در مورد سوال دوم: نیازی به ADSL نیست.نقل قول:
Printable View
در مورد سوال دوم: نیازی به ADSL نیست.نقل قول:
سلام.نقل قول:
اولا اینترنت که نمیخواد.
دوما من نمیدونم تو محیطی که شما هستی این جواب میده یا نه. اما برای 100 متر میتونی یک مودم وایرلس با آنتن 7 دی بی بزاری و امیدوار باشی که جواب بده.
در غیر اینصورت مجبوری هزینه بالایی رو پرداخت کنی برای خرید آنتن و ... .
دوسته عزیز شما باید مودمی رو انتخاب کنی که قدرت ارسال سیگنال بالا و آنت قوی داشته باشه و برای این کار توصیه من به شما مودم :
TP-LINK-TD8961nd
به همراه خرید آنت قوی تر که تا فاطله مورد نظر بتونه پشتیبانی کنه
پس برای هردوتا کامپیوتر فقط یک مودم وایرلس میخواد درسته ؟ هزینش چقدر میشه ؟
بیش از 100 تومن فک کنم
چون دو تا آنتن میخوره
درضمن 2 تا مودم لازم نیس!
یک مودم لازمه + 1 کارت شبکه وایرلس. یک طرف با کابل وصل میشه به مودم و طرف دیگه با کارت شبکه وایرلس.
پست 1598 بي جواب مونده
پست منم بی جواب مونده یه کمکی بدید ثواب داره.....:20:نقل قول:
غیر فعال کردن پسورد share فایل در ویندوز XP به صورت مستقیم نیست ولی باید از طریق Gpedit.msc انجام بشه.نقل قول:
Start > Run > gpedit.msc>Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Local Policies > Security Options
در سمت راست گزینه ی “Accounts: Limit local account use of blank passwords to console login only” رو پیدا کرده و روش دابل کلیک کرده و Disable رو میزنین.
Take Care:40:
دوسته عزیز این مودم 2 آنتنه هست و برای اینکه قدرت سیگنال fair نشه و excellent بمون لازمه دوتا آنتن نصب بشهنقل قول:
بله. اما دو تا مودم که لازم نیست. همونطور که شما میگی یک مودمِ دو آنتنه لازمه.نقل قول:
سلام
برای شبکه کردن این پیغام رو می گیرم.
نمی دونم پسورد چی بدم.
نه یوزر من نه یوزر دوستم هیچکدوم پسورد نداه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه کار کردم.
انتی ویروس خاموش - فایروال خاموش
راهنماییم کنین لطفا
خب باید هم برای خودت و هم برای دوستت پسورد بزاری و سپس باید تو این عکس یوزر پسورد سیستم مقصد رو وارد کنی.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امین جان باز هم مشکل مرتفع نشد :27::27::27:
اگه موقع شیر کردن اون پوشه ها گزینه دسترسی everyone تیک نخورده باشه برای دسترسی حتماً باید یک یوزر و پسورد داشت .نقل قول:
پیشنهاد میکنم برای بهتر کار کردن شبکه تنظیمات زیر رو هم در ویندوز xp یا سون انجام بدید
ویندوز XP
ویندوز ویستا/سونکد:http://computer-help-center.com/computer-networking/network-setup-xp.php
کد:http://computer-help-center.com/computer-networking/network-setup-vista.php
نقل قول:
ممنونم
مشکل کاملا بر طرف شد :19:
درود
دوستان من میخوام لب تاپ رو با کامپیوتر share منم.ویندوز هر رو سیستم 7 میباشد طبق اموزش پست اول میرم اما شیر نمیشن مشکل بنظرتون تو کجاست؟
موفق باشید
از طریق آموزش ساده ی اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش برین و توضیحی خواستین یا سوالی داشتین رو بپرسین.
ضمنا بگین که هدفتون از شبکه کردن چی هست دقیقا.. بازی یا اشتراک گزاشتن فایل..
موفق باشین:40:
نقل قول:
من عین همین مراحل رو میرم اما در پنجره network فقط کامپیوتر خودم رو نشون میده که وقتی روش کلیک میکنم فایلایی که خودم شیرشون کردم رو نشون میده و از لبتاپ هیچ خبری نیست
از شبکه کردن فقط واسه انتقال فایل میخوام استفاده کنم
مطمئنید کابلی که استفاده می کنید از نوع کراسه ؟نقل قول:
والا من رفتم در مغازه به طرف گفتم کابل کراس 5 متری میخوام و اونم بهم دادنقل قول:
یه سوال واسه شیر کردن فایل احتیاجی به مودم هست(یکی از بچه ها میگد باید مودمم درگیر کنی )اما تو اموزش پست اول حرفی از مودم نزده شده
برا خودمم عجیب است که اموزش به این راحتی و چرا از من اوکی نمیشه
رنگ بندی دو سر کابل رو چک کنید !نقل قول:
اگه شبیه هم باشن کراس نیست !
برای اتصال دو تا کامپیوتر هم میتونید از مودم استفاده کنید هم اینکه کامپیوترها رو مستقیم به هم وصل کنید !
در اتصال مستقیم به کابل کراس و در ارتباط از طریق مودم به کابل استریت (کابل معمولی همراه مودم) نیاز خواهید داشت !
الان دیگه فرقی نداره . و نیاز نیست حتما کابل کراس باشه .نقل قول:
شما واسه شبکه کردن دوتا سیستم از استریت هم می تونید استفاده کنید .
خواستی سیم بگیری به نظرم CAT E 5 بهترین جنس رو داره. ضمنا مشکلات شما که ربطی به کابل نمیتونه داشته باشه ، چراغ ها روشن میشه و buffer دارین ؟ اگه آره که مشکلتون از داخل شبکه هست ، که حالا خیلی دلایل میتونه داشته باشه ، بهتره که ازنقل قول:
Network diagnostic استفاده کنین کارتون راحتتر است.../.
یعنی چی Cross با Straight فرق نمیکنه؟نقل قول:
مگه میشه؟
بله که میشهنقل قول:
امتحان کنید . :5:
من شنیدم خود کارت شبکه ها قابل تبدیل دارن . یعنی هوشمند تشخیص میدن .
من قبلا امتحان کرده بودم نمیشد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان رو نمی دونم !
من چند سالي هست كه در شبكه كار ميكنم و تا حالا نشنيدم كه چنين چيزي درست باشه آقا مهدي!
شما به كابل استريت نگاهي بكنيد.
دو سر اون يكسان هست.
حال اگه جاي كابلها رو عوض كنيد و هر دو سر يكسان باشند آيا ارتباط برقرار ميشه؟!
شايد بشه ولي هميشه با مشكل روبرو ميشه.
در كابل كراس جاي دو سيم عوض ميشه و همين مسئله هست كه تفاوت در بين كابلها رو به وجود مياره.
شاد باشيد:40:
الان دیگه فرقی نداره . چون کارت شبکه های جدید قابلبت تبدیل را دارننقل قول:
من خودم این مورد را چند بار تا حالا امتحان کردم . یعنی روی چندین سیستم تست کردم و دیدم و از هر کسی هم سوال می کردم ( حتی از متخصصین شبکه ) هر کسی یه جوابی میداد .
تا این که استاد یکی از بچه ها توی دوره mcse بهشون گفته بود که الان دیگه کارت شبکه ها به صورت هوشمند خودشون عمل تبدیل را انجام میدن .
ما خودمون توی اموزشگاهمون با مسئول اونجا که خودش هم متخصص شبکه هست این مورد را روی چندین سیستم چک کردیم و در کمال ناباوری دیدیم سیستم ها بدون مشکل شبکه شدن .
خیلی جالب تر این که به یکی از دوستام گفتم کابل کراست را قرض بده دو تا سیستم را شبکه کنم و یک سری اطلاعات از این یکی بریزم توی اونیکی
وقتی کابلش را داد و کارم راه افتاد یهو نگاه کردم دیدم اصلا کابل ها کراس نبوده و توی شبکه کردن هم مشکلی پیش نیومد .
تازه اگه شما کابل شبکه مربوط به مودم ADSL را که تنها از 4 رشته سیستم ایجاد شده را هم می تونید به عنوان کابل ازش برای شبکه کردن 2 تا سیستم استفاده کنید . ( نارنجی سفید ، نارنجی ، سبز سفید و سبز )
این دوتا نقل قول را که گذاشتم یکی از کاربران توی یکی از سایتهای دیگه گفته بود.
پس میبینید چیزی که گفتم درسته .
نقل قول:
ولی یک نکته وجود داره که کارتهای شبکه که در حال حاضر ساخته میشن هر دو نوع کابل رو ساپورت میکنن.... به این معنی که شما میتونین 2 تا pc رو با cable straight هم به هم وصل کنید.
موفق باشیدنقل قول:
دوست عزیز چیزهایی رو که گفتم خودم امتحان کردم و بر اساس یک پکیج آموزشی معتبر در مورد network+ که قبلا نگاه کردم گفتم.
من خودم اين موضوع رو امتحان نكردم.
حتماً امتحان ميكنم و جوابش رو در همين تاپيك مينويسم.
سوژه خوبي بود.
اميدوارم از حرفهام ناراحت نشده باشيد آقا مهدي.
با اين حال من و همه دوستان در اين انجمن سعي در كمك رساندن به همه دوستان داريم.
با اين حال تشكر از شما
شاد باشيد:40:
سلام دوستان
من روی دوتا سیستم شبکه خانگی راه انداختم بعد از تعویض ویندوز هر چی می خواهم یکی از سیستم ها را از حالت home group خارج کنم پیام می ده که نمی تونه. کسی میدونه چرا؟
البته فایل های شیر شده رو میشناسه ولی از هوم گروپ خارج نمیشه.
ممنونم
سلام پست قبلی حدود سه روز پیش بوده کسی سر نزده یا کسی نتوانسته جواب بده؟!!!!!:11::11::11:نقل قول:
سلام
من هم مشکل شبکه کردن پی سی (Xp) با لپ تاپ (7) جهتانتقال فایل را دارم البته توسط مودم ای دی اس ال وایرلس tplink-8960 میخوام به صورت بیسیم اینکار را انجام بدهم( مودمم 300 مگ N ساپورت هست). توضیح آنکه من با پی سی و توسط کابل لن به مودم وصل هستم ( local area connection) که هر موقع کامپیوتر بالا میاد به اینترنت وصلم. هر موقع لپ تاپ را هم روشن کنم بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر توسط وایرلس به اینترنت مودم وصلم. یعنی لپ تاپ و کامپیوتر بدون نیاز به روشن بودن دیگری به اینترنت وصل میشوند. فقط مانده انتقال فایل از طریق وایرلس با حداکثر سرعت:20:
حالا دو سوال اولا مرحله به مرحله چکار کنم؟
ثانیا چگونه حداکثر سرعت انتقال فایل را با توجه به نوع مودمم که گفتم بدست بیارم؟
کسی نیست جواب من رو بده؟نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام از طریق مودم ADSL و کابل usb اینترنت لپ تاپ و کامپیوترم را به اشتراک بذارم یعنی اینکه همزمان هم با لپ تاپ برم اینترنت و هم از طریق کامپیوتر
کابل usb را به مودم وصل میکنم ولی مینویسه پیدا نشد
درضمن من کابل cross ندارم و فقط یه مودم دارم و یه کابل usb :31:
کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::1 9:
منم میخوام همین کارو با مودم dlink2640u انجام بدم.اگه میشه لطفا لینک بدید یا بگید اینقدر دنبالش نگردم.نقل قول:
تجربه من:
اشتراک فایل و اینترنت با استفاده از مودم w8901g
جایی خوندم ابتدا باید تو xp این کارها رو انجام بدم
Control Panel
Network Setup Wizard
no
other
اولین گزینه
برای شبکه اسم تعیین می کنید
برای workgroup اسم تعیین می کنید
گزینه اشتراک پرینتر رو انتخاب میکنید ( میخواهید پرینتر رو share کنید یا نه )
در آخر گزینه های setup disk رو انتخاب میکنید ( می تونید گزینه آخر رو انتخاب کنید )
تو ویندوز 7 هم به صورت اتوماتیک با یک بار refresh شبکه رو نشون میده
تا اینجاش رو انجام دادم اما اکی نشد
به یکی ازدوستان زنگ زدم و راه حل رو پیدا کردم:
1.اولا مودموتون باید روتر باشه که اکثر مودمهای وایرلس روتر هم هست
2. نوع کابل فرقی نداره ولی ورک گروپ باید حتما یکی باشه
3. مراحل بالا رو انجام بدید بعد برید واسه هر سیستم آی پی تعریف کنید
بهتره همون آی پی بدید که مودم به هر سیتم اختصاص داده
گیت وی هم که 192.168.1.1 باید باشه که آی پی مودمه
آی پی رو توی لوکال کانکشن پی سی و وایرلس لپ تاپ دادم
در این حالت اینترنت قطع میشه ولی دو سیتم هم دیگه روپیدا می کنند
بهتره شورتکات بسازید
بعد آی پی ها رو پاک کنید
حالا هم اینترنت دارید هم فایل شیرینگ
سلام
من سه تا دسکتاپ دارم که می خوام فایل بینشون شیر کنم و یه مودم وایرلس 4پورت دارم . روتر هم هست .
می خوام که با کابل لن این کار رو انجام بدم(چون دسکتاپ ها کارت وایرلس ندارن)
چطوری این سه تارو به هم شبکه کنم و اینترنت هم فقط یکیشون داشته باشه؟
سلام
حتما باید یکی از سیستم ها xp باشه ؟؟
من که 2 تا 7 دارم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19: