سلام دوست عزیز g9 تو بازار تهران 400تا 425 به فروش می رسه دیجی کالا هم میده 425نقل قول:
سلام دوست عزیز g9 تو بازار تهران 400تا 425 به فروش می رسه دیجی کالا هم میده 425نقل قول:
دوست عزیز A720 IS و A650 IS نسبت A590 به روزتر است. اینام گزینه های خوبی هستند. همچنین LCD , A650 IS چرخان است . در رابطه با چشمی هم اینکه دوربین چشمی داشته باشه خیلی خوبه چون هم زمانی که باطری دوربین رو به اتمام هست می توان lcd را خاموش کرد و از آن استفاده کرد و هم اگر نور زیاد باشد.در هر صورت همشون گزینه های خوبی هستند و قیمتشان مناسب.نقل قول:
REVIEW از A720 IS :
در پيرو و تاييد عرايض جناب سناتورکد:http://www.dpreview.com/reviews/canona720is/
تفاوت منظره ياب ديجيتالی و اپتيکال :
بسياری از دوربينهای ديجيتال، غير SLR هستند و شما آنچه را که CCDها میبينند از طريق منظرهياب اپتيکال نمیبينيد. منظرهياب اپتيکال آنها، از سيستم ارزان قيمتی پيروی میکند. در اين سيستم يک لنز مجزا به موازات لنز اصلی دوربين و نزديک آن وجود دارد، که برای کادربندی ساخته شده است .
وقتی از فاصلههای زياد عکس میگيريد، نمايی که در لنز اصلی وجود دارد نسبت به چيزی که در لنز کوچک منظرهياب میبينيد تفاوت چندانی ندارد، ولی هر چه فاصله کمتر شود، تفاوت تصوير آن دو نيز بيشتر میشود در اين مشکل که مشکل توازی يا پارالکس نام دارد، هر چه فاصله سوژه از دوربين بيشتر باشد، نسبت اختلاف بين دو عکس کمتر میشود، و اين همان خطای ديد منظره ياب است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يکی ديگر از مشکلات منظرهيابهای اپتيکال موازي، اين است که کادر آنها کوچکتر از نمايی است که عکسبرداری میشود. اين مقدار Accuracy ناميده میشود که حدود 80% است البته اين مشکل در SLRها وجـود ندارد. LCD يا منظــرهياب ديجيتال بــرخلاف منظرهياب اپتيکـــال، دقيقـــاً آنـــــچه را كه عکسبرداری خواهد شد نشان میدهد و در نتيجه بيشتر قابل اتکاست. در عين حال، استفاده از LCD مصرف باتری شما را بسيار افزايش میدهد و میتوانيد در مواقع لزوم با خاموش کردن آن و استفاده از منظرهياب اپتيک، مدت بيشتری از باتری خود استفاده کنيد. در ضمن، ديدن LCD ها در نور زياد بسيار مشکل است. و اين نيز میتواند دليل ديگری باشد که گاهی از منظرهياب اپتيک استفاده کنيد .
با اين همه اين باعث نمي شه خريد اين قبيل دوربينها منتفي شه با كمي كسب تجربه از آنجايي در موارد خواص از آن استفاده مي شه مي توان با اين مشكل كنار آمد.
باطري سوني مدلBCG-34HRMF با قيمت 38 تومن و 4 باطري 2700ميلي آمپربا قابليت رفرش و داشتن LCD يكي از بهترين گزينه هاست.اگر اشتباه نكرده باشم a590 دو باطري ميخوره كه با 2 باطري ميتوني بيشتر از 400 عكس(من باهاش 400 عكس با فلاش گرفتم البته دوربين من 4 باطري ميخوره.)در كل بهتره 4 باطري بگيري كه هميشه 2 تا يدك داشته باشي.اون مدل با قابليت 1000 بار شارژ هم عاليه.ولي چون من برام شارژر مهمتر بود و شارژر 4 باطري همراش بود ديگه از اونا كه قابليت 1000 مرتبه شارژ دارن نگرفتم چون باطري رو بعدا هم ميشه گرفت اما شارژر رو نه.در كل الان سوني و camleion و ENGINIZER و CFL بهترين مارك هاي بازار هستن و لي من شخصا سوني رو ميپسندم.شارژ اين باطري سوني 2700 اينقدر زياده كه آدم از عكاسي خسته ميشه و ساعت ها عكس ميگيري اما باطري ها هنوز ساعت ها شارژ داره.ولي اگه سوني گرفتي از نمايندگي ايران رهجو بگير تا تقلب ندن بهت.نقل قول:
سلام.مغازه دوميه g10 رو ميگفت 470.الان تو بازار 530 تومنه.با نظرت عالي نيست؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز اینطوری نمیشه.من از این به بعد اینجا مطلب نمی نویسم تا شما مجبور نشین هی بی اطلاعات بودن بنده رو به من گوشزد بکنین .نقل قول:
بدرود.
دوست گرامي اين كه مطلب مي نويسيد يا نمي نويسيد به خودتون مربوطه ولي و اينكه اينقدر ظرفيت شما پايين است به بنده مربوط نمي شه .نمي دونم شما انتظار داريد هر حرفي مي زنيد همه تاييد كنند ولي اين با منطق بنده سازگار نيست منظور اين مورد نيست شما به خاطر پست هاي قبلي حساسيت بيمورد پيدا كرديد.من در پست قبلي قصد هيچ گوشتزدي و زير سوال بردن حرف شما را نداشتم فقط جهت كسب اطلاع بيشتر لينكك را قرار دادم و قصدم راهنمايي بود نه چيز ديگر!!!نقل قول::14:پست قبلي اصلاح شد...
سلامنقل قول:
به نظرم بايد عالي باشه ولي به نظرم با توجه به قيمتها فوق العاده زيادي كه در مورد ساير دوربينها مي گفت احتمالا منظور شما رو متوجه نشده و به جاي قيمت g10 قيمت g9 رو گفته و الا اين كه تمام قيمتهاش كه 70 تا 100 بالاتر از بازاره
جو اين تاپيك داره يواش يواش از حالت عادي خارج مي شه
بهتره سعي كنيم از متهم كردن ، توهين ، زير سوال بردن هم ، اظهار نظر بي پايه و بدن مدرك خوداري كنيم
باور كنيد مي خوايم از اومدن به اين تاپيك لذت ببريم نمي خوايم كه ناراحت بشيم
با سپاس
نقل قول:
حق با شماست.ینده چند روزه خیلی حساس شدم. این مربوط به شما یا دوستان دیگه نمیشه.بلکه به دلیل مشکلات شخصی که برام پیش اومده اینطوری شده.
در کل همه ما ممنونیم از اینکه اینجا فعالیت می کنین.همه دوستان رو عرض کردم و علی الخصوص شخص unforgiven.
امیدوارم دیگه از این مشکلات پیش نیاد.با سپاس از همگی.
بـــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــه
اميدوارم كه مشكلاتتون حل بشهنقل قول:
وموفق باشيد
بنده ام اميدوارم مشكلات شما هر چه زودتر حل شود.نقل قول:
با آرزوي موفقيت
با تشکر فراوان از هر کسی که اینجا سوال میکنه و هر کسی که به سوالی جواب میده. کلا فلسفه ی این تاپیک اینه که کسایی که تجربه یا آگاهی در مورد موضوعی دارن اینو در اختیار بقیه قرار بدن و اگه اختلاف نظری پیش اومد میتونیم با بحث و گفتگو به نتیجه برسیم.
در مورد قضیه ی دوربین های Compact و SLR-Like قبلا هم صحبت شد یک بار دیگه هم میگم.
این که به بعضی دوربین ها میگن Compact و به بعضی ها میگن SLR-Like در درجه ی اول به خاطر طراحی و شکل دوربینه.
دوربین های کامپکت همون طور که از اسمشون پیداست دوربین های جمع و جور هستند که برای عکاسی با اونا معمولا میشه از یک دست استفاده کرد.
دوربین های SLR-Like دو تا خاصیت دارن: اولا طراحیشون شبیه دوربین های SLR هست و دیگه اینکه امکاناتی که در اختیارتون میذارن به دوربین های SLR نزدیکه.
ولی این دلیل نمیشه که بگیم کلا دوربین های SLR-Like از دوربین های Compact بهترن. برای مثال یه دوربین مثل Panasonic LX-3 یا Canon G10 ویژگی هاش و کیفیت عکسش به مراتب از SX10 بهتره. در صورتی که SX10 یه دوربین SLR-Like هست و دو تای دیگه نیستن.
ببخشید که سرتونو درد آوردم. لازم دیدم که یه توضیحی بدم.
سلام
من یک رم 4GB SD برای دوربین Canon IXUS 90 IS می خواهم بخرم.
کسی می تواند در مورد مدل ، قیمت ، گارانتی و این که از کجا می توانم بخرم، راهنمایی کند؟
متشکر
سلام من امروز رفتم پایتخت یه کنون a590 خریدم همه چیزش رددف کار میکنه. منتها یه مشکلی تو چشمیش داره که قبلا هم تو اینترن خونده بودم .وسط چشمی به صورت افقی یک محدوده تار تر وجود داره حالت اعواج شیشه ولی بالا پایین این محدوده ردیف و شفاف تر البته اینم بگم چشمیش کلا کوچیک و تشخیص اون اعواحش هم یکم دقت میخاد حالا میخام بدونم از بچه هایی که این مدل رو دارن همین مشکل یا هرچی که بشه بهش گفت رو دارن.
یک دو مورد دیگه تو جعبش غیر ازدفترچش کاغذ و راهنمای دیگه ای هم باید داشته باشه ؟ چون تو صفحه اول دفترجش زده بود برگه راهنمای برای اتصال به پی سی و و یه برگه هم برای پرینتر و همطنور برگ گارنتی دوربین که فکر کنم به زبان انگلیسی باشه برای خود کنون باشه ولی تو جعبه من هیچ کدوم نبود فقط همون دفترچه وخرت وپرتها کابل و باطری و مموری 32 مگ.:5:
خب شما دوست عزیز میتونی رم ترنسند بگیری سرعت بالاش. البته نمیدونم 4 گیگاش فکر کنم یک سرعت داشته باشه ولی من 1 گیگش رو از پارسال دارم رم خوبی هست و 80 ایکس سرعتش هست. الان هم قیمتها بدجوری پایین هست. ترنسند هم فکر کنم خوب باشه. اگر گیر بیاد ولی قیمت ندارم.:20:
ممنون
تو دیجی کالا هم موج دار بودن منظره یابش رو زده
کد:http://www.digikala.com/reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-A590IS
سلام
سایت www.steves-digicams.com جدیدا یک ریوی از sx10 گذاشته می تونید ببینید
می تونید از لینک زیر اونو ببینید
http://www.steves-digicams.com/2009_reviews/canon_sx10.htm
فوجی فیلم چند دوربن جدید به بازار عرضه کرد نمی دونم اینا آپگرید می شه محسوب شه یا نه چون هیچ کدوم از مشخصات اضافه نشدن که هیچ کمتر هم شدن
اینم لینکش
http://www.fujifilmusa.com/products/professional_photography/pro_digital_cameras/index.html
FinePix S1500Model
10.0 million pixelsNumber of effective pixels*1
1/2.3-inch CCDCCD sensor
Storage media
- Internal memory (Approx. 23MB)
- SD memory card
- SDHC memory card*2
Still image:File format
JPEG (Exif Ver 2.2*3)
Movie:
AVI (Motion JPEG) with sound
Audio
WAVE format, Monaural sound
(Design rule for Camera File system compliant / DPOF-compatible)
Still image:Number of recorded pixels
3,648 x 2,736 (10M) / 3,648 x 2,432 (3:2 format) / 2,592 x 1,944 / 2,048 x 1,536 / 1,600 x 1,200 / 640 x 480 pixels
Movie:
640 x 480 pixels (30 frames/sec.), 320 x 240 pixels (30 frames/sec.) with monaural sound
Fujinon 12x optical zoom lens, F2.8 (Wide) - F5.0 (Telephoto)Lens
f=5.9 - 70.8mm, equivalent to 33 - 396mm on a 35mm cameraLens focal length
Approx. 5.7xDigital zoom
Wide: F2.8 - F6.4, Telephoto: F5.0 - F8.0, max 5 steps in 1/3 EV incrementAperture
Normal:Focus distance (from lens surface)
· Wide: Approx. 40cm / 1.3ft. to infinity
· Telephoto: Approx. 1.5m / 4.9ft. to infinity
Macro:
· Wide: Approx. 5cm - 3m / 2.0in. - 9.8ft.
· Telephoto: Approx. 80cm - 3m / 2.6ft. - 9.8ft.
Super Macro:
· Approx. 2cm - 1m / 0.8in. - 3.3ft.
Auto / Auto(800) / Auto(400) / Equivalent to ISO 64 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 (Standard Output Sensitivity)Sensitivity
* ISO 3200/6400: 3M pixels or lower (Number of recorded pixels)
TTL 256-zones meteringExposure control
Programmed AE, Aperture Priority AE, Shutter Priority AE, ManualExposure mode
Mode dial:Shooting modes
Auto, SR Auto, SP, P, S, A, M, C, Panorama, Movie
SP:
Portrait, Landscape, Sport, Night, Night (Tripod), Natural Light, Fireworks, Sunset, Snow, Beach, Museum, Party, Flower, Text
CCD-shift typeImage Stabilization
(Auto mode) 1/4sec. to 1/2000sec., (All other modes) 8sec. to 1/2000sec.Shutter speed
Continuous shooting
- Top-3 (max. 1.4 frames/sec.)
- Last-3 (max. 1.4 frames/sec.)
- Long-period (max. 1.4 frames/sec.)
- Top-6, High speed (max. 3.3 frames/sec., 5M pixels or lower)
- Top-15, Ultra high speed (max. 7.5 frames/sec., 2M pixels or lower)
Auto focus (Area, Multi, Center, Tracking) / Continuous AFFocus
AF assist illuminator available
Automatic scene recognitionWhite balance
Preset: (Fine, Shade, Fluorescent light (Daylight), Fluorescent light (Warm white), Fluorescent light (Cool white), Incandescent light), Custom
Approx. 10 sec./2 sec.delaySelf-timer
Auto flashFlash
Effective range (ISO AUTO):
Normal:
· Wide: Approx. 40cm - 8.7m / 1.3ft. - 28.5ft.
· Telephoto: Approx. 1.5m - 4.8m / 4.9ft. - 15.7ft.
Macro:
· Wide: Approx. 30cm - 3.0m / 1.0ft. - 9.8ft.
· Telephoto: Approx. 80cm - 3.0m / 2.6ft. - 9.8ft.
Flash modes
- Red-eye removal OFF: Auto, Forced Flash, Suppressed Flash, Slow Synchro.
- Red-eye removal ON: Red-eye Reduction Auto, Red-eye Reduction & Forced Flash, Suppressed Flash, Red-eye Reduction & Slow Synchro.
0.2-inch, Approx. 200,000 dots, FLCD monitor (R/G/B colors are displayed in a single dot), Approx. 97% coverageElectronic viewfinder
2.7-inch, Approx. 230,000 dots, TFT color LCD monitor, Approx. 97% coverageLCD monitor
Movie recordingWith monaural sound
- 640 x 480 pixels, 30 frames/sec.
- 320 x 240 pixels, 30 frames/sec.
* Optical or digital zoom function is selectable during movie recording.
SR Auto (Scene Recognition Auto), Instant Zoom, Panorama shooting mode, Face Detection (with Auto red-eye removal), High speed shooting, Framing guideline, Post shot assist windows, Frame No. memory, Histograms, Silent modePhotography functions
Slideshow, Face Detection (with Red-eye removal), Trimming, Single frame and Multi-frame playback (with Micro thumbnail), Sorting by date, Image rotate, Voice Memo, Histograms (Highlight warning)Playback functions
NTSC / PAL selectableVideo output
USB 2.0 High speedDigital input/output
4x AA type alkaline batteries (included), Ni-MH rechargeable batteries (sold separately) or Lithium batteries (sold separately)Power supply*4
DC Coupler CP-04 with AC power adapter AC-5VX(sold separately)
102.5(W) x 73.0(H) x 67.8(D)mm / 4.1(W) x 2.9(H) x 2.7(D)in. (excluding accessories and attachments)Dimensions
Approx. 324g/11.4oz. (excluding accessories, batteries and memory card)Weight
سلام به همه عزیزان که تجربه خوشون رو در اختیار بقیه قرار می دن.
من از برندهای canon, sony یا nikon یک دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای می خوام که قابلیت تنظیمات کامل دستی رو داشته باشه.
و قیمتش هم زیر 800 باشه.
چی پیشنهاد می کنین؟!
sony DSLR a350 یا a300 که در حال حاضر در محدوده قیمتی زیر 1 تومن،بهترین انتخاب هستند.نقل قول:
قضیه کنون590 چی شد؟چشمیش رو میگم یه نمه موج داره!!!! از بچه ها کسی این مدل رو ندارهa590 که نتیجه تستش رو بگه.
مرسی
من فکر میکنم اگه eos 450d بگیری بهترین انتخابه. دوربین های سونی به غیر از a700 و a900 سنسور ccd دارن که تفاوتش با سنسور cmos اینه که تو حساسیت بالا کیفیت عکس افت میکنه و نویز میاد تو تصویر.نقل قول:
من تمامی نظراتتون رو خوندم ولی حقیقتا نمی دونم fz28 یا sx10 یا h50 ...
sx10 باتری قلمی می خوره و این زیاد خوب نیست درسته ؟
fz28 باتری شارژی داره و فکر می کنم بیشتر میشه باش عکس گرفت کیفیت فیلمش هم hd هست با فرمت raw هم عکس می گیره
h50 هم ریموت داره و باتری شارژی
جدا نمی دونم
در خصوص باطری , بستگی به استفاده و کاربری شما داره نمی شه گفت صرفا یکی بهتر از دیگریستنقل قول:
جناب آریان من یه بار دیگه هم گفتم. باتری قلمی sx10 شارژ میشه. من خودم تا حالا هیچ دوربین دیجیتالی ندیدم که باتریش شارژ نشه. و مطمئن باش قدرت باطریش هیچی از بقیه ی دوربینا کم نداره.نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم منظور ایشون از لحاظ وزنی بودش.
کاملا مشخصه که 4 تا باطری قابل شارژ خیلی سنگین تر از یک باطری لیتیومی هستش و هرچی باطری قویتر بگیرین،وزنش هم بیشتر میشه.
در ضمن باطری های لیتیومی خاصیتی دارن که نیاز نیست که حتما صبر کنین تا باطری کامل خالی شه تا بذارین شارژ،همچنین لازم نیست هر بار باطری رو کامل شارژ کنین.هر وقت خواستین و به هر مقداری خواستین،می تونین شارژشون کنین.(در nimh و nicd اگر اینطوری نکنین،ممکنه عمر باطری حتی تا یک سوم هم کم بشه.البته مدل شارژر های سونی که قابلیت رفرش دارن،باطری رو خودشون کامل خالی می کنن بعدش دوباره کامل پر می کنن و جریان رو قطع می کنن.)
سلام دوستان
این مموری را از کجا می توانم تهیه کنم؟
آیا در تهران موجود است؟
قیمتش که در سایت خودش حدود 25$ است.
قیمتش در تهران چند است؟
SanDisk Ultra II SD and SDHC 4GB
متشکر
ممنونم از راهنماییاتون ولی جدا تصمیم گیری برام خیلی سخت شده اینجا کسانی هستند که این 3 دوربین رو داشته باشند خوشحال میشم اگر خودشون یه ریویو از دوربینشون و نقاط قوت ضعفش بنویسند ممنون میشم اگر کسی sx10 یا fz28 یا h50 داره مزایا و معایبش رو از زبون خودش بنویسه شاید منو در تصمیم گیریم کمک کنه
با سلامنقل قول:
SX10 جز رده SLR-LIKE محسوب مي شود نه Compact! برخي ريووها در اين مورد اشتباه كرده اند!!
نقل قول:
با سلام
لطفا پست شماره 1411 در صفحه 142 را مطالعه بفرمائيد ...
با احترام
كاويان
من H50 دارمنقل قول:
ولی از fz28 خوشم میاد:31:
راستش من تو سایت عکاسی تو تاپیک fz28 خوندم نویز دوربین یه نمه بالاس مثلا ایزو 400 این دوربین در حد ایزو 800 هست
ولی در کل دوربین خوبیه من که ازش خوشم اومده.
اگه سوال خاصی از H50 دارید در خدمتم:11:
سلام
لطفا لنزهای مرتبط با دوربین 450 دی کانن رو معرفی کنید
سلام دوست عزیز تو 20.30 صفحه قبل راجع به این دوربینا حسابی صحبت شده من که با توجه به اینا fz28 خریدمنقل قول:
سلام دوست عزیز لنزهای ef و ef-s کنان قابل نصب روی این دوربین هستند.نقل قول:
اگر گیر آوردی به من هم بگونقل قول:
من خودم دیروز یه ترنسند SDHC CLASS6 که4GB هست 10 تومن خریم. منتها الان یک شیمون شدم چون نمیدونم حداکثر سرعتش چیه؟ حداقلش 40 ایکس هست ;6 مگابات بر ثانیه آست.
حالا سوالم اینه که sd 133x برم بگیرم بهتره یا نه همین SDHC باشه چون هنوز بازش نکردم و ممکنه طرف پس بگیره؟
اگر کسی میدونه sd با sdhc چه فرق دارهبه من بگم.
اول باید ببینی دوربینی که میخوای اینو بذاری توش sdhc ساپرت میکنه یا نه. چون اگه ساپرت نکنه نمیتونی استفاده کنی.
تفاوت عمده ی sdhc با sd اینه که شما وقتی میخوای یه data رو وارد sd کنین سرعتش از صفر شروع میشه و حداکثر به مثلا 6 مگ در ثانیه میرسه. ولی sdhc وقتی نوشته کلاس 6 یعنی حداقل سرعتش 6 مگ در ثانیه است و میره بالا.
یه تفاوت دیگه تو ظرفیته. ظرفیت sdhc از 4 گیگ شروع میشه. و تا اونجایی که من میدونم sd ظرفیت بالا نداره.
یه خبر جالب این که مموری های sdxc دارن میان با حداقل ظرفیت 32 گیگ و حداکثر ظرفیت 2 ترابایت
سرعتشون هم میتونه در آینده ای نه چندان دور به 300 مگ در ثانیه برسه.
سلام
دوستان اگر کسی با نویز دوربینش مشکل داره میتونه از این پلاگین که برای فتوشاب است استفاده کنه :
Noiseware_4.1.1.0_Professionaکار با این برنامه خیلی راحته می شه به راحتی نویز را برطرف کرد.
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3567&highlight=Noiseware
در تکمیل عرایض این دوست عزیز نویز این دوربین در ایزو 400 تقریبا برابر ایزو 800 دوربین های فوجی که کلا به کم نویزی معروفند میباشد.نقل قول:
ولی کلا خیلی مسئله حادی نیست چون اختلاف خیلی فاحش نیست و در نهایت با این گونه نر افزارها برطرف می شود.قیمتشم خیلی عالی شده . تا 390 هم به فروش می رسه
w120 سونی چطوره ؟
قیمت ؟
عجب آواتار باحالی داره pedram_hen جون
در ضمن من آخرش متوجه نشدم که sdhc »اکزمیم سرعتش تا چه مقدار است؟ مثلا ترنسندی که من گرفتم کلاس 6 هست از 6 مگ شروع میشه به چقدر میرسه. و اینکه دوربینم کنون a590 هستش ,sdhc رو ساورت میکنه. خب ولی راستش هنوز ترنسندی که خریدم رو باز نکردم منتظرم که مطمعن شم ببینم sd 133xبهتره یا این چون مدل دیگهای راستش رو بخاین گیر نیاوردم!!!!!!
البته یک چیز دیگه هم مهمه اینکه سرعت نوشتن خود دوربین روی مموری ماکزیممش چقدره؟ جای هست که داشته باشه تو دفترچش که چیزی گیر نیاوردم