تو تاپيك PC برو :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431872
55 $ تا پول جمع ميكني بعد خودش تو نقشه نشون ميده كجا بايد بري .نقل قول:
Printable View
تو تاپيك PC برو :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431872
55 $ تا پول جمع ميكني بعد خودش تو نقشه نشون ميده كجا بايد بري .نقل قول:
سلام دوستان
خیلی ها خلاصه ای از داستان بازی مافیا رو میخواستن که من امروز تونستم تا 2 چپترش رو آماده کنمو آلان براتون می زارم درضمن اگه کمی و کاستی داشت به بزگی خودتون ببخشید.
محتوای مخفی: خلاصه چپتر 1&2
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 2
خیلی عالیه:8:
دمت گرم واقعا به یه همچین چیزی نیاز بود...
ادامه بدی ممنون میشیم.
فقط لطف کن همون اول پستت یه اخطار بزن که این داستانه بازیه تا یه وقت کسی که هنوز بازیو تهیه نکرده نشینه بخونه.
ممنون
chapter 3 هستم؛ بازی خیلی لذت بخشه ... مخصوصا قسمت رانندگیش و گوش دادن به آهنگ ها!
یکی از تِرک های مافیا 1 رو هم تو این بازی شنیدم...
بازی خیلی جالبیه مخصوصا با دانستن جزئیات وقایع داستان
گرافیک خیلی بالا نیست مخصوصا سایه ها رو اگه توجه کنید ولی صورتها با وجود حالت تور توری خیلی طبیعی اند مخصوصا اگه توجه کردید ته ریشای لوچو که منو حیرت زده کرد.
واقعا عالیه فقط ادامش کونقل قول:
من که بازی رو از حفظ نمینویسم دوست عزیز دارم دو باره بازی میکنم و وسط دمو ها هم حرف های مهمشون رو یادداشت میکنم. فکر کنم امروز چپتر 3 هم آماده بشه .:11:نقل قول:
سلام دوستان
خواهشن یکی در مورد این DLC ها یه توضیح بده و اینکه بگید DLC های PS3 رو از کجا میشه دانلود کرد و چه جوری میتونم ازشون استفاده کنم.
موفق باشید.
عالی بود فدات بشم ما بقیش رو هم بگذار دمت گرم:10::10::11:نقل قول:
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان چپتر 3 هم آماده شد. درضمن برای اینکه از کلمه "میگه " خیلی استفاده میکنم پوزش میخوام.
چپتر 3 ( 10 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 3
پایان چپتر3
ممنون از دوستمون که دارن خلاصه بازی رو میزارن،ولی لطفا Spoiler کنید.
_
2 روز پیش بازی تموم شد،یکمی بد تموم شد،من یه چند قطره ای اشک از چشمانم مانند دریا جاری شد: د ی
امیدی هست یه چیزی،(شاید نسخه بعدی) بیاد که به دفعه ویتو بپره بیرون از ماشین و این یارو ها رو بکشه و بره دوستشو نجات بده؟!
چپتر 4 ( 11 فبریه)
سلام دوستان خواستم واسه امروز بس کنم ولی چپتر 4 رو رفتم دیدم خیلی کمه !!!
محتوای مخفی: چپتر 4
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش.
پایان چپتر 4
نجات بده ه ه ه ه !!!!؟؟نقل قول:
محتوای مخفی: هه!؟؟
دوستان لطفا یه نفر وقت بزاره و بطور کامل برای من توضیح بدهنقل قول:
ممنون میشم :10::40:
سلام دوستان! حسش بود چپتر 5 مافیا رو هم شروع کردم به نوشتن !!!
اگه نظری، انتقادی، پیشنهادی، چیزی داشتید در خدمتم.
چپتر 5 ( 20 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 5
پایان چپتر 5
من اینطور فکر میکنم،اصلا شما به من بگو قرار ما با این پیری چی بود؟!(دقت کن)نقل قول:
من فکر کنم حق با شماست دو ست عزیز چوننقل قول:
محتوای مخفی: تو ماشین
سلام به همگی
بازی خیلی زیبایی بود ولی در صورتی که از منظر open world نگاش نکنی
بازی کاملا خطیه(البته من که اینطوری بیشتر حال میکنم)
پلسهای این بازی از خنگترین پلیسهای بازیهای open world هستن!کافیه برین تو خیابون یکم پلیس و مردم بیگناه رو بکشین تا بفهمین من چی میگم!
بازی اصلا چرخه شب و روز نداره چیزی که مستلزم یه بازیه سند باکسه
ویتو شنا نمیکنه حتی وارد اب هم نمیشه که بمیره بعد بگیم که شنا بلد نیست!
کسی از دوستان نارنجک انداخته زیر ماشین؟!پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید چون هیچ اتفاقی نمیفته!!!در حالی که با یه گلوله ضعیفترین اسلحه به باک ماشن منفجر میشه!
چیزی به نام سوار شدن در تاکسی یا مترو در بازی وجود نداره پس تمام مسیرها رو باید خودتون برونید البته رانندگی در این بازی اونقدر خوب از اب دراومده که اصلا خسته نشین (من که خیلی حال کردم)مرز شهر هم به طرز خیلی بدی ساخته شده کافیه سعی کنین وارد تونلی که قطار از اون وارد شهر میشه بشین به یه دیوار نامریی میخورین!
ولی روی یه المانهایی یه دقتهایی کردن که حرف نداره مثل برداشتن گوشی تلفن واقعا زیباست یا عکس العمل ادمها نسبت به تیر خوردن یا گرافیک اب البته در ساحل رودخونه و دریا واقعا دیدنیه
در کل من که عاشق این بازیم چون از بازیهای خطی بیشتر خوشم میاد چیزی که به عنوان ضعف ازش یاد میکنن!
سلام
من بازي رو تموم كردم ولي Extra ها كامل باز نشدن تقريبا هيچ كدوم باز نشدن اينا چطوري باز ميشه ؟ مثلا الان براي من فقط چند تا پستر از بازي باز شده
دوستان
من یه بار روی normal تمومش کردم.:5:
حالا هم تو چپتر 9 hard هستم.:5:
ولی فقط 11 تا پ.ل.ی ب.و.ی آزاد کردم.جایی نیست که جاهای مجله هارو زده باشه؟!:21:
اون Wanted poster هم هیچی آزاد نشده ه ه ه!! کسی میدونه داستانش چیه؟:19:
ممنون:11:
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
شما حتما روی easy داری بازی میکنی...نقل قول:
اگه روی hard بازی کنی اونا هم آزاد میشن.
پلی ب.و.ی ها هم که باید در طول بازی جمع کنی.
راستی
راستی به یه چیزی توجه کردید!؟؟
joe چقدر توی شهر معروفه . همه میشناسنش. همه ی خلاف کارا و گروههای مافیایی حتی پولیسا.
جالب اینه که تو هیچ گروه مافیایی خاصی هم نیست. برای خودش کار میکنه.:27:
سلام به همه
من امروز بازیو گرفتم
اومدم تستش کنم بدون اینکه بریزم رو هارد یه کم دموهای بازیو دیدم.بعدش که بازی شروع شد بعد از 10 ثانیه صفحه سیاه شد و هنگ کرد و مجبور شدم بازیو بزنم بیرون دوباره بازیو گذاشتم ولی اندفعه روی هارد ریختمش و درست شد.به نظرتون مشکل از چی بوده؟دی وی دی؟یا اینکه دستگاه داشته از رو دی وی دی میخونده قات زده؟
ممنونم
منم همین مشکل و داشتم .. تازه ماله من هم بیشتر قات میزد ! بعضی موقها یهو ماشین میرف زیر زمین ..:31:نقل قول:
منم مجبور شدم روی flash نصبش کنم .دیگه تا آخر بازی مشکلی پیش نیومد . اول فک کردم از dvdه . 3بار dvdرو عوض کردم .. ولی باز همین جوری بود.
آره .. آدم گردن کلفتی بود..نقل قول:
راستی
راستی به یه چیزی توجه کردید!؟؟
joe چقدر توی شهر معروفه . همه میشناسنش. همه ی خلاف کارا و گروههای مافیایی حتی پولیسا.
جالب اینه که تو هیچ گروه مافیایی خاصی هم نیست. برای خودش کار میکنه.
یعنی بازیش انقدر سنگینه؟؟؟
مطمئناً این سوال تکراریه اما شما منو شرمنده کنید و جواب بدید:
من بازی رو هنوز نگرفتم به نظر شما نسخه کنسولی را بگیرم یا نسخه PC؟با توجه به اون حرف و حدیث هایی که در مورد گرافیک زده میشه
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
چپتر 6 ( 26 فبریه )
محتوای مخفی: چپتر 6
پایان چپتر 6
فک نکنم فرق چندانی داشته باشه !!نقل قول:
ول فک کنم کنسولش بهتر باشه از لحاظه کنترل بازی:5:
کرک pc مشکل داره..نقل قول:
من نرمال رو تا اخر رفتم و وانتد هم برام يكي باز شده پ ب هم برايم 5 تا باز شده و تقريبا پستر هام كامل شدهنقل قول:
بازي قشنگيه.
يه سوال دارم اون عكس قشنگا رو از كجا پيدا كنم؟:21:
توی مراحل و توی خونه ها ( خونه خودت و جو و .....) روزمین افتادن.نقل قول:
سلام ...
بلاخره منم بعد از کلی تلاش تونستم یه فیلم مثل فیلم A.N.A.P جان از بازی بگیرم ! :31:
ایندفعه کمی متفاوت شد .
صاحاب ماشین پرتم میکنه بیرون یهو اونور شهر میافم رو زمین ! :31:
جالب شده ارزش دانلود داره و کیفیت هم خوبه . لینک هم مستقیمه حدود 5 مگ هست .
هر دوتا ویدو توی یوتوب آپلود شد با نام های :کد:
https://www.opendrive.com/files/7010993_GcllC/Mafia%20II%20XBOX%20360%20-%20Very%20Funny%20Bug%202.mp4
Mafia II XBOX 360 - Very Funny Bug
Mafia II XBOX 360 - Very Funny Bug 2
و اینم لینک هاش :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=LqZm_lbDh2Q
http://www.youtube.com/watch?v=83ktFqA6ydk
:31:
سلام دوستان.
من اين 3تا بازي رو گرفتم Mafia II .Gta 4 .Red dead redemption
به نظرتون كدوم رو اول شروع كنم؟
ممنون
نقل قول:
Wanted poster آزاد کردی؟؟ چطوری؟
چیه اونم عکسه؟
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
نقل قول:
الان مافیا رو بورسه
به نظر من مافیا
mafiaII>red dead>gtaivنقل قول:
مافیا،چون کوتاه ترهنقل قول:
دوستان برای پیدا کردنِ تمام Wanted Poster ها به لینک زیر برین که هم تو نقشه و ویدئو مکانِ تمام پوستر هارو نشون داده :
[HTML]http://www.gameguidecentral.com/2010/08/25/mafia-ii-%E2%80%93-collectible-guide-%E2%80%93-wanted-posters-w-video-map/[/HTML]
برای PB Magazine ها هم :
[HTML]http://www.gameguidecentral.com/2010/08/22/mafia-ii-collectible-guide-w-video-screenshots/[/HTML]
سلام دوستام من تا آخرش رفتم تقریبا
فقز مونده 27500 پول دیشب 15000 تا درآوردم بعد خوابم گذفت خاموش کردم رفتم در خونه جو هر چی زنگ زدم نامرد درو باز نکرد که برم بخوابم :دی کنسولو خاموش کردم نمیدونم سیو شده یا نه تا اونجاش!
رمزی چیزی نداره بزنیم پولش زیاد شه؟؟! حالم بد شد اینقد ماشین دزدیدم »دی
عكس ادم هاي واقعي هست كه او وقت ها دنبالشون بودن ( فكر كنم) حتي همون يكي كه برام باز شده رو من شناختم ... مستندش رو ديدم ... نميدونم چجوري باز شد من تا چ8 تو اكسترا نميرفتم بعد رفتم توش ديدمنقل قول:
GTA 4 ؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
منظورشون IV هست که همون 4 هم میشه دیگه درسته!
کسی نبود؟؟؟نقل قول: