خواهش ميشه:10:نقل قول:
شما هر مشكلي داشتيد ما در خدمتيم :46:
Printable View
خواهش ميشه:10:نقل قول:
شما هر مشكلي داشتيد ما در خدمتيم :46:
خب نمیتونم چیکار کنم هروقت میام اون امتیازات فرم رو تا حد لزوم ببرم نمیشه یعنی وقت کم میارم:19:نقل قول:
وگرنه میتونم:27:
یعنی یک آموزشی بده که بشه توی فاصله ای کمتر اون فرم رو امتیازاتش رو پر کرد:46:
وقت نميخواد كه يه غذا بهشون بده يكمي هم باهاشون حرف بزنو بازي كن پر ميشه:10:نقل قول:
بابا این کار که خیلی راحته حتی غذا خوردن باهاسم نمیخواد. همش دعوتش کن. از جک گفتن شروع کن. یه کم admir کن. بعد یه کمی hug و بعد هم اگه میخوای که عاشقش شی یه کمی flirt بهش اضافه کن. بعد اگه میخوای خیلی عاشق و شیفته شن یه کمی kiss و هر جایی که دیدی این عوامل اضافه شد بزن. توی مرحله ی اول talk عالیه.
اگه نمیخوای عاشق شی فقط talk رو بزن و جک بگو.
لطفا وارد جزئيات نشيد!!!:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم چیز جالبیه ها!کد:http://youtube.com/watch?v=q6mQtpdQXgE
بقیه اش هم سمت راست صفحه است!
LORD I اینا هم توش گیر میاد!!!
کد:http://youtube.com/watch?v=10pNs4DmlXo&feature=related
مرضیه این چه قیافه ایه؟:18:نقل قول:
خب بابا بازیه دیگه داریم بحث میکنیم دربارش:46:
حالا یکم هم رعایت کنیم بد نیست:27:
فرنوش جان مرسی که گفتی:40:
البتهpurpose فراموش نشه و اگه افتخار first kiss نداد باید بیشر رو مخش کار بشه!نقل قول:
برای بچه دار شدن باید یه تخت دو نفره داشت و بدون ازدواج هم میتونی این کارو بکنی! اما اگه میخوای شیکمش بالا نیاد بایس woohooرو انتخاب کنی!!!!!!!
نقل قول:
البتهpurpose فراموش نشه و اگه افتخار first kiss نداد باید بیشر رو مخش کار بشه!
برای بچه دار شدن باید یه تخت دو نفره داشت و بدون ازدواج هم میتونی این کارو بکنی! اما اگه میخوای شیکمش بالا نیاد بایس woohooرو انتخاب کنی!!!!!!!
سلام
اولا اینکه من بلد نبودم دو تا نقل قول بیارم.:31: اگه میشه یکی به من بگه چیکار کنم:11:
دوما اینکه خواهش میکنم تودی جون. مگی جون ما که کاری نکردیم.:19: دارم بازی رو میگم.
سوما اینکه نکرومنسر شما واقعا وارد جزئیات شدید:31: (شوخی بودا)
بله کاملا درسته. راستی اگه میخواید بدون ازدواج کردن شیکمش بالا بیاد جکوزی بگیرید حل میشه چون اونایی که توی یه خونه ی دیگه زندگی میکنن عاشق این چیزان مثل جکوزی و استخر.
میگما ببخشید دو تا پست شد. اما منظور شما از first kiss عشق عشق دوران نوجوانیه؟ اون که خیلی سخت تره که عاشق شن تازه بچه دار هم نمیشن. یعنی شاید بشه اما من که نتونستم.:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم ميگم نميشه بعضي چيزا رو نگيد زشته به خدا!:27:نقل قول:
ای بابا مرضیه چیکار کنیم نصف بازی فقط اونه:27:نقل قول:
تو اگه بشینی 7SINS رو بازی کنی پس میفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خودم هم بازی نکردم:31:
-------------------------
چی شد کسی اون کد تقلب رو پیدا نکر؟:19: ما خودمون رو کشتیم:19::19:
من اون کد تقلب رو داشتم که جایزه های شغلی رو باز میکرد ولی الان یادم نیست.
من یکی که ندارمش. اگه کسی داره بذاره.نقل قول:
من یه کد عالی دارم که تا حالا خیلی به کارم اومده. اونم باید وقتی فعالش کردید shift رو بگیرید و روی آدم یا هر وسیله ای کلیک کنید و بگید که چی بشه.:
boolprop testingcheatsenabled true در ضمن این space ها که زدم رو باید حتما بزنید. و اگه میخواید که غیر فعالش کنید به جای . false true رو بزنید. جا به جا شد به جای تورو فالس رو بزنید.
راست میگه خوب. مرضیه جون چرا اینقدر به این چیزا گیر میدی. خوب توی بازیه دیگه. :6:نقل قول:
تازه اسپم هم نیست که مدیرا هم بهمون گیر بدن و کاملا در مورد بازیه.:31:
راستی پگاه جون میگم این 7sins چه بازی هست؟ سبکش چیه؟
میگم از کجا گیرش آورده بودین؟:19::19:نقل قول:
ببینیم چی میشه بهت خبر میدیم:27:نقل قول:
خوب آخه بعضي چيزاش گفتنش خوب نبيده هنوز نيوفتاده؟:27::21:نقل قول:
اگر بخوام یکی از کاراکترهارو در وسط بازی حذف کنم چیکار باید کنم؟
اگه می خوای بمیره باید بهش گرسنگی بدینقل قول:
اگه می خوای بره با یه خانواده دیگه یا مستقل زندگی کنه باید از روی روزنامه find own place رو انتخاب کنی
خوب معلومه بايد بكشيش چند راه براي كشتن سيمز ها:نقل قول:
گزينه ي 2 از همه راحت تره ! فقط كافيه خوابش بياد سه سوته غرق ميشه!:27:
- گرسنگي بهش بده اما دير جونش در ميره!:27:
- توي استخر خفش كن!:21::40:
- توي آتيش سوزي بكشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بده اون يارو گياهه بخورتش!:21::40::40:
جون من مرضیه خفه میشن؟:18::18:نقل قول:
آخ جون برم یک امتحان بکنم می حوسیممممممممممممممممممممم مم:40::40:
راستی هرکی اون کد تقلب رو پیدا کرد بزاره اینجا:27:
آره به خدا غرق ميشن:21:نقل قول:
هر وقت يه سيمزه كفرمو بالا بياره توي استخر خفش ميكنم!:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]نقل قول:
اوکی اوکی:27:
ما هم از دست چند نفر کفری هستیم:21:
حالا بگو باید اون نردبونی که آب میان بیرون رو برداشت؟:46:
نقل قول:نقل قول:
5. میشه اونا رو هر جوری هم که باشن(خواب آلود هم که نباشن) توی استخر برد و بعد پله رو دیلیت کرد.
از اونجایی که توی راه 5 روحشون هی کثیف کاری میکنه این راه تمیز تره:
6. یه اتاق خیلی کوچیک حالا هر جایی بسازی که درش از اونا باشه که مثل دروازن.(که لولای در و اینا ندارن) بعد شخص مورد نضر رو ببر اونجا که مثلا روی یه تابلو که اونجاست vew کنه. بعد در رو دیلیت کن.
7. با اون رمزی که گفته بودم روی شخص کلیک کن(با شیفت) بعد توی گزینه های آخر kill هم داره که بری توش دو یا سه تا راه داره که بکشتش.
منظورت راه 5 هست که گفتم؟نقل قول:
مرسی.من یه خانوادشون تو استخر خفه کردم.:21::4:
من نمی تونم خونه بسازم باید چیکار کنم؟
همونی که خفه میکنی توی استخر:27:نقل قول:
شما یا پچ دانلود کن براش یا برو CD رو عوض کن نسخه جدید با کرک جدیدش که کار میکنه خونه سازی رو بگیر یا برو یک ورژن مثال دانشجویان رو بگیر هم بازی امکاناتش بیشتر میشه هم خونه سازیت درست میشه:21:نقل قول:
من توی این بازی پلی استیشن دو و ایکس با کس و تفنگ پیدا کردم
من هیچ وقت نتونستم:19:نقل قول:
حالا میشه بگین چه جوری کار میکنه؟:27:
اصلا چه کارایی انجام میده؟:27:
این یه کنسوله برای بازی می خری میاری میشوره (چی گفتم):27:نقل قول:
من هیچ وقت نتونستم
حالا میشه بگین چه جوری کار میکنه؟
اصلا چه کارایی انجام میده؟
ببین کنوسل قبلی رو روهم باید میخریدی وجلوی تلوزیون میذاشتی تا کارکنه
اصلا به چه دردی میخوره؟:27:نقل قول:
میشه باهاش آدم کشت؟:21:
سلامنقل قول:
اگه خواستین یه خانواده ی کامل رو بکشید . یه راه آسون تر هست که برید توی شهر بعد همون قسما که خانواده میسازین نه یه لیستی داره. کنار لیست یه نماد هست حالا نمیتونم شکلشو بیارم اما کارش اینه که خانواده رو از توی خونه بیرون میاره. بعد وقتی خونواده رو از خونه بیرون اووردید که توی لیست میاد. بعد از توی لیست دیلیتشون میکنید. اگه خواستید خود خونه رو هم دیلیت کنید توی قسمت خونه ها برید و یه شکل تراکتور هست. اونو بزنید و روی خونه کلیک کنید.:31:
ولی اینطوری واسشون قبر نمیاد و نمیشه قبرستان درست کرد.نقل قول:
تودی جان اونجوری نپوش باشه ما .... شوخینقل قول:
اصلا به چه دردی میخوره؟
میشه باهاش آدم کشت؟
اره میشه کشت
سلام برو بچ چه خبره اينجا من 2 روز نبودما!:18:نقل قول:
اين روش اصلا درست نيست چون از توي شجره ي خانوادگي حذف نميشن و همين طوري زنده نشونشون ميده:27::21:
تاييد ميشه:10:نقل قول:
:27::21:
من که همیشه قبرا رو میفروشم! 120$ سیمی!
آره. منظورم سریع نابود کردنشونه.نقل قول:
دقیقا. اما بعضی موقع ها که من دیگه از یه خونواده خسته میشم همچین کاری میکنم.نقل قول:
بی ذوق. بذار روح بیاد.:19: تازه اگه خیلی پول دوست داری motherlode یا kaching رو بزن.:31:نقل قول:
ميدونيد بايد چه كار كنيد كه قبرتون از طلا بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نميدونيد بگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو بگونقل قول:
راستی یه بار من یه خانواده درست کردم که خیلی وقت باهاشون بازی میکردم. یه بار پیرزنه میخواست بمیره بعد با ازرائیل که میاد دو تا فرشته هم اومدن و کلی هم رقصیدن. در ضمن پیرزنه خیلی دوست و آشنا داشت که با خیلیشونم مچ بود. فکر کنم به خاطر دوستاش بود. نمیدونم. اما بعد از اینکه مرد رنگ قبرش با قبرهای معمولی فرق داشت و قشنگ تر بود. اما طلایی نبود.
اگه یکی بدونه بی زحمت بگه که من دوباره تلاش کنم.:31:
آرههههههههههه بگو:27::27:نقل قول:
=================
بههههههههههههه من برم بگیرمشششششششششششششششششششش شششششششششششششششششششششششش:2 1::21:نقل قول:
اره میشه کشت
خشن میشویمممممممممممممممممممم ممممممم:27::21:
چرا همونه ديگه يه خورده كه چشمان مبارك رو باز ميكردي ميديدي طلايي ميشه بعدشم هيچ ربطي به دوستاشون نداره!:27::21:نقل قول:
اگه گفتيد يه جايزه ميدم!:27::27::27::27::21::21::21::21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]