آره دوست مننقل قول:
همینطوره اما اصلا مشکل نیست ...
یه کم تو جاش بازی میکنه اما از نظر اینکه فکر کنیم با تکون خوردنش دستوری به جویتیک میده و یا اذیتمون میکنه اصلا اینجوری نیت و مناسب هست ...
Printable View
آره دوست مننقل قول:
همینطوره اما اصلا مشکل نیست ...
یه کم تو جاش بازی میکنه اما از نظر اینکه فکر کنیم با تکون خوردنش دستوری به جویتیک میده و یا اذیتمون میکنه اصلا اینجوری نیت و مناسب هست ...
بچه ها یه مشکل
وقتی از مموری گوشی روی رم بک آپ میگیری...بعد که میخوای ریستور کنی(برگردوندن بک آپ) هنگ میکنه...
شما ها هم یه تست کنید ببینید اینطوریه؟
اگه نه ریست کنم
فقط قبلش اينو بگم كه من با هيچكدوم از اينا تا حالا كار نكردم و بر اساس چيزايي كه شنيدم دارم توضيح مي دم.نقل قول:
1- Transfer :
با استفاده از اين قابليت شما مي تونيد اطلاعات روي گوشي خود را مثلا كانتكت ها رو از طريق بلوتوث يا اينفرارد به يه گوشيه نوكياي سازگار با گوشيه خودتون انتقال بديد....
2- PTT :
اين قابليت به push to talk يا همون talkie walkie معروف مي باشد. از طريق اين قابليت (اگر سرويس دهنده ي شما از قابليت پشتباني به عمل بياره) شما مي تونيد با استفاده از سيستم GPRS يا GSM با ديگر افراد به صورت همزمان صحبت و ارتباط برقرار كنيد. اينم بگم كه اين قابليت تقيريبا شكل بيسيم مي مونه يعني در حال حاضر فقط يه نفر ميتونه حرف بزنه و بقيه فقط ميتونن گوش كنن. در حال حاضر تو ايران هيچكدوم از سرويس دهنده ها از اين قابليت پشتباني به عمل نميارن.
3- Sync :
همونطور كه از اسمش پيداست با اين قابليت شما مي تونيد محتواي گوشي خود رو از جمله كانتكت ها و بوكمارك ها و نوت ها و ... رو با كامپيوتر يا وسايل ديگر كه تعريف مي كنيد هماهنگ سازيد.
4- IM :
اينم فكر كنم واسه چت كردنه ديگه . قضيه ي اون هم اينه كه واسه ي اين كه از اين جا بتونيد چت كنيد بايد سرويس دهندتون اين قابليت رو پشتيباني كنه. پس از اون از طرف سرويس دهنده يه يوزر و پسورد براتون ارسال ميشه و ميتونيد با اين يوزر و پسورد به شبكه وصل بشيد و از اين طريق با ديگران چت كنيد...
5- Active keys :
بعضي از فايل هاي چند رسانه اي مثل مثلا آهنگ يا ويدئو يه سري حق كپي رايت دارن كه به صورت ديجيتال هست. يعني مثلا ايطوري هست كه يه آهنگ رو فقط بر اساس كپي رايت 10 بار مي توني گوش كني و بعد اون فايلت غير فعال مي شه و براي استفاده ي مجدد بايد كليد هاي اونو فعال كني.... واسه يه همچين استفاده هايي است.
6- Device mgr :
با استفاده از اين قابليت شما مي تونيد به يه سرور از سرويس دهندتون وصل بشيد و از اين طريق تنظيمات مربوط به گوشيتون رو دريافت كنيد...
مثل مشابهش تو کامپیوتر عمل میکنهنقل قول:
- Device mgr :
با استفاده از اين قابليت شما مي تونيد به يه سرور از سرويس دهندتون وصل بشيد و از اين طريق تنظيمات مربوط به گوشيتون رو دريافت كنيد...
واسه من اينطوري نيست ممل خان!نقل قول:
واسه من وقتي ري استور مي كنم به طور كامل انجام ميده و بعد هم گوشي رو ريست مي كنه...
همه چي اوكي هست....
چقدر طول میکشه ریستور کنه؟نقل قول:
آقایون سلام گوشی من 5700 قرمزه بعضی وقتها چراغ زیر شماره های 3 و 6 خاموش می شه (تاریک می شه ) و باید دکمه های 3 و 6 رو محکم فشار بدم تا درست شه ولی باز دوباره همین جوری می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا لطفا ؟؟؟؟؟
یکی اومده اما پولیه باید صبر کنیم تا کرک بشهنقل قول:
ري استورش تقريبا 45 ثانيه...نقل قول:
من اینقدر صبر نکردم:31:نقل قول:
پس ممل خان صبر کن چون مال من تا 5 دقیقه هم طول میکشه.
این Access Point هم شده باسه ما دردسر
هر چند وقت یه بار از کار می افته !! روش کلیک می کنم می نویسه System error
باید گوشی رو مستر ریست کنم با کد ستاره-3-کلید سبز
وقتی هم که ریست میکنم می خوام که از مموری کارت ریستور بگیرم می گه نمی شناسم ریستور رو !!!
موقع نصب نرم افزارها از روی رم هم نصفش رو نمی تونه نصب کنه...از اپلیشن منیجر هم هم فقط نصفشو نصب می کنه....باقیش هم تو مموری کارت هست و نمی شه پاکشون کرد..این وسط نصف نرم افزارهایی که اصلا نصب هم نشدن فضا اشغال می کنند !!
اگه اينقدر صبر نمي كردي پس چقدر صبر مي كردي؟؟؟نقل قول:
---------------------------------------------------نقل قول:
دستت درد نگنه زحمت کشیدی حمید جان امیدوارم بتوانم جبران کنم یکمی می دونستم ولی مثل تو دقیق نمی دونستم بهر حال دستت درست
قربونت قابل تو رو نداشت.نقل قول:
باز هم مشکلی دیگر بر مشکلات 5700های قرمز رنگ اضافه شد!!!خاموش و روشن شدن چراغ دکمه های 6 و 3 !!!!بچه ها دیگه قرمز نخرید!!!!!!!!!!!!!شوخی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه نفر نیست جواب سوال من در مورد jet audio و فرمت h.264 رو که در چند صفحه قبل به صورت کامل پرسیده بودم بده؟؟؟؟!!!
هرچیزی که اتفاق می افتد بنا به دلیل هست ***فکر کنم این جمله رو اقا امیر وقتی فهمیدی که سنسور گوشیت خراب شد!!هر چیزی یه دلیل خاصی داره!!دلیل خراب شدن سنسور گوشی شما اب بود!!
در مورد Avi شما باید Codec مربوطه رو هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید و توی Jetaudioنقل قول:
تنظیم کنید روی AVI و Divx+MP3
بیت ریت صدا هم 64 (چون رو موبایل بیشتر نمیکشه) و توی تنظیمات Codec هم پروفایلشو بذارید روی موبایل با بیت ریت بین 300-400
به نظر من MP4 خیلی خیلی بهتره
توی کانورتر Jetaudio
فرمت: MP4
AVC + AAC
سایز 320x<variable by width>
فریم ریت: اگر با خود پلیر گوشی میخوای پخش کنی 15 ، اگر با CorePlayer پخش میکنی 25
بیت ریت کیفیت عالی 25 فریم : 384
کیفیت عالی 15 فریم 256
کیفیت معمولی-کم 192
بیت ریت صدا هم 96
تنکس تهرانشهر جان!!فقط یه سوال:این codec رو که دانلود کردم باید در فایلهای jet audio کپی کنم؟؟؟
همونی رو که 22.5 مگابایته ور صفحه اول قرار داره باید دانلود کنم یا اونی رو که در بالا نوشته دانلود دایو ایکس؟؟؟؟خواهشا در مورد دانلود این فایل هم توضیح بده تا اشتباهی دانلود نکنم!!
همون 22 مگ که نوشته Divx Codec Bandleنقل قول:
------------
خوب 200 تا پست ما هم تو این سایت زده شد :31: "البته این یه دونه هم به عنوان پست غیر مفید حساب کنید"
من همچنان در PT و P 30 Mob هستم.می تونید اونجاها منو پیدا کنید
موفق و شاد باشید:11:
Steve
بعد از نصب خودش گزینش اضافه میشهنقل قول:
امیر جان حیفی!نرو!!بیا پیش برو بچ باحال پی سی ورلد!!اینجا بیشتر خوش میگذره!!بچه های سایتهای دیگه برخوردشون خشکه!!همین جا بمون!
این هم یک تم بسیار زیبا والکمن حتمآ دانلود کنید:
-------------------------------------------------------------
]http://www.divshare.com/download/1881780-c4b[/URL]
این برنامه هم نشان دهنده میزان باطری و اشکال گوشی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تعدادی از 5700 داران مدتیه که ناپدید شدن:شهاب-mg1000-mahsai-ebrahim-.....تاپیک داره ساعت به ساعت سردتر میشه!!حاج امیر خان بزرگ هم که رفتند!!ممل خان هم کم پیدا شده!!تهرانشهر جان هر 10 روز یک پست میده!!!من و علیرضا جان و حمیدرضا موندیم البته حمید 1367 هم هستش!سیروان جان هم هستش!!
آقایون سلام گوشی من 5700 قرمزه بعضی وقتها چراغ زیر شماره های 3 و 6 خاموش می شه (تاریک می شه ) و باید دکمه های 3 و 6 رو محکم فشار بدم تا درست شه ولی باز دوباره همین جوری می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا لطفا ؟؟؟؟؟
آقایون ببخشید من چند روزی مسافرت بودم نشد تایپک بزنم من رفتم ولایت یعنی قوچان عروسی پسر عمه ام
لطفا جواب تایپک بالایی رو بدید ؟؟؟؟!!!!!!
سلام mg جان.مشکل شما ممکن بر اثر ضربه به گوشی و یا پاشیدن اب بر روی گوشی بوجود اومده باشه!!5700 امیر جان بر اثر پاشیده شدن اب بر روی سنسور گوشیش چراغهای کلیدهای گوشیش خاموش و روشن میشد!!شما گوشیتو با سشوار خوب خشک کن!!اونوقت اگه مشکل بر طرف نشد اگه میتونی قاب قسمت چرخون رو باز کن!!البته قاب این قسمت براحتی هر چه تمامتر باز میشه!!
راست میگی چرا دیگه از بچه های قبلی خبری نیست. میگم Mg1000 منتظر بودی اسمتو بشنوی تا دوباره به تاپیک سر بزنی؟
بچه ها این هم تم و برنامه و بازی سیمبین 9.2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------
حتمآ نظر بدید
---------------------------------------------------نقل قول:
راست می گی50 rainysky جان حتمآ مشکلی براشون پیش آمده راستش لدم براشون تنک شده
بدبخت شدیمنقل قول:
تو این فروم فقط من این تاپیک رو از خودم دارم که اینقدر بحث توش داغه
حالا بیاین همکاری کنیم تا دوباره گرم بشه و استیکی اش کنیم:11:
کی بود منو صدا کرد؟
تا وقتی 5700 هست منم هستم
البته بعد 40 یا 50 روز دیگه شدید کمرنگ میشم
تازه چند روز دیگه منم به طوری جدی میام اینجا !!نقل قول:
خوشحالم که همه برگشتن امیدوارم فروم مثله همیشه داغ و جذاب باشه
بچه ها به نظر شما کدوم امضام از همه قشنگ تر بود بگید تا عوضش کنم می خواهم امضام بترکونه
بچه ها یک سوال خیلی جدی داشتم که این فلشش تو فیلم برداری کار می کونه یا نه
فعلا که این امضات خیلی بزرگه...تاپیکرو بهم میریزهنقل قول:
یه کوچیکشو درست کن
فلاش تو قسمت فیلم برداری کار نمیکنه
تو 5700 كه كار نمي كنه ولي من شنيدم تو ان 73 موقع فيلمبرداري فلاش هم كار مي كنه و لي ضعيف تر از حالت فيلم برداري. درسته؟
----------------------------------------------------نقل قول:
بفرما دی جی جان این کوچیک تر و خوشگل تر در عرض 1 ساعت ساختمش قشنگه
سلام برو بچ
167 صفحه :18: 160 صفحه پست اسپم(شوخي)
خوشحالم كه تاپيك فعال :27:
بچه ها مدلهاي جديد موزيك معرفي شد معركه ان نديديد بريد ببينيد
sirvanonlineکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156650
اين لنسر تو امضات خيلي نانازه
5 تا پست تو اين صفحه167 زدي عكس امضات بزرگ پيرم در اومد تا صفحه باز شد كوچيكش كن