پژو پارس که خیلی گرونه به نظر من به قیمتش نمی ارزه
با 206 تیپ 6 موافقم هرچند اون هم به قیمتش نمی ارزه تو این رنج قیمت به نظر من سمند Lx سال بهترین انتخابه هم ایمنی و هم راحتی
پژو پارس که خیلی گرونه به نظر من به قیمتش نمی ارزه
با 206 تیپ 6 موافقم هرچند اون هم به قیمتش نمی ارزه تو این رنج قیمت به نظر من سمند Lx سال بهترین انتخابه هم ایمنی و هم راحتی
باهت كاملاموافقم.نقل قول:
هر کی میگه پژو های آشغال و مضخرف پارس و 405 بهتره بیاد 2 سوت لت و پارش کنم(ببخشید الان این جوری حرف میزنم یکم عصبانیم به خاطر امپراطور دریا)
ولی من موندم به چه چیز این 405 و پارس مینازید. خدا میدونه.
دور پژو و ريو رو كامل خط بكش. تندر از همه بهتره. هم ماشين روزه هم كم مصرفه.
بجز نظر سنجی های این انجمن که من نمیدونم کارباران عزیز و گرامی بر چه ملاکی رای میدن تو هر انجمن وبلاگ سایت مایت هرچی که بگی تندر بالاترین رای رو داره حالا این جا چرا اینجوره خدا میدونه؟
من ميگم پارس بهتره بزن لت و پارمكن.:46:نقل قول:
اخه چيه تندر خوبه حتما چون خودت داري ميگي من ميگم سگ پارسو 405 مي ارزه به 100 تاي تندر از هر نظر خواستي بگو كه دليل دارم.:27:
مسلما پارس بهتره
کلا 206 تیپ 5 و لوگان رو مد نظر داشته باش .....
پارس رو گرفتی وقتی باهاش 1 ماه سرکردی میبینمت که از مصرفش گریت درومده ! حالا تجهیزاتش هم به کنار .....
من به خاطر خودم نمیگم. شما چه اطلاعی از تندر دارید که میگید بده. بگید چیش بده من رد کنم. دیگه از زور گویی خارج شیم و به بحث علمی برسیم.پس بگید تا من شما رو متقاعد کنم.(البته من تا 2 روز نیستم. بعد میام راهنمایی میکنم و نظراتتون رو میشنوم)
باتشکر
من کاری ندارم کی چی میگه
هرکی میگه پرشیا بهتره از رو تعصب کامل گفته
دوست متعصب یه دلیل فنی بیار
شما تو هر قسمت بگی 206 و لوگوگان بهترند
تو کم مصرفی : تندر و 206 ریو
تو سرعت : تندر و 206 ریو
در شتاب : تندر رو 206 ریو
در ایمنی : تندر و 206 ریو
در به روز بودن : تندر و 206 ریو
در راحتی : تندر و 206 ریو
در قدرت تندر و 206 ریو
تا اونجایی که من می دونم اینا مهمترین ملاک هایند
اگه شما چیز به خصوصی در این پرشیا یا 405 دیدی به ما هم بگو
همین پرشیا رو طرف گرفته بود
بعد دقت کرده دیده از 130 تارد نمی کنه که بعدا معلوم شد که یه سیلندرش کار نمیکنه
......................
همین پسر خاله دیونه من یه تندر فول فول رو فروخت گفت 16 تومن میره عوضش یه پرشیا میگیرم
الان مثل خر پشیمونه
به اسم و کلاس ماشین نگاه کرد گول خورد
اصلا شما دوست عزیز برو از کسانی که تندر و پارس و 405 داشتند بپرس
من با 3 نفر که پرشیا و 206 تیپ 2 داشتند پرسیدم می گفتند تندر یه چیز دیگس
.............
دوست عزیز با تعصب پست ندهkami و RedDragon
و حالا اگه به نظر شما من چرت و پرت میگم یه دلیل فنی بیار که پرشیا سره . فقط دلیل فنی نه عاطفی که بگی تندر زشته
روز اولی که من تو پی سی اومدم از تندر تعریف کردم
تو سایت فحش و فحاشی شد
ولی الان مردم به تندر پی بردند و الان تو سایت اکثرا طرفدار تندرند
شما هم به زودی طرفدار تندر میشی
از نظر فني تندر ماشين خوبيه و كسي هم ردش نميكنه
اما اصلا ظاهر قشنگي نداره
علاوه بر اون اين نكته هم ملاك مهمي تو ايران محسوب ميشه كه شما ساده ازش ميگذري:
نقل قول:
اسم و کلاس ماشی
من هم نظرم روی 206 - تندر و ریو هست.
تندر رو به 2 دلیل رد میکنم که اولیش کاملا نظر شخصیه:
1- بد قیافه بودن.
2- قیمتی که اول قرار بود 8 میلیون باشه و الان به 15 رسیده.
البته از نظر فنی کاملا از رقبا سرتره و هیچ بحثی توش نیست.
206 تیپ 6 رو هم رد میکنم چون واقعا قیمتش بالاست و نمی ارزه. کلا تمام ماشین های ایران خودرو چند میلیون قیمت کاذب دارن. تیپ 5 هم که این روزا نایاب شده و کیمیاست !!! دست دومش هم معلوم نیست قبلا دست چه کس و ناکسی بوده.
اما ریو با قیمتی حدود 13 و نیم میلیون واقعا می ارزه. درسته ظاهرش قشنگ نیست ولی مثل تندر از امکانات فنی مناسبی برخورداره و میشه قبولش کرد.
پژو های 405 و پارس هم که نسلشون منقرض شده تو دنیا و واقعا شخص باید یه چیزیش باشه که بره 23 تومن پول بی زبون بابت پارس بده!!!!!!!!
در کل نظر من تندر و ریو هست که اگه قیمت تندر 1 میلیون کمتر بود بدون شک اولین و بهترین انتخاب میشه.
206 امتحان خودش را پس داده
حسين 105 جان شما اصلا پست منو خوندين من گفتم كه پرشيا اصلا نمي ارزه چون افزايش قيمتش براي چي بوده ؟؟
يه دليل بياريد موتورش بهتره ، امكاناتش بالاتره ، هيچ مزيتي غير ظاهرش نسبت به سمند و 405 نداره
اين حرف من
اما لوگان اين اروپايي شرقي خودرويي كه شده مايه افتخار و مايه پول در بياري اين شركتها
لوگان خودروي 7000 دلاريه نه 15000 دلار اينه كه به نظر من ارزش نداره با اين اختلاف 8000 دلاري شما 15000 دلار براي يك خودروي 7000 دلاري ميدين
اين خودو ارزش داره ولي در حد همون 7-8 ميليون
موتور خوبي داره هم قدرت خوبي داره و هم شتاب خوبي اما صبر كنيد سال ديگه بياييد ببينم نظرتون چيه
( موتور كاملا خوب جواب ميده ولي اينطور كه شنيده شده به طور غير رسمي موتور داراي مشكل سازه اي هست )
از نظر ظاهر هم كه صد رحمت به ام وي ام
به نظر من بخوايي بخري 206 بگير بدنه ش طراحي Adac آلمانه
پارس يه ماشين لش و از رده خارج هستش. ايرانم تا دلش خواسته تو اين ماشين دست كاري كرده. تازه با اين وضعيت بنزين خيلي هم پرمصرفه.نقل قول:
ولي تندر هرچي نباشه ماشين روز اروپاست. نسبت به پارس هم خيلي كم مصرفتره.
نقل قول:
عزیز من تندر 7000 دلار نیست
10000 دلاری است
همین سمند هم که تو ایران 16 ملیون است تو اروپا 4000 دلار تا 5000 دلار میره
الان خیلی ها هستند با تندر 45000 کیلومتر راه رفته اند و هیچ مشکلی از ان ندیده اند
من خودم ماشینم رو 7 ماهه گرفتم ( از دی ) و تاکنون هیچ مشکلی نداشته
نظر خودمو میگم.
اگه واقعا اهل قشنگ کردن و تک کردن خودرو هستی. برو توی کار تندر 90 تیپ e2 lp مشکی و 3500 کیلومتر باهاش برو و بعد بزن تو کار زیبایی!!
به چند دلیل:
0- تقریبا اولویت های تو رو داره.
1- خودروی جدیدی هست و واسه تیون کردن و خشگل کردن به راحتی میشه باهاش جوری ور رفت که تکراری نباشه.
2- قیمتش از خودروهای هم رده خودش پایین تره.(14.5 میلیون)
3- از همقیمتای خودش برتره.
4- من میگم.
5- همون 4 :دی
سلام
دوست عزیز 8 میلیون تومان پول دارم میخواستم بدونم چه خودرویی باهاش می تونم بخرم یا اگه میشه دسته دو بخرم یا نو (ممنون).
حسين جان با تغييرات ارزش دلار اان 8000 دلاري اين خودرو نه 10000 دلار:13:نقل قول:
گيرم 10000 دلار اون 5000 تاش واسه چيه:19:
Renault Logan Equipment Level Engine Tax-paid Price (Euros)
LOGAN 1.4 MPI 7,600
AMBIANCE 1.4 MPI 7,990
1.5 dCi 9,990
LAUREATE 1.4 MPI 8,790
1.6 MPI 9,290
1.5 dCi 10,590
PRESTIGE 1.6 16V 10,290
اگه خوب ببيني مدل پرستيژ 10000 دلاريه:46:
نميخوايي بگي كه ايني كه ايرانخودرو و پارس خودرو ميدن مدل پرستيژه:13:
پس همون 8000 دلار صحيح تره
تندر همون ماشيني که بيشتر آمار چپ کردن رو توي عيد داشت و اصلا هم تعادلش خوب نيست. قبل از عيد بود فکر کنم آوردن تو پيست آزادي همشون زدن به همديگه! اصلا بدرد رانندگي اسپرت نميخوره مال پيرمردهاست.
سلام
یه نگاه به پشت این ماشین ( تندر 90 ) بندازید ........ همانطور که مشاهده می کنید انگار تیغه ( دیوار ) کشیدن.
مگه نه؟
از ماشینای نو میتونی روا، پراید و پی کی رو مد نظر داشته باشی (200 -300 تومن روا و پراید بنزینی فکر کنم از 8 تومن بالاترن) پی کی هم که ارزون تره.نقل قول:
اگه واسه خوانواده میخوای و جاداری برات مهمه برو سراغ روا. در غیر اینصورت پراید یکم بهتره.
حالا شما اولویت هاتو بگو ، مطمئنا بهتر نتیجه میگیری.
سعيد جان حرفتون درباره طراحي پشت اين خودرو درسته و ضايع بودن اون هم باعث شده با اينكه اين خودرو تازه وارده سازنده اصلي به فكر فيس ليفت اين خودرو بيفته ( عكساشو همه تون توي نت ديدين ) ولي جالبه كه بازم چراغها را تغيير ندادهنقل قول:
سعيد جان به خاطر اين فرم چراغ عقب به خرگوش معرف شده اين خودو :27:
هر چي هست كه ملت دارن ميخرن و خيلي هم ازش راضين.نقل قول:
با سلام خدمت همگی
میخواستم بدونم با 55 تومن(حالا یکم اینور اونورش موردی نداره) ماشین خوب چیه؟ از هر مارکی و از هر سبکی
لطفا با دلیل
به نظر خودم کلا سواری ها بهتر از Suv هست،چون احساس میکنم هم سرعت هم ایمنی و هم امکانات بهتری میتونم با این قیمت بگیرم ،البته باز تو این زمینه هم منو کمک کنید
مرسی:11::10::40:
آزرا باور يك رويا
به نظر من ماشين شاسي بلند بدرد نمي خوره .
باي
منم آزار راپیشنهادمیکنم جوان پسندو باامکانات خوب :20:امامصرفش زیاده
هیوندای کوپه بگیر...
سانتافی هم بدک نیست...
آزرا يكي از بهترين گزينه هاست اما مي گم شما لطفي كنيد 54 تومن ماشين بخريد يه تومنش رو بدين من موتور بخرم :دي:
من پیشنهاد میکنم 53 تومن بخره و 1 تومن دیگش رو هم بده به من برم سیستمم رو آپدیت کنم :31::31::27::21:نقل قول:
آزرا تو این قیمت واقعا خوبه و مناسبه suv تو این قیمت هیوندای سانتافه هستش و کیا سورنتو که سانتافه بهتره البته پرادو کار کرده هم میتونی پیدا کنی که واقعا عالیه
بهترین گزینه هیوندا آزرا
دقیقا آپشنهای مرسدس S 350 رو داره و سواری خیلی عالی داره
اگه میتونی بیشتر بدی لکسوس هم ماشین عالی و بی دردسری هست 500 هزار کیلومتر گارانتی داره
همونطور که تقریبا همه دوستان گفتن بهترین گزینه هیوندای آزراست.
و به قول مجید جان این خودرو آپشنی در حد مرسدس بنز s350 داره
در این رنج قیمت از اکثر زوایا از بقیه بهتره.
نقل قول:
آدرس پست و تاپیک اصلی
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=97389
كاملا موافقمنقل قول:
ولي حالا چرا بعد از 3500 كيلومتر
من مجردم و ماشينو ميخوام زيباش كنم
راستي گل يادم رفت
آقا ما اونارو كنار گذاشتيم
پس از بين اينا طبق ملاكهاي اول تاپيك ؟:
1.گل
2.l90 كه بخوايم خوشتيپش كنم
3. پژو 206
بازم ممنون
توی تندر این نمایشگر سفر دیگه چیه؟
می شه یکی بگه چیکار می کنه؟
در ضمن یه سری عکس از داخل ماشین تندر می شه بذارید ببینیم چی به چیه
چون میگن توی خود دفترچش نوشته بعد از 3000 کیلومتر کارکرد کاملا آب بندی میشه.نقل قول:
و من هم معتقدم در حالت آب بندی شده باید سراغ این حرفا بریم.
206 منظورت همون تیپ 5 هست که گفتی؟
بین این 3 خودرو انتخاب یکم سخته. البته گل رو راحت میشه کنار زد.
ولی بین 206 تیپ 5 و تندر 90 یکم انتخاب سخته . از لحاظ فنی و کیفیت بقیه چیزا (البته به جز فضای داخلی و صندوق) 206 سر تره. ولی 4-5 میلیون ارزونتر بودن تندر 90 هم قابل چشم پوشی نیست.
206 اسپرتش ریخته توی خیابونا. ولی تندر 90 نه.
انتخاب با خودتونه
14.500 بدید و تندر 90 تیپ E2 رو وردارید و 4-5 تومن خرجش کنید تا از لحاظ قیافه واقعا بیاد روی فرم و یه خودروی جدید تیون زده باشید. (که واسه خانواده هم بهتره)
18-19 تومن بدید و یه 206 تیپ 5 وردارید و مزایای خاص خودش. اگه هم بخوایید تیون بزنید مطمئنا باید پول بیشتری بدید.
لازم به ذکر هست مصرف 206 تیپ 5 و 6 از تندر 90 بالاتره.(البته اینو کاملا مطمئن نیستم ولی شواهد عینی اینو نشون داده)
:10::40:مرسی از توجهتون:11:
مدل چی؟نقل قول:
قیمتش چنده؟
پرادو با این قیمت ارزش خریدن داره یا ماشین کار کشیده شده ایه؟نقل قول:
پرادو صفر که نمیتونی بگیری باید دسته دو بگیری که نگیری بهتره دسته دو . ولی من بودم سانتافه میگرفتم ماشین خوبیه چیزی از آزرا هم کم نداره به نظر من بهترم هست سواری خوبیم داره و نکته مهم اینه که ساشی بلنده , البته آزرا هم خوبه بدک نیست ولی اینجوری که دوستان ازش تعریف میکنن مثل یک رویا اینا :31: نه در حد همه ماشین های هم کلاس خودشه .
سانتافه ماشین خوشگلی هست و بازار فروش خوبی داره ولی داخل اتاقش از قطعات پلاستیکی زیادی استفاده شده
من به شخصه لند کروز کار کرده رو بهتر میپسندم