سلام ميشه بگيد اين دستورات كجا بايد نوشته بشند ؟ درضمن من از قالب ja_purity استفاده ميكنم
Printable View
سلام ميشه بگيد اين دستورات كجا بايد نوشته بشند ؟ درضمن من از قالب ja_purity استفاده ميكنم
خب :
شما فایل template.css رو از شاخه css درون پوشه ja-purity باز کن
(template--->ja-purity------>css------>template.css )
و با یه ادیتور بازش کن اگه دقت کنی تو خط 54-57 این شکله :
حالا شما اونو به شکل زیر تغییر بده :نقل قول:
a {
color: #006699;
text-decoration: underline;
}
با این کار زیر خط ها برداشته میشهنقل قول:
a {
text-decoration: none;
}
با کمی بازی و با توجه به پست قبلی من میتونی جلوه مورد نظرت رو بدی
....
شاد باشی
من همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستمنقل قول:
برای ارتقای جوملا ورژن 1 به بالاتر چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
باید جوملا ورژن جدید رو نصب کنی و دیتابیس رو انتقال بدی ...
نقل قول:مهاجرت از جوملا 1.0 به جوملا 1.5 در دو مرحله به صورت خودکار انجام می شود. مرحله اول استخراج اطلاعات از جوملا 1.0 توسط کامپوننت مهاجرت می باشد و مرحله دوم ورود اطلاعات در هنگام نصب جوملا 1.5 می باشد. این کار به این علت است که جوملا 1.0 نسبت به جوملا 1.5 دارای تغیرات بسیار زیادی بوده و نیاز است که این تغییرات با جوملا 1.5 سازگار گردد.نقل قول:
پیش نیاز
شما نیاز دارید که یک جوملا 1.0.12 یا 1.0.13 یا 1.0.14یا 1.0.15 نصب شده داشته باشد و قبل از آغاز انتقال یک پشتیبان کامل از فایل ها و پایگاه داده خود تهیه نمایید. پس از این کار مراحل زیر را برای مهاجرت کامل انجام دهید:
مرحله 1: دانلود کامپوننت مهاجرت و نصب آن
آخرین نسخه کامپوننت مهاجرت(Migrator) را از مسیر () دانلود نموده و بر روی جوملا 1.0 خود نصب نمایید. پس از نصب از منو کامپوننت ها وارد کامپوننت Migrator شوید.کد:http://joomlacode.org/gf/project/pasamioprojects/frs/
مرحله 2: نصب پلاگین Migrator
این کامپوننت فقط اطلاعات مربوط به هسته جوملا را منتقل می کند. برای انتقال سایر اطلاعات مانند گالری و غیره شما باید پلاگین مهاجرت مربوطه را از قسمت Add Third Party Migrators به کامپوننت اضافه نمایید. شما در قسمت List Plugins می توانید لیست پلاگین های نصب شده را مشاهده نمایید. با کلیک بر روی Create Migration SQL File فایل SQL مهاجرت را ایجاد نمایید و در قسمت Download Files فایل مهاجرت SQL را دانلود نمایید.
مرحله 3: نصب جوملا 1.5
در آخرین مرحله شما باید جوملا 1.5 را نصب نمایید. در هنگام نصب جوملا 1.5 در مرحله 5(تنظیمات اصلی) فایل SQL ، نوع کد گذاری پایگاه داده و پیشوند جدول قبلی را انتخاب نموده و بر روی دکمه آپلود و اجرا کلیک نمایید تا عملیات مهاجرت با موفقیت به پایان برسد.
persianit.ir
روش ديگرنقل قول:
1- نصب عادي جوملا 1.5
اگر ايمپورت ديتابيس از طريق phpmyadmin
نقل قول:
از راهنماییتون ممنونم
مشکل من اینه که همونطوریکه توی پست 1603 هم گفتم امکان نصب کامپوننت ندارم و نمی دونم چطوری حلش کنم.
سلام به همه
من می خوام سایتم رو از هاستم به یک هاست دیگه انتقال بدم
از جوملا 1.5.7 استفاده می کنم
لطفا قدم به قدم راهنمائیم کنید تا به مشکل نخورم
متشکرم
نقل قول:
باید از هاستت بک اپ بگیری و منتقلش کنی روی سرور جدید ..
نشد بازهم همونطور هست میخواهید فولدر css رو براتون آپلود کنم ؟ ببینید مشکل از کجاست ؟نقل قول:
version joomla chie?
ورژن 1.5.7 هست جديدترين ورژن
هاستتون رايگانه يا پولي ؟نقل قول:
از راهنماییتون ممنونم
مشکل من اینه که همونطوریکه توی پست 1603 هم گفتم امکان نصب کامپوننت ندارم و نمی دونم چطوری حلش کنم.
سلام شرمنده دیر جواب دادم
عرضم به خدمتت
شما تگ زیر رو از فایل template.css از آدرس (template--->ja-purity------>css------>template.css )
پیدا کن بعد اونو به شکل زیر تغییر بده :
تگی که باید پیدا کنی :
/* Normal link */
بعد محتوای توشو به شکل زیر تغییر بده :
اگه بازم نشد شما باید بهم بگی که از کجا ( چه آدرسی فایل template.css ) باز میکنی و واسم قرار بدینقل قول:
a {
}
a:hover, a:active, a:focus {
color: #333333;
}
...
شاد باشی
سلام چطوري يه مطلب رو بزاريم اولين مطلب سايت بزاريم به طوري كه مطالب بعدي به زير مطلب برن ؟ براي جوملا لطفآ آ«وزش نصب كامپوننت رو براي جوملا بزاريد آخه تو قسمت نصب/ حذف هيچ گزينه اي براي نصب كامپوننت نيست 1.5.7
قسمت نصب فرق كردهنقل قول:
براي جوملا لطفآ آ«وزش نصب كامپوننت رو براي جوملا بزاريد آخه تو قسمت نصب/ حذف هيچ گزينه اي براي نصب كامپوننت نيست 1.5.7
از منوي install مي توني همه چيز نصب كني
قالب ،كامپوننت ماژول
سلام آيا براي نصب كامپوننت چتروم يا هر كامپوننت ديگري لازمه بسته كامپوننت حتمآ به صورت zip باشه ؟ و چه فولدرهايي بايد سطح دسترسي 777 داشته باشند ؟ آيا ميشه خودمون در فولدر components آپلود كنيم بعد نصبش كنيم ؟
ميخواستم لينك هاي
* رمزعبور خود را فراموش کردید؟
* نام کاربری خود را فراموش کردید؟
* ایجاد یک حساب کاربری
از ماژول لوگين حذف كنم ولي نشد
براي حذفش بايد چه كاري انجام بدم
برای حذف اخری باید از Global Setting گزینه Register New User رو غیرفعال کنید !نقل قول:
از ماژول لوگين حذف كنم ولي نشد
براي حذفش بايد چه كاري انجام بدم
برای بعدی ها هم دقیق نمیدونم ولی باید یک فایل PHP رو ادیت کنی !
خب مي توني روي لينك هاش پسورد گذاري كني تا كسي واردش نشهنقل قول:
البته اگر فايل مربوطه php را براي ويرايش پيدا نكردي
مرسينقل قول:
خيلي ابتدايي بود براشون پسورد بذارم
از يك ماژول لوگين استفاده كردم كه قابليت حذف اون لينك ها رو داشت
من تمام چیزایی که مربوط به جوملا بوده و داشتم پاک شد] !
یه آموزش پی دی اف بود + چند تا فایل که تاریخ و زبان رو فارسی میکردا ! یادتونه ؟؟ برای 1.5
اونو میخوام
سلام آيا براي نصب كامپوننت چتروم يا هر كامپوننت ديگري لازمه بسته كامپوننت حتمآ به صورت zip باشه ؟ و چه فولدرهايي بايد سطح دسترسي 777 داشته باشند ؟ آيا ميشه خودمون در فولدر components آپلود كنيم بعد نصبش كنيم ؟
من یه هاست مجانی میخوام برای نصب سیستم مدیریت محتوا لطفا یکی معرفی کنید که واقعا جواب بده وخودتون واسه این کار ازش استفاده کردین من هاست های مجانی زیادی رو امتحان کردم ولی به مشکل خوردم
از کسی تجربه ای کارو داره لطفا راهنماییم کنه
بلهنقل قول:
باید زیپ باشه
بهتره از همون مسیر خودش نصب کنید
کپی توی فولدر همیشه جواب نمی ده
شما می تونی با 10-15 تومن یک هاست بخرینقل قول:
من یه هاست مجانی میخوام برای نصب سیستم مدیریت محتوا لطفا یکی معرفی کنید که واقعا جواب بده وخودتون واسه این کار ازش استفاده کردین من هاست های مجانی زیادی رو امتحان کردم ولی به مشکل خوردم
و راحت بشی از دست هاست مجانی
پس با هیچ هاست مجانی نمیشه این کارو کرد؟نقل قول:
من میخواستم آزمایشی یه کم کار کنم بعد که جدی شد حتما هاست میخرم
در هر صورت بازم اگه کسی هاست مجانی تست شده واسه مدیریت محتوا میشناسه معرفی کنه
نقل قول:
خیلی ممنون خودم جستم ! :31:
آخیش درست شدددددددددد
خودم نگاه کردم چیزی نیافتمنقل قول:
گه لطف کنید شما یه نگاهی کنید ممنون میشم
چرا لینکها پاک شدن ؟
من فایلها رو می خوام
نقل قول:کد:http://extensions.joomla.org/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=1861&Itemid=35
چه لينك هايي ؟نقل قول:
چرا لینکها پاک شدن ؟
من فایلها رو می خوام
دوستان
جوملا 1.5.8 منتشر شد
آپديت فراموش نشهکد:http://www.joomla.org/announcements/release-news/5219-joomla-158-released.html
من آپديت كردم بدون مشكل
میتونید از vatangig استفاده کنید که ماله همشهریه خودمه:10:نقل قول:
fantastico هم داره برای نصب راحتر cms ها :40:
برخي از امكانات:
ارائه 300 مگابايت فضا بدون تبلیغات
ارائه 10 گيگابايت پهناي باند ماهانه
اختصاص آدرس اينترنتي ويژه []کد:http://www.yourdomain.vatangig.com
امكان اتصال دامنه شخصي [ Domain Parking ]
پشتيباني از PHP و ديتابيس MYSQL
اختصاص 7 ديتابيس MYSQL
اختصاص 5 زير دامنه به هر كاربر [ SubDomain ]
امكان تعيين نحوه دريافت نظرات بازديد كنندگان
پشتيباني از FTP
اختصاص ايميل شخصي به هر كاربر [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
امكانات جانبي نصب سريع و خودكار سيستم [ Fantastico ]
انجمنهاي فعال وطن گیگ براي پاسخگويي به اعضا
کد:http://www.vatangig.com/
سلام ميخواستم ببينم چطوري جوملا رو بايد آپديت كرد و سوال دومم اينه موقه ي نصب پلاگين و كاموننت و يا ماژول اين خطا رو ميده منظورش چيه ؟
- JFolder::create: Could not create directory
- Unable to create destination
-------------------------نقل قول:
سلام نفهمیدم میشه یه توضیحی بدید ؟ و سوال دومم هم فراموش نشه :46:
آپديت از چه نسخه به چه نسخه اي ؟نقل قول:
اون ارور يعني اجازه ساخت پوشه نمي ده
سطح دسترسي پوشه هاي مورد نظر را موقت بزار روي 777 بعد از نصب برگردون به همون755
فايل زيپ شده آخرين نسخه جوملا رو روي هاستم آپلود كردم ، وقتي ميخوام extrac كنم اين ارور رو ميده
Details
gzip: stdin: invalid compressed data--format violated /bin/tar: Skipping to next header /bin/tar: Child returned status 1 /bin/tar: Error exit delayed from previous errors
آپديت از 1.5.7 به 1.5.8