خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت...ایشالله جبران کنم .... خیلی گلی :11:نقل قول:
Printable View
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت...ایشالله جبران کنم .... خیلی گلی :11:نقل قول:
سروش جان این ارور که میده یعنی چی ؟
error C2447: missing function header (old-style formal list?)
نکنه رفتی فقط همین کدها رو کپی پیست کردی؟ :18:نقل قول:
اون Header فایل های iostream و ... که ممکنه نیاز باشن رو اضاف کردی بالا؟
میشه کد نهایی رو که میخوای اجرا کنی ببینم؟
دوستان من یک سوال دارم
سوال: یک ادیتور متن به وسیله ی کد های اسکی برای ++C بنویسید
ممنون:11:
سلام اساتید مهترم c++ یک مشکل داشتم :31:
این برنامه برای یک تابع است که باید ورودی یک فایل بگیره و اونو بریزه توی وکتور دو بعدی
حالا کارش زیاد مهم نیست ولی من 1جاش به مشکل بر می خورم یعنی هیچ ایده ای ندارم کمکم کنید
ورودی اینجوریه
خب اون عدد خط اول تعداد سطر و ستون ماتریس رو نشون میده و بعدش باید اون اعداد رو بخونیم و در یککد:
4
3 5 8 9
1 2 4 7
3 4 6 8
1 2 4 7
vector<vector<int> > matris;
بریزیم مشکل من اینه که چجوری با 1 متغیر اون خطوط ماتریس رو بخونم و در وکتوری پوش بک کنم و بعد اون وکتور رو توی یک وکتور دیگه پوش بک کنم اینم بخشی از کد
حالا اصرار ندارم با یک متغیر باشه ولی کلا چجوری میشه خط رو خواند و چپوند تو این وکتور
کد:vector<int> temp1;
int temp;
vector<vector<int> > matris;
cin>>N;
for(int i=0;i<N;i++){
for(int j=0;j<N;j++)
{
cin>>temp;
temp1.push_back(temp);
}
matris.push_back(temp1);
temp1.clear();
}
وقتی فایل exe داخل پوشه debug یا release که توی my document هست رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا میکنم فایل های dll رو میخواد
میخوام تابعی بنویسم که یک آرایه رو بگیره و عتاصر تکراری اون رو حذف کنه:
[PHP]#include<iostream>
#include<conio.h>
#include <string.h>
using namespace std;
void rptdlt (char);
int main()
{
char a[100];
cin>>a;
rptdlt (a[100]);
for(int c=strlen(a);c>=0;c--)
cout<<a[c];
getch();
return 0;
}
rptdlt (char b[100])
{
for(int i=strlen(b);i>=0;i--)
{
for(int j=strlen(b);j>=0;j--)
{
if(b[j]==b[i])
{
if(i!=j)
b[j]=' ';
}
}
}
}[/PHP]
ولی خطای زیر رو میده:
Error 2 error C4430: missing type specifier - int assumed. Note: C++ does not support default-int d:\users\vahid\documents\visual studio 2010\projects\delete repeat\delete repeat\array.cpp 19 1 delete repeat
چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40::11:
تابع rptdlt باید مشخص کنه که چیو بر می گردونه.نقل قول:
جایی که تعریفش کردین باید بنویسین
کد:
void rptdlt(char b [100[)
من وقتی تو ویندوز 7 با ویژوال سی پلاس پلاس کار می کردم و یک دستور یا متنی رو اشتباه می نوشتم بعنوان خطا گیری یه خط قرمزی زیر متن قبلیش میومد و بهم می فهموند ولی تو ویندوز اکس پی اینجوری نیست...چچوری می تونم اینو فعال یا غیر فعال کنم؟:41:
نقل قول:
Write an algorithm that prints out all the subsets of three elements of a set of n elements. The elements of this set are stored in a list that is the input to the algorithm
این رو نگاه میکنید؟ تمام رو چاپ نمیکنه درست نمیگم؟
نقل قول:
void
PrintSubSet(int a[],constint size)
{
cout<<'{';
for(int i=1;i<=size-2;i++)
for(int j=i+1;j<=size-1;j++)
for(int k=j+1;k<=size;k++)
cout<<a[i]<<a[j]<<a[k]<<',';
cout<<"\b}\n";
}
اگر این الگوریتمه، پس چرا اینقدر جزییات دارهنقل قول:
اگر منظور سوال اینه که n عدد رو بگیره و یه سه تایی مرتب رو بده بیرون(عدد ها تکراری نباشن مشکلی نیست) که کدد تمام سه تایی ها رو در بر نمی گیره. و با این شرط مقدار دهی اولیه ای که برای j و k گذاشتی، داری محدوده ی اعداد رو کوچیکتر میکنی. اگر فقط سه تایی مرتب عادی رو میخواد باید چنین چیزی باشه:کد:PrintSubSet(int a[],cons tint size)
{
cout<<'{';
for(int i=1;i<=size-2;i++)
for(int j=i+1;j<=size-1;j++)
for(int k=j+1;k<=size;k++)
cout<<"\b}\n";
}
حالا منظور سوال رو مشخص کن ببینیم :11:کد:PrintSubSet(int a[],const int size)
{
cout<<'{';
for(int i=0;i<=size;i++)
for(int j=0;j<=size;j++)
for(int k=0;k<=size;k++)
cout<<"\b}\n";
}
نقل قول:
سلام
والا سوال فارسی نیست. و سوال اینه
[i]Write an algorithm that prints out all the subsets of three elements of a set of n elements. The elements of this set are stored in a list that is the input to the algorithm
این طور که من فهمیدم منظور اینه که
چاپ تمام زیرمجموعه های سه عضوی از یک مجموعه n عضوی
والا با جزئیات زدیم که بشه تستش کرد:11:
دستت درد نکنه فکر کنم درست شد. راستی از چه فرمولی میشه کل زیر مجموعه های یک مجموعه رو بدست بیاریم ببینیم چند تاست؟
سلام
من یه فایل تکست رو میخواستم با کامپایلر C++ بازش کنم ولی وقتی بازش میکنم توی محیط کامپایلرم بین هر کدوم از حرفاش فاصله می افته و قرمز رنگ هم مشخص شده
مشکلش چیه ؟
چون توی اجراش باعث اخطار میشه
دوستان من یک سوال دارم
سوال: یک ادیتور متن به وسیله ی کد های اسکی برای ++C بنویسید
ممنون:19:
کامپایلرت تحت ویندوز؟نقل قول:
من یه فایل تکست رو میخواستم با کامپایلر C++ بازش کنم ولی وقتی بازش میکنم توی محیط کامپایلرم بین هر کدوم از حرفاش فاصله می افته و قرمز رنگ هم مشخص شده
مشکلش چیه ؟
سلام. تازه پیغامتون و دیدم.نقل قول:
گویا مساله حل شده.
و پاسخ این سوالاتون میشه :
2 به توان n
n میشه تعداد عضو های مجموعه.
________
کد و بذارید . از توضیح تون هم چیزی نفهمیدم.نقل قول:
ببخشید کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟نقل قول:
برنامتون به زبان c++ هست؟؟ اگه آره احتمالا Visual Studio درست نصب نشده.نقل قول:
صبح بخیرنقل قول:
ایم واضح است شما زمانی که برنامه ای مینویسید و در ان از دی ال ال یا کامپوننت استفاده شده است باید همراه فایل اجرایی فایل های مورد نیاز رو هم کپی کنید
البته برنامه هایی وجود دارند که فایل های جانبی رو با فایل اجرایی ترکیب می کنند و حاصل فقط یک فایل اجرایی است اما برنامه شما حجم فوق العاده زیادی و سرعت کمی پیدا خواهد کرد
دوست عزیز شما که دارید با VS برنامه نصب ایجاد می کنید باید به برنامتون Visual Studio redistributable رو هم اضافه کنید تا در هر کامپیوتری که برنامه شما خواست نصب بشه قبلش این Visual Studio redistributable نصب بشهنقل قول:
سلام عزیز منظورت این بود؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشد که نشد...!!!
البته اون سیستمی که باهاش برنامه نوشتم 64 بیتی هست و اون سیستمی که میخوام توش اجرا کنم 32 بیتی هست.
منم Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) رو نصب کردم
ولی جالبه که نمیشه کد هارو به یه فایل نصبی یا فایل پرتابل تیدیل کنیم!!!!!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
برنامه InstallShield رو پیدا کردم ولی فعلا نمیتونم دانلودش کنم
بازم تشکر
این برنامه رو نوشتم چیزی که به ذهنم میرسید این بود ارور نداره ولی جواب میزنه صفر مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
void main(void)
{
clrscr();
int i,j;
int sum1=1,sum2=1;
for(i=2;i<=100;i++)
{
if(i%2==0)
{
sum1*=i;
}
}
for(j=1;i<=99;j++)
{
if(j%2==1)
{
sum2*=j;
}
}
cout<<"Hasele Ebarat Barabar Ast Ba : "<<sum1/sum2;
getch();
}[/PHP]
سلام توی for دوم به جای j نوشتین iنقل قول:
اینو هم درست کردم ولی باز جواب صفر در اومد یه بار FOR اولی و و دومی رو جدا زدم چاپ کنه FOR دومی درست بود ولی FOR اولی صفر در میاد نمیدونم چرا ؟!نقل قول:
چون مقدارش از بازه integer میگذره چرت و پرت میده!نقل قول:
شما double یا long int استفاده کنین
زدم ولی بازم میزنه صفر فقط واسه double صفر نزد که اونم یه عدد عجیب و غریب داد توش + و E داشت!نقل قول:
سلام جوابشون از محدوده long int هم خارج میشه. باید از double استفاده کنین. من الان زدم جوابشو 12.5645 آورد.نقل قول:
اره درست شد دستت درد نکنهنقل قول:
برنامه ای بنویسید که اعداد اول بین 1 تا 100 را چاپ کند
این به چه صورت هست ؟
سلام باید تا نصف اون عدد یا مجذور اون عدد(مجذور رو مطمئن نیستم ولی تا نصفش حتما درسته) بررسی بشه که به هیچ کدوم بخشپذیر نباشه. برنامه ی ساده ای هست.نقل قول:
دوستان سلام.
یه solution دارم که توش دوتا پروژه هست.
یکی به صورت static library با نام BC هست و اون یکی به صورت EXE با نام Test هست که از BC استفاده می کنه.
حالا می خوام از یه پروژه کامپایل شده در BC استفاده کنم که به صورت Lib هستش.کاراشو انجام دادم و می تونم از Header ها و nameSpace های این فایل در BC استفاده کنم.ولی وقتی برنامه کامپایل می شه موقع اجرا پیغامی می ده به این صورت :
the program can't start because Assimp32.dll is missing from your computer.
من فایل Assimp32.dll رو هم دارم و وقتی اونو به فولدر Test کپی می کنم درست می شه.
حالا می خوام بدونم نمی شه بدون کپی کردن این فایل تو هر پروژه ای که می خواد از BC استفاده کنه برنامه رو کامپایل کرد؟
اگه یه توضیحی هم درباره تفاوت بین فایل های Lib و DLL بدید ممنون می شم.
درون فایل DLL توابعی وجود داره که شما دارید ازشون استفاده میکنیدنقل قول:
اگه کدای درونشو داشته باشید میتونید توی برنامتون استفاده کنید اما اگه ندارید ناچارید DLL رو همراه با برنامه داشته باشید
برای تفاوت هم اینجارو بخونید
کد:http://uniran.ir/showthread.php?tid=492
پس در واقع فایل اصلی همین فایل Assimp32.DLL هست.نقل قول:
فایل Lib درست متوجه نشدم دقیقا چه کاری انجام میده.
ایا فایل Lib که همراه فایل DLL هست برای شناساندن توابع درون فایل DLL به برنامه و در نتیجه استفاده از این توابع درون برنامه هست؟
یعنی - معرفی کردن Lib به عنوان additional dependencies - در نتیجه می توان از توابع درون برنامه استفاده کرد - در هنگام اجرا فایل DLL به عنوان مرجع توابع مورد استفاده باید لود بشه
سلام
سوال من اینه که ایا با c++ میشه در یک فایل متنی یک خط رو با پاک کرد و بعد با اطلاعات دیگه ای جایگزین کرد؟
و دوم اینکه برای یک فایل متنی حجیم در حدود 5GB از همون توابع معمولی میشه استفاده کرد یا باید توابع خاصی استفاده کرد؟( ظاهرا استفاده از توابع معمولی باعث ارور میشه در فایل هایی با این حجم)
سلامنقل قول:
جواب سوال اول شما بله است در صورتی که شما سطح دسترسی به اون فایل رو داشته باشید مثلا شما نمی توانید فایلی که جزء فایل های سیستم و در حال اجرا است رو تغییر بدهید
برای کار با فایل ها باید به کتابخانه ان مراجعه کرد فرقی نداره کدام زبان باشه
بحث حجم فایل مربوط میشه به الگوریتم و سیستم کاری شما که مثلا در این سیستم به چه صورتی متن نوشته ، حذف ، ویرایش و سرچ انجام میشود
اما در کل توابع خاصی نداریم که بگوییم فلان تابع رو اجرا کن در همه شرایط جوابگو است
دوستان کسی می تونه این سوال و برای من حل کنه؟
کمی برای من سخته
سوال: مثلث خیام پاسکال را به زبان ++C بنویسید
ممنون
سلام من یه بازی x-o نوشتم
ولی واسه ی شرط اخرش که بفهمه طرفه مقابل برده یا باخته نمی دونم چی کار کنم
صفحه 6*6 از آرایه 2بعدی هیچی نمیدونم