راستی بازی اصلیه 14 مرحلرو داشت؟باگاش برطرف شد؟
Printable View
راستی بازی اصلیه 14 مرحلرو داشت؟باگاش برطرف شد؟
دوستان که نسخه اصلی رو از اینترنت خریدن و هیچ مشکلی نداره لطف کنند بگن که از کجا خریدن و چند روزه دستشون رسیده
نسخه اصلی بعد از نصب چقدر فضا میگیره ؟
دوست عزیز! شما از کجا 14 مرحله رو عنوان میکنید. این بازی دارای هفت Memory Block هست.نقل قول:
نسخه اصل این بازی رو گرفته بودم و تمومش کردم. غیر از 2 باگ کوچولو, باگ دیگه ای ندیدم.
(اسم شرکت منتشرکننده بازی رو در ایران عنوان نمیکنم, چون تبلیغ حساب میشه)
Assassin's Creed حدودا 6.65 GB جا برای نصب لازم داره.نقل قول:
دوست عزیز اگه میشه ادرس سایتی که ازش بازی رو تهیه کردی رو به صورت پیام برام بفرستنقل قول:
اتفاقا نسخه ناقص بازی هم همینقدر جا میگیره!!!نقل قول:
Assassin's Creed حدودا 6.65 GB جا برای نصب لازم داره.
دوست عزیز! اتفاقا پیش بینی هم میکردم که هر دو نسخه سایز نصبشون مساوی از آب در میاد.نقل قول:
نسخه دزدی اون طور که من شنیدم باگ های نسبتا زیادی داشت...
... ولی دیدم که نسخه فاینال موردی نداشت و 4 مزیت جدید بهش اضافه شده بود.
چشم! فرستادم...نقل قول:
ازت ممنونم ولی این سایت که معرفی کردی فروش اینترنتی نداره یک سایت می خوام که فروش پستی داشته باشه هر کدوم از دوستان سایتی سراغ داره که سی دی اصلی بازی رو برای فروش گذاشته لطفا بگه ممنون میشمنقل قول:
خود پیسی داره میفروشه دیگه.نمیفروشه؟نقل قول:
چرا عزیزم دارهنقل قول:
خود پیسی داره میفروشه دیگه.نمیفروشه؟
ولی چکار کنیم که به پیسی اعتماد ندارند...
سلام...ميشه يكي سيو مرحله بعد از اورشليم رو بزاره....دارم ولي كار نميكنه....تا ميرسم سر دروازه ميپره بيرووووون.....خواهشا هركي داره بزاره....
ممنون
سیو رو از اینجا بگیر
ولی اینو بدون هر وقت بخوای بری توی شهر از بازی میپره بیرونکد:http://www.mofunzone.com/game_trainers/assassin_s_creed.shtml
منم منظورم همين بود...هر بار به دروازه ميرسم مياد بيرون...اگه پچ رو نصب كنم چطور؟نقل قول:
بازم همينجوريه؟
در ضمن پچ رو چجوري نصب كنم...
يه توضيح كوتاه لطفا...
ممنون
عزیزم نسخه ی مشکل دار بازی با هیچی بر طرف نمیشه !
به نظر من شما بیخیال این بشو و برو نسخه ی اصلی رو بخر .
نقل قول:
منم منظورم همين بود...هر بار به دروازه ميرسم مياد بيرون...اگه پچ رو نصب كنم چطور؟
بازم همينجوريه؟
در ضمن پچ رو چجوري نصب كنم...
يه توضيح كوتاه لطفا...
ممنون
عزیزم چرا نمیشهنقل قول:
عزیزم نسخه ی مشکل دار بازی با هیچی بر طرف نمیشه !
به نظر من شما بیخیال این بشو و برو نسخه ی اصلی رو بخر .
یه پچ روسی هست که نصبش خیلی ساده هست
کافیه بری یکی از مغازه های بازی فروشی و بگیریش
راهنمای فارسی هم داره
عزیزم اون میشه !
ولی چه فایده همش روسی میشه ؟
کل بازی روسی میشه !!!!
سایتو برات توی پیغام خصوصی قرار دادمنقل قول:
موفق باشی.
وای مثل اینکه پیغامو اشتباه فرستادم.
دوست عزیز اگه ممکنه اون پیغام خصوصی رو برای دوستمون که احتیاج داشت بفرست.
معذرت میخوام.
سلام دوست عزیر
می خواستم بدونم این عکس را چطوری بزارم سمت راست زیر مشخصاتم
باید بری تو تنظیمات کاربر(بالا سمت راست)نقل قول:
بعد ویرایش آواتار.اونجا عکس رو از هاردت انتخاب کن و ذخیره کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی جلد بازی -شرکت ایرانی نوشته بود :"این بازی بجای بازی prince of persia به بازار آمده است"
آیا این درست است یا ربطی نداره ؟!
ربط که نداره.این اساسینه و اون پرینس.اما شرکت سازنده اون اینم ساخته.ممکنه جای اینکه ادامه پرینس رو بگیرن در آینده اینو ادامه بدن.شایدم اونم بسازن در کنار این.نقل قول:
سلام
بچها من بازی رو رو ویستا نصب کردم ولی هرچی میگردم مسیر سیو بازی رو پیدا نمیکنم میشه کمکم کنید
پیشاپیش منون
شاد باشید[/B][/B]
سلام
خداییش کی می گفت بازی تکراری میشه عجب بازی هستش من که موقع بازی اصلا ازش خسته نمی شم ولی این صحنه های ترور تارگت ها عجب طراحی و کارگردانی شده دست طراحان بازی درد نکنه ولی من نفر ششمم تا اینجا که نفر چهارم خفن تر و باحالتر بوده ترورش خداییش رقاص های عربی را دیدین
از راهنمائی شما دوست عزیز متشکرم
دوستان فقط از بازی می پره بیرون می تونین در این مورد کمک کنید؟؟؟
دوست عزیز! این بازی کاملا با سری Prince of Persia فرق داره و جایگزین اون نیست.نقل قول:
بلکه سبک بازی اکشن ماجرایی مخفی کاری هست وبه صورت پیدا کردن ماموریت و انجام اون در 4 شهر انجام میشه. همچنین قراره که به صورت سه گانه در بیاد.
C:\Users\-----\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creedنقل قول:
----- >> نام کاربر
دیدنی ترین صحنه این بازی وقتی هست که برای قتل نفر نهم (Robert De Sable) میرید و قضیه کاملا برعکس میشه و ...نقل قول:
کجای بازی بیرون میپره و مشخصات سیستمتون رو کامل و دقیق عنوان کنید.نقل قول:
سلامhavas
به نظر شما من می تونم با این سیستم بازی را اجرا کنم ؟
ram;1gb
vga: geforce8500gt512
دوست عزیز! CPU شما باید حداقل Dual Core 2.6 باشه که متاسفانه اینجور نیست! (در پست های قبلی اشاره به نوع CPU کرده بودین)نقل قول:
اگه سیستمتون XP باشه RAM شما مناسبه ولی برای VISTA باید 2 گیگ داشته باشد.
همون سایتی که ازش نسخه قبلی این بازی گرفته بودم نسخه اصلی شو گذاشته من هم سفارش دادم فردا باید دستم برسه بی صبرانه منتظرش هستم من که کلا از این تریپ بازی ها که با شمشیره خوشم نمیاد با این بازی کلی حال کردم واقعا که از هر نظر عالیه نسخه قبلی رو تا مرحله اورشلیم بازی کردم اما اونجا بازی مشکل داشت از بازی میودم بیرون با اینکه پچشو هم داشتم اما بازی نکردم صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد که اساسی باهاش حال کنم
من 5 روزه اين بازي نسخه ي اصلش به دستم رسيده و با 7900gt در بالاترين رزوليشن با تنظيمات بالا بازي ميكنم 6 نفر اصلي رو كشتم نسخه ي من هم مال شركت مدرن هستش و كاملا سالم هستش خوبيش اينه كه من اصلا نسخه ي اشكال دار رو بازي نكردم به نظر من كه يه شاهكاره.
اينم عكسي از بيرون اورشليم كه خودم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و سربلند باشيد.
سلام
خوب havas جان هنوز که به نفر هفتم نرسیدم ولی تا اینجا نفر 4 خیلی خفن بوده ترورش
در مورد اون کرش کردن بازی زمان معینی نداره از بازی می پره بیرون و Dont send میده فکر نکنم از سیستم باشه
VGA:8800 GTX
CPU:Q6600
RAM:4G
البته دوست عزیز من اشتباه عنوان کردم. منظورم نفر نهم بود که اشتباها هفتم عنوان کردم و پست قبلی رو اصلاح کردم.نقل قول:
خوب! در مورد حل این مشکل میتونم بگم که فقط از این 2 مورد میتونه باشه:نقل قول:
* کارت گرافیک شما به روز نیست.
* ویندوز هم کاملا به روز نیست. (توصیه میکنم که از Windows Vista +SP1 استفاده کنید.)
دوستان لطفا راهنمائي كنيد نسخه اصلي رو از كجا (يا كدوم سايت) ميشه گرفت كه مطمئن باشه چون من نسخه قبليش رو دارم.
نسخه قبلي من مشكل صدا هم داشت و صداي حرف زدنها رو نداشتم. اين يكي كه همچون مشكلي نداره؟
ممنون
مهدی جان فعلآ که هر جا بری نسخه اصلی رو میدن دستون که؟
خوب با وجود این شما میتونید به سایت تکین برین و این بازی رو سفارش بدین؟
کنترل بازی mouse & keyboard هست یا keyboard .مثل prince of persia هست؟
با 8400gs میشه high detail بازی کرد؟
خير عزيز من با 8500 نميتونم رو Medium بازي كنم.نقل قول:
دوست عزیز! اون ایراد صدا متعلق به اون نسخه نیست. بلکه یک مورد تنظیماتی هست.نقل قول:
این مسیر رو طی کنید...
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
نکته: در فایل ReadMe بازی این راه حل وجود داره.
کنترل بازی با Mouse و KeyBoard هست و کاملا با سری Prince of Persia فرق داره و جایگزین اون نیست.نقل قول:
بلکه سبک بازی اکشن ماجرایی مخفی کاری هست و به صورت پیدا کردن ماموریت و انجام اون در 4 شهر انجام میشه. همچنین قراره که به صورت سه گانه در بیاد.
دوستان امروز بازی به دستم رسید خوشبختانه نسخه اصلیه.
بازی رو نصب کردم و الان توی شهر اورشلیم هستم
در ضمن این نسخه نسبت به نسخه قبلی خیلی رونتر و بهتر اجرا میشه
سلام
يه مشكل دارم.صداي بازي يا گير ميزنه يا دير اجرا ميشه يا زود اجرا ميشه منظورم صداي شمشيراست كه بعضي وقتها موسيقي و صداي محيط بازي هم گير ميزنه.