به نظرم یه Corsair با باس 800 که قیمتشم حدود 70-80 هست بگیری بهترهنقل قول:
چون اینا مدل اور شده ی اونا هستن با CL5
ولی حتما باس 800 رو CL4 بگیر
Printable View
به نظرم یه Corsair با باس 800 که قیمتشم حدود 70-80 هست بگیری بهترهنقل قول:
چون اینا مدل اور شده ی اونا هستن با CL5
ولی حتما باس 800 رو CL4 بگیر
سلام
دوستان میخواستم Ram 512 بگیرم، بهترین مارک و قیمتش چند است؟ و شما چه مارکی را توصیه میکنید؟
بای بای
خوب GEIL که بهتره با همین مدل 70 تومان.نقل قول:
نیست!؟
با سلام میخواستم ببینم این سیستم های فوق حرفه ای که در روزنامه ها آگهی میزنن با قیمت 350 یا 360 تومن جنس قطعاتش فرق میکنه یا واقعا ارزون میدن که برم بخرم
قطعات سیستمی که تبلیغ میکنن:رمش 2 گیگ و سی پی یوی آن 4600 دو هسته ای و کارت گرافیکش 1 گیگ و...
سلام من میخوام رم corsair (2x2)4gig 800 بگیرم ، اینم باید cl4 باشه؟
تو رایان صبا قیمت زده 140 ولی نمیدونم cl چنده
دوستان لطف کنند راهنمایی کنن
360 تومن؟فکر نکنم.نقل قول:
با سلام میخواستم ببینم این سیستم های فوق حرفه ای که در روزنامه ها آگهی میزنن با قیمت 350 یا 360 تومن جنس قطعاتش فرق میکنه یا واقعا ارزون میدن که برم بخرم
قطعات سیستمی که تبلیغ میکنن:رمش 2 گیگ و سی پی یوی آن 4600 دو هسته ای و کارت گرافیکش 1 گیگ و...
احتمالا از برندهای ته انبار می فروشن.
Geil از Corsair بهتره ؟ Geil فقط از خودش بهتره .نقل قول:
اه؟نقل قول:
نمیدونستم
حالا پس تا 100 تومان چیزی بهتر از این نمیشه گرفت؟!
ممنون از راهنماییتون :11:نقل قول:
بای بای
OCZ REPEAR HPC 2X1GB DDR2 800 CL4نقل قول:
CORSAIR XMS2 DHX 2X1GB DDR2 800 CL4
مرسی.نقل قول:
اگر قیمت دقیق هم بگی خوبه/
کدوم بهتره؟!
قیمت ocz فک میکنم 94 تومن باشه . corsair هم همین حدودانقل قول:
هردو از بهترین رمهای در رده خودشان هستن
مرسی.نقل قول:
ولی DDR 2 باس 800 الان جواب همه ی بازی ها رو میده؟! ( از نظر رم )
من DDR 2 1066 از Corsair با ظرفیت 2 گیگ 95 تومان قیمت دارم!! ( Cl 5 )
اگر امکان داره در یاره ی این سی ال هم توضیح بدید.
با سلام خدمت دوستان :
چند سوال در رابطه با RAM و هارد داشتم که از جوابگویی شما نهایت تشکر ر را دارم /....
1-منظور از dual channel در رم چیست ؟ آیا به این معنی است که حتما باید هر دو رم گذاشته شوند و یکی بدون دیگری نمی شود ؟ یا اینکه این دو رم به هم وصلند؟
2-هارد های ساتا از نظر کیفیت نسبت به هاردهای معمولی چگونه اند ؟ آیا این درست است که می گویند این هاردها عمر کمتری نسبت به هارهای معمولی دارندوزوددخلشون میاد - چون می خواستم یه هارد 500 g بگیرم و موندم؟
3-نظرتون در مورد رم GIEL -2GIG - DUAL CHANNEL - 1066 چیست ؟ این مدل بهتره یا مدل های دیگه ؟
4-آیا این رم با سیستم عامل های مختلف اعم از dos و xp و 98 مشکل ندارد؟ (به خاطر 1066)
5-اگر بخوام کنار این دورم 1066 یک رم از یک کمپانی دیگه و مثلا 800 بذارم مشکل ساز نمیشه؟
----قدتون ایشالا برسه به معراج-----
آیا مادر برد زیر هارد ساتا 2 را پشتیبانی می کند ؟
از کجا فهمیدید؟؟؟؟
-------------------------------asus - M3A78-EH--------------------------------------------------
CPU AMD Socket AM2+ / AM2 Processors
AMD Phenom™ / Athlon64 FX / Athlon64 X2/Athlon64 / Sempron processors
AMD Cool 'n' Quiet™ Technology
AMD64 architecture enables simultaneous 32-bit and 64-bit computing
AMD Live!™ Ready
*Support CPU up to 95W
Chipset AMD 780G/SB700
System Bus 2000/1600 MT/s for AM2 CPU
Up to 5200 MT/s; HyperTransport™ 3.0 interface for AM2+ CPU
Memory 4 x240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 1066/800/667/533 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture
*DDR2 1066 is supported by AM2+ CPU only
**Refer toor user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List)کد:www.asus.com
***When installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended.
Expansion Slots 1 x PCIe x16
2 x PCIe x1
3 x PCI
Storage Southbridge
1 xUltraDMA 133/100
6 xSATA 3 Gb/s ports
Support RAID 0,1,10
LAN PCIe Gigabit LAN
Audio ALC883 High Definition Audio 8 -Channel CODEC
USB 12 USB 2.0 ports (8 ports at mid-board, 4 ports at back panel)
Overclocking Features SFS (Stepless Frequency Selection)
- FSB tuning from 200MHz to 300MHz at 1MHz increment
- Adjustable CPU Voltage at 0.025V increment
Overclocking Protection
- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
Special Features ASUS MyLogo 2
ASUS EZ Flash 2
ASUS CrashFree BIOS 3
ASUS Q-Fan
Back Panel I/O Ports 1 x PS/2 Keyboard
1 x PS/2 Mouse
1 x LAN(RJ45) port
4 x USB 2.0/1.1
1 x COM port
8 -Channel Audio I/O
1 x LPT
Internal I/O Connectors 4 x USB connectors supports additional 8 USB 2.0 ports
1 x Floppy disk drive connector
1 x IDE connector
6 x SATA connectors
1 x CPU Fan connector
1 x Chassis Fan connector
1 x S/PDIF Out connector
1 x4-pin ATX 12V Power connector
Front panel audio connector
System Panel
CD audio in
24-pin EATX power connector
BIOS 8 Mb Flash ROM
DMI 2.0
AMI BIOS
PnP
WfM 2.0
SM BIOS 2.4
Accessories User's manual
2x Serial ATA cables
1x2 port SATA power cables(includes one 2 in 1 power cable)
1 x UltraDMA 133/100/66 cable
1 x FDD cable
1 x I/O Shield
Support Disc Drivers
ASUS PC Probe II
Anti-virus software (OEM version)
ASUS LiveUpdate Utility
Form Factor ATX Form Factor
12 inch x 8.8 inch ( 30.6 cm x 22.44 cm )
طبق گفته خودش تو پل جنوبی 6 تا پورت ساتا و یا IDE که دو تا با 133 و 100 ساپورت میکنه داره ...نقل قول:
Storage Southbridge
1 xUltraDMA 133/100
6 xSATA 3 Gb/s ports
Support RAID 0,1,10
LAN PCIe Gigabit LAN
دوستان و اساتید و برادران دینی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستمی رو میخواهیم به فروش برسانیم
مشخصاته کاملش رو چون با هم میخوام بفروشم میزارم اینجا
اونایی که مربوط به این تاپیک میشه رو ممنون میشم قیمت بدید
کلش رو بتونید که چه بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته راستی! (این عکس صرفا به منظوره جلب توجه گزاشته شده و ارزشه دیگیری ندارد!×!)
خوب حالا مشخصاته سیستم و قطعات:
1. case و power مدلش GREEN هست!
2. مادربرد Asus هست
3. کارته صدا onboard هست و خروجیه 5.1 داره
4. کارته تصویر nvidia gforce 256 - 6600
5. هارد هم یه 80 ide میزازم روش maxtor
6. سه تا رمه kingstone 512 داره در کل میشه 1.5 گیگ
7. احتملا بگردم ببینم یه سیدی رام هم میزارم روش دی وی دی رام و رایتر رو ور میدارم
8. مودم هم motorola هست
9. مونیتورم رو هم میخوام عوض کنم این LG smartflat T710 BH هست میدم روش بره
اگه قیمته جز حدودی یا قیمته کل حدودی رو تونستید بدید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته شده توسط Actros
قیمت ocz فک میکنم 94 تومن باشه . corsair هم همین حدودا
هردو از بهترین رمهای در رده خودشان هستن
میشه یکی راهنمایی کنه؟!نقل قول:
آخرش نگفتی SATA 2 را ساپورت می کنه یا نه ؟نقل قول:
اون 3 که جلوی ساتا نوشته مال گیگ بیت پر سکند مگه نی ؟
OCZ - Corsair - Crutial - G.skill برندهای بسیار مطرحی هستند.میتونیبا باس 1066 بگیری.نقل قول:
میشه یکی راهنمایی کنه؟!
دوستان رم كينگستون Ddr 400 - Pc3200 چند قيمته؟؟؟ من اين رم رو دارم 512 ميخوام يكي ديگه بخرم بشه 1 گيگ . ممنون ميشم قيمت بديد.
سلام دوست مننقل قول:
1-dual channel قابلیتیه که با افزایش پهنای باند رم ،باعث افزایش پهنای باند کامپیوتر می شه. و باید دو رم مشابه رو روی یک مادربرد قرار بدی و رم ها به هم وصل نیستن و اگر یکی رو بر داری اون دیگه دو کاناله نیست، تک کاناله هست
2-کلأ نمیشه گفت که یک هارد ساتا کیفیتش پایین تره.و این موضوع بیشتر به سازنده هارد مربوط میشه نه نوع هارد. و تا اونجایی که من می دونم هار های ساتا زود دخلشون نمی اد و جزء پوست کلفت ترین قطعات کامپیوترن. و هارد رو حتمأ ساتا بگیر و فکر ide رو از سرت بیرون کن. چون سرعتشون اصلأ قابل مقایسه نیست.
3-رم خوبیه. ولی به قیمتش هم توجه داشته باش و خیلی زیاد پول رم نده چون کارایی رم هایی با باس 1066 خیلی با هم اختلاف نداره. و موقع انتخاب به زمان تأخیر توجه کن
4-کلأ مادر برد باید رم رو ساپورت کنه و به سیستم عامل ربطی نداره.
5-اگه دو رم با هم سازگاری داشته باشن مشکلی پیش نمی اد ولی تمام رم ها در باس 800 کار می کنن. و حتی ممکن قابلیت 2 کاناله رو از دست بدی.
دیگه سوال نداری؟:31::10::20::5:
سلام دوستان
یه سوال
می خواستم ببینم برای پردازنده Intel Core2 Q6600 و مین برد ASUS P5Q چقدر رم با چقدر باس نیاز دارم؟؟؟
اگه دو تا 1گیگ با باس 1066 بگیرم کافیه؟؟
یعنی از کل پردازنده استفاده میشه؟؟؟
ممنون
بله کافی هست.(معمولا دو تا رم در یک کیت (بسته) هستند.)نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
می خواستم ببینم برای پردازنده Intel Core2 Q6600 و مین برد ASUS P5Q چقدر رم با چقدر باس نیاز دارم؟؟؟
اگه دو تا 1گیگ با باس 1066 بگیرم کافیه؟؟
یعنی از کل پردازنده استفاده میشه؟؟؟
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی این مین بورد تا 16 گیگ رم ساپورت می کنه
آیا 2 گیگ کمش نیست؟؟؟
یعنی با 2 گیگ از تمام ظرفیت سی پی یو استفده میشه؟؟؟
برای بازی و کارهای کمی سنگین فعلا این مقدار کافی هست.نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز
ولی این مین بورد تا 16 گیگ رم ساپورت می کنه
آیا 2 گیگ کمش نیست؟؟؟
یعنی با 2 گیگ از تمام ظرفیت سی پی یو استفده میشه؟؟؟
اگه واقعا دوست دارید حجم رم بالا باشه میتونید از کیتهای 4 و 8 و جدیدا 16 گیگابایتی هم استفاده کنید.رم 4 گیگ Ddr2 با باس 800 پاتریوت اطراف 110 تومن هست.
دستت ایشالا برسه به ابرهای آسمون...نقل قول:
فقط یه سوال دیگه:
اگه بخوام کنار اون دورم giel (:8:حتما باید giel بگیرم - رو سیستم یکی دیدم وبد جوری چشمم گرفت - آخه با رم 128 الانم قابل مقایسه نیست:8: )
یه رم یک گیگ دیگه بذارم و دوکاناله بودن از دست ندم و چیزی از رم ها نپره چی بردارم ؟؟(توروخدادقیق جواب بده که دوباره پیش فروشنده برنگردم) ازکجا میشه فهمید؟
سلام. اگه فقط بخوای 1 رم دیگه بزاری حنمأ 2 کاناله رو از دست میدی. رم ها باید جفت باشن. شما باید 2 تا رم 1 گیگ دیگه در فرکانس 1066 بزاری تا کارایی و دو کاناله رو از دست ندی.نقل قول:
سلام
بهترین هارد 500gb موجود چه برندی هست؟
من قبلا western رو انتخاب کرده بودم ، می خواستم ببینم چیز بهتری هم اومده؟
کسی قیمت پک های 8 گیگ رم رو داره؟
سلام. میخوام هارد 320 بگیرم . لطفا بهترین برندها رو به ترتیب اولویت برام بنویسید.
western
hitachi
samsung
maxtor
segate
سلام. هر چی می گیری بگیر فقط مکستور نگیر که روز دوم بستنش به سیستم به سر و صدا می افته و اعصابتو خور می کنه.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان!
من یه سیستمی دارم که مال 5 سال ÷یشه ... به یه سری مشکلات سخت افزاری برخورد کردم (بگذریم) که مجبورم قید ارتقا رو بزنم و یه سیستم دیگه دست و ÷ا کنم ...
در ابتدا این رو بگم که در مورد سخت افزار کام صفر کیلومترم ÷س اگه اسمی از یه سخت افزار رو اشتباه گفتم خواهشا" نخندین! خوب بریم سر اصل مطلب ...
من یه سیستم میخوام بخرم ( بدون مونیتور و سخت افزارهای جانبی مثل اس÷یکر و کیبورد و ... یعنی فقط کیس) حول و حوش 300 - 350 تومن تو این رنج چه رمی با یه قیمت ایده آل مناسب هست که در مجموع سیستم خریداری شده جوابگوی نیازهای زیر باشه :
1- کارهای گرافیکی کنم
2- کارهایی مثل طراحی وب رو بتونم باهاش انجام بدم
3- ویستا رو بتونه پشتیبانی کنه
4- تا حدودی هم بازی ها رو بتونه اجرا کنه ( ولش کن مهم نیست )
5- سرعت خیلی برام مهمه (هم در مورد کام و هم در مورد اینترنت)
رم فعلی من : RAM : 256 Mb
با تشکر
نقل قول:
سلام ...
من فکر میکنم قطعات دیگه مثل Mainboard(مادربرد) از رم مهمتره. چون مثلا اگه یه مادربرد P5Q که 160 تومن قیمت داره بگیرید، میتونید 16 گیگابایت !!!! رم روش بذارید. پس فعلا یه رم 1 گیگ کینگ استون 20 تا 25 تومن بگیریدو بعدا که پول دار شدید هر چقدر خواستید رم روی P5Q بذارید. حتما به پیشنهادم فکر کنید چون با خرید این مادربرد هرگز پشیمون نمیشید . تازه کارتان هم راه میفته.
موفق باشید... پروفسور مسعود
نقل قول:
مطمئنی پروفسور جان , این دوستمون 300-350 تومن پول داره به نظرت چقدر منطقیه که 160 تومنش رو پول مینبورد بده فکر نمیکنم هیچ وقت نیاز به 16 گیگبایت رم هم داشته باشه , یعنی فکر میکنی واقعا با 140-190 تومن میشه CPU,Ram,Hard,DVD-rw,PSU و کارت گرافیک معقول گرفت .
سلام خدمت شما ...!نقل قول:
من فکر میکنم علی آقا اگه صبر کنه بودجش زیاد شه پشیمون نمیشه . با بودجه 500 تومن میشه اجناس معقولی گرفت.
اصلا درست نیست که پولش رو بده و یک مادربرد ضعیفی بخره که سال دیگه بندازتش دور. یه کم دندون رو جگر بذاره خیلی خوب میشه.
ممنون دوستان از ÷اسخهاتون ...
البته Bracket عزیز من الآن هم یه سیستم دارم ... اگه بخرن میخوام بفروشمش ... این هم مشخصاتشه ...:
Mother board : Gigabyte Pentium 4 Titan Series GA-8TR2003 Intel 845 chipset
Graphic Card : ATI Radeon 9250 ( قبلا" nVIDIA Gforce MX\MX 400 داشتم که آشغال بود!)
Modem : Intel Modem 56KV92
RAM : 256 Mb
CPU: 2.00 celeron
Hard Disk : Maxtor 80 gig
CD-ROM & CD-WRITER : ASUS
چند میخرن ( راستی مادربورد مشکل سخت افزاری داره ...)اگه حول و حوش 100 تومن بخرنش به احتمال زیاد میتونم تا حدودای 450 تومن مایه بزارم ... راستی یه سوال ... نمی خوام به دلیل اینکه مایه ای که برای خرید سیستم میزارم محدوده یه سیستم ببندم که تا 3-4 سال دیگه جوابگوم نباشه ... یه سیستم میخوام که تا 7-8 ساله دیگه برام کار کنه و بتونم اگه لازم باشه ارتقاش بدم ... حالا اگه با 350 تومن نشه چنین سیستمی رو دست و ÷ا کرد خوب بیشتر مایه میزارم ... حالا با این اوصاف یه مین و یه رم خوب بهم معرفی کنین
با تشکر
---------------------------------------------------------------------------------------------
راستی با اون هارد 80 چیکار کنم ؟ یکی با حجم بالاتر میخوام میشه یه لیست از حجمها + قیمت بهم بدین ( اینکه چه مدلی باشه به عهده شما)؟
معمولا" چی میگیرن؟
اگه زرنگ باشی میتونی با مانیتور تا 200 تومن هم بفروشی ولی 150 راحت فروش میره.نقل قول:
سلام خدمت شما ...!
ممنون دوستان از ÷اسخهاتون ...
البته Bracket عزیز من الآن هم یه سیستم دارم ... اگه بخرن میخوام بفروشمش ... این هم مشخصاتشه ...:
Mother board : Gigabyte Pentium 4 Titan Series GA-8TR2003 Intel 845 chipset
Graphic Card : ATI Radeon 9250 ( قبلا" nVIDIA Gforce MX\MX 400 داشتم که آشغال بود!)
Modem : Intel Modem 56KV92
RAM : 256 Mb
CPU: 2.00 celeron
Hard Disk : Maxtor 80 gig
CD-ROM & CD-WRITER : ASUS
چند میخرن ( راستی مادربورد مشکل سخت افزاری داره ...)اگه حول و حوش 100 تومن بخرنش به احتمال زیاد میتونم تا حدودای 450 تومن مایه بزارم ... راستی یه سوال ... نمی خوام به دلیل اینکه مایه ای که برای خرید سیستم میزارم محدوده یه سیستم ببندم که تا 3-4 سال دیگه جوابگوم نباشه ... یه سیستم میخوام که تا 7-8 ساله دیگه برام کار کنه و بتونم اگه لازم باشه ارتقاش بدم ... حالا اگه با 350 تومن نشه چنین سیستمی رو دست و ÷ا کرد خوب بیشتر مایه میزارم ... حالا با این اوصاف یه مین و یه رم خوب بهم معرفی کنین
با تشکر
نمیشه رده بندی کرد .همه شرکتهای نوشته شده بسیار معتبر هستند.تو بازار ما W.D و Segate فروش خوبی دارند.نقل قول:
سلام. میخوام هارد 320 بگیرم . لطفا بهترین برندها رو به ترتیب اولویت برام بنویسید.
western
hitachi
samsung
maxtor
segate
150 بدون مونیتور؟!؟!؟!؟!نقل قول:
راستی ... من یه مانیتورر 72 اینچ محدب هانسول دارم ... ارزش داره بدم یکی دیگه تخت بگیرم ؟ (+دلیل)
با مانیتور.نقل قول:
150 بدون مونیتور؟!؟!؟!؟!
راستی ... من یه مانیتورر 72 اینچ محدب هانسول دارم ... ارزش داره بدم یکی دیگه تخت بگیرم ؟ (+دلیل)
مانیتور 72 اینچ داری؟:18::18::18:
منظورت مانيتور 22 اينچ هست ؟نقل قول:
مثلما مانيتور جديد بهتر از اين مانيتورت هست بهتره عوض كني البته اگه بودجه داري
دوستان و اساتید خسته نباشید
غرض از ایجاده تاپیک اینه که من میخوام یه هارده جدا بگیرم برای دانلود آفلاین و به 1 پارتیشن یا حداکثر 2 پارتیشن تقسیمش کنم
ولی از اونجا که 2-3 بار هاردهام سوخته تو این چندین سال میترسم که هارده زیاد حجیم بگیرم که بعدش سوخت یه هفته همچین نشم --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر نظرم رویه هارده ساتا با ظرفیته 200-400 گیگ هست
گفتم هم یه مشورتی کنم هم از دوستان بپرسم یه پارتیشن رو تا چه قد بزارم که هم defragment اش سخت نباشه هم سرعتش خوب باشه
الان هم یه هارده 160 ساتا برای کامپیوتر دارم
یه هارده 80 خسته!!! ی ide برای دانلود آفلایسن که اونیکی هارد رو میزارم جای اون
اینم بگم که سعی میکنم زیاد تا مجبور نشم و وقت داشته باشم رو دی وی دی رایت کنم
ولی همونطور که میدونید یا نمیدونید بعضی پارت ها ممکنه یه هفته هم طول بکشه کامل بشه و شبی هم 20-35 گیگ حساب کنیم طرفایه حداقل 160 گیگ لازمه!
اگه تونستید قیمته حدودی هم بگید که عالیه
مرسی:10:
بیشتر رو یه پارتیشن تمرکز کنید
در ضمن نمیخوام زیاد رو cpu و ... هم فشار بیاد
سیستم هم اینه:
cpu 3.2 amd
ram 1.5 gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت ... معذرت ... 17 اینچ!نقل قول:
(خودمم فکر نمیکردم چنین سوتی ای بدم!)
من یه سوال دارم
میشه با 120 تومن هارد 4 گیگ خرید؟ اگه میشه بگید چه جوری؟ یعنی یک چهار گیگ یا دو تا دو گیگ؟