چجوری میشه از یه جای دیگه نقله قل کنیم ودر یه تا÷یک دیگه بزاریم وچجوری میشه توی یه ÷ست چند بار نقل قل کنیم و برای نوشتن کد اون حالتی بنویسیم
چجوری میشه از یه جای دیگه نقله قل کنیم ودر یه تا÷یک دیگه بزاریم وچجوری میشه توی یه ÷ست چند بار نقل قل کنیم و برای نوشتن کد اون حالتی بنویسیم
واسه اينكه از يه جاي ديگه نقل قول كنيد
روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون پست مورد نظر راست كليك كنيد و
Open in New Tab رو بزنيد كه نقل قول در يك پنچره جديد باز ميشه و
اونوقت اون نقل قول به همراه كد هاش رو تو پست تاپيك مورد نظرتون كپي پيست كنيد
واسه چند بار نقل قول كردن :
اين دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستي كه دوست داريد نقل قول كنيد رو بزنيد
اينطوري كه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد
نقل قول چندگانه انجام مي شود
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.Please try the following:
- <LI id=instructionsText1>Install [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] software to clean your PC.
<LI id=instructionsText2>If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
<LI id=instructionsText3>To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP). <LI id=list4>If your Network Administrator has enabled it, Microsoft Windows can examine your network and automatically discover network connection settings.
If you would like Windows to try and discover them,
click [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <LI id=instructionsText5>Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed. <LI id=instructionsText4>If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.- Download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to remove spyware and adware threats.
Cannot find server or DNS Error
Internet Explorer
دوستنان سلام
امروز چه خبره چرا همش این پیغام برای من میاد همش هم وسط کار و پشت سر هم اصلا امروز درست نتونستم تاپیک ها رو بخونم و پست بدم
salam man explain kardan.oono behesh migan raveshe sakhtane user.shayad shoma chize dige migidesh.
بعضی وقتها (البت نه توی p30world) این پیغام برای من هم میاد. فکر کنم عیب از ISP باشه.نقل قول:
ممنون که کمک کردیدنقل قول:
اينقدر ما به سئوالاتتـون جواب داديم
حالا يكي هم بياد به من جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يعني چي ؟
تازه اين اخطار ها: 0/1 (5) چه معني مي ده ؟
به گمونم اخطار ها: 5/1 (5) درست باشه
تازه مگه حد نهايي اخطار ها چقره ؟
5 تا !!
"ح" چرا آواتار اين بنده خدا رو عوض كردي
و ضمنا اين آقا مسعود ما قبلا سه تا اخطار داشت مثل اينكه جديدا هم دوتا گرفته.
البته احتمالا بهش اخطار اشتباهي دادند و به زودي پاك ميشه
من در جهت حفظ آبروي اين مومن خدا آواتارش رو نصفه گذاشتم
اونوقت شما به جاي پاسخ دادن
اومدي آبروي اين خلق خدا رو پاشيدي
كاش چند تا اخطار ها: 0/1 (5) رو مي دادن به شما !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سئوال من اين اعداد 0/1 هستند
كه يعني چي ؟
اون اخطار یعنی من یکجا به ایشون 5 اخطار دادم
مسی جان نه عزیز اشتباه نشده
ممنون
حالا اين 5 اخطار يكجا با يك اخطار چه فرقي داره ؟
سلام دوستان !!:20:
امروز (( چهارشنبه 31 مرداد )) که وارد سایت شدم دیدم در قسمتی که نام کابران آنلاین رو تو پایین صفحه اصلی سایت نوشته شده بالای اسم من یه ستاره آبی رنگ وجود داره (( همون قسمتی که نوشته x تا کاربر و y تا مهمان وجود دارند ))
میخواستم بدونم قضیه این ستاره کوچک آبی رنگ که بالای نام کاربری بنده (( robert )) هست چیه ؟؟؟
با تشکر !!!!
به گمونم ستاره * متعلق به ID يك كاربر ديگه كه كنار اسم شما بوده مي باشد
مثل : *PINK PANTHER* يا *yutab*
اگه نه
مي تونيد يه عكس از اون رو اينجا بگذاري ؟
من چه جوري ميتونم ادمين بشم؟
چرا بعضي وقتها پيغام هاي من پاك ميشه بعد يه پيغام مي ياد ميگه پاك شده به طور اتومات جواب نفرستين من مي خوام علت پاك شدن پيغام ها رو بدونم
جهت ادمين شدن بايستي براي خريد سايت با Admin هاي فعلي وارد مذاكره شويدنقل قول:
پيشاپيش بهتون تبريك مي گم :40:
نقل قول:
علتش ؟
لابد به دليل مرتبط نبودن اون پست به انجمن مورد نظر پاك شده
با اينكه به نظر من بخاطرپاك شدن يك پست ناقابل از مديريت سئوال نفرماييد
ولي مي تونيد كل ماجرا رو از مدير يا همكار اون انجمن بپرسيد
چاكر ادمين هم هستيمااااا
ادمين شديد هواي ما رو هم داشته باشيد :11:
÷اک شد شدررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررر
تست شد و امتحان گردیدنقل قول:
آدمین شدن پی سی ورلدا.شوخی که نمی کنی؟قیمتش فکر کنم خدا تومن باشه.معلوم که نیست.نقل قول:
در ضمن من همینجا که تبریک میگم(اومدو نشدی)
اینو هم میخوام بگم که چرا url رو به گزینه های پستی اضافه نمی کنید.
یه لحظه نگاه به پستای فراتاده شدت بنداز.تا العان همش از پاسخ سریع یعنی استفاده میکردی.نقل قول:
بابا سریع!!!
نقل قول:
چرا اضافه كنند ؟!!!
بعد از بهينه سازي يه ماهي ميشه كه شما وقتي آدرس رو ارسال كنيد
به طور خودكار وارد كد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن PC GAMES جان
چقدر غلط املايي شما داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدمین نهنقل قول:
ادمين Administrator
نقل قول:
کاش یکی میومد این p30world رو میخرید و یه سر و سامونی بهش میداد.
مردیم از بس با مدیران بحث کردیم و گفتیم در اشتباهید ولی گفتند نه....
شما پا پيش بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم چاكر ادمين هاي جديد هستيم هااااا
هوا ما رو هم داشته باشيد
من که هشتم گرو 9 هست.:41:نقل قول:
یه سوال
چطوری یه تاپیک رو Mark as UnRead کنم؟
SuB جان
از قسمت بالاي صفحه اون گزينه لينک هاي سريع مي بينيد ؟
روي اين آيكون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كليك كنيد
گزينه دوم تاپيک هاي خوانده شده را علامت بگذار هستش
اون رو بزنيد
با عرض سلام ...ببخشید مزاحم شدم...بعضیها در این فروم دارند سو استفاده از موقعیتشون میکنند...توی انجمن متفرقه یه بابایی از تاپیک من خوشش نیومده بسته!!!نقل قول:
نوشته شده توسط aQoa
ممکنه شما یه لطفی بکنید و یه نگاهی بهش بندازید؟
من اصلا نمیفهمم...چرا این تاپیک پاک شده؟
که پاسخشودادم...چون واقعا نمیدونم چرا!
با تشکر.
نقل قول:
سلام:46:
احتمالا تاپیک شما (بحث و گفتگوي ازاد (ويژه آقایون )) کاملا درست وارد ترش شده !
چون حدود 100 تا تاپیک با نام های مشابه این زده شده و مدیران هویژور پی در پی دارن حذف می کنن:27:
دیگه نمی دونم مدیرای انجمن و مخصوصا آقا بابک برای چندمین بار حاضر به توضیح هستن یا نه ...:20:
ضمنا " نوشته شده توسط aQoa"
این آیدی که یک آیدی آزمایشی توسط گروه ادمین ها هست و ساخته شده قادر به جواب دادن نیست ... و کارش همینه که اطلاع رسانی می کنه ... به نظرم اگه بازم صحبتی دارید بهتره با بابک گفتگو کنی ...:11:
موفق باشی ...
:40:
سلام ... نمی دونم قبلا کسی به این موضوع اشاره کرده یا نه ...
این عکس رو ببینید ... مربوط میشه به تاپیک " صندلی داغ " ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه یه صفحه جدید داره ولی وقتی روش کلیک می کنم صفحه ی یکی مونده به اخر لود میشه ...
صفحه ای هم که الان توش هستم 7 تا پست بیشتر نداره ... یعنی نباید صفحه ی جدید اضافه شده باشه .
براي من هم چند بار واسه تاپيك عكس هاي جالب و ديدني اتفاق افتاد
كه به گمونم وقتي vB بخاطر تاپيكهاي پر صفحه قاط مي زنه اينطوري ميشه
كه حقم داره 921 صفحه كم نيستـاااا
براي من هم زياد اين مورد پيش اومده.نقل قول:
همیشه یه صفحه جدید داره ولی وقتی روش کلیک می کنم صفحه ی یکی مونده به اخر لود میشه ...
صفحه ای هم که الان توش هستم 7 تا پست بیشتر نداره ... یعنی نباید صفحه ی جدید اضافه شده باشه.
فکر کن منظور من رو نفهمیدید.نقل قول:
شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید. الان من می خوام یه کار کنم که همین حالت رو روی یه تاپیک که خوندم پیاده کنم. (به دلایلی):11:
سلام
من تازه عضو شدم و این اولین تجربه منه برای بحث ها از اینکه شما رو انتخاب کردم ببخشید
میشه در مورد این انجمن توضیح بدید من بیشتر اشنا بشوم
ممنون
:20:
نقل قول:
تنها راهش همونه ؟
توضيح ؟!!نقل قول:
شرمنده نميشه در مورد انجمني با
تاپيک ها: 142,723,
کاربران: 132,504
تو چند خط توضيح داد !!
بايد خودتون به گشت و گذار در تالارها بپردازيد
اگه سئوالي بود در خدمتيم :11:
من 7-8 ماه پیش اینجا عضو شدم. ولی خیلی زود پسوردم یادم رفت (حافظـــــه!!!!!):25:
ولی هر بار تو قسمت ریکاوری ایمیلم و زدم هیچی برام نیومد
اخیرا اومدم اینجا و دیدم آنلاینم. البته پسوردمو یادم اومد بالاخره، ولی میشه این قسمتو درست کنین؟؟؟
(شاید دوباره یادم رفت)
سلام
درسته من همين مشكل رو داشتم
من شهريور پارسال عضو شدم
اما آواخر ارديبهشت امسال پسووردم يادم اومد
اصلاً اون راهی که شما گفتید ربطی به سوال من نداشت!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
SuB عزیز ، منظور حمید این بود که :
آیا تنها راه رسیدن به خواسته تون ، همونه ؟
:46:
یا حق
:40:
ببخشید.نقل قول:
من اصلاً به علامت سوال ایشون توجه نکردم.
من این امکان رو برای این می خوام: بعضی تاپیک ها هست که مثلاً جواب یه سوال رو دادند.من برای اینکه ببینم جوابشون درست بوده یا نه باید برم و تحقیق کنم. این تحقیق ممکنه تا یک ماه یا سال طول بکشه. حالا من می خوام وقتی بعد از یه ماه یا سال بر میگردم، بدونم که کدوم تاپیک بوده.
البته شاید این راهش نباشه. اما فکر کنم Mark az UnRead کردن تاپیک ها یکی از امکانات vBulletin باشه و در این صورت باید این امکان توی انجمن فعال باشه.
SuB
سلام.منظورتون bold بودن عنوان تاپیکهاست.این ربطی به خوانده نشدن یه تاپیک نداره و فکر میکنم مربوط به مدیران انجمن است.نقل قول:
شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید.
.نقل قول:
بعضی تاپیک ها هست که مثلاً جواب یه سوال رو دادند.من برای اینکه ببینم جوابشون درست بوده یا نه باید برم و تحقیق کنم. این تحقیق ممکنه تا یک ماه یا سال طول بکشه. حالا من می خوام وقتی بعد از یه ماه یا سال بر میگردم، بدونم که کدوم تاپیک بوده
شما خیلی راحت میتونید اون تاپیک رو به اشتراک در بیارید تا بعد از گذشت زمان هم خیلی راحت پیداش کنید.
آهان پس بگو
SuB جان شما نمي دونستي مي تونيد تاپيك ها رو به اشتراكات اضافه كنيد كه
تاپيك رو دنبال كنيد
اينجا كامل آموزشش داده شده
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=1399127#post1399127