اگه 700 تومن باشه كه عاليه
فكر ميكنين بازم افت قيمت ميكنه؟
منظورم اينكه تا بعد عيد چند ميشه؟
فكر ميكنين تا اون موقع چقدر افت قيمت كنه؟
يه چيز ديگه
كساني كه اين گوشي را دارند يكي دو فيلم كه از اين گوشي گرفته اند بزارند سايت
Printable View
اگه 700 تومن باشه كه عاليه
فكر ميكنين بازم افت قيمت ميكنه؟
منظورم اينكه تا بعد عيد چند ميشه؟
فكر ميكنين تا اون موقع چقدر افت قيمت كنه؟
يه چيز ديگه
كساني كه اين گوشي را دارند يكي دو فيلم كه از اين گوشي گرفته اند بزارند سايت
ارمان جان اون پیغام رو به منم داد مهم نیست اولا باید روی device memory نصب بشه.ثانیا شما فایلی به نام touch hd panel installer رو که touch hd flo 3d رو به عنوان یکی از پانل ها در میاره باید نصب کنی تازه برای اینکه touckh hd flo روی پانل اصلی xperia نیاد باید این کارها رو بکنینقل قول:
1: برو به این مسیر start\settings\today
2:از پایین پنجره items رو انتخاب کن
3:علامت تیک رو از جلوی touch flo 3d بردار که در تصویر بالا من برداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4:بعدش برو به ادرس زیر برو دو تا فایل رو دانلود کن حجمشون هم سر جمع 1 مگ نمیشه
لینک دانلود:
5:بعد TF3DPanelInstaller.cab نصبش کن حالا مثل اینکه یک پانل جدید نصب کردی برو به صفحه پانلها و پانل touch flo 3dرو به جای یکی از پانلهات بذار یا اگه جای خالی داری اونجا بذار اگر باز هم مشکلی داشتی بگو چون من خودم نصبش کردم بلدمنقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2878314&postcount=3
منبع=نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/
عکس اولی نقره ای و دومی مشکیه.نقل قول:
ولی من نظرم برعکس شماست.من میگم چون نقره ای با رنگ کیبوردش ست هستش,نقره ای بهتره.البته نمیگم رنگ مشکیش بده,اتفاقا من تا دیشب نظرم خیلی روی مشکی بود.
نه دوست عزیز با گارانتی و بدون گارانتی فرقی نمی کنه هر 2 یکی ان گوشی هم باید پشتش نوشته باشه ساخت تایواننقل قول:
ببخشید Optical Dpad چیه ؟ منظور همون Arrow keys هست ؟؟؟!!!؟؟؟نقل قول:
بچه ها من امشب بودوجه ام تایین شد که گوشیه رو بگیرم
تو شهر ما هنوز X1 نمیدونن گوشیه . در حد پفک و لواشک
باید یا از شیراز یا اصفهون یا یزد بگیرم
فقط چند تا سوال داشتم ، بیزحمت جوابمو بدید :
1. اگه این گوشی عیبی ، نقصی ، ضعفی و ... داره همین الان بگید که بدونم !
2. ملاک تشخیص اصل از تقلبی بودن گوشی چیه ( چینیش که قیاقش داد میزنه ، آیا کشور دیگه ای هم X1 میزنه )
3. موقعی که بخوام گوشی رو بگیرم ، چه چیزاییش رو تست کنم ؟ مثلا میزان کارکرد گوشی ، تماس ها و از لحاظ سخت افزاری هم ممنون میشم بگید .
قربون شما
سلام هم استانی.نقل قول:
ببخشید Optical Dpad چیه ؟ منظور همون Arrow keys هست ؟؟؟!!!؟؟؟
بچه ها من امشب بودوجه ام تایین شد که گوشیه رو بگیرم
تو شهر ما هنوز X1 نمیدونن گوشیه . در حد پفک و لواشک
باید یا از شیراز یا اصفهون یا یزد بگیرم
فقط چند تا سوال داشتم ، بیزحمت جوابمو بدید :
1. اگه این گوشی عیبی ، نقصی ، ضعفی و ... داره همین الان بگید که بدونم !
2. ملاک تشخیص اصل از تقلبی بودن گوشی چیه ( چینیش که قیاقش داد میزنه ، آیا کشور دیگه ای هم X1 میزنه )
3. موقعی که بخوام گوشی رو بگیرم ، چه چیزاییش رو تست کنم ؟ مثلا میزان کارکرد گوشی ، تماس ها و از لحاظ سخت افزاری هم ممنون میشم بگید .
قربون شما
Optical Dpad یه چیزی مثل صفحه لمسی لپتاپ هست.که به جای موس از اون استفاده میشه.
گوشی بی عیب که نداریم.شما از صفحه اول میتونی تمام مواردی که آقا مهران و دوستان در مورد این گوشی گفتن رو ببینید و خودتون نتیجه گیری کنید.
فعلا و کلا X1 ساخت تایوان هست.هنوز به تقلبی نرسیده.
گوشی که برای اولین بار راه اندازی میشه خیلی دیرتر از معمول بالا میاد.تنظیمات رو از شما میپرسه.در کل مشخصه.
راستی اگر شیراز خواستی بخری اطلس موبایل آورده.فلکه اطلسی.
قیمت رو ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی ها واقآ بیکارن گوشی جعلی طراحی میکنن...x1 به این نازی...این چیه..؟!
نصب پانل i phone روی x1 تست شده خوبم کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
کد:http://www.xperiax1.net/forum/third-party-apps/1503-iphone-panel-2.html#post15224
آقا یه نفر یه ریویو از منوی دوربین x1 با تصویر بزاره ببنیم منوی دوربینش چیه و چه امکاناتی داره آخه تو یو تیوب یه چیزه جالب دیدم اونم این بود که دستشو هر جای تصویر میزاشت گوشی رو همون جا فکوس می کرد
اگه که قبلا گزاشتین بگین کدوم صفحه
بچه هایی که این گوشی رو دارند احتمالاً از صدای پایین اسپیکرش کمی ناراضی هستند.
اما روشی وجود داره که می شه باهاش قدرت اسپیکر رو به طور محسوسی بهبود بخشید. که اینجا توضیح می دم:
1- ابتدا یک برنامه ی registry editor مانند SmartReg را دانلود و نصب می کنید.
2- در داخل برنامه ی فوق مسیر HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Attenuation را پیمایش کنید.کد:http://www.megaupload.com/?d=13EO2ZKQ
3- در پایین صفحه سه گروه 0 , 1 , 2 در سمت راست وجود دارند. شما تنها با گروه 2 کار دارید. عدد پیش فرض مقابل آن احتما لاً 1 می باشد (برای من که اینطوری بود) شما می توانید این عدد را بیشتر کنید اما عدد بیشتر از 5 توصیه نمی شود سپس تغییرات را Done کنید. (خود من روی 5 گذاشتم و تا حالا که به مشکلی بر نخوردم صدای اسپیکرم الآن خیلی خوب شده)
البته توی فرومهای خارجی نظرات متفاوتی راجع به این کار نوشتن به هر حال مسولیت با خودتونه واسه من که خوب جواب داد.
نقل قول:
این دوتا ورژنی که گزاشتین چه فرقی با هم داره بعد از نصب یه پنل مجزاست یا روی پنل Xperia پنل عصلیه اجرا میشه آخه تو چنتا ودیو که تو نت دیدم اینتور بود
اگه اینتوره چه جوری میشه مجزاش کرد؟
اگه کامل بخونیش میبنی که نوشته هم میشه جزو 9 تا پنل گذاشتش هم تک باشه
اسم این قابلیت touch focus هست و هر جا رو که میخواین روی اون فوکوس بشه رو با انگشت روی صفحه مشخص میکنید.نقل قول:
آقا یه نفر یه ریویو از منوی دوربین x1 با تصویر بزاره ببنیم منوی دوربینش چیه و چه امکاناتی داره آخه تو یو تیوب یه چیزه جالب دیدم اونم این بود که دستشو هر جای تصویر میزاشت گوشی رو همون جا فکوس می کرد
اگه که قبلا گزاشتین بگین کدوم صفحه
یه سر به صفحه اول بزنید.
=============================
ممنون.به صفحه اول اضافه شد.نقل قول:
نصب پانل i phone روی x1 تست شده خوبم کار میکنه
============================
حمید جان Touch HD Manila (TF3D) for X1 Recommended! خود touch hd flo 3d هستش ولی TouchFlo3D as Panel Installer روکه باید بعد از اولی نصبش کنی برنامه ای است که touch hd flo رو به عنوان یکی از پانل ها در میاره پس شما اولنقل قول:
Touch HD Manila (TF3D) for X1 Recommended رو نصب میکنی بعدش TouchFlo3D as Panel Installer رو نصب میکنی اگر باز هم نتیجه نگرفتی خبر بده تا کمک کنیم
حامد منم كه گذاشته بودم :((نقل قول:
ممنون.به صفحه اول اضافه شد.
اون با اين فرق داشت؟
لطفاً. يكي از دوستان راهنمايي كنه.
من در يك review خوندم كه رزولوشن x1 استاندارد نيست. سؤالي كه برام پيش اومده اينه كه اگه منظور از استاندارد بودن نسبت پيكسلهاي عمودي و افقي هست، پس رزلوشن هيچ گوشي موبايلي استاندارد نيست، چون هر گوش يك نسبت خاص داره : مثلاً : 320x240 يا 176x220 يا 320x480 يا 480x600 يا 480x800 الا آخر.
اما اگه منظور چيز ديگهاي هست لطفاً راهنمايي كنيد.
نه اولا استاندارده. Wvga
منظور یعنی کمه نسبت به 320*240 امابرنامه واسش زیاده تازه برنامه ها با رزولوشنهای دیگه فول اسکرین روش اجرا میشه با برنامه wvga fix
ممنون
ببخشید ولی منظورتون دقیقا چیه؟آخه من منظورتون رو درست نفهمیدم.رزولوشن xperia 240*320 ؟؟؟نقل قول:
رزولوشن Xperia 800 x 480 هستش.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز اینی که شما خوندید فکر کنم مال گوشی 5800 بوده که 3.2 پیکسله و غیر استانداره !
x1 راحت واسش برنامه و بازی گیر میاد؟برنامه های ورژن 5 ویندوز موبایل هم میخوره؟چون اگه همه برنامه های ویندوز موبایل روش اجرا شه عالیه...
هر چی تو این ریویوها خوندید باور نکنید. اصلا با یک مقدار خیلی کم دقت میشه فهمید که رزولوشنش استانداردهنقل قول:
من در يك review خوندم كه رزولوشن x1 استاندارد نيست.
وقتی VGA=640*480 هست پس WideVGA یعنی تصویر رو کش بده:دي. در این صورت اون 640 باید افزایش پیدا کنه. حالا این کجاش استاندارد نیست؟ Aspect Ratio 16:9 همه عالم تو کفشن(یک مقدار اغراق اقراق اقراغ اغراغ کردم) میخوان pc ها رو هم از 16:10 بکنن 16:9. حالا بیاید بگید استاندارد نیست. اینقدر اعصابمو خورد نکنید!!!!
شاید بد گفتم. میدونم 800*480 واسه همین نوشتم wvga. گفتم نسبت به 320*240 گوشیهای کمتری این رزولوشن رو دارن. با گوشیم مینویسم سخته کوتاش میکنم.
نه اینو که فهمیدیم بابا. کلا اینو به در(بچه های فروم) گفتم که دیوار(ریویو نویسها) بشنون!
به نظر من اين رزوليشن نه تنها بد نيست بلكه خيلي هم خوبه
ديگه همه چي داره وايد ميشه
tv كه خيلي وقته
pc هم كه شده و داره بيشتر ميشه
گوشي هم داره ميشه
شرمنده به خدا.ندیدمش.نقل قول:
حامد منم كه گذاشته بودم :((
اون با اين فرق داشت؟
اگر میبینید کاملتر هست شماره پست رو بدید تا جایگزین کنم.
باز ببخشید.
اقا خسته نباشید
عمل کرد صفحهXperia™ X1 زیر نور خورشید چطور هست؟
همچنین اخرین تغییرات قیمت رو کسی اطلاع داره؟
مرسی.
توی review ها میگن که زیر نور آفتاب خوب دیده نمیشه.حالا نظر دوستانی که خودشون تست کردن ارجحیت داره.نقل قول:
نقل قول:
ضمن تشكر از دوستاني كه راهنمايي كردند.
البته اگه به سؤال من هم دقت كنيد ميبينيد كه خودم هم اعتقاد به اين ندارم كه رزلوشن استاندارد نيست. اما گفتم شايد چيزي در اين مورد باشه كه من بايد بدونم.
آدرس اينreview كه گفتم توسط يكي از دوستان در همين تاپيك داده شده بود و به زبان انگليسي هم بود، اما راستشو بخواهيد نه اون رو save كردم و نه حوصلهشو داشتم بين اين همه صفحه دنبالش بگردم و آدرس بدم.
به هر حال متشكرم
اوه اوه ببخشيد. اصلا من نبودم. ديگه تكرار نميشه. چه خبرهته بابا!!!نقل قول:
توی سایت gsmarena فقط واسه omnia من دیدم که جزء معایب گفته که رزولوشن استاندارد نیست. (چون 240x400 پیکسله). واسه ppc دیگه ای جایی ندیدم چنین چیزی نوشته باشه چه 480x640 یا 480x800.
دوست عزيز مجبورم كرديد صفحه رو پيدا كنم و لينك بدم:نقل قول:
کد:http://blog.se-nse.net/reviews/sony-ericsson-xperia-x1-review/
لطفا صفحه رو بخونيد (اگه ميتونيد)قسمت Disadvantages و در گفتن حرفاتون احتياط كنيد چطور ميگيد چنين چيزي نوشته نشده.
البته همونطوري كه گفتم من اين رزلوشن رو غير استاندارد نمي دونم بلكه خواستم نظر بقيه دوستان رو هم بدونم تا تعصبم روي x1 بيخودي نباشه
اینجا واسه این گفته non standard چون الان گوشی هایی که با این رزلوشن هستن کم هستن.
واسه همین ممکنه بعضی برنامه ها نتونن full screen باز بشن روی گوشی.که دیگه الان این مشکل هم حل شده.به راحتی میشه درستش کرد.آقا مهران لطف کردن و راه حل رو آموزش دادن.
دوست عزیز؛ درست میگید تو این سایت اونو disadvantage حساب کرده. اما در ادامه با مقایسه x1 با touch-pro همین رزولشن رو برتری حساب کرده که به نظرم کمی تناقض داره.نقل قول:
یکی آخرین تغییرات قیمت رو بذاره.بعد از تعطیلات میخوام برم واسه خرید.
آقا مهران کجایی؟چند وقته ازت خبری نداریم.
میگم پنلهای x1 روی اچ دی که رزولیشنش با x1 یکی هست نصب می شه و خیلی هم خوب کار میکنه...
این پنل ها رو میشه رو pro هم نصب کرد؟؟؟....با توجه به اینکه رزولیشنشون (x1 و toch pro) یکی نیست...
آخه 640*480 هم تو گوشیا کمه واسه این رزولوشن اکسپریا رو نسبت تاچ پرو مزیت حساب کرده.نقل قول:
ممنون
چون رزلوشن x1 با hd يكي هست و بنا به چندين دليل ديگه اكثر چيزهايي كه رو x1 كار ميكنن رو hd هم كار ميكنن، اما pro رو نميدونم.نقل قول:
اخرين قيمت 760 هزار تومن digikala
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Son-XPERIA%20X1
760؟نقل قول:
اخه يكي از بچه ها ميگفت 700
چطور شد الان 760؟
تو ايران چنده
مهم اينه