وقتي قرار شد من بيقرار تو باشم و تو تنها قرار زندگيم باشي... از هر چه قرار است غير تو باشد... خواهم گذشت...
Printable View
وقتي قرار شد من بيقرار تو باشم و تو تنها قرار زندگيم باشي... از هر چه قرار است غير تو باشد... خواهم گذشت...
اگه كسي برات اس ام اس خالي فرستاد ، ناراحت نشو بدون اونقدر دوستت داره كه نمي دونه چي بگه!!!...
اگه يه روز از خواب بيدار بشي و ببيني: اون که دوستش داري گذاشته رفته . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اونوقت، صبحانه چي ميخوري؟...
فاصله تابش خود را بر ديگران تنظيم کن خداوند خورشيد را در جايي نهاد که گرم کند ولي نسوزاند
چقدر عجیبه که تا وقتی گریه نکنی کسی نوازشت نمی کنه ...
تا وقتی فریاد نزنی کسی نگاهت نمی کنه ... و تا وقتی که نمی ری کسی قدر تو نمی دونه...
چرا ؟!؟!؟!؟
به اشتیاق اولین دانه برف, به تحمل آخرین برگ پاییز , به گرمیه تن خورشید و به زیبایی آسمان شب, قسم می خورم دوستت دارم و در هر جا باشم به یاد توام....:36:
خندتو به همه بده ولی لبخندتو به یک نفر, عشق تو به همه بده ولی وجودتو به یک نفر, بزار همه عاشقت بشن ولی فقط عاشق یک نفر باش(اونم منم):31::46:
مرداب برای بدست آوردن نیلوفر سالها می خوابه تا آرامش نیلوفر به هم نخوره پس اگه کسی رو دوست داری سالها صبر کن :35:
دستام بوی گل می داد مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند...
اما کسی نگفت: شاید گلی کاشته باشم...:11:
در یاد منی حاجت باغ و چمنم نیست
آنجا که تو باشی خبر از خویشتنم نیست
هر قطره اشك نشانه غمه، هر سكوت نشانه تنهائيست، هر لبخند نشانه مهرباني و هر sms نشانه اي از دلتنگي من براي تو
تصوير چشمان تو را در رويا ها كشيدم، باغ گلي از جنس مريم ها كشيدم، تو گم شدي در جاده هاي ساكت و دور، من هم به دنبال نفس هايت دويدم
تنهايي، اين واژه را بلندترين شاخه درخت خوب مي فهمد
تو اون فرشته اي كه وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پائيز را مي كشند تا جاي پاهات رو بوسه بزنند
جاده عشق همسفر مي خواست و من، تو را برگزيدم به خاطر قلب مهربانت
رخ زیبای تو را خال زدم بر بدنم تا بماند یادگار بدنت در کفنم
آخرين ذكري كه شب در خاطرم ماند ز دوست، اولين يادي كه صبح از خاطرم خيزد تويي
. گر شکستن قلب وغرور صدا داشت عاشقان سکوت شب را ويران ميکردند.
بچه كه بودم تا ده كه مي شمردم فكر مي كردم آخر همه چيز دهه .. حالا نمي دونم آخر دوست داشتن چقدره ؟ ولي مي خوام بگم دوست دارم قد ده تا بچگي.
چشم من از دوریت هم ارغوانی هم تراست منتظرمانده بیایی طفلکی خوش باور است
فکروذکرم بیش توفکرتو جای دیگر است من کجاو توکجا چه روزگار مبهمیست
کاش بودي تا دلم تنها نبود تا اسير غصه ي فردا نبود کاش بودي تا براي قلب من زندگي اين گونه بي معنا نبود کاش بودي تا لبان سرد من بي خبر از موج و از دريا نبود کاش بودي تا فقط باور کني بعد تو اين زندگي زيبا نبود
اگر شكلات بودي شيرين ترين بودي ، اگر عروسك بودي بغلي ترين بودي ، اگر ستاره بودي روشن ترين بودي و تا زماني كه دوست مني عزيز تريني
به پايان فكر نكن .. انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند .. بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز
تو این مملکت که اینقدر با اعتیاد مبارزه میشه تو چرا نارفیقی کردی و منو معتاد خودت کردی
اين جمله هميشه يادت باشه : زندگي گل سرخئ است که گلبرگهايش خيالي وخارهايش واقعي است
دل به دلداران سپردن کارهر دلدار نيست. من به تو جان مي سپارم دل که قابل دار نيست
کلاس عشق ما دفتر ندارد شراب عاشقي ساغر ندارد بدو گفتم که مجنون تو هستم هنوز آن بي وفا باور ندارد
به چشمي اعتماد كن كه به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار كه جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير كه باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است
هيچگاه نگذار در كوهپايه هاي عشق كسي دستت را بگيرد كه احساس ميكني در ارتفاعات هستی
عشق من تو باش نه براي اينکه در اين دنياي بزرگ تنها نباشم.تو باش تا در دنياي بزرگ تنهاييم تنها ترين باشي..
تو مثل راز بهاري و من رنگ زمستانم. چگونه دل اسيرت شد قسم به شب نميدانم
کاش غرورم را که در پستوی سادگي ام پنهان بود می يافتی، اما تو این سادگی رابهانه ای قرار دادی برای در هم شکستن غرورم..
VVV VVV VVV
VVV VVV VVV VVV
مي دوني اينا چي هستن ؟
اينا پرنده هاي قلب من هستند كه از طرف من براي بوسيدنت آمدند
VV
و اين دو تا هم كار داشتند دير كردند
بارون و دوست دارم هنوز ... چون تو رو یادم میاره
حس می کنم پیشه منی ... وقتی که بارون می باره ....
دریاب! بازم تنهام
بهت نگفتم تا حالا اینکه چقد دوست دارم اما حالا بهت می گم بی تو دارم کم می یارم
بهت نگفتم تا حالا که بدجوری عاشقتم بهت نگفتم تا حالا اما حالا بهت می گم ...
ميدوني فرق تو با خون چيه؟
خون ميره تو قلب و برميگرده
اما تو ميري تو قلب و برنميگردي
شراب را دوست دارم چون رنگ خون است خون را دوست دارم چون در رگ جريان دارد رگ را دوست دارم چون به قلب راه دارد قلب را دوست دارم چون جايگاه توست
عشق کنار هم ایستادن زیر باران نیست...!!! عشق این است که یکی برای دیگری چتر شود و دیگری هرگز نفهمد چرا خیس نشد
عهد کردم اگر بوسه داد توبه کنم... بوسه اي داد؛ چو برداشت لب از روي لبم، توبه کردم که دگر توبه بي جا نکنم.
اشک هاي نيامدنت روي گونه هايم ماسيده ..
نبوس نمك گير مي شوي!!