاي پرتوان خود است.
محصولات اين شركت در گذر زمان چنان كارايي خود را اثبات كردهاند كه در بازار گسترده آمريكاي شمالي ( كه به علت مختصات جغرافيايي و گستردگي مسيرهاي حمل و نقل، كاميون تبديل به وسيله اصلي حمل بار شده است) بازار را به صورتي تقريباً انحصاري دردست داشته و كمتر رقيبي را به جولانگاه خود راه دادهاند.
آخرين ساخته اين شركت كه به باور كارشناسان ميتوان آن را امنترين، راحتترين و قدرتمندترين كاميون سنگين جهان تلقي كرد «كاسكاديا» نام گرفته است. كاسكاديا با توجه به ظاهر كاملاً آيروديناميك خود كه حاصل ماهها آزمايشات ممتد در تونلهاي باد است کاسکادیا 2500 ساعت در تونل باد آزمایش شده، در مقايسه با تمامي رقباي خود از مزيت مصرف سوخت كمتر ( به ميزان حداقل 5درصد) برخوردار است. اگر مسافت طيشده توسط كاميونها و بهاي افزايش يافته بنزين را در نظر بگيريد، متوجه خواهيد شد كه همين كاهش 5درصدي مصرف سوخت، چه سود سرشاري را به جيب صاحبان شركتهاي حمل و نقل واريز ميكند. به اين ترتيب جاي تعجب نيست كه چرا اكثر آنها ترجيح ميدهند اين كاميون جديد را به عنوان «گزينه مطلوب» خود انتخاب كنند.
كاسكاديا از لحاظ سطح آلايندگي هم پيشرو است. اين كاميون تمامي استانداردهاي EPA2007 و EPA2010 را ( كه هنوز اختياري هستند) ارضا كرده و به اين ترتيب خريداران آن تا ساليان متمادي نبايد دغدغه مقررات آتي زيستمحيطي و نحوه تعامل با آن را داشته باشند.
تغيير مكان تعبيه رادياتور و فن در داخل موتور، گذشته از آنكه امكان تعمير راحتتر اين قطعات را فراهم ميآورد، در سردكردن موتور ( آن هم در مسافتهاي طولاني) موفقتر از نمونههاي قبلي عمل ميكند. در اين ميان موتورهاي جديد به كار گرفته شده هم به باور مهندسان شركت، گرماي كمتري توليد ميكنند. در شرايطي كه بسياري از رانندگان كاميون عادت دارند هنگام استراحت شبانه خود موتور را روشن نگه دارند تا باتريهاي كاميون كاملاً شارژ شوند، در كاسكاديا ديگر نيازي به اين كار ( كه با مصرف بيشتر سوخت و توليد آلايندهها همراه است) وجود نداشته و تعبيه يك باتري اضافي پرقدرت كه در زمان كار موتور شارژ شده و پس از خاموش و روشنكردن موتور، تا زماني كه باتري اصلي به شارژ كامل برسد ميتواند حداقل براي مدت 10 ساعت برق موردنياز كاميون را تامين كند، به اين مشكل پايان داده است.كابين كاسكاديا نيز همانند ساير كاميونهاي ساخت فرايت لاينر از آلومينيوم ساخته شده است. استفاده از آلياژهاي اين فلز سبك باعث شده تا ضمن استحكام كابين، وزن آن به ميزان قابلتوجهي كاهش يابد. كاهش وزن كابينهاي سنگين وزن كاميونها به معناي افزايش توان حمل بار توسط آنها است؛ امري كه هم منفعت راننده و هم سود شركت حمل و نقل را تضمين ميكند. موتور كاسكاديا هم از تغييرات گسترده مهندسان و طراحان شركت جان سالم به در نبرده است. استفاده از حداقل قطعات در كنار باز چينش قطعات موتور ضمن آنكه نياز به تعمير را به حداقل ميرساند، دسترسي مكانيكها به قطعات داخلي موتور را هم تسهيل كرده است. اين كاهش صرف زمان تعمير موتور براي وسايل نقليه تجاري يك امتياز بزرگ محسوب ميشود.
رانندگان كاميونها غالباً از دشواري طي مسيرهاي طولاني و به طور خاص گذران شب در اتاقكهاي نه چندان راحت كاميون خود گلايه دارند. كاسكاديا به باور تمامي رانندگان داراي بهترين امكانات داخلي بوده و طراحي بخشهاي مختلف درون كابين آن، بيشترين آسايش را براي رانندگان، چه در هنگام راندن كاميون و چه استراحت به همراه ميآورند. صندليهاي كاسكاديا در مقايسه با مدلهاي قبلي حدود 6 سانت از عرض، طول و ارتفاع افزايش يافتهاند. از نكات جالب اين كاميون ميتوان به وجود چهار باتري ذخيره در پشتسر راننده اشاره كرد. وجود اين چهار باتري كه به صورت خودكار در هنگام كار موتور شارژ ميشوند، باعث ميشود تا حتي هنگام خرابي كاميون در ميان جاده و با نقص سيستم برقرساني هم، امكان ادامه مسير و يا حداقل استفاده از وسايل و تجهيزات ضروري تا هنگام رسيدن تعميركار وجود داشته باشد.
نتايج تحقيقات نشان داده است كه هر چقدر رانندگان خواب راحتتري داشته باشند، ميزان سوانح هم كاهش مييابد. كاسكاديا براي اطمينان از اين امر داراي كابيني عايق شده است كه هيچ سروصدايي را به داخل راه نميدهد. اهميت اين سكوت را بايد از رانندگاني پرسيد كه مجبورند شبهاي متوالي در كنار جادهها خوابيده و هر شب بارها با صداهاي مختلف بيدار شوند! در کاسکادیا از تكنولوژي ردياب صوتي الكترونيكي استفاده شده به طوری که سنسور های صدا در داخل کابین در تمام جاهایی که تولید صدا میشود قرار گرفته و تمام صداهای ایجاد شده شناسایی و این صداها رفع شدند در نتیجه این کشنده مثل یک خودرو لوکس بی صدا است. همچنین اقدامات دیگری مانند استفاده از ماده صدا خفه کن در نقاطی که لازم است این کشنده را فوق العاده بی صدا کرده. این کشنده مجهز به سیستم کنترل هوشمند است که در موقعیت های خطرناک بهترین پیشنهاد را به راننده داده و در مواقعی که احتمال چپ شدن و... باشد خود به طور اتوماتیک کنترل کشنده رو در دست می گیرد.
از نكات جالب ديگر كابين ميتوان به فضاي عظيم داخل آن اشاره كرد. رانندگان ميتوانند در داخل كابين پاهاي خود را كامل دراز كرده يا حتي بايستند!كاميونها به مراتب بيشتر و طولانيتر از خودروهاي سواري استفاده ميشوند به همين دليل سازندگان كاسكاديا به جاي استفاده از رنگآميزي قطعات داخلي كابين، ترجيح دادهاند با تركيب رنگ در آلياژ مورد استفاده امكان رنگپريدگي يا فرسايش رنگ را از بين ببرند. كابين اين كاميون حتي پس از گذر سالها هم نو و تازه به نظر ميرسد.كاسكاديا اما با سه موتور متفاوت به بازار عرضه مي شود. اين موتورها به ترتيب داراي توان 450، 515 و 550 اسببخار هستند. خريداران با توجه به نيازهاي خود ميتوانند موتور موردنظر را سفارش داده و بر روي كاميون خود نصب كنند.
از مهمترين ويژگيهاي اين كاميون ميتوان به كلاچ هيدروليك آن اشاره كرد. اين سيستم هيدروليك علاوه بر حذف مكانيسمهاي پرسروصداي مكانيكي ( و كاهش صداهاي آزاردهنده) راحتي بيشتري را براي رانندگاني كه مجبورند در مسيرهاي طولاني روزانه هزاران بار كلاچ گرفته و دنده عوض كنند، فراهم ميكند.
آخرين ويژگي منحصربهفرد كاسكاديا سيستم عجيب «اجكت معكوس» آن است. در صورتي كه كاميون شما واژگون شود، نه تنها تمامي امكانات ايمني همانند كمربندها، كيسههاي هوا و ... لحظاتي قبل از بر هم خوردن تعادل فعال ميشوند بلكه سيستم اجكت معكوس، صندلي شما را به سمت پايين و عقب كشيده تا به اين ترتيب از شدت ضربه كاسته شده و سلامت شما تامين شود. اين سيستم در واقع معكوس سيستم اجكتي است كه خلبانان در هواپيماهاي جنگي استفاده ميكند. اگر در آن سيستم خلبان به بيرون پرتاب ميشود، در كاسكاديا راننده به درون كشيده ميشود تا كمترين آسيب ممكن را ببينند.
با در نظر گرفتن موارد ذكر شده و نگاهي به امكانات داخل چون آيينههاي هوشمند، سيستم گرمايش و سرمايش صندليها، سيستم ناوبري، سيستمهاي پخش صوت و تصوير، انبوه چراغهاي كابين و بخش خواب، تهويه مطبوع و ... كاسكاديا بيشتر شبيه يك خودرو لوكس جادهاي است تا يك كاميون باربر. به اين ترتيب شايد ديگر جاي تعجب نباشد كه چرا در حضور چنين كاميوني، كمتر رقيبي ميتواند كاميونداران آمريكاي شمالي را به سمتوسوي خود جلب كند. كاسكاديا «نهايت» همه چيز را به شما ارايه ميدهد!
بی9 مدل 88
اینو اون هفته یکی از آشناهامون آورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنده هاي كشنده آمريكايي KENWORTH T800 مدل 2006
يه توضيح كامل و مفصل در مورد فرم تعويض دنده ها بفرماييد..
================================================== ===================================
سلام من که بلد نیستم ولی آقا رامین حتما بلد هستن چون پدرشون هنوزم آمریکایی دارن.نقل قول:
چیری که من میبینم هشت دنده هست احتمالا نیم دنده هم داره حالا چیزو توضیح بدیمنقل قول:
دنده هاي كشنده آمريكايي KENWORTH T800 مدل 2006
يه توضيح كامل و مفصل در مورد فرم تعويض دنده ها بفرماييد..
اون نیم دنده نیست گیربکش این ماشین دو طبقه هستش که با طبق سبک و سنگین میشه
در گیربکس های Fuller و عمدتا امریکایی اهرم نیم دنده در کنار لیور به رنگ قرمز (همونطور که در عکس کاملا مشخصه ) و اهرم سبک و سنگین کردن طبق در جلوی لیور قرار داره که کلا شکل و شمایل و رنگش با اهرم نیم دنده فرق میکنه و از اونجایی که این عکس از زاویه ای گرفته شده که جلوی لیور مشخص نیست نمیشه 100% گفت این گیربکس 8 یا 16 دنده هستشنقل قول:
روی سر لیور گیربکس های 16 دنده از عدد 8 به بالا نوشته نمیشه مثله > 9-10-11 ...
دقیق نمیدونم این چه گیربکسی هست ولی به احتمال قوی یکی از محصولات roadranger eaton fuller باید باشه همونطوری که افشین خان هم گفتن دو حالت دارند نیم دنده و یکی هم طبق سبک و سنگین . به نوعی همون ترکیب 20 دنده یا بهتره بگیم گیربکس 20 سرعته ماک . این دنده که به نیم دنده مشهور شده با عملکرد پنوماتیک یا هیدرولیک میزان بیشتری از ضریاب دنده رو با حرکت کمتر دسته دنده به ارمغان میاره . من آشنایی نسبی با گیربکس eaton fuller rt-915 دارم و کمی هم در مورد این گیربکسها که روی یک سری از دافها و ماکها هم وجود دراه در حد شنیداری آشنایی دارم . این گیربکس که آقای کامارو (علی آقا ) عکسش رو گذاشتن میتونه یک گیربکس 15 سرعته باشه
شرایط تعویض دنده به طور مختصر اینطوری هست :
برای راه افتادن ماشین باید در حالت خالی بدون کشنده (بستگی به شرایط زمین داره ) توی دنده شماره دو گذاشته میشه بعد که راه افتاد کلید به اصطلاح نیم دنده زده میشه و این دنده یک حالت رابط میان دو دنده اصلی هست بعد از اون کلاچ گرفته میشه دسته به حالت خلاص بر میگرده کلید نیم دنده به حالت اول برمیگرده و دنده سبکتر انتخاب میشه این روند تا دنده شماره 8 ادامه پیدا میکنه و بعد از اون طبق سبک با کلید پنوماتیکی یا هیدرولیکی روی دسته دنده فعال میشه و همون روش دنده اصلی - نیم دنده - دنده اصلی رو دوباره ادامه میدیم .
در مورد این گیربکسها باید بگم با بازه حرکتی کوتاه دسته دنده تا 21 سرعت رو برای گیربکس به ارمغان میارن . ولی پیچیدگی بالایی توی تعویض دنده گیربکسهای سنگین وجود داره من به شخصه از پس گیربکس 915 با 11 سرعت اصلی و دو دنده کرال بر نمیام .در واقع فولری که روی کشنده های اینترناش 5000 وارد ایران شد از نوع سنگین 15 سرعت هست که 10 دنده اصلی جلو دو دنده کرال و دو دنده سبک و سنگین عقب هستن .
رامین جان در هر 2 حالت یعنی چه با طبق چه بدونه طبق و صرفا نیم دنده دار این گیربکس نمیتونه 15 دنده باشه
اگه بگیم طبق نداره و فقط نیم دنده داره و دنده ی کرال رو هم حساب کنیم میشه 9 دنده
اگه بگیم بغیر از نیم دنده طبق هم داره با احتساب کرال که فقط در طبق سنگین میشه ازش استفاده کرد میشه 17 دنده (عکسی که گذاشتن فقط 1 دنده کرال داره) که همونطور که اطلاع دارین دنده ی کرال رو برای شمارش دنده های گیربکس حساب نمیکنن مثلا میگن 16 دنده با 1 یا 2 کرال و 2 دنده ی عقب برای همین در پست قبلی گفتم اگه طبق داشته باشه میشه 16 اگرم فقط نیم دنده داره که توی تصویر فقط همین مشخصه میشه 8
2 دنده ی روبروی کرال هم که مشخصه R هستش که معنیش رو همتون میدونین
دوستان در مورد کشنده faw کسی اطلاعاتی داره
محدوده قیمتی و کاراییش چجوریاست؟
ممنون
تو اون عکس چیزی ک مشخصه چهار دنده سنگین(1234)و چهار دنده سبک(5678)داره فکر نمیکنم اونا نیم دنده باشه تو ماشین امریکایی نیم دنده ندیدم
با 70 تومن چی بخرم فقط کشنده
لیزینگ چه شرکتی شرایط بهتری داره
لطفا جواب بدین یا جایی رو برای تحقیق بیشتر معرفی کنین
ممنون
من اطلاع چنداني در اين مورد ندارم اما امروز اتفاقي اين آگهي رو ديدم. فكر كنم به سايتهاي شركتهاي سازنده كاميون سر بزنين جواب مطمئن بگيريد. اگر هم منظور شما دست دوم باشه كه اونهم بايد توي سايتهاي فروش خودرو و يا نمايشگاههاي فروش اونها سر بزنين.نقل قول:
با 70 تومن چی بخرم فقط کشنده
لیزینگ چه شرکتی شرایط بهتری داره
لطفا جواب بدین یا جایی رو برای تحقیق بیشتر معرفی کنین
ممنون
MERCEDES BENZ C457
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VOLVO B7R MKIII MODEL86
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VOLVO B9R I-SHIFT MODEL90
این ماشین ناناز مال دوست داییم هست قبلش یه اسکانیا C12 سفید سبز داشت 3شنبه ای بردش تهران فروختش و این رو آورد
اون B7 نارنجی بالا هم مال برادرش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
MERCEDES BENZ C457
VOLVO B7R MKIII MODEL86
VOLVO B9R I-SHIFT MODEL90
این ماشین ناناز مال دوست داییم هست قبلش یه اسکانیا C12 سفید سبز داشت 3شنبه ای بردش تهران فروختش و این رو آورد
اون B7 نارنجی بالا هم مال برادرش هست
قیمتشون چقدری هست بعد کارش چچجوری
درمورد کارت هوشمند رانندگان کامیون کسی اطلاعاتی میتونه بده؟
اگه راننده ای این کارت رو نداشته باشه چه مشکلی داره؟