نقل قول:
اخرین ورژن هست
رو iso 400 تو حالت اتو بنداز اینه روز روشن می کنه
اگه فرقی نکرد رو فلاشتو ببین چیزی نیست در ضمن اون کاور موشنبائی رو از پشت گوشی اگه هست بکن
Printable View
نقل قول:
اخرین ورژن هست
رو iso 400 تو حالت اتو بنداز اینه روز روشن می کنه
اگه فرقی نکرد رو فلاشتو ببین چیزی نیست در ضمن اون کاور موشنبائی رو از پشت گوشی اگه هست بکن
سلام
آقا این دوربین 850 موقع عکس گرفتن با فلاش از فاصله نزدیک ( نیم متری تا 1 متری) صورت رو به شکل افتضاحی کاملا سفید میکنه؟
گوشی شما هم این جوریه؟
کاریش نمیشه کرد؟
نقل قول:
یه بترم با گوشی فرمت کردم درست نشد
مجبورم یه بار دیگه فرمتش کنم
تنها راهش اینکه ورژن گوشی تو به r1ea031 ببری اون وقت اگه از متن هم عکس بندازی سفید نمیکنه چه برسه بصورتنقل قول:
ولي فكر كنم با تغييير درايور عوض بشه تغيير فريم نياز نيست
فکر کنم rc037 بهتر باشه از 035 من الان 037 دارم
ورژن قبلی گوشیم 035 بود سفید می کرد ولی از وقتی که به این r1ea031 ورژن بردم تو فاصله ی 10cm هم سفید نمی کنه
چه شکلی ورژن گوشیت رو عوض کردی؟نقل قول:
ورژن قبلی گوشیم 035 بود سفید می کرد ولی از وقتی که به این r1ea031 ورژن بردم تو فاصله ی 10cm هم سفید نمی کنه
با این ورژن بقیه قابلیت های گوشیت دچار مشکل یا تغییر نشد؟
چه جوری یه ورژن به قبل بردی ؟ از خود سایت سونی میشه ؟نقل قول:
نقل قول:
نه هیچ فرقی نداره فقط گزینه Update تو مدیا سنتر نیست که اونم خیلی مهم نیست
با برنامه A2 Uploader این کارو کردم ولی قبل اینکار MAin و Fs و فایل کاستوم رو از سایت زیر گرفتم و فلش کردم تو گوگل سرچ کنید 100% پیدا می کنیدنقل قول:
[PHP]www.topse.ru/files/[/PHP]
سلام دوستان كساني كه با مديا سنتر كار ميكنند و سرعت گوشي انها پايين مياد
يايد فايل custom را اپديت كنند من اين كار رو كردم 40% بهتر شده :8:
اگه كسي ادرس خواست بگوييد تا بزارم
مسير براي تغيير و اپديت كاستوم
TPA\Preset\Custom
یعنی اگه FS &Main&custom فریموری که دلت میخوادو دانلود کنی و فلش کنی فریمورش عوض میشه ؟نقل قول:
اونوقت فرقی با آپدیت سونی نداره ؟
توجه
سايت تاپ سوني هك شده
من همه جای این تاپیکو گشتم ولی هیچ کس دقیقاً توضیح نداده چطوری با atuploader درایور رو عوض می کنن. فایل درایور جدید رو باید به جای قبلی کپی کرد یا در کنار اون؟ اسمش رو نمی خواد عوض کنیم؟ از کجا بفهمیم که درایور عوض شده؟
ممنون میشم کسی جواب بده تا ما هم استفاده کنیم
نه هیچ فرقی نداره تنها فرقشون اینکه که با اپدیت سونی به اینتر نت نیاز داری ولی تو این نهنقل قول:
یه نقطه خود به خود روصفحه نمایش ظاهر شده و هیچ جوری هم نمیره .منظورم این بود . می خوام ببینم بدون اینکه lcd رو عوض کنم با فلش و... درست میشه یا نه ؟نقل قول:
شما مطمئن هستيد نقطه از بيرون نيست و از داخل يه نقطه افتاده
اگه از داخل باشه تقريبا ميشه گفت يه پيكسل از اين ال سي دي داغون شده و سوخته
ولي بايد از بيرون باشه اندازه اين نقطه چه قدره؟؟؟؟
سلام
دوستان من اینقدر از دوربین این گوشی برای داداشم تعریف کردم که رفتیم امروز گرفتیم ولی اصلا دوربینش خوب نیست
خیره سرش 5 مگاپیکسله از 1.3 بدتر عکس میگیره.اصلا کیفیت که صفر.موقع عکس انداختن هم اصلا نباید تکون بدی.اگر فلاش هم روشن باشه تصویر کاملا سیاه می افته.
من خودم فبلاw810 داشتم و با هک کاملا آشنام ولی می خوام بدونم این رو من درایور دوربینشو ارتقا بدم بهتره یا ببرم گارانتی.
اگه گارانتي داره ببر اونجا و اگه پچوندن خودت دست به كار شو
شما اگه درايور storang1.1 به كار ببريد عالي است
خیلی ستم من همین امروز خریدم کارم به گارانتی بازی بکشه.نقل قول:
به نظر شما مشکل می تونه سخت افزاری باشه.؟
مثلا شما تکون می دید عکس شفاف می افته؟
یا با فلاش سیاه نمی شه؟
یا توی نور مصنوعی(مهتابی و لامپ) واضحه؟
بی زحمت تا صبح جواب بدید چون من صبح باید جواب داداشمو بدم.
ممنون
آره مطمئنم که رو خود lcd یه . گفتم شاید بشه کاریش کرد . پس نمیشه ؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
گارانتیش چیه؟
موقع عکس گرفتن اصلا نباید دست رو سنسور نور (بغل فلاش زرد af) باشه ورگنه سیاه میشه .
تو حالت اتوماتیک هم نمیشه عکس گرفت . باید درست تنظیم بشه .
ما که خریدیم اینقدر هم که شما میگید افتضاح نبود ولی وقتی یه مدت کارکردیم خیلی بهتر شد .
فکر نکنم چیزیش باشه . چون اول کار خیلیا راضی نیستن .
اره کیفیتش الان خیلی بهت شده(بعد حدود 200 تا عکس) ولی سرعتش خیلی پایینه.
من یکی از دوستام k800 داره گوشیرو تکون میده عکس میندازه عکس بدون کشیدکی میوفته. ولی من همین تکون های ریز هم کیفیتشو بهم می زنه.
این دیگه فکر کنم مال درایور باشه نه؟
دركل بايد بگويم عكاسي با كا850 يه نمه دردسر داره و بايد يه كمي از عكاسي سررشته داشته باشي
در اثر لرزش همه دوربين هاي ديجيتال همين طور عمل ميكنند كه دوربين كا850 يه كم بيشتره
شما با فعال كردن لرزش گير ميتونيد كيفيتو بهتر كنيد
و زياد رو اين قضيه حساس نشيد و اگر نه يه حس بدي داره واگر از دوربين بگذريم از هر لحاظ من به كا800 و كا810 ترجيح ميدهم
من لرزش گیری پیدا نکردم.!
این سررشته که میگید می شه بگید شامل چی میشه.؟
یه سوال برای شما هم باید حتما ثابت باشه یا اگر گوشیرو تکون بدید و عکس بگیرید خوب می شه؟
ممنون
شما رو حالت اتو بزار فلاش هم روشن کن بعد هم گوشی رو تکون بده و هم از یه جسمه متحرک عکس بنداز ببین چی میشه عین پشکل باست عکس میندازه تو این حالت اگه از یه ادم عکس بندازی می تونی مو های طرف رو هم بشمارینقل قول:
من لرزش گیری پیدا نکردم.!
این سررشته که میگید می شه بگید شامل چی میشه.؟
یه سوال برای شما هم باید حتما ثابت باشه یا اگر گوشیرو تکون بدید و عکس بگیرید خوب می شه؟
ممنون
یا از فن کامپیوترت در حالچرخش عکس بنداز ببین چی میشه راحت میتونه اون هلو گرامی که روش چسبوندنو نوشته هاشو بخونی یا گرد و غابرشو ببینی
خدایی اینو راست میگه چون چیزی کمتر از اونا نداره مخصوصا تو دوربیننقل قول:
و زياد رو اين قضيه حساس نشيد و اگر نه يه حس بدي داره واگر از دوربين بگذريم از هر لحاظ من به كا800 و كا810 ترجيح ميدهم
مشکلم تقریبا حل شدنقل قول:
توی نور کم یا مصنوعی slow میشه و لی توی نور زیاد سر ظهر با حرکت هم خوب می گیره ولی عالی نیست.
این حرف شما هم اصلا هیچ اثری ازش ندیدم با فلش عکس ها کاملا سیاه می شه حالا باقی قضایا بماند.
بازم از نظراتتون ممنونم.
دوستان یه آموزش برای هک و تغییر درایور ها به ما معرفی می کنید.
من شنیدم این گوشی ها A2 هستند و هکشون یکم با w810 فرق داره.
اگر لینک درایور های خوب از نظرتون رو بذارید که عالیه
این دو تا فنی که تو عکس هست هردو تا در حال چرخش هستند و بخوبی عمل لرزه گیرو انجام دادهنقل قول:
در مورد سیاه شدن هم باید بگم که K800 هم همین طوری هست و من چنتا دوربین دیجیتال هم دیدم اونا هم همین طوری بودند اگه خواستی نمونه میزارم
اگه رو ISO 400 عکس بندازی عکسات روشن تر میشه
اگه عکسات فقط تو فاصله ی 10 سانتی با فلاش تیره نمیشه اون کاور مشنبائی رو از پشت گوشی بکن یا اگه از محافظ استفاده میکنی بردار در کل رو فلاشت هیچی نباشه
برای اینکه از لرزه گیر استفاده کنی دکمه ی6 رو بزن و اولین حالت از سمت چپ بزار( همون اتو ) و فلاش هم روشن کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما از تكون دادن گوشي چيه؟؟؟
عكستون هم جالبه!
گوشی تو دستتون و دستتونو تکون بدین مثال: در حال دویدن عکس بندازید
دوستان ببخشید تکرار می کنم
نمی تونید لینک یه آموزش برای من بذارید؟
دوست عزيز چه اموزشينقل قول:
بيشتر توضيح دهيد:46:
دوست عزيز يه لينك اموزشي از يه سايت ديگه ولي تو همين انجمن هم اموزش هاي خوبي موجود است :20:
به هر حال موفق باشي:10:
اين اموزش و نرم افزارها فقط براي گوشي هاي a2 ميباشد مثل كا850 و w910 و....
کد:http://fa.topsony.ir/thread-800.html
البته براي دانلود و برخورداي از تمامي امكانات نياز به ثبت نام دارد
ويرايييييييييييييييييييش شد
دوستان يه درايور عالي
كه فيلمبرداري را به سايز 288*352 افزايش ميده
و بسيار عالي لينك دانلود گذاشتم
لذت ببريد
در ضمن يه درايور واسه دوربين مكالمه هم تو پوشه هست
فقط دانلود كنيد و تشكر يادتون نره
کد:http://www.4shared.com/file/81581198/22b2762f/Cybershot_v60_BestPicColor_for_k850.html
:5:دوستان بعد از استفاده از درايور
ما را از نظرات خوشگلتون دريغ نكنيد:13: