دارم لحظه شماری می کنم تا آلبومش بیاد .
بدیش اینه که وقتی هم بیاد شهر ما یزد همیشه یکی و دو هفته بعد میاد و واسه همین خیلی ناراحتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دارم لحظه شماری می کنم تا آلبومش بیاد .
بدیش اینه که وقتی هم بیاد شهر ما یزد همیشه یکی و دو هفته بعد میاد و واسه همین خیلی ناراحتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس پست 1598 چی میگه؟نقل قول:
سلام دوست من
نه خیر
محسن چاووشی! نه محسن یگانه! (شوخی کردم)
همه ی قطعات آلبوم جدیدن و تا حالا پخش نشدن
نقل قول:
دموی ورژن جدید آهنگ ابرای پاییزی با صدای محسن چاوشی از آلبوم یک شاخه نیلوفر
بابا پویا بیاتی دیگه .نقل قول:
اگه نشنیدی حتما برو آهنگاشو گوش کن .
کلا 3 تا خواننده تو ایران هستن که هر چرت و پرتی رو نمیخونن و آدم از گوش دادن آهنگاشون لذت میبره :
یگانه - چاوشی - بیاتی .
البته حمید عسکری و علیرضا و فرخ هم بد نیستن ولی به پای اون 3 تا نمیرسن .
در ضمن این آهنگ تو ناز میکنی هم خیلی قشنگ بود .
عزیز این دمو خیلی وقته که پخش شده!!!نقل قول:
نقل قول:
خیالت راحت چنین اتفاقی نمی افته!
چون اونوقت کمپانی باید بی خیال فروش آلبوم تو یزد بشه!
احتمالا اگه همزمان نباشه بعد از یکی دو روز میاد.
سلامنقل قول:
گفتم که تا جایی که من میدونم این قطعه هیچ ربطی به آلبوم یک شاخه نیلوفر نداره.
ببینید دوست من بعضی از آهنگهای محسن چند نسخه ای هستن مثل: آهای خبر نداری و شعر سپید و همین ابرای پاییزی
حالا اومدن نسخه دوم ابرای پاییزی را به عنوان دمو پخش کردن! همین
اینا جو گیر شدننقل قول:
نزدیک اومدن آلبوم دمویی را که خیلی وقته پخش شده تازه گذاشتن!
تازه روشم زدن پخش اختصاصی!
یه شاخه نیلوفر با صدای محسن چاوشی : با قطعه هایی غیرتکراری
دل از زمونه میکنم حرف دلم رو میزنم !
محسن چاوشی سرانجام به ارزوی چندین ساله اش خاتمه میدهد و یک البوم مجاز را روانه بازار میکند این ارزو حتی با خوانندگی برای فیلم سنتوری هم عملی نشد اما این بار یه شاخه نیلوفر داستان دیگری دارد چاوشی طی دهه هشتاد به ... تنها نمونه هایی گه توانسته اند در قالب جدیدی موسیقی بسازند در روش اهنگسازی چاوشی همه چیز اسان به نظر میرسد اما نزدیک شدن به فضای او غیرقابل دسترسی بوده است .چاوشی طی چهار سال گذشته بارها و بارها تا استانه دریافت مجوز پیش رفت اما با لو رفتن اثارش معادلات او بهم خورد .خوانندگی برای فیلم سنتوری هم نه تنها بر خلاف تصور اولیه او به سود او تمام نشد بلکه باعث شد او خیلی دیرتر از زمان مقرر به مجوز برسد.چاوشی به عنوان خواننده طی چهار سال گذشته تغییرات نرم ،نرم و مثبتی را به صدای خود داده و در کنار این تغییرات همواره امضای مخصوص خودش را ثبت کرده است.حالا چاوشی تنها خواننده ای است که نمیتوان او را با هیچ خواننده دیگری مقایسه کرد.
تعداد قطعات : 12 قطعه
مشخصه اصلی : یه شاخه نیلوفر بر خلاف کارهای اولیه چاوشی فضایی مثبت دارد گرچه از گلایه های عاشقانه هم عاری نیست . این البوم مثل اغلب اثار چاوشی ، یک اثر ملودی محور به حساب می اید که البته ترانه های ان را هم نمیتوان نادیده گرفت .حسین صفا و امیر ارجینی ترانه سرایان همیشگی چاوشی این بار به ترتیب 6 و 4 قطعه سروده اند . اسلام ولی محمدی و همینطور چاوشی سرایه دو قطعه یکدیگرند
نکته های جالب :
1-یه شاخه نیلوفر قرار است از طریق سیستم های مختلف به دست مردم برسد و گفته میشود یه میلیون تیراژ دارد
2-چاوشی برای رعایت ایمنی قطعه های البوم جدیدش از جان مایه گذاشته است!
3-در البوم چاوشی بر خلاف البوم یگانه از اهنگ های تکراری کمتر خبری است و شاید تنها دو سه قطعه ان را قبلا شنیده باشید .
ترانه انتخابی : « بغض » با کلام حسین صفا
چی بگم از کجا بگم دردمو با کیا بگم
بهتره که دم نزنم حرفی از عشقم نزنم
از عشقی که گم شد و رفت عاشق مردم شد و رفت
عشقی که بی فروغ نبود برای من دروغ نبود
بغض نشسته تو گلوم وقتی نشستی روبروم
من از خودم چرا بگم باید از اون چشا بگم
خیره تو چشم مست تو دست میدم به دست تو
دل از زمونه میکنم حرف دلم رو میزنم
چه حالتی داره چشات نرگسه بیماره چشات
چشم تو خوابم می کنه مست و خرابم می کنه
وقتی نشستی رو به من از عاشقی بگو به من
بذار چشات دل ببره اینجوری باشه بهتره
چشات اگه پس نزنن چشمایه سر سپردمو
می شه فراموش کنم خاطره های مُردَمو
مجله اتفاق نو
masoud908
اخرین خبر درباره البوم چاوشی
عید فطر هم منتظر نباشید !
البوم یه شاخه نیلوفر به خاطر تیراژ بالا و مشکلاتی که در مرحله تکثیر برایش به وجود امده بر خلاف وعده قبلی در استانه عید فطر منتشر نخواهد شد بر اساس شنیده های ما این البوم در خوشبینانه ترین حالت اواخر مهرماه به بازر می اید .
( تا همه رو زجر کش نکنن بیخیال نمیشن )
منبع:masoud908
بروبچ اینم کاور البوم فرزاد فرزین
بالاخره نمردیم و اقلا اسم محسن چاوشی جز چیزای مجاز دیدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این خبر واقعیت داشته باشه این دیگه بهانه ی بیخوده!!! آخه مگه تیراژ جهانی داره!!! یک شرکت دست ششم هم توی این زمان طولانی میتونه 10 میلیون تیراژ داشته باشه! تازه اگر 3-4 بار هم خراب کرده باشه از نو بخاد تکثیر کنه :20:نقل قول:
این حرفا بیخوده مگه چندتا نسخه می خواسته تولید کنه که حالا به مشکل خورده انشالله تا عید فطر می آد:8:نقل قول:
تا عید فطر نیاد به خدا دیوونه می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خیلی منتظر این آلبوم نشستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب
فقط باید دعا کنیم که بازم مثل همیشه عقب نیوفته پخشش
حالا یه سوال کسی هست که وقتی آلبومو تهیه کرد آپلودش کنه و لینکشو بزاره اینجا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جدی این یه بارو که یه آلبوم مجاز از خواننده مورد علاقه ی همه ی ما داره میاد بیرون با هم بیم از مغازه ها بخریم آلبومو
دوستان اگه کسی هم لینکه دانلود آهنگی یا همه ی آلبومو پیدا کرد توی این انجمن نزاره لطفا
هرچی کمتر پخش شه بهتره
قبول دارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه آلبوم اول با موفقیت فروش بره محسن مطمئنا انرژیه بیشتری خواهد داشت
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جان این دیگه به مدیریت بستگی داره که مثلا 3 روز اول پخش رو اجازه نده کسی لینک رو بزاره! به هرحال بستگی به تصمیم گیری های بخش مدیریت داره...وگرنه ممکنه یک کاربری که اصلا در بحث های ما شرکت نکرده و پیگری هم نمیکرده بیاد و پست بزاره.نقل قول:
خوب وحید جان این که گفتی کاملا درسته اما من دارم در مورده خودمون میگمنقل قول:
خوده ماها هر کی برای خودش
من اگه چنین لینکی رو توی نت پیدا کنم هیچ جا به هیچ کس نمیدمو پخشش نمیکنم
از دوستانم تقاضا دارم این یه بارو لینکی از دانلود آهنگ اینجا نزارن
بالاخره به صورت رسمی مجوز آلبوم محسن چاووشی اعلام شد ...
به همراه زمان ورود آلبوم و تعداد تراک ها
لازم به ذكر است كه آلبوم يه شاخه نيلوفر نام دارد , كه بيشتر به نام يك شاخه نيلوفر معرفي شده بود.
منتظر خبر های داغ دیگر از محسن چاووشی در این مدت باشید !!!
این آلبوم 12 تا آهنگ داره؟
اون توی عکس نوشته 12 تاست
wow
خدا رو شکر
سلام
اقا دمتون گرم
اگر یه موقع لینکی چیزی دیدین سعی کیند پخش نشه
حیفه
ظاهرا باید تا نیمه اول مهر صبر کنیم و این بار فکر کنم واقعا نیمه اول مهر همه چی تموم میشه!
امید به خدا
حس این ترانه
سنگ صبور
تاثیر شگفت موسیقی وقتی که با تصویر همراه باشد
انتقال حس یک ترانه بدون شک در وهله اول به قدرت نفوذ کلام ترانه سرا بستگی دارد و در مرحله بعد داشتن یه ملودی حسی که از احساس ترانه نکاهد،تنظیم مناسب و مطابق با ملودی همچنین اجزا و صدای خوب خواننده تاثیر بسزایی را در این انتقال حس دارا هستند . اما گاهی اوقات علاوه بر این فاکتورهای اصلی یک سری فاکتورها و عوامل فرعی نیز وجود دارد که میتوانند بسیار بیش از حد انتظار به حس این ترانه کمک کنند یکی از این فاکتورهای جانبی که ما در ( حس این ترانه ) این شماره به ان میپردازیم همراه شدن موسیقی با تصویر است مطمئنا وقتی از همراهی موسیقی و تصویر صحبت میکنیم ذهن همگان قبل از هر چیز سراغ مقوله کلیپ های موسیقی میرود که همیشه در مطرح کردن قطعات موسیقی موثر بوده اند ولی ما نباید تاثیر خوب تیتراژها و موسیقی متن فیلم های تلویزیون و سینمایی را فراموش کنیم بسیاری از بزرگان موسیقی حاضر موسیقی ما کم و زیاد مدیون همین تیتراژها و یا کارهای تلویزیونی سینمایی شان هستند
محسن چاوشی نیز قطعا بعد از فیلم سنتوری خیلی بیشتر از پیش شناخته شد و البته بی انصافی است اگر بگوییم محسن محبوبیت خود را مدیون سنتوری است چرا که چاوشی از مدت ها قبل محبوب و مشهور بود ولی قطعا این فیلم داریوش مهرجویی در بالا بردن درصد محبوبیت این خواننده اهنگساز تاثیر بسزایی داشته است ما در این شماره به بررسی حس ترانه سنگ صبور سروده امیر ارجینی و با صدای محسن چاوشی میپردازیم که یکی از 4 قطعه اجرا شده در فیلم سنتوری بود
رفیق من سنگ صبور غمهام
به دیدنم بیا که خیلی تنهام
هیچکی نمیفهمه چه حالی دارم
چه دنیای رو به زوالی دارم
مجنونمو دلزده از لیلیا
خیلی دلم گرفته از خیلیا
نمونده از جوونیام نشونی
پیر شدم پیر تو ای جوونی
تنهای بی سنگ صبور
خونه ی سرد و سوت و کور
توی شبات ستاره نیست
موندی و راه چاره نیست
اگرچه هیچکس نیومد سری به تنهاییت نزد
اما تو کوه درد باش طاقت بیار و مرد باش
تنهای بی سنگ صبور
خونه ی سرد و سوت و کور
توی شبات ستاره نیست
موندی و راه چاره نیست
اگر بیای همونجوری که بودی
کم میارن حسودا از حسودی
صدای سازم همه جا پر شده
هر کی شنیده از خودش بیخوده
اما خودم پر شدم از گلایه
هیچی ازم نمونده جز یه سایه
سایه ای که خالی از عشقو امید
همیشه محتاجه به نور خورشید
سنگ صبور
خواننده : محسن چاوشی
ترانه سرا : امیر ارجینی
اهنگساز : محسن چاوشی
تنظیم : محسن چاوشی و اردوان کامکار
ترانه با مخاطب قرار دادن رفیق اغاز میشود و در در دل های شخصیت اصلی ترانه ( و البته شخصیت اول این فیلم که یه فرد معتاد است ) با او پایه ترانه را شکل میدهد .بنابراین تمام صحبت ها از زبان همین شخص اول ترانه و ( فیلم ) به میان می اید
در بیت اول تقاضا از رفیق خود دارد که برای رهایی از تنهایی به دیدن او بیاید و در ادامه این موضوع را نیز بیان میکند که هیچکس از حال بد و زندگی رو به نابودی من خبر ندارد
بین سوم این کار یکی از زیباترین ابیات این ترانه محسوب میشود که فرد خود را عاشق خطاب میکند ولی عاشقی که از معشوق دلزده و از دست همه دلگیر است (مجنونم و دلزده از لیلیا )
وقتی همین عاشق دلزده عنوان میکند که نشانه ای از جوانی در او باقی نمانده و پیر شده به این زیبای هر چه تمامتر در مصرع بعدی این پیری نیز همان جوانی از دسته رفته میداند
در قسمت ترچیع بند ترانه این فرد با خودش صحبت میکند و در واقع باید بگوییم به خود دلداری می دهد از تنهایی هایش میگوید که هیچ سنگ صبوری ندارد از خانه تاریک و زندگی بی ستاره صحبت میکند ولی در ادامه میگوید که اگر هیچکس به فکر تنهایی تو نبود با هم مانند کوه مقاومت کن و مرد باش ! ( اما تو کوه درد باش ، طاقت بیارو مرد باش )
سه بیت بعدی ترانه خیلی بیشتر از ابیات قبل با موضوع فیلم همراهی دارد به گونه ای که شهرت موسیقیایی فرد اصلی ماحرا به میان اید و عنوان میکند که همه از شنیدن صدای ساز و یا موسیقی او به وجد میایند ولی خودش پر از گلایه و غم است و برای تثبیت بیشتر از این ادعا از اغراق ( هیچی ازم نمونده جز یه سایه ) استفاده میکند .باز هم در ادامه نیاز و احتیاج خود را به یک معشوق واقعی ( سایه ای که خالی از عشق و امید ، همیشه محتاجه به نور خورشید ) بیان میکند .
جالب است بدانید قطعه سنگ صبور قبل از اینکه فیلم سنتوری پخش شود نیز به صورت غیر مجاز و اینترنتی در اختیار مردم قرار گرفت اما با استقبال فوق العاده ای از ان به عمل نیامد ولی همه با دیدن این فیلم شیفته این ترانه شدند و این گفته اول ما را محکم تر میکند که همیشه همراه شدن موسیقی با تصویر میتواند تاثیر شگفتی داشته باشد
امیر ارجینی یک ترانه سرای حرفه ای در سال های اخیر بوده و و محسن چاوشی هم که همگان از سابقه درخشان موسیقیایی اش ( هر چند اکثرا در بازارهای غیرمجاز ) باخبرند.بنابراین این طبیعی بوده که حضور این دو نفر در کنار هم به همراه نوازندگی زیبای ساز سنتور توسط اردوان کامکار قطعه کاملی همچون سنگ صبور را به وجود اورد
مجله اتفاق نو - نیمه اول مهر 87
اگه پخش بشه ولی به شهر ما نیاد، تا بیاد رو اینترنت من دانلود میکنم. ولی به محض وروودش به شهرمون، بازم میخرمش.
پدر و مادر محسن چاوشی همشهری خودم هستند ها ! اینه ! سلطان . . .
یکی از هوادارا با اوای مهربانی تماس گرفته :
نقل قول:ازشون پرسيدم كه : آلبوم رو كي منتشر مي كنين كه گفتن: كاراي چاپ آلبوم هنوز تموم نشده و هنوز مشغول چاپ آلبوميم...ولي پخش آلبوم توسط شركت آواي باربد انجام ميشه.(پس معلوم مي شه كه آواي باربد كنار نكشيده بلكه چاپ از اوناستو ، انتشار از اينا) حالا اگه شما هم سوالاتي توي ذهن دارين مي تونين با شركت آواي مهرباني به شماره ي 88740769 تماس بگيرين. آدرسش هم اينه: سهروردي شمالي/ پايين تر از عباس آباد/ كوچه ي شاهرخ پلاك (6).
چه امضای باحالی سایلنت جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لعنت به این صدای ویران کننده و حنجره یاغی که عاشق میکنه ,مست میکنه, مو سیخ میکنه …اصلا شاید موسیقی یعنی موسیخی!!!
لعنت به تو محسن چاووشی…
خوب یعنی بالاخره معلوم شد کی میاد یا نه
حالا آوای هرچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آلبوم کی میاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا تا 15 مهر باید بیاد
ولی شما میتونی توجهی نکنی( مثل من!) به این تاریخ ها و وعده ها!
دوستان گویا آلبوم جدید فرزاد فرزین بیرون اومده!!! البته من در حال دانلودش هستم تا ببینم صحت داره یا خیر!
ولی اگر بیرون اومده باشه آلبوم چاووشی هم 100% هست!
نقل قول:
به صورت رسمي كي مياد؟
بله دوستان!
آلبوم منتشر شده و الان دارم گوش میدم! 100% هم اورجینالش رو میخرم! دلیلش هم اینه که چاووشی عزیز در یکی از ترک ها اهنگ سازیش رو انجام داده! (البته خود آلبوم هم قشنگه!)
اما اینم از آهنگ تئاتر زندگی با آهنگسازی محسن چاووشی! (روی لیبل هم درج کرده )
کد:http://ms010.ucoz.com/Farzad/01Shock.mp3
بله دوستان!
آلبوم منتشر شده و الان دارم گوش میدم! 100% هم اورجینالش رو میخرم! دلیلش هم اینه که چاووشی عزیز در یکی از ترک ها اهنگ سازیش رو انجام داده! (البته خود آلبوم هم قشنگه!)
اما اینم از آهنگ بازیگر با آهنگسازی محسن چاووشی! (روی لیبل هم درج کرده )
کد:http://ms010.ucoz.com/Farzad/03Bazigar.mp3
کجا منتشر شده؟!
از کجا دانلود کردی؟
راستش نمیدونم اگر بزارم کار درستیه یا خیر! اما امیدوارم دوستان کمی به زحمت های این خواننده هایی که چندین سال پشت در گرفتن جواز بودن و عمرشونو برای این کار گذاشتند عرج بنهند و نسخه ی اورجینال رو بخرن!
اینم کل آلبوم در یک فایل رپیدشیر
کد:http://rs534tg.rapidshare.com/files/149008783/Farzad_Farzin_-_Shok_MP3_128.zip
مرسی.
ولی میتونم بپرسم شما این لینک رو از کجا آوردی؟!
چون تو سایت هایی که آلبوم و آهنگ های جدید رو میزارن نبود!!
وحید جان به نظرم این کار اصلا درست نیستنقل قول:
آلبومی که به طور رسمی پخش میشه حد اقل چند ماهی چند هفته ای لینکشو برای دانلود نزارید
من این کارو واقعا بد میدونم
به نظرم حق خواننده کاملا داره ضایع میشه
نمیدونم ولا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردم سوئد : سلام ما سوئديها را به محسن چاوشي برسانيد!
حرفاي خواندني گلشيفته فراهاني و داريوش مهرجويي درباره «سنتوري» در جشنوارههاي فيلم سوئد
مرجان ریاحی– سوئد: هشتمین جشنواره یاری پس از سه روز نمایش فیلم در اپسالا در استکهلم هم با یاد خسرو شکیبایی آغاز شد. جشنواره یاری در سینما پارک استکهلم در شرایطی آغاز شد که مردم مشتاق برای خرید بلیت در صفهای طولانی ایستاده بودند و جالب اینکه تعداد کثیری از این مخاطبین را سوئدیهای مشتاق شناخت سینمای ایران تشکیل میدادند. همچنین تعداد زیادی از خبرنگاران رسانههای سوئدی و فارسی زبان برای مصاحبه با هنرمندان ایرانی در سینما پارک مستقر شده بودند.
در میان مخاطبین سفیر سابق سفارت سوئد در تهران و همسرش هم دیده میشدند. داریوش مهرجویی که همراه با همسرش وحیده محمدیفر و دخترش مونا و گلشیفته فراهانی برای جلسه پرسش و پاسخ به روی سن آمده بود در جواب به سوال مخاطبی که پرسید چه دلیلی داشت علی سنتوری عبا به تن کن گفت: در فیلم میکس در قسمتی ما به زندگی یک موزسین می پردازیم که اتفاقا ناصر چشمآذر که خودش هم موزسین است؛ این نقش را ایفا میکند. در آنجا هم چشمآذر عبا تنش است و اصولا خیلی از کسانی که در ایران کار موسیقی میکنند در منزل از این پوشش سنتی استفاده میکنند. در ضمن فراموش نکنیم علی از یک خانواده سنتی است و انتخاب این پوشش کاملا برای او طبیعی است.
در ادامه یکی از مخاطبین ضمن موثر دانستن حضور صدا و اشعار محسن چاوشی در سنتوری از مهرجویی خواهش کرد سلام سوئدیها را به چاوشی برساند که این تقاضا با تائید حضار روبرو شد.
مهرجویی در ادامه در پاسخ به این سوال که سوگلی فیلمهای شما چه فیلمی است گفت: هر چند فیلمها مانند بچههای سازنده هستند اما واقعیت این است که دختر دایی گم شده بیشک سوگولی فیلمهای من است.
در ادامه جلسه گلشیفته در پاسخ به سوال یکی از مخاطبان که شما در میم مثل مادر یک مادر نمونه بودید و در سنتوری یک زن بیوفا خودتان کدام نقشتان را بیشتر میپسندید؛ گفت: مسلم است که همه یک مادر فداکار را دوست دارند و زنی که به دنبال یک زندگی بهتر دیگر حاضر نیست با شوهر معتادش بماند را درک نکنند!
در ابتدا من هم با آقای مهرجویی بحث داشتم و میگفتم هانیه نباید علی سنتوری را رها کند. اما آقای مهرجویی به من گفتند زن امروز نباید تحت هر شرایطی همه چیز را تحمل کند و هانیه حق دارد شوهری که حاضر به ترک مواد نیست را ترک کند و حالا که فکر میکنم میبینم هانیه کار درستی کرد. چرا باید میماند و تحمل میکرد؟
فیلم سنتوری همچنين در نخستین روز هشتمین جشنواره فیلم یاری در سینما قصر شهر اپسالا در سوئد به نمایش درآمد و پس از آن هم مهرجویی به سوالهای حاضران پاسخ داد. مهرجویی پس از نمایش فیلم در پاسخ به این سوال که چرا سنتوری در ایران نمایش نداشته، گفت: این فیلم سرنوشت عجیبی داشت. با وجود داشتن تمامی مجوزها و شروع تبلیغات، سه روز مانده به اکران به ما گفتند در حال حاضر صلاح نیست که این فیلم اکران شود و بعد از مدتی سیدی قاچاق فیلم در مسکو دانلود شد و در سراسر دنیا پخش شد و امید تهیهکنندگان فیلم کاملا از بین رفت.
گلشیفته فراهانی هم در پاسخ به این سوال که شما هم تجربه کار با داریوش مهرجویی و هم رایدلی اسکات را دارید این دو را چطور با هم مقایسه میکنید؛ گفت: این سوال خیلی سختی است! مثل اینکه بپرسید کی از کی خوشگلتر است. البته آقایان اسکات و مهرجویی به شدت به هم شبیه هستند از نظر رفتاری. هر دو خونسردی بیش از اندازهای دارند. ولی به نظر من اگر امکانات سینمای آمریکا دست کارگردانی مانند مهرجویی باشد واقعا آپولو هوا میکند!
فراهانی افزود: اگر سینماگران را با شناگران مقایسه کنیم سینمای ایران مانند شنا کردن در رود کارون است و سینمای آمریکا مانند دراز کشیدن روی یک تشک بادی در یک دریاچه آرام و خوردن نوشیدنی. پس میشود نتیجه گرفت ایرانیها شناگران بهتری هستند!
در ادامه وحيده محمدیفر فیلمنامهنویس در پاسخ به این سوال که چرا نقش معتاد را به یک موزيسین دادید گفت: ما میخواستیم مشکل اعتیاد را مطرح کنیم. بگوییم معتاد بیمار است و احتیاج به کمک دارد. این کاراکتر میتوانست هر شغلی داشته باشد ولی ما داشتیم قصه علی سنتوری را میگفتیم که یک موزیسین بود.
نقل قول:نقل قول:
البته برای بعضی دوستان که فقط این پست رو میخونند میگم , منظور ایشون آلبوم فرزاد فرزین هست ...
اما نمیدونم چرا اینجا دارند بحث میکنند ... در خیلی سایت ها فقط خبر زدند و خیلی ها هم برای دانلود گذاشتند ... البته من همان روز در نت دیدم ... نگی بعد 1 روز حالا اومدی میگی ... حتی آلبوم سعید شهروز هم اومده ....
:8:
آره منم اول فکر کردم که ایشون دارن ماله چاوشی رو میگن ولی بعد که به اسم فایل دقت کردم متوجه شدم.:46:نقل قول:
مرسی.:11:
ورژن جديد آهنگ ابراي پاييزي با صداي امير ارجيني و محسن چاوشي
| توضيح : امير شاعر کارهاي محسن چاوشي هست و اين آهنگ قبلا با کيفيت پايين توسط بعضي از سايتها پخش شده بود و ما اين آهنگ رو با کيفيت ارجينال و بصورت کامل در اختيار شما دوستان قرار ميدهيم |
کد:http://www.snapdrive.net/files/527666/HamedG2M/Mehr/Mohsen%20Chavoshi%20%26%20Amir%20Arjeini%20-%20Abraye%20Paeizi%20%28%20Ver%202%20%29%20-%20192.mp3
اونجایی که حضرت چاووشی شورع میکنه به خوندن مو بر تن ادم سیخ میشه!! اون قسمت رو بیشتر 20 باره هی دارم تکرار میکنم :8:نقل قول:
حالا پخش اصلی این کار کی بوده؟
تا جایی که یادمه گفته بودن بعد یه شاخه نیلوفر پخش میکنن!