با سلام
من کاسپرسکی رو آپدیت می کنم و آپدیت میشه ولی زمان آپدیت تغییر نمی کنه و در پنجره اصلی این پیغام رو می نویسه : sinatures are obsolete
Printable View
با سلام
من کاسپرسکی رو آپدیت می کنم و آپدیت میشه ولی زمان آپدیت تغییر نمی کنه و در پنجره اصلی این پیغام رو می نویسه : sinatures are obsolete
من هم همین مشکل رو دارم. در ضمن هی پیغام های بی مورد و اعصاب خوردکن می ده ، نمی دونم چه کتر کنم.نقل قول:
در ضمن add to trusted zone هم که درست کار نمی کنه
خیلی مشکل داره، خیلیییییییی
اما خداییش آنتی ویروس خوبیه. خیلی خوب از سیستم حفاظت می کنه. من که توی این 6 ماهی که ازش استفاده می کنم ازش راضیم. ولی همین مشکل های کوچیکش اعصاب آدم رو خورد می کنه
دوست عزیزنقل قول:
تاریخ سیستم شما درست نیست اگر آن را درست کنید مشکلتان حل می شود.
نسخه شما نسخه بتا است نسخه نهایی نسخه 621 است که در همین تاپیک می توانید آن را پیدا کنید در ضمن در ایننقل قول:
نسخه ای که هم اکنون استفاده می کنید Web Anti-Virus را غیر فعال کنید ببینید مشکلتان حل می شود یا نه .اگر
تغییری نکرد مشکل یا از نسخه ای است که استفاده می کنید یا مربوط به سیستمتان است ( تداخل با سایر نرم افزارها
مثلا فایروال و ... ) .
در مورد مشکل آپدیت اشکال از تاریخ سیستم شما است در ضمن اگر تصویر یکی از آن پیغامهای بی مورد و اعصابنقل قول:
خوذردکن را بگذاری شاید کمکی از دستمان بربیاید .
چندین آسیب پذیری امنیتی در محصولات Kaspersky
در آسیب پذیری های گزارش شده برای Kaspersky افراد خرابکار قادر به انجام حملاتی نظیر ارتقاء سطح دسترسی خود، دریافت اطلاعات حساس و حیاتی سیستم، انجام حملات عدم سرویس دهی (DoS) و سوء استفاده از سیستم كاربران می باشند.
در گزارش سایت امنیتی Secunia پیرامون این آسیب پذیری ها چنین آمده است:
1- متدهای ضعیف از لحاظ امنیت (نظیر "()StartUploading" ) در دو اكتیو ایكس كنترل AxKLProd60.dll و AxKLSysInfo.dll به نفوذگران امكان حذف و یا بدست آوردن فایل های دلخواه از سیستم كاربران را خواهد داد.
2- یك سرریز عددی در klif.sys درون Hook Function برای تابع "()_NtSetValueKey" می تواند توسط هكر ها برای ایجاد سرریز از نوع توده و اجرا كد دلخواه با دسترسی ارتقا یافته استفاده شود.
3- یك اشكال نا معین در klif.sys می تواند توسط كاربر داخلی سیستم برای اجرا كدهای دلخواه با دسترسی و اجازه Ring-0 مورد سو استفاده قرار گیرد.
4- یك خطای محدوده سنجی در ماژول arj.ppl پویشگر OnDemand می تواند با ایجاد سرریز توده هنگام اسكن و پویش آرشیو های ARJ برای اجرا كد توسط هكر مورد استفاده قرار گیرد.
Secunia بهترین راه حل برای در امان ماندن از این آسیب پذیری ها را ارتقاء به نسخه های بعد از 6.0.2.614 دانسته است.
باسلامنقل قول:
من تاقبل ازاستفاده ازكاسپراسكاي چندبارمجبوربه تعويض ويندوزشدم ولي اين مدت كه ازاين اينترنت سكيوريتي كاسپراستفاده ميكنم هيچوقت دچارمشكل نشدم واگرهم مشكلات كوچكي برايم پيش آمد باراهنمايي دوستان عزيز همين بخش بسرعت وباتغييرتنظيمات كاسپر مشكلم حل شد اينرا براي اين گفتم كه بدانيد دانستن كارهريك ازتنظيمات خيلي مهم است واين پيغامهاي بظاهراضافي كه شمانوشتيد دليلش يكي ازهمين تنظيمات است ومن هم بشما وهم به بقيه دوستان توصيه ميكنم همين بخش راازصفحه اول يكباربدقت بخوانيد چون مطالب بسيارمهمي توسط ديگردوستان گفته شده كه هم باتمام امكانات كاسپرآشناميشويد وهم ميتوانيد باتغييرتنظيمات ازشراين پيغامهاي اضافي(كه البته بهيچوجه اضافي نيستند)راحت شويد
سلام
خیلی ممنون که جواب دادی
من هم با شما خیلی خیلیل هم عقیده هستم
کاسپر یقیناً بهترین نبشاه یکی از بهترین هاست
ولی یه مشکلی که داره اینه که مثلاً:
من هر وقت یاهو مسنجر رو باز می کنم یه پیغام می ده که از دسترسی این برنامه به startup سیستم جلوگیری شد. خوب من خودم این تنظیمات رو انجام دادم. لزومی نداره زرت و زرت هر دفعه این پیغام رو بده.
هر چی گشتم هیچ گزینه ای پیدا نکردم که این گزینه رو یه جوری hidden کنه.
خوداییش اضافیه دیگه
دوست عزیزنقل قول:
این مشکل شما راه حل ساده ای دارد کافی است یاهو مسنجر را به Trusted Zone کاسپرسکی اضافه کنیدپس از آن
دیگر پیغامی نخواهید دید.
عمو من نمی خام این کارو بکنم . برعکس من یاهو مسنجر رو deny کردم تا به startup سیستم اضافه نشه. و البته create rule رو هم زدم ولی هر دفعه این پیغام رو میده
این هم لینک عکس پیغامی که گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
برای جلوگیری از اضافه شدن یاهو مسنجر به Startup نیازی به استفاده از کاسپرسکی نیست برای این کار خود یاهو
مسنجر گزینه ای دارد کافی است آن را غیرفعال کنی.شما وقتی Deny را می زنی یاهو مسنجر را به عنوان یک برنامه
مزاحم به کاسپرسکی معرفی می کنی و بنابراین هر وقت یاهو مسنجر می خواهد خود را به Startup اضافه کند
کاسپرسکی جلوی آن را می گیرد ولی چون هنوز یاهو مسنجر روی سیستمت فعال است به تو اخطار می دهد این اخطار
به این خاطر است که مطلع باشی که برنامه بلوک شده هنوز فعال است و ممکن کارهای مضر دیگری هم انجام دهد .اگر
نمی خواهی چنین پیامی دریافت کنی باید در قسمت Notification گزینه های مربوط به این کار را غیر فعال کنی که
کار عاقلانه ای نیست چون آنتی ویروس کاسپرسکی برای کارهایی مهمتر از بلوک کردن یاهو مسنجر طراحی شده است که در آن این گونه
پیامها نقش مهمی دارند. شما خیلی راحت می توانید از طریق تنظیمات خود یاهو مسنجر این کار را انجام دهید.
با سلام. خوب حالا یاهو مسنجر رو مثال زدم. شما هم گیر دادی صورت مسءله رو هی عوض می کنی....:46:
مشکل اصلاً چیز دیگه ای هست.:41:
ببین. مثلاً وقتی یاهو مسنجر می خاد browser رو (مثلاً Firefox) اجرا کنه. این کاسپر جلوشو می گیره و یه پیغام میده. درسته؟؟؟ ( البته بستگی به تنظیمات داره):20:
خوب حالا من می خام این ویژگی عالی کاسپر که اسمش Application activity analyzer هستش رو فعال داشته باشم. چون خیلی به حفاظت از امنیت سیستم من کمک می کنه. و از دسترسی غیر مجاز به برنامه های سیستم جلوگیری می کنه. ok؟:5:
اما از طرفی وقتی یه چیزی رو به add to trusted zone اضافه می کنم حالیش نمی شه . دفعه بعد هم باز سوال می کنه. مثلاً در مورد همین مثالی که زدم. هر دفعه که یاهو مسنجر می خاد فایرفکس رو run کنه باز از من می پرسه که اجازه بدم یا نه
دوست عزیزنقل قول:
حتما می دانی که امنیت بالاتر بهایی دارد و در ضمن بعضی اخطارهای سرویس PDM همانطور که خودت گفتی با اظافه
کردن به Trusted Zone خاموش نمی شوند این برای این است که این لایه های امنیتی به راحتی توسط ویروسها گمراه
نشوند ولی هر چیزی راهی دارد در مورد مثالی که در مورد باز شدن فایرفاکس توسط یاهو مسنجر زدی روش زیر را
امتحان کن شاید مشکلت برطرف شود :
1.پنجره Setting را مطابق شکل زیر باز کن و به آدرس زیر برو :
Setting>Protection>Trusted Zone>Exclusion Masks
2.حالا گزینه Add را مطابق شکل انتخاب کن و در پنجره جدیدی که باز می شود گزینه هایی را که با شماره 4
مشخص شده اند را تیک بزن .
3.حالا روی گزینه Object Name:Specify که با شماره 5 مشخص شده است کلیک کن و مطابق شکل زیر در پنجره باز
شده محل برنامه مورد نظر ( در اینجا یاهو مسنجر ) را مشخص کن و از این پنجره خارج شو :
4.حالا گزینه شماره 6 یعنی Verdict Mask:Specify را انتخاب کن ودر پنجره باز شده مطابق شکل زیر در محل
مشخص شده جمله Launching Internet Browser وارد کن :
5.حالا گزینه شماره 7 یعنی Task را انتخاب کن ود پنجره باز شده مطابق شکل زیر فقط گزینه Proactive Defense
را تیک بزن :
امیدوارم از این طریق مشکلت حل شود.
آقا من یه سوال برام پیش امد!!!
چرا وقتی یه سری آنتی ویروس های دیگه نظیر AVIRA AntiVir و یا TrustPort هستند که از کسپر نمره های بهتری گرفتن باز هم خیلی ها می گن که کسپر خیلی بهتره؟
((((البته در این کخ کسپر آنتی ویروس باحالی هست هیچ شکی نیست!!!))))
من خواستم این نرم افزار رو روی ویستای 64 بیتیم نصبش کنم که با خطای DLL مواجه شدم:
میخواستم ببینم این مشکل به عدم سازگاری کسپرسکی با ورژن 64 بیتی مربوطه یا اینکه خود نرم افزار من مشکل داره؟
تو سایت خودشون که در موردش نوشته بود: Support for Windows Vista™ and 64-bit systems
ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
شماره نسخه کاسپرسکی را اشتباه نوشته ای چنین نسخه ای وجود ندارد این بیشتر شبیه شماره نسخه های زون آلارم
است هرچند به طور کامل شبیه آن هم نیست .
این پیغامی که این لعنتی میده یعنی چی ؟ :19:
این که نوشته تا 2007/7/16 اعتبار داره که ، پس چرا موقع آپدیت این ارور رو میده ؟ :45:
تاریخ کامپیوترم هم درسته ! :24:
عجب سوتی دادم من. بله بله درست فرمودید منظور من زون الارم بود. نمیدونم چرا یهو گیج شدم بجای زون نوشتم کسپرسکی!نقل قول:
مشکل من با زون الارم بود ولی اگه بزرگی کنید و با این که مشکل من به این تاپیک مربوط نمیشه، بفرمایید مشکل از کجاست خیلی ممنون میشم. میبخشین:11:
سلام sooot جان , آقا این پیغام یعنی اینکه license key برنامه ی kaspersky شما تقلبی و سایت kaspersky این نوع license key رو شناسایی کرده و تو لیست سیاه قرار داده که کسی نتونه برنامه رو update کنه , یعنی باید دنبال یک kaspersky معتبر بگردی , من خودم Nod32 استفاده میکنم که سبک و خوبه
آره الان که ریستش کردم نوشت لایسنس کی جزو لیست سیاه قرار گرفته و نمیتونید آپدیت کنید ! :41:نقل قول:
من تقریبا 10 مگابایت فقط لایسنس کی واسه کاسپر دارم ولی حتی یه دونشون هم کار نمیکنه ! :41: :41:
تمام اونهائی رو هم که توی فروم معرفی شده بودن رو دانلود کردم ولی اونها هم هیچکدومشون کار نمیکنن ! :41: :41: :41:
قبل از این هم از بیت دفندر اینترنت سکیوریتی استفاده میکردم که دو سه روز پیش به رحمت خدا رفت و قبلش هم از ناد سی و دو که اون هم دچار همین مشکل شد و قبل ترش هم از آ و گ و نورتون و مکافی و ... و ... و ... :41: :41: :41: :41:
عجب بد بختیی داریم هاااااااااااا ، بابا یکی یه کیجن درست و حسابی معرفی کنه ! :41: :41: :41: :41: :41:
خوب دوست عزیز تا آنجایی که من می دانم زون آلارم نسخه سازگار با ویندوز ویستا را هنوز بیرون نداده است ولی نسخه هاینقل قول:
جدید آن ویندوزهای 64 بیتی را ساپورت می کنند.
درسته چون من زون الارم رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 64 بیتی قبلیم نصب کرده بودم. با تشکر از شمانقل قول:
لینک آپدیت کاسپر تا دیروز 15-4-2007
سلام
می خواستم بدونم ورژن رسمی و فینال نسخه 7 چه ماهی میاد؟
ممنون
سلام بیل جان
شما ورژن نسخه ای رو که داری استفاده میکنی بذار.
که بشه فهمید چه نسخه ای هست
مرسی
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینم نسخه ی جدید آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی کاسپر : (البته بتا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Internet Security 7.0.0.43 Beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Download Link
Activation Code
کد:T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.43 Beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Download Link
Activation Code
کد:FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
PS : Compatible with Windows Vistaموفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری از رابط گرافیکی جدید اینترنت سکوریتی کاسپرسکی نسخه 7 ( به نظر من که مال نسخه 6 خوشگل تر بود :31: )
البته این هنوز اولین نسخه بتا است و احتمالا تا نسخه نهایی تغییرات زیادی خواهد کرد .تصاویر زیر عکسهایی از صفحه
اصلی این برنامه است :
این هم عکسی از هوریستیک جدید کاسپرسکی و سطح قابل تنظیم آن است همانطور که می بینید نسخه 7
کاسپرسکی اولین نرم افزار امنیتی است که تنظیماتی برای استفاده بهینه از قدرت پردازنده های جدید چند هسته ای دارد :
و این هم تصویری از کیبورد مجازی کاسپرسکی برای وارد کردن اطلاعات محرمانه :
امروز کامی رو چکش کردم با avast 4 تا تروجان داشت در حالی که من kasper internet secureity داشتم به نظرتون هنوز میشه به کسپر اعتماد کرد
دوستان یه سوال.
با این آنتی ویروس میتونم worm ها و Spy ها رو هم از بین ببرم؟
اگر منظورتان از Spy همان اسپایور است جوابتان مثبت است آنتی ویروس کاسپرسکی ( مثل سایر آنتی ویروسهای خوبنقل قول:
دیگر ) تقریبا تمامی انواع Malware ( مانند ویروس ,تروجان ,کرم ,دیالر ,روت کیت , اسپایور , Adware , Keylogger ,
Jokes و ... ) موجود را پوشش می دهد.
ممنون VTNنقل قول:
در ضمن یه سوال دیگه.
من این آپدیت رو دانلود کردم.باید چی کارشون کنم.فایل هاشو کجا باید کپی کنم.
ممنون
Avast خوبه ولی فقط آنتی ویروس هست.
این Style جدید هم فوق العاده قشنگه.
ممنون
کام من آلوده شده فکر میکنم تروجان داره اول اومدم ie7 را آن اینستال کردم موقع این کار یک تروجان شناخت .
مدیا پلیرم هم اینطوره ولی اونو نمیشه آن کرد
لازم بهذکره که من هم کاسپر را دارم هم avg را .
موقع اسکن کلی به یک آپدیت ویندوز هم که میرسه سیستم قفل میکنه و یک صفحه آبی میاد که مینویسه سیستم ایراد داره وبرنامهات رو چک کن .
لفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین قرار نیست وقتی یه آنتی ویروس یا یک اینترنت سکیوریتی روی کامپیوترمون باشه تمام Ad-Aware ها و تمام Trojan ها و ... رو پوشش بده به خاطر همین هم هست که نرم افزار های امنیتی مثل Spyware doctor ,Ad-Aware SE و... به وجود اومدن ضمن این که منم از اینترنت سکیوریتی این برنامه استفاده می کنم ولی طبق رده بندی خود سیستم از قسمت های زیر فقط Firewall و Anti Virus برای کاسپر تایین شده می بینید که معمولا Anti-Spyware و Anti-Trojan اغلب خالی هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس هنوز هم کاسپر اسکای بهترین هست و مورد اعتماد ترین!
موفق باشی ...
سلام دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش فکر نکنم بشه روی یک کامپیوتر هم Kaspersky داشت و هم AVG چون من تا چند ماه پیش AVG داشتم وقتی می خواستم کاسپراسکای بریزم یه لیستی آورد گفت که این آنتی ویروس ها روی کامپیوتر نصب هست ... برای ادامه ی نصب باید اینا رو پاک کنی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ممکنه که شما از ورژن 5 استفاده کنی که قدیمیه و ممکنه با AVG بسازه . اگه اینطوره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورژن همچین بی نقص نیست بنابراین بهتره ورژن های آخر رو دانلود کنید ...
ضمنا نسخه ی دقیق کاسپر رو بنویسید و بگید که آیا ویندوزتون قانونیه یا نه ؟ و اینکه اون صفحه ی آبی هنگام بوت شدن ویندوز می یاد یا نه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
من توصیه می کنم کاسپرسکی را از طریق خود برنامه آپدیت کنی و از این فایلها استفاده نکنی به چند علت :
1.خود کاسپرسکی از خاصیت آپدیت انتخابی استفاده می کند یعنی به جای داونلود کل دیتابیس فقط فایلهایی را که تغییر
پیدا کرده اند داونلود می کند و با این کار حجم داونلود را به حدود یک دهم کاهش می دهد .
2.ساختار آپدیتهای کاسپرسکی به طور مرتب در حال تغییر است و احتمال اینکه شما بتوانید از این فایلهایی که داونلود
کرده اید برای بار بعدی نیز استفاده کنید کم است .
3.احتمال اینکه هنگام استفاده از این روش به خود برنامه کاسپرسکی آسیب برسانید بسیار زیاد است .
متاسفانه در بین دوستان استفاده از این گونه روشها یعنی ذخیره کردن پوشه حاوی دیتابیس برای استفاده مجدد از
آن مد شده و تقریبا حالت اپیدمی پیدا کرده است و این محدود به کاسپرسکی نبوده و سایر نرم افزارهای
امنیتی را نیز شامل می شود ولی لاقل همانطور که گفتم حداقل در مورد کاسپرسکی این امر کار زاید و بیفایده ای
است مگر اینکه شما هر هفته ویندوز عوض کنید که در این صورت اصلا به آنتی ویروس احتیاج ندارید :31:
ولی جواب سوال شما : اگر این آپدیتها از سرور خود کاسپرسکی داونلود شده اند ( که در این صورت به شکل
فایلهایی با فرمت Zip و دارای ساختاری خاص هستند ) آنها را روی هارد کپی کن و محل آنها را به کاسپرسکی
نشان بده تا خود برنامه خودش را آپدیت کند.
ولی اگر این فایلها فقط یک کپی از دیتابیس کاسپرسکی باشد باید آنها را جایگزین دیتابیس کاسپرسکی روی کامپیوتر
خودت بکنی دیتابیس کاسپرسکی در پوشه زیر نگهداری می شوند :
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases
که X حرف درایوی است که ویندوز را روی آن نصب کرده اید.شما باید فایلهای آپدیت شده را در این مسیر کپی کنید (
البته یا این کار را در حالت Safe Mode انجام دهید و یا Self Protection را در کاسپرسکی غیر فعال کنید ) سپس
مجددا کاسپرسکی را از طریق خود برنامه اش آپدیت کنید تا پیغام Error بر طرف شود.( ولی همانطور که گفتم با این
روش ممکن است به خود برنامه آسیب بزنید )
ببخشید دوستان الان جدید ترین ورژن این آنتی ویروس چیه (لطف کنید لینک دانلودشو بذارید)
ورژن 7 كاسپر كه البته فعلا نسخه بتا ميباشه و لينك دانلود 1-2 صفحه جلوتر دوستان زحمتش را كشيده اند.نقل قول:
سلام:20:نقل قول:
بله همونطوری که دوست عزیز و گلم:10: hamilton گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخریشه ولی خب نسخه های نهایی رو هم می تونید از اینجا دانلود کنید :
موفق باشی ...:46:کد:http://www.kaspersky.com/productupdates
سلام دوستان
آقا کسی نمی دونه که نسخه فینال ((7)) این آنتی ویروس کی میاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا فایروال Zone Alarm تحت ویندوز ویستا نسخه نهایی داده بازار!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کومودو که من رو کلافه کرده!!!
راستی اگه فایروال داشته باشیم به آنتی هکر هم نیز نیاز داریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]