بابا آخه این فیروز خل و چل آدمه
اون همیشه در خال مسخره بازی و چرت گفتنه و با این کاره می خواد خودش را نشون بده
خدا رخم کرده روانشناسی خونده و گرنه چی میشد
بابا آخه این فیروز خل و چل آدمه
اون همیشه در خال مسخره بازی و چرت گفتنه و با این کاره می خواد خودش را نشون بده
خدا رخم کرده روانشناسی خونده و گرنه چی میشد
راستی این که میگن در بازی با پگاه قطبی میخواد از دو بازیکن خارجی خودش استفاده کنه درسته؟
به امید تداوم پیروزیها و قهرمانی پرسپولیس
تشکر از دوست عزیز مجید به خاطر اخبار کامل و بقیه دوستان
زنده باد پرسپولیس
آقا قضیه برنامه تلویزیونی چیه؟ یکی به ما هم بگه. چه خبر شده؟ چه برنامه ای؟
صبح جمعه قطبی و کریمی میهمان برنامه ورزش و مردم بودند.من چون از اجرای شفیعی بدم میاد نگاه نکردم اما الان پشیمانم...نقل قول:
آقا قضیه برنامه تلویزیونی چیه؟ یکی به ما هم بگه. چه خبر شده؟ چه برنامه ای؟
خب چی گفتن؟ چی شنفتن؟ بگین ببینیم این فیروز منگل دوباره چه شر و وری گفته؟!
اینم برای شما :
افشين قطبي صبح روز جمعه و همزمان با آغاز تمرينات تيم، در برنامه تلويزيوني «ورزش و مردم» شركت كرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، افشين قطبي به همراه فيروز كريمي سرمربيان دو تيم پرسپوليس و استقلال ميهمانان برنامه «ورزش و مردم» بودند.
مجري اين برنامه با زيركي خاصي سعي داشت زير و بم مسائل دو باشگاه را از زبان سرمربيان دو تيم نمايان سازد كه تا حدودي نيز موفق بود. از سوي ديگر فيروز كريمي با روشهاي خاص خودش در جهت تضعيف روحيه قطبي با وي مشاجره مي كرد كه با لبخندها و پاسخ هاي منطقي قطبي روبرو مي شد. در بخشي از اين برنامه، از سرمربي پرسپوليس در خصوص قرارداد و حضور در تيم پرسپوليس در پايان فصل سوال شد كه وي گفت: زماني براي فكر كردن در اين مورد پيدا نكردم و تمام تمركزم بر روي موفقيت و قهرماني تيم پرسپوليس در ليگ برتر و حضور در جام باشگاههاي آسيا است. در ادامه مجري برنامه ورزش و مردم از قطبي در خصوص سرمربي تيم ملي ايران پرسيد كه قطبي جواب داد: تيمهاي آسيايي از جمله ژاپن، كره، چين و همچنين كشورهاي عربي همچون عربستان، كويت، و... بدنبال مربياني هستند كه نام آشنا باشند و آنها بيشتر بر روي اسامي مربيان تاكيد دارند تا كار و روش آنها كه در ايران نيز اين چنين است، در صورتي كه ما در كشور خودمان مربيان خوبي داريم كه مي توانند به تيم ملي كشورمان كمك كنند.
در اين برنامه بحثهايي نيز پيرامون عدم حضور تيم پرسپوليس در اردوهاي خارجي و داخلي و همچنين اختلافات پرسپوليس مطرح شد كه قطبي با خونسري خاصي اينگونه جواب داد؛ به دليل حضور 9 بازيكن در تيم ملي و همچنين شرايط نامناسب جوي مجبور شديم اردوهاي داخلي و خارجي را لغو كنيم. در خصوص اختلافات و مشكلات تيم نيز بايد بگويم كه اين موارد در تمام باشگاهها وجود دارد و ما به گونه اي كاملا حرفه اي با آن برخورد كرديم و در حاضر هيچ مشكلي از اين بابت نداريم.
افشين قطبي در پايان نيز از مسئولان برنامه «ورزش و مردم» به جهت شفاف سازي و انجام پرسش و پاسخهايي كه مي تواند به تيم پرسپوليس كمك كند، تشكر و قدرداني كرد.
خیلی ممنون از لطف شما دوست عزیز. اما خب توی این گزارش که هیچ نکته ضد فیروزی نبود. چی گفته؟!؟
سلام.
بازی بعدی کی و چه ساعتی ؟
فردا ؟ ساعت چند ؟
الان ساعت 15 دقیقه بامداده.پس بازی امروز فکر کنم ساعت 13:30
سلامنقل قول:
درسته ... امروز ساعت 13:30 ... البته اگه لغو نشه !
فکر نمیکردم دیگه بازی ای که تو ورزشگاه آزادی باشه
رو هم لغو کنن . اما بازی امروز استقلال رو لغو کردن !
به علت یخ زدگی لوله های ورزشگاه !
یکی به من بگه این یخ زدگی چه اختلالی ایجاد میکرده ؟
با این اوصاف دیگه بازی پرسپولیس که تو گیلان هست
هم به احتمال زیاد لغو میشه ....
حیف
یا حق
:40:
نه.فکر نکنم لغو بشه!
همینطوریش هم باید در "نود" جواب پس بدن.
بازي در باتلاق امروز هم با نتيجه 1 - 0 به سود پگاه تمام شد
كسي خبر نداره شير هاي دستشوئي آزادي درست شدند ؟؟؟
من خودم پرسپوليسيم ولي با اين بازي که امروز انجام داد واقعا بايد بگم اين تيم لياقت قهرماني رو نداره !؟
بهتر خودمون گول نزنيم و بگيم چون زمين باتلاقي بود پس باختيم اين حرف ماله تيمي که تاکتيک تيمش
بازي روي زمين باشه نه پرسپوليسي که توپ رو از هر جاي زمين به صورت هوايي ارسال مي کنه ....
به نظر من کاشاني بايد دست بکار باشه چون پرسپوليس به بن بست رسيده ...
مسابقه واترپلو
پگاه1 پرسپلیس0
آخه اون داور بی... برای چی باید بزاره بازی تو این زمین انجام بشه :19:
اخراج نصرتی برای چی بود چون پگاه 10نفره بود:19:
نیمه دوم 20دقیقه وقت اضافه داشت بعد 4دقیقه وقت اضافه اعلام کرده:18:
واقعا برای تیم داوری متاسفم !!!
- اولا بازی توی این زمین اصلا نباید برگذار می شد !
- نیمه اول حداقل ۱۰ دقیقه وقت اضافه داشت !
- نیمه دوم حداقل ۱۰ دقیقه وقت اضافه داشت !
به هر حال نمیشه توی این شرایط از پرسپولیس ایراد گرفت .. باور کنید اگر رئال مادرید , چلسی , میلان , بارسلونا و ... هم بودند نمی تونستند توی این بازی کنند !!!
- خدا رو شکر سپاهان هم بازیش رو به ابومسلم باخت ! :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
واقعا اعصابم قاطی پاتی شد :19::2:
من نمیدونم چرا به این خارجی پاس نمیدادن .نیکبخت 10 بار خراب کرد ولی به اون پاس نداد .
نصرتی هم که یاد روزهای گذشته کرده بود و سوتی پشت سوتی :41:
در کل بازی در اون زمین با اون داور ................(سانسور) بهتر از این نمیشد .
به امید روزهای بهتر و قهرمانی :27::11:
خوب تو این زمین نمیشه دیگه
بهههههههههههههه حالا باخته که باخته چه اتفاقی افتاده مگه ؟
بیخیال . ایشالله تو بازی بعدی جبران میکنن . اینقدر ضعیف الاعصابین چرا ؟
یه کلمه از نوزاد عروس . با همین یه باخت فهمیدی یا ...نقل قول:
حالا حاج رضائی این وسط میگه: امتیاز میزبانی پرسپولیس ، تماشاگراشه و امتیاز میزبانی پگاه هم این زمین خراب.
یعنی پگاه تماشاگر نداشت؟! یعنی زمینهای گیلان باید تا ابد باتلاقی بمونه (چون لابد امتیاز میزبانی حساب میشه)
اگه با يك شكست اينجوري بشيد بهتره كه به فكر دسته دو هم باشيد ....
پس چرا بازی استقلال تو تهران را بابت یخ زدن به قول خودشان سرویس بهداشتی لغو میشه ؟ مگه توی این پایتخت به غیر استادیوم آزادی ورزشگاه دیگری نیست ! پس چرا توی اون باتلاق شمال توالتشون یخ نزده بود راخدا میداند بس!!!!!
فکر کنم ازاین لحاظ از ورزشگاهای تهران جلو زدن ؟!
سلام.نقل قول:
گفتم برای چی حسم گفت این بازی رو نبینم ها !
برای همین بوده پس .
اما فدای تیم مشهد خودمون شم که هفته ی پیش صبا باتری هم برد :40::40:
نمیبردم پرسپولیس بازم قهرمانه :40::40:
راستی پگاه دست تیم های عربی تو وقت تلف کردن از پشت بسته بود:41:
خود دروازبان پگاه 5دقیقه وقت تلف کرد بعد آخر بازی داور 4دقیقه وقت اضافه اعلام کرد:18:
چند کلمه از مادر عروس
اين استقلالي ها رو كي را ميده تو تاپيك ؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا فوتباله دیگه !!:31:نقل قول:
تازه پرسپلیس برای قهرمانی به این باخت احتیاج داشت
من بازم بازی رو ندیدم!!!!!!!!!!!!!:شکلک گریه شدید:
اما امشب 90 که هست. فقط ایشالا زود نشون بده تا بریم بخوابیم. به هر حال ندید معلومه که توی اون باتلاق چی گذشته دیگه. وقتی دیروز پریروز تو تهران اینهمه برف اومده خدا به اونجا رحم کنه. من که اصلا فکر نمیکردم بازی برگذار بشه. آخه وقتی بازی تو آزادی لغو شده، اونجا بازی واسه چی برگذار میشه؟
در جواب یکی از دوستان هم که گفته بود تنها تاکتیک پرسپولیس سانتر بوده باید ندید این رو عرض کنم که توی اون باتلاق تاکتیک بهتر از این وجود داره؟ یا اصلا بهتر بگیم. تاکتیک وجود داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ناگفته نماند که پرسپولیس همیشه یکی از کارهاش ارسال توپ از زمین خودی به جلوی دروازه حریف بوده که من اصلا با این کارش حال نمیکنم.
به امید ارائه بازیهای بهتر از تیم محبوب خودمون و قهرمانی زود هنگام تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ماجرا چیه ؟نقل قول:
الان چند وقته بعد هر بازی پست میدی میگی من بازی رو ندیدم ؟
از یه پرسپولیسی با تعصب مثل شما بعیده !!!!!
باور کن امتحان دارم. چکار نیم بابا. همش تقصیر این برف و بورانه. بعدش هم من فکر میکردم بازی کنسل بشه. وگرنه هرجوری بود یه رادیویی چیزی میبردم که لااقل گوش کنم. آخه بد بختی امتحانمون هم سر همون ساعت 1:30 شروع شد.نقل قول:
سلام.
کاربر maryampaezi202000 بزودی اخطار خواهد گرفت. (البته احتمال داره تصمیمات جدیتری نیز درمورد ایشان گرفته بشه)
ضمنا از اون دوستی که گفتند مدیرا کاری نمیکنند، میخوام که کمی صبر داشته باشه. ما اینجا هیچ حرفی رو بی جواب نذاشتیم. (البته کار این دوست عزیز هم بدلیل توهین به تیم دیگر غیرقانونی هست)
موفق باشید. ;)
از لطفی که بنده داشتین ممنون !
ولی جالبه که چرا اینقدر دیرو بعد مدتی میاین و ترتیب اثر میدین !؟
به قول خودت : موفق باشید. ;)
من هم متاسفانه بازی رو ندیدم. ساغت 1 روز بازی، ارائه پایان نامه داشتم ولی دیشب 90 رو دیدم. واقعا برای گلر پگاه متاسفم. نشون داد که بهتره تو مسابقات بین کوچه ای شرکت کنه تا لیگ برتر. جوگیری هم حدی داره!
نکته دیگه هم درمورد محمد نصرتی بود. واقعا شورشو دراوده. فکر می کنین درحد پرسپولیس هست؟!
همون بهتر که ندیدی چون نصف بازی بازیکنان پگاه در حال اتلاف وقت بودند:41:نقل قول:
خداییش هم تو بازی با پاس هم بازی با پگاه نصرتی الکی اخراج شد :31:
راستی نقد داوری نود خیلی قشنگ بود دیدید آقای کارشناس چه پنالتی برای پگاه گرفت:18:
واقعا که!!! این دروازبان پگاه استعداده بابا!! آلپاچینو و رابرت دنیرو سگ کی باشن؟ من خداییش باورم شده بود که غش کرده!!
پرسپولیس خیلی بدشانسی آورد. ایشالا بازیهای بعدی.
راستی ببینم قضیه این مربی پگاه که اول بازی میگفت: "آقای کاشانی که به سپاهان 5 امتیاز میده بیاد به ما هم 3 امتیاز بده" چی بود؟
جریمه سپاهان به کجا رسید؟ امروز یکی میگفت شده 3 امتیاز. راست میگه؟!
تیم فوتبال استقلال 62 پله بالاتر از پرسپولیس
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین ردهبندی تیمهای جهان، در مكان 210 قرار دارد و پرسپولیس صاحب رتبه 272 است
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باشگاه استقلال تهران، در آخرین رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان، این تیم 62 پله بالا تر از رقیب دیرینه خود قرار گرفت.
در این آمار كه شب گذشته از سوی فدراسیون جهانی منتشر شد، استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است. بر اساس همین آمار، پرسپولیس در این رنكینگ، موفق به كسب جایگاهی بالاتر از 272 نشده است.
آقا به نظر شما این توپ از خط رد شده یا نه؟!!
گله دیگه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش رد میشد :13:
ولی فکر نمیکنم رد شده باشه .
در اينكه پرسپوليسي ها بهانه اي براي قبول شكست مقابل پگاه در رشت ندارند، شكي نداريم چون پگاه در اكثر دقايق بازي حاكم توپ و ميدان بود و مهمتر اينكه حداقل چند برابر پرسپوليس موقعيت گلزني داشت اما انتظار مي رفت عادل فردوسي پور در برنامه ۹۰ دوشنبه شب حداقل براي يكمرتبه صحنه توپي كه توسط مهاجم كروات پرسپوليس چند ميليمتر از روي خط دروازه پگاه عبور كرده بود و عكس صحنه مربوطه ديروز روي جلد روزنامه پيروزي به چاپ رسيد را مجدداً نشان مي داد تا كارشناسان و ميهمان اين برنامه يعني رضا غياثي در مورد آن نظر مي دادند.نقل قول:
در اين رابطه ديروز كه عكس فوق روي جلد روزنامه پيروزي به چاپ رسيد ده ها تماس با روزنامه پيروزي گرفته شد و جملگي از اين بابت كه فردوسي پور چرا شب قبل (دوشنبه شب) اين صحنه را به معرض نمايش نگذاشت دلخور بودند.