سلام دوست عزیز مرسی از جوابت ، من گوشی رو هک کردم فقط اگه لطف کنی آدرس فولدر mail رو برام بگی ممنون میشم چون نتونستم پیداش کنمنقل قول:
مرسی ;
Printable View
سلام دوست عزیز مرسی از جوابت ، من گوشی رو هک کردم فقط اگه لطف کنی آدرس فولدر mail رو برام بگی ممنون میشم چون نتونستم پیداش کنمنقل قول:
مرسی ;
سلام دوستان یه سوال داشتم
چطوری میتونم BlackBerry رو disable کنم چون اومده بالای صفحه کنار آرم بلوتوث هر کاری میکنم از بین نمیره چطوری میتونم از بینش ببرم دیگه بالای صفحه نباشه؟ لطفا کمک ...
مرسی ;
آدرسش اینه C:\Private\1000484b\Mail2\00001001_Sنقل قول:
راستی با My phone explorer آخرین ورژنش باید بشه
ولی من که هرکاری می کنم گوشیم رو نمیشناسه!
سلام من می خوام این گوشی رو بگیرم می خوام بدونم تغلبیش هم هست اگه هست چه فرقهایی داره؟
بعد گفت که جعبهاش همشون طوسی رنگ هستن تو پست های قبلی خوندم که تغلبیه ولی به طور صد در صد گفته نشدهبود اگه می شه راهنمایی کنید
دستتون درد نکنه
من نمیتونم Opera رو نصب کنم، کسی تا حالا نصب کرده؟؟
در ضمن در جواب نوکیا داران، همین بس که یک سری امکانتش برای ایرانی ها غیر قابل دسترسی
هستش. حالا برید نوکیا بخرید!!!!:13:
بعید میدونم بتونه.نقل قول:
ببخشید چند لحظه...
مخواستم بپرسم که با پی1 یک فایل pdf چند صفحه ای رو باز می کنه؟
منظورم اینه که هنگ نکنه؟
مثلاً یک فایل پی دی اف با تعداد صفحۀ 100 تا رو خوب و با سرعت باز میکنه؟
مچکرم...
من یک EBOOK درام که حدود 40 صفحه هست و عکس هم زیاد نداره.خیلی راحت اون رو باز نمیکنه.
پست های قبلی رو خوندم اما گیج شدم!!!
من آخرش نفهمیدم بهترین p1 از نظر کیفیت قطعات که الان تو ایران میشه خرید چه مشخصاتی باید داشته باشه!!(باتریش.جعبش.وسایل توش و......)
به به!!!
عالی شد!
هرچی پست نوشتیم این آکوا اومد تراش کردش!!!
واقعا که...
برو با گارانتی کامتل بخر که خیالت راحت باشهنقل قول:
[!!!!!!!!!!!
تو این همه مدت کجا بودی؟!نقل قول:
حالا ما ول کردیم اینا ول نمی کنن!مثل اینکه دوباره داره یه بحث راه می افته...
این پست واسه خیلی وقت پیشه عزیز من!کلی هم حرف راجع بهش شد تا اینکه دیروز این آکوای ... اومد و همه ی صحبت های مارو تراش کرد...وگرنه اگه پست های مارو می خوندی فک نمی کنم اینجوری حرف می زدی:27:!
این اخطاری هم که می بینی گرفتم به خاطر همین بحثا بوده وگرنه این صحبت حالا حالاها کش داشت!
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم که میخوام لطف کنید راهنماییم کنید:
من وقتی theme گوشی رو عوض میکنم آیکونهای نوار بالای صفحه گوشی که محل قرارگیری آیکونهای آنتن و باطریه
هیچ تغییری نمیکنه !! (البته میدونم که بقه آیکونها رو باید به روش دستی more---->edit عوض کنم)
لطفا به اسکرین شات گوشی من یه نگاهی بندازین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی گوشیم تم ویندوز ویستا ریختم و ؛ایکونهای پایین صفحه رو هم دستی عوض کردم ولی آیکونهای نوار بالا
هیچ تغییری نکرده !! لطفا راهنماییم کنید چه کنم؟
نقل قول:
ایکونهای پایین صفحه رو چجوری باید عوض کنم؟ میتونین یه کم توضیح بدین برام ؟ در مورد عوض کردن باتری و انتن و غیره باید فایل resource عوض کنید :10:
سلام به همه دوستان عزیز بچه ها من برنامه واسه پی 1 زیاد ادارم میخواستم بدونم چطور میتونم اونارو بزارم اینجا در ضمن کسی پچ افزایش صدای پی 1 داره
راستی بچه ها من رو گوشیم سیم 919 دارم انتن دهیش احساس میکنم افتزاحه در ضمن وقتی تماس برقرار میشه یه آیکون شبیه علامت احتیاط بالای گوشی میاد مینویسه no cost information چطور میتونم حذفش کنم
یه سوال دیگه ایا قاب پی1 عوض میشه اصلا قاب فابریک یدکش تو بازار هست
یکی راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیر رسیدی به بحث ته دیگش هم خوردن :27:نقل قول:
حالا اگه دلت می خواد اخطار بگیری (مثل بعضی از یوزر ها که بحث رو شروع کردن)
ادامه بده
ضمنااگه دقت کرده باشی ان 82 یه المان مهم داره به اسم دوربین 5 مگا پیکسلی و فلاش زنون
و این یعنی کمرا فون
آقای با سواد اون ان 81 هستش که کلید های مخصوص ان گیج داره و واسه بازی ساخته شده نه ان 82 !!
دیگه حوصله این بحث مسخره رو ندارم از اون اولم هر کی شروعش کرد کار اشتباهی انجام داد
شما هم ایشالا سوادت بیشتر شد بیا پست بده و نظر بده در مورد گوشی های نوکیا:31:
که این جوری پست اسپم ندی...
راستی پی 1جدید بدون لیبل شدن دیدین ؟
سلام دوستان عزيز!
من ميخوام P1i بگيرم ولي يه موردي بود خواستم از شما بپرسم...
بعضي جاها كه ميخوام بخرم ميگن اين گوشي ورژنه فارسي هستش و تا 40 تومن هم گرون تر نسبت به مدل ديگه ميدن!!!!!:18:
خواستم بدونم فرقي با هم دارن؟ مگه با آپديت نميشه فارسي كرد؟ مگه اصلا بدونه آپديت نميشه پك فارسي روش ريخت؟:20:
لطفا اگه جواب تو آستين دارين سريع بدين كه فوري نياز دارم:46:
به يكي ميخوام بگم از چين واسم يكي بياره ... خواستم بدونم ميشه اونا رو هم فارسي كرد؟ بعضي چيزا رو خداييش ميدونم ولي اين مغازه دارايي كه هيچي حاليشون نيس منو به شك ميندازن مجبورم مزاحم شما ها شم:27:
دوست عزیز بفرمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220677
smoking عزیز عوض کردن آیکونهای گوشی خیلی ساده است فقط لازمهنقل قول:
1.شما باید یه سری آیکون داخل گوشی کپی کنی(این آیکونها رو توی پست بعدیم لینکشو میذارم) :27:
2.بعد رو ی آیکون مرد نظر برید و از منوی صفخه اصلی گزینه more رو انتخاب کنی و بعد گزینه edit رو بزنید و آیکون انخابی رو وارد کنید به همین راحتی:31:
در مورد راهنماییتونم ممنونم ولی من شنیده بودم با تعویض theme این نوار بالای صفحه عوض میشه ولی توی گوشی من همچین اتفاقی نمی افته!!! :41:
با سلام،
من چند وقته می خوام P1i بگیرم یه جای معتبر واسه خرید در اصفهان کسی سراغ نداره؟ ( یه باره دیگه هم پرسیدم ولی... :41: کسی جواب نداد)
راستی اگه با گارانتی کامتل بگیرم همه چی حله، دیگه مشکلی نیست!؟
من به چند نفر دیگه هم گفتم معتبر ترین جا توی اصفهان فروشگاه اصفهانسل (خیابان فردوسی) هست. من خودم از اول بزرگمهر گرفتم(اون موقع اصفهانسل نداشت)نقل قول:
اگر cda گوشی wg1 یا wg2 یا me باشه با دانلود کردن زبان فارسی میتونی گوشی رو فارسی کنی.اگر cda هم غیر از اینها باشه با نرم افزار xs++ میتونی cda گوشی رو عوض کنی.نقل قول:
آقا سعید ممنون. :10:نقل قول:
و یه سوال دیگه الان به جز no name ها مدل دیگری هم هست؟ اون لیبل های چینی قدیمی هنوذ هستند؟
منکه قاب یدکشو ندیدم فک نکنم عوضم بشهنقل قول:
سلام دوست خوبمنقل قول:
همان طور كه قبلا گفتم فرميمور گوشي من هم فكر مي كنم سوئد بود مثل مال شما
اينم مشخصاتش:
phone:
CXC162037 R9H004
bluetooth:
CXC162143R1D
ORGANIZAR:
CXC162108 R6E30
CDA:
CDA162024/92 R4A
مي دونم قبلاشايد توضيح داده باشين.اما پيدا نكردم.براي آيديت كردن و.... چيكاربايد بكنم.اول چه چيزهايي رو دانلود كنم و....كلا به صورتي كه زبان فارسي رو هم تحت پوشش داشته باشه.
دوستان ديگر هم اطلاعاتي داند ممنون ميشم.
ياحق
اینم لینک یه سری آیکون جالب برای p1
همین امروز آپ کردمکد:http://www.4shared.com/file/48955134/13ec118f/clown_red_256x256_.html
نقل قول:
دوست عزيز
اولا ممنون واسه جواب
دوم پس هيچ فرقي نداره چه مدليشو از كجا بگيرم ديگه!!!!؟؟؟؟
خواهش میکنم. نمیدونم.شما با گارانتی بگیری خیالت راحته.آره اون چینی ها هست.نقل قول:
نه ولی بهتره cda wg باشه!چون تغییر cda یه کم درد سر داره! :20:نقل قول:
سلام بر همه ی دوستان p1i دار
کمک می خواستم زمانی که من می خوام با برنامه ی pc suite وصل بشم این ارورو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Your phone is in file transfer mode
Note:
Only applications with orange button frame in the PC Suite will be able to access your phone in this mode .
نمیدونم چیکار کنم ؟
بعد می خواستم بدونم این جریان درست کردن پوشه ی resource چیه ؟
یعنی برای چه کاری بدرد میخوره ؟
برنامه ی usb flash نمی تونم نصب کنم ؟ یعنی دگمه ی c توی گوشی کدوم دگمس چون تو p1i دگمه ای به اسم c نداریم ؟
اگه میشه کمکم کنید ؟
مثلا اگه بخواهی آیکون های گوشیت رو عوض کنی باید این پوشه رو بسازی! (البته در مموری کارت) بعد هم آیکون ها رو کپی کن اینجا!نقل قول:
بعد می خواستم بدونم این جریان درست کردن پوشه ی resource چیه ؟
دوست عزیز این مربوط به انتخاب حالت phone mode یا file transfer می باشد، در هر کدام از این حالات یک سری خاص از امکانات فعال هستندنقل قول:
تا اونجا که من اطلاع دارم نه قابش هست نه محافظ صفحه نمایش . قابش اصلش دو رو ور 80 یا 70 چوب قیمت داره.نقل قول:
در تایید حرف دوستمون باید بگم که اگر اتصال در حالت phone mode باشه فقط مواردی که کادر سبز دارن رو میتونید استفاده کنید و در زمان file taransfer فقط نارنجی ها رو .این ارور نیست.نقل قول:
دوست عزیز این مربوط به انتخاب حالت phone mode یا file transfer می باشد، در هر کدام از این حالات یک سری خاص از امکانات فعال هستند
والا من هم نفهمیدم قضیه ش چی هست.من واسه تغییر آیکونها هر چی سعی کردم نتونستم ایکنها رو توی resource موجود توی مموری کارت بریزم.زمان تغییر ایکونها هم زمانی که brows رو بزنید فقط فولدر های picture روی phone و memory card باز میشه.نقل قول:
مثلا اگه بخواهی آیکون های گوشیت رو عوض کنی باید این پوشه رو بسازی! (البته در مموری کارت) بعد هم آیکون ها رو کپی کن اینجا!
واسه همین من مجبور شدم که ایکنها رو توی فولدر های picture روی phone یا memory card بریزم.
من قاب رو ندیدم ولی محافظ برای p990 دیدم که راحت میشه واسه p1 جورش کرد.نقل قول:
تا اونجا که من اطلاع دارم نه قابش هست نه محافظ صفحه نمایش . قابش اصلش دو رو ور 80 یا 70 چوب قیمت داره
آقا ممنون واسه ایکون ها خیلی عالی بود.نقل قول:
اینم لینک یه سری آیکون جالب برای p1
آقا سعید ممکنه آدرس دقیق اصفهانسل رو بدید!
ممنون :10:
بچهها من يه P1 گرفتم، اما شارژ روميزيش كار نميكنه:41:
ميخواستم بدونم چجوري بايد وصل بشه، شايد من اشتباه وصل كردم
كه مطمئن بشم خرابه يا نه
در ضمن گوشي من با اين مشخصات نياز به Update داره يا نه؟
CDA: 162024/52 R8A
Organizer Vesion: cxc 162108 R6g04
Bluetooth Version: cxc 162143 R1D
Phone version: cxc 162037 R9K009
Date: 8/2//2008
ممنون ميشم زود جواب بدين:11:
خیابان فردوسی (اواسط).:46:نقل قول:
سلام
من هر فلش پلیری که داشتم نصب کردم ولی این مشکل هنوز هست
ممنون میشم اگه یه لینک بدبد که من به صورت مستقیم دانلود کنم و مشکلم حل شه
تو خود سایتم هر فایلی که بگی dl کردم ولی ......