[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط pedr
من 128 با 5 گیگ ماهانه دارم تقریبا تو 15 تا 20 دقیقه می شه دانلود کرد
am9;
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط pedr
من 128 با 5 گیگ ماهانه دارم تقریبا تو 15 تا 20 دقیقه می شه دانلود کرد
am9;
سرعت 128 1گیگ با 128 5 گیگ فرق داره مگه ؟
لطفا اون سئوالات قبلی رو هم جواب بدید؟
[B]مركز 722 داره كم كم سرعت برميگرده بالاي 1.5 مگ [B]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمربندها رو ببنديد ...سرعت بالا با پارس آنلاين
واقعیتش جواب سوال اولتو نمیدونم ولی اگه قراره ماهیانه باشه دیگه خیلی مسخره است. ولی بازم تا اونجا که میدونم ماهیانه نیست ولی 10 تومنه برای یک بار(مطمئن نیستم)نقل قول:
سوال دومت بله همه جا رو ساپورت میکنه تازه داره شهرهای دیگه استان رو هم ساپورت میکنه
سوال سوم رو هم که یکی از بچه ها گفت حالا ممکنه با توجه به خط یکم کمتر یا بیشتر باشه.
سرعت هم هیچ ربطی به حجم نداره چه 1 گیگ بگیری چه 1000 گیگ:31:
1) شما نیازی به خرید IP استاتیک ندارید . ( آی پی استاتیک یا همون آی پی ثابت به درد بعضی افراد می خوره که بهش برای گرفتن یک سری خدمات نیاز دارن ... مثلا وقتی بخوان از سرویس جی ***با***کس برای اشتراک کارتهای ما*هو*اره*ای استفاده کنن یا وقتی بخوان برای دانلود عضو بعضی سایتها و دانشگاها برای ابونمان دانلود مقالاتشون بشن و یه سری کارای دیگه... فقط در اون صورت ای پی ثابت به دردشون می خوره ... و گرنه شما هر دفعه که به اینترنت وصل می شی آی پی دینامیک بهت اختصاص داده می شه ... یعنی با هر بار وصل شدن شماره آی پی عوض می شه ... البته آی پی اصلیت تغییر نمی کنه یعنی از اون 12 رقم شماره های اولش که نشون دهنده ISP هست ثابتن و نشون می ده به کدوم مرکز خدمات اینترنت وصلی . اما هر دفعه شماره های انتهایی عوض می شه که این هم تو 99 درصد موارد مشکلی نیست ... پس اینطور نیست که شما الان بی ای پی باشی !! و برای داشتن آی پی اونو بخری ... همیشه بطور اتوماتیک آی پی بهت اختصاص داده میشه وقتی به اینترنت وصل می شی .)
2) بله ... اگر یه زمانی آی پی ثابت خواستی باید هر ماه هزینش رو بدی . ( البته اگه اصلا نیازی باشه ! )
3) اگه سرعت دانلود عالی باشه ( یعنی حدود 200 کیلو بایت بر ثانیه باشه که میشه معادل 1.6مگابیت ) می تونی یه سی دی کامل 700 مگی رو ظرف 1 ساعت و نیم با همین اشتراک 128 بگیری . و اگه سرعت قاطی نکرده باشه و حدود 30 الی 40 کیلو بایت باشه حدود 5-6 ساعت طول میکشه . خودت می تونی حساب کنی ... مثلا اگه سرعت دانلود 40 کیلو در ثانیه باشه اونو ضربدر 60 کن میشه هر دقیقه 2.4 مگ .. حالا 200 مگ رو تقسیم بر 2.4 کن ببین چند دقیقه می شه ... اگه هم سرعت 200 باشه یعنی هر دقیقه 12 مگ دانلود می شه ...
در ضمن همیشه خیلی از دوستان کیلو بایت بر ثاینه رو بر کیلو بیت بر ثانیه اشتباه می گیرن و اشتباه می نویسن ... 128 کیلو بیت بر ثانیه رو با b کوچیک می نویسن یعنی 128kb/s و کیلو بایت بر ثانیه رو با B بزرگ می نویسن مثلا 20 کیلو بایت بر ثانیه 20KB/S. و برای تبدیل این 2 تا باید عدد رو ضربدر 8 یا تقسیم بر 8 کنید ... مثلا 128kb/s که همون اشتراک 128 خودمونه معادل 16KB/S یعنی تو حالت نرمال با این اشتراک باید بتونی هر ثانیه 16 کیلو بایت دانلود کنی. حالا هر وقت سرعت قاطی می کنه و مثلا سرعت دانلود شما میره روی 100KB/S کافیه اونو ضربدر 8 کنین و مثل این می مونه که شما دارین از اشتراک 800Kb/s استفاده می کنین.
4) استخاره رو بدار کنار و زوذتر برو بگیر تا از شر دایل آپ راحت شی ... در ضمن همه آی اس پی ها ی رشت همه جاهای رشت رو ساپورت می کنن .. فقط پولو بذار تو جیبت + آخرین فیش تلفن پرداخت شده ! همین ! دیگه هیچی نمی خواد .. مودم تی پی لینک ارزان هم خواستی از لاکانی بخر ... اندیشه هم تا 4 عصر بازه و ثبت نام می کنه .
اینم سرعت اندیشه تو رودسر البته سرویس256 دارم هیچوقت سرعت من تو دانلود از 65بالاتر نمیرفت اما از صبح سرعت دانلودم 1.2مگ در ثانیه دارم دان میکنم بعضی وقتها هم به 1.6 میرسه
سلا به همگی
آقا امشب کابل تلفن رو وصل کردم دیدم بالاخره چراغ ADSL روشن شد!
فقط چند تا مشکل دارم لطفا کمک کنید:
من صفحات قبل این تاپیک رو خوندم.این جور که فهمیدم همه چی باید اتوماتیک باشه.من یه کانکشن طبق دستورات(pppoe) ساختم.
بعد تو مرور گر 192.168.1.1 رو دادم و وارد شدم.قسمت تنظیمات سریع رو هم انتخاب کردم.دکمه رو زدم اما خطا میداد و مینوشت connection is down
بعد اومدم تیک DSL Auto-connect رو برداشتم و تنظیمات دستی رو همین طور پیش رفتم.نوع کانکشن رو pppoE انتخاب کردم.یوزر و پسورد هم دادم و در انتها ریبوت کردم.
اما بعد که اومدم کانکت بشم خطای 678 میده.the remote computer did not response
چراغ آلارم هم روشنه. لطفا بگید چیکار کنم؟
ممنون از توضیحات کاملتوننقل قول:
یه سئوال دیگه هم دارم
1. من میخوام 128KB 1g بگیرم و اینو میدونم که باز کردن صفحات وب هم از محدودیت 1گیگی که دارم حساب میشه و با باز کردن هر صفحه از 1گیگ ماهیانم کم میشه حالا من هر روز توی اینترنت میام و اگه من مثلا از 1گیگم 800 مگابایتش رو دانلود بکنم در یک ماه و200 تا بمونه بسته برای باز کردن صفحات وب در یک ماه اونم هر روزه یا نه یه توضیحی لطف کنید که من حالیم بشه
نه عزیزم همین باز کردن صفحات وب من خودم درروز 600مگ یوزیج دارم.همین سایت پی سی ورلد تا باز بشه50کیلوبایت عکسو تبلیغ دانلود میکنه یعنی 2بار بازی کنی 1مگ.بعضی سایتها هر سایت 2مگ هم دیدم حجمشونه 1ماه 1گیگ فوق العاده کمهنقل قول:
ناامید شدم:41:
3گیگ چطوره؟
3گیگ بگیر کم اومد 2گیگ رو بهت اضافه میدن5تومننقل قول:
مدیران لطف کنن پست منو نمایش بدن!
کار مهم دارم از دیشب تاحالا 100 بار چک کردم هنوز پستم نمایش داده نشده:41:
لطفا پست صفحه ی قبل رو ببینید.چراغ Adsl چمک میزنه بعدش آلارم روشن میشه.چیکار کنم؟
یه تست هم از تو تنظیمات مودم گرفتم اینم نتیجش
پارس آنلاین ترافیک اضافه هم میده ؟ قیمتش چقدر میشه ؟
ISP ها از شهریور امسال به بعد قاط زدن. من خودم پارس وی دارم. تابستون 256 20GB داشتم. شبانه هارو همه dl میکردم. یه روز رفتم تو سایت دیدم 6GB خوردن :18:... البته قبلا هم سابقه داشتن. پول تلفن بیشتر از پول اشتراک شد اینقد زنگ زدم... آخر هم ندادن :41:... 2 روز بعد دیدم هرچی dl میکنم کم نمیشه :18:. 2 روز بعد سرعت 48 شد 148 :5:.
آقا همون شد که سریال Heroes رو dl کردم. 70GB :21:.
مهر ماه تا الان 128 5GB دارم و با همون سرعت اما دیگه ترافیک free خبری نیست...:13:
تا 1 هفته پیش که همه چی بهم خورد... سرعت شد 38:2: هر سایتی میخواست لود بشه 10 ثانیه طول میداد... زنگ زدم پارس وی دختره گفت کابل هارو دارن عوض میکنن و اینترنت هم قطع بود...:41: من که حرفشونو باور نکردم و تا امروز هم که 8 آذره سرعت مثل قبل نشده.... زنگ زدم پارس آنلاین تهران مشکلو گفتم گفت: نه دوست عزیز. شما سرعتت تازه 2 برابر سرعت معمولیه شما باید با 12 dl کنی. تو دلم گفتم آخه من ننتو تو تاکسی دیدم، من 3 ماهه دارم با 150 dl میکنم اونوقت تو ... اینم یه تصویر از ضد حال اساسی پارس وی:
آقا دلیل تعویض کردن کابل های مخابرا میدونین چیه؟ پیمانکارای شاتل از Teh اومدن اینجا تجهیزات Data مخابرات رشت رو عوض کردن...:18: اوف....
12GB 128 قیمتش 28 تومن:8: تازه نسبت Share 1/2. ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگان. 5 شنبه جمع کاملا ترافیک رایگان :18: شبا سرعت به 1Mbit هم میرسه.... البته خودشون میگن... من که قبولشون دارم...
پارس نی و اندیشه بی رنگ خزر با این حساب باید برن کافی نت بزنن اونم با اینترنت شاتل :27:
شاتل سرویس های چند گیگ داره و چند میگه ؟ یکی یه لیستی بزاره
پیش شماره ما 776 سرویسم 128 ولی سرعت دانلود شده 20 نزدیک 2 هفته است :41: کسی می دونه کی دوباره درست می شه
ماه قبل که سرویس 512 20 g داشتم سرعت دانلود تا 230 -250 هم می رفت
دوست عزیز .. میزان حجم مورد نیاز کاملا به نوع کارکرد شما بستگی داره ...نقل قول:
حتی 1 گیگ هم اگه هر روز وصل شید و به توصیه های زیر عمل کنین واستون کافیه :
1) دور دانلود رو تو ساعات روز کاملا خط بکشید و دانلودهاتون رو بذارید از 1 شب تا 6 صبح انجام شه ... یعنی تو روز می تونید لینک دانلودی رو که می خواین پیدا کنین و یه جا ذخیره کنید و یا اگه از دانلود منیجر استفاده می کنین حواستون کاملا جمع باشه که اتوماتیک هیچوقت شروع به دانلود نکنه و اصلا بهتره از استارت آپ ویندوز خارجش کنید! .. در ضمن برای اینکه مطمئن باشین حجمتون حساب نمی شه شبا ساعت 1 دیسکانکت کنید و هیچوقت یکسره مثلا از 10 دقیقه به 1 کانکت نشین همونطوری ادامه ندین ... دو سه دقیقه بعد 1 دوباره کانکت شین و با خیال راحت دانلود کنین . ( از قدیم گفتن کار از محکم کاری عیب نمی کنه و اینطوری مطمئنین که حجم حساب نمی شه! )
2) دوستمون فرمودن با همین وب گردی معمولی و بدون هیچ نوع دانلود روزی 600 مگ حجم مصرف می شه ... باید بگم برای همه اینطور نیست به شرطی که مثلا تو سایتهایی مثل ویدئو آنلاین یا یوتوب یا امثالهم نرید و اصلا هوس نکنید تلویزیون آنلاین یا فیلم آنلاین ببینید یا موزیک آنلاین گوش بدین چون اینجور کارا حجم خیلی زیادی مصرف می کنه ...
اما تو صفحات معمولی ( حتی اونایی که عکسای معمولی دارن عیب نداره با خیال راحت یکی 2 ساعت چرخ بزنید تا خسته شین )
3) دور ویس چت یا دیدن وب کم تو چت رو کاملا خط بکشید و به همین چت معمولی قناعت کنید .
4) دور بازی آنلاین رو خط بکشید .
5) همه آپدیت های برنامه کامپیوترتون رو به صورت manuel تنظیم کنین تا یه وقت مثلا آنتی ویروس اتوماتیک 15 مگ دانلود نکنه ! یا یاهو مسنجر 20 مگ ورژن 10 رو دانلود نکنه ! یا پاور دی وی دی یه دفه نخواد اتوماتیک به سایت پشتیبانی وصل شه ! در عوض بعد از 1 شب می تونین کلید آپدیت اینها رو بزنید و با خیال راحت آپدیت کنید .. در ضمن آپدیت اتوماتیک ویندوز رو هم می تونید از تو کنترل پنل غیر فعال کنید ...
6) با حجم 1 گیگ ( با فرض اینکه اون 800 مگی که گفتین + خیلی بیشتر از اون 800 گیگ ! رو بعد از 1 شب دانلود کنید ) می تونید متوسط روزی 30 مگ استفاده کنین ... تجربه من می گه اگه روزی 2 ساعت فقط وب گردی معمولی و چت معمولی کنید ( منظور با رعایت نکات بالا ) همون حدود 30 مگ و حتی کمتر مصرف می شه ... اما من به شما توصیه می کنم یک بار خیلی راحت به اینترنت وصل شین و کاراتون رو انجام بدین و وقتی می خواین دیسکانکت کنین همیشه یه نگاهی به مجموع حجم رد و بدل شده بندازین ( با دبل کلیک روی کانکشن کنار ساعت ) اینجوری خودتون می تونین حجم مصرفی رو مدیریت کنین و آخر روز هم می تونین یه بار دیسکانکت کنین و دوباره وصل شین و برین تو سایت اندیشه ببینین تو یه روز چقدر کار کردین ( البته کار سختیه اما میشه حجم باقیمانده تا آخر ماه رو هر روز یه جا یادداشت کرد و اگه دیدین متوسط بیشتر از 30 مگ در روز شد کمتر استفاده کرد ! )
7) با همه این حرفا .... اگه می خواین راحت وب گردی کنین ( روزی 2-3 ساعت با وب گردی معمولی ) حداقل یه سرویس 3 گیگ بگیرین ( که میشه روزی 100 مگ )... به هر حال بعد از یک ماه متوجه میشین مصرف مورد نیاز ماهیانتون چقدره .
موفق باشین .
توضیح کاملی بود ممنون
راستی من میخوام مودم ADSl بخرم مدمی که خود شرکت اندیشه میده اسمش چیه ؟ و توی بازار چنده؟؟
نقل قول:
این چیزیه که تو سایتش زده
دوستان یک نفر لطفا دی ان اس اندیشه سبز رو برام بزاره
217.219.187.3نقل قول:
مرسی عزیزم لطفا رنج دی ان اس رو بگو باید 2تا بگی دیگه این 1کیش هستنقل قول:
مودمی که اندیشه میده این مدله : tp-link 8811 اینو میده یا نه یکی بگه کدوم مدمو اندیشه میده ؟؟ توی بازار چنده ؟ اگه مودم دیگه ای میده بگید مارکشو؟؟
عزیزم من مودم tp-link 8811 رو با داشتن آشنا توی لاکانی 30000 خریدم. اما اگه اشنا نداشته باشی 35 36 باید بخری
نقل قول:
پدرام جان این مودمایی که اندیشه میده ( با قیمتش)
میدونم مودمش tp-link هست ولی همین tp-link چند مدل داره که یکیش tp-link 8811 هست . میخوام بدونم این اونه؟؟
بله همونه .....نقل قول:
آقا 2 روز پیش زنگ زدن گفتم که خطت رانژه شده.اما وصل کردن سیم تلفونو دیدم چراغ ای دی اس ال چشمک میزنه بعد الارم روشن میشه.
تماس گرفتم فهمیدم که اسپلیتر رو درست وصل نکردم.ایندفه با خودم گفتم دیگه درست میشه.اما با به همون شکل بود!
دوباره تماس گرفتم، گفتن که ممکنه جایی از سیم تلفنت لخت باشه
اما من با دایل آپ مشکلی ندارم.تلفن رو هم وصل میکنم اصلا صدای نویز و اینا ندارم.اصلا اینا ممکنه؟
امکان دیگه ای برای چشمک زدن مودم هست؟ دیگه چی رو چک کنم؟
درست صحبت کنید حرفی که زدند کاملا صحیح است.وقتی سرویس 128 میخرید یعنی فقط 16کیلوبایت درثانیه میتوانید دانلود کنید و256 یعنی 32کیلوبایت درثانیه میتونید دان کنید اینکه چندماه سرعتتون150 بود دلیلش یه چیزهای دیگست پس ارث پدرتون رو از شرکتها نخواهیدنقل قول:
پست قبلی رو بخون عزیز سرعتتون باید 16باشه الان که 20 هست شکر هم بکننقل قول:
مدتیه که پارس آنلاین سرعتش رو برگرونده به حالت استاندارد و دیگه از سرعت های زیاد خبری نیست
من نمیگم که افت سرعت داریم ولی کار پارس آنلاین هم درست نیست
نمیشه شما یه چند روز یا یه ساعات خاصی سرعت رو ببرید بالا بعد مجددا به حداقل استاندارد برسونید
اینجوری آدم نمیدونه کی سرعتش زیاد و کی کم هستش تا براساس سرعتش دانلودهاش رو تنظیم کنه
بجه ها امروز یک اتفاق جدید برام افتاد. لاگین که کردم دیدم هر سایتی که میزنم صفحه crm اندیشه باز میشه. توی صفجه نوشته بود اکانت شما تمام شده. اگه می خواهید می تونید آن لاین تمدید کنید. منم تو crm لاگین کردم. می خواستم برم تمدید کنم که دیدم یک گزینه اونجا اضافه شده به اسم "تمدید موقت". نمی دونستم چیه. بهر حال آنلاین تمدید کردم. بعدش زنگ زدم پشتیبانی اندیشه. گفتم تمدید موقت چیه؟ گفتن اگه اکانتت تموم شه دیگه مثل قبل قطع نمیشی. میتونی خودت اکانتتو برای 3 روز حداکثر 300 مگ تمدید کنی! راستش خیلی حال کردم. دیگه نگران تموم شدن ناگهانی اکانتم نیستم. :11::11::11:
نقل قول:
برای من که خدارو شکر جز یه شب که مثل اینکه قطعی کلی بود همیشه در همین حده که تو عکس میبینید.
سلام مگه می شه من همیشه تو اون سایته می رم الانم رفتم اینی که گفتی رو ندیدم میشه دقیقا بگی از کجا و چه جوری برم خوب از همین الان سه روز اضافه می کنم چه حالی میده :8::8::8:نقل قول:
چرا هست. برو تو wizard. بعد شماره تلفنتو انتخاب کن. یکی از گزینه هایی که میاد "تمدید موقت" هست. الان غیر فعاله. ولی وقتی اکانتت تموم میشه فعال میشه. دیروز که اکانتم تموم شده بود فعال بود اما الان که اکانتمو تمدید کردم غیر فعاله.نقل قول:
مركز 722 گلسار كه پارس آنلاين كولاكه هنوز!!!