اقا خدا خیرتون بده جون من یکی بگه من باید توی این مرحله ی لعنتی چیکار کنم؟!؟!؟!
اعصاب برام نمونده الان 5 ساعته اینجا هستم!!!!!کد:http://i36.tinypic.com/95q8f6.jpg
Printable View
اقا خدا خیرتون بده جون من یکی بگه من باید توی این مرحله ی لعنتی چیکار کنم؟!؟!؟!
اعصاب برام نمونده الان 5 ساعته اینجا هستم!!!!!کد:http://i36.tinypic.com/95q8f6.jpg
ببینم از اینجا پایین میپری؟نقل قول:
وقتی پایین پریدی که دیگه معلومه البته من یادم رفته ولی میشه راحت راهو پیدا کرد
ای بابا اول که بازی شروع میشه راه اول رو پیدا می کنم و میپرم پایین ولی از پایین به بعد دیگه فقط می تونم دور خودم بچرخم.
هر جایی میرم بازم بر می گردم اولش.والا خیلی سعی کردم ولی نشد که نشد.اقا کسی می تونه این مرحله رو برام رد کنه؟به خدا خیلی ثواب داره.
این هم سیو گیم:
کد:http://www.speedyshare.com/362507121.html
دوست عزیز جواب شما تو 4 تا پست بالاتر داده شدهنقل قول:
خیلی ساده هستش دقت کنی تمومه:46:نقل قول:
يك راه ساده تر هم هست
خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید خودتو به زیر اون پلی که از روش اومدی برسونی فقط این تو یادت بمونه که داخل هر کدوم از این سایه ها میشی از یه جای دیگه سر در میاری ولی اخر کاری باید برسی زیر پل که به رئیس میرسینقل قول:
یکی بگه من اینو چه کار کنم ؟! بیش از 30 بار دست راستش رو زدم ! عین خیالشم نیست ! دست چپش رو هم که نمیشه زد ! دستش رو هم به هیچ وجه نمی گیره ! :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این آخرشه ؟ اگه آخرشه که بیخیال بشیم !
خیلی راحته (خواستم بهت روحیه بدم به این کشکی ها هم نیست):31:نقل قول:
باید اون نگینایه آبی رو دست و پا و صورتش رو یکی یکی بترکونی دقت کنی تمومه:46:
موفق باشی:10:
اون واسه چند مرحله قبله ، عزیز دل ! :31:نقل قول:
با مشقت فراوان و مقادیری هم خورد شدن اعصاب ،و به واسطه کمک های دوستان مسنجری ، رد شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از توجهت ممنون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اشتب شد منم اینجا رو گیر کرده بودم درست آخر بازیهنقل قول:
اگه تموم کردی که هیچی، ولی باید اونجا رو دستاش قفل کنی اول راست بعد رو چپش بعدشم که صورتش رو آورد جلو بهش ضربه بزنی دیگه تمومه
دوستان ببخشید که تاپیک رو بالا اوردم ولی یه سوال داشتم . امروز دوباره رفتم سراغ بازی وقتی اون دموی اول رو نگاه کردم دیدم که تو یه جایی اون زن اژدها روی پل های معلق دراه دانته رو دنبال میکنه که من در طول بازی اصلا چنین چیزی رو ندیدم ؟
بچه ها چه بالایی سر برادر دانته امد تو شماره اخری
اخه گیج شدم
بعضی ها میگن مرد بعضی ها هم
نه بابا نمرد فقط نتونست از جهنم خارج بشه و همون جا موندش.ولی دانته قبل از اینکه دروازه جهنم بسته بشه از اونجا خارج شد و مطمئن باش که تو شماره های بعدی ویرجل دوباره ظهور میکنه
در ضمن این هم برای من سوال شده که ویرجل اون سه تا نوری رو که دنبالشون رفت چی بودند؟
نقل قول:
چرا تو این شماره ظاهر نشد
:40::40::40:
خوب اين ديگه سياست كاپكمه . تو اين نسخه به جاي ويرجل اومدند يه شخصيت جديد به اسم نرو گذاشته اند تا تنوعي تو بازي ايجاد بشه.
آقا یکی کمک کنه اون جایی که با دانته میریم و یه جایی میرسیم به سه راهی و یه مجسمه وسط هست با سه تا لوح رنگی اونجا رو چه جوری میشه رد کرد ؟ ( دفعه ی اول با نرو شانسی رد کردم حالا موندم :27:)
راستنقل قول:
چپ
مستقیم
نشد:31:.... قبل از رفتن رو اون مجسمه که عملیاتی انجام نمیدیم ؟نقل قول:
ببین سایه اون مجسمه نشون میده کجا برینقل قول:
شما بايد دقت كنيد كه سايه رو به كدوم جهته و بايد عكس جهت سايه حركت كنيد مثلا اگه جهت سايه رو به راست بود شما بايد در جهت چپ حركت كنيد.نقل قول:
آقا یکی کمک کنه اون جایی که با دانته میریم و یه جایی میرسیم به سه راهی و یه مجسمه وسط هست با سه تا لوح رنگی اونجا رو چه جوری میشه رد کرد ؟ ( دفعه ی اول با نرو شانسی رد کردم حالا موندم )
اینو فهمیدم ولی سایه اکثرا به طرف خودمه که باید برم جلو ولی وقتی میرم برمیگردم سر جای اولم طرفا ی دیگه هم میرم باید جک و جانور بکشم :31:نقل قول:
اگر هم برگشتيد سر جاي اولتون اين نشون ميده كه مسير رو درست رفتيد . در ضمن اين براي گمراه كردن شماست . شما فقط كاري رو كه من گفتم انجام بديد .
سلام کسی راهنمای کامل بازی رو نداره؟؟؟
فكر نكنم براي اين بازي راهنماي كامل اومده باشه ولي هر كجا كه گير كرديد اينجا سوالش رو مطرح كنيد تا من يا دوستان ديگه به شما كمك كنيم.
ای خدا.... سایه یا به طرف خودمه که باید برم جلو و دوباره .... ویا به طرف جلو ه که باید برگردم عقب که نمیشه. طرف های دیگه هم میرم .... جک و جانور ...:13:نقل قول:
دوست SOLIMAN چند بار جواب دادنقل قول:
عزیزان من تو این چهار راه فقط بر خلاف جهت سایه حرکت کنین....
ببين دوست عزيز شما به اين كار نداشته باشيد كه چند بار بر ميگرديد سر جاتون . شما فقط خلاف سايه ها بريد و هيچ كار ديگه اي هم انجام نديد. اگر به قول خودتون به اين جك و جونورا توي جنگل تاريك رسيديد بدونيد كه حتما مسير رو اشتباهي رفتيد و اگر هم از يه مسيري رفتيد ولي به اون قسمت جنگل تاريك نرسيديد حتي اگر دوباره به مسير قبليتون برگشتيد بدونيد كه مسير رو درست رفتيد. در ضمن اين رو هم بگم كه با دانته بايد بيشتر به اون جهات و مسير ها بريد و مثل نرو كم نيست كه فقط بايد سه مسير رو بري.نقل قول:
ای خدا.... سایه یا به طرف خودمه که باید برم جلو و دوباره .... ویا به طرف جلو ه که باید برگردم عقب که نمیشه. طرف های دیگه هم میرم .... جک و جانور ...
ممنون عزیزم این خودم فهمیدم فقط وقتی سایه به طرف بالاست که برعکسش میشه طرف در که از اونجا اومدیم کدوم طرف باید :11:نقل قول:
بازم بايد به طرف در بريد ، نرسيده به در دوباره بر ميگرديد سر جاي اولتون ;)نقل قول:
برین پیشه هنون مجسمه دکمه A رو بزنید نو افتاب میتابه رو مجسمه و شما بر عکس جهت برو
جلو - عقب - راست - راست.
اينم مسيرهاي صحيح با دانته.
دست همه درست حالا یه سوال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم آخرین غول که نرو جان به دانته جان میگه تو بیخیال شو من میکشمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اون یارو گنده هه که هی با مشت میزنه رو چه جوری بکشم ... یه دستش رو میزنم وقتی اون یکی دستش رو میاره چی کار کنم فقط میتونم ردش کنم تا کتک نخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت اون مجسمه بزرگه است شما فقط بايد ضربات دستش رو مهار كنيد اونم به وسيله دست نرو . يعني قبل از اينكه اون مجسمه بهت ضربه بزنه شما بايد مچشو تو هوا بگيريد.
سلام خدمت دوست عزیز
اونجا که گفتی خیلی کار سختی پیش رو نداری فقط کافی دست اول رو جای خالی بدی و با دست قدرتمند نیرو اونو پس بزنی بعد قبل از اینکه دست دوم بهت برخورد کنه دوباره اونو با دست نیرو پس بزنی و در پایان باید دوباره از دست استفاده کنید و صورت اون سیویر مسخره رو بگیری و نابودش کنی .
یه توصیه بهت میکنم که بعد از اون حتما به طور کامل فیلم نمایشی بعد از اونو نگاه کن و بعد از اون وقتی شروع میکنه به نوشتن عوامل سازنده بازی چند تا دلقک بهت حمله میکنن که اگه اونارو قبل از اینکه به نامزد نیرو حمله کنن نابود کنی یه فیلم جدید هم بهت نشون میده که در حالت عادی اونو نمیبینی.
موفق باشی.
كسي چنين موقعيتي براش پيش اومده يا نه؟نقل قول:
نقل قول:
نه
یه میزاری
اگه همچین چیزی بوده تا برم دوباره بازی کنم
دوست عزیز من هم این چیزی رو که شما میفرمائید از همون روز اول دیدم ولی چه طور میشه نمیدونم .نقل قول:
من فعلا دارم (دانته ماست دای) رو بازی میکنم و تا حالا هیچ چیز جدیدی به بازی اضافه نشده . حالا اگه خدا روزی کنه (هیون اور هل ) رو هم میرم ببینم چی میشه.
راستی من آخرین فیلمی که توی این بازی دیدم همونی هستش که توی دفتر کار دانته هست و ماری برای اونا پول میاره. کسی فیلم دیگه ای هم به غیر از این فیلم دیده؟ اگه دیدید ما رو هم خبر کنید.
راستی کسی راهنمایی جامعی برای انجام ماموریت های مخفی و گرفتن تکه های بلو اوربز ها داره ؟ چون من با چند تاش مشکل دارم.
نه دوست عزيز اون اخرين فيلم يا دمو هستش. در ضمن من تمام تكه orb ها رو بدست اوردم .با كدومشون مشكل داري بگو تا شايد بتونم راهنماييت كنم.نقل قول:
راستی من آخرین فیلمی که توی این بازی دیدم همونی هستش که توی دفتر کار دانته هست و ماری برای اونا پول میاره. کسی فیلم دیگه ای هم به غیر از این فیلم دیده؟ اگه دیدید ما رو هم خبر کنید.
راستی کسی راهنمایی جامعی برای انجام ماموریت های مخفی و گرفتن تکه های بلو اوربز ها داره ؟ چون من با چند تاش مشکل دارم.
سلام
سلیمان جان من نتونستم مرحله مخفی 11 پیدا کنم
در ضمن یکی از میشن ها این بود که با استیلیش ردش کنم و attack ندم
این دوتارو توضیح بدی ممنون میشم
اگه اشتباه نکنم باید تو یه زمان مشخصی از کسی ضربه نخوری .نقل قول:
حالا دقیق نمیدونم .