یه راهنمایی برای k800ی ها : تو سونی اریکسون در فضای بیرون از خونه بهترین حالت;حالت شب همراه با حالت مهتابی
است
Printable View
یه راهنمایی برای k800ی ها : تو سونی اریکسون در فضای بیرون از خونه بهترین حالت;حالت شب همراه با حالت مهتابی
است
تیکه میندازی بی وجود مگه بده آدم چیزی رو که بلده به دیگران یاد بده :41:نقل قول:
خودت رو لو دادی حالا هیچ کس بهت اعتماد نداره ما از کجا بدونیم عکس هایی که میذاری بدون دست کاری
هستند:21:
اگه واقعا این عکس دست کاری نشده باشه خیلی خوب افتاده:5:نقل قول:
مودب باش پسر ...نقل قول:
در ضمن با عذرخواهی از بقیه واسه من هیچ اهمیتی نداره که کی چی فکر میکنه ؟ من همینطوری رفاقتی عکسهایی که میگیرم رو میزارم اینجا ... اصلا حال و حوصله دستکاری هم ندارم ... خدا رو شکر n73 طوری عکس میگیره که دیگه نیازی به دستکاری نیست... من نمیدونم شماها چرا همش شک دارید ؟ واقعا عکسهای n73 اینقدر باکیفیت هستن که باورش سخته ؟ معلومه که اینطوریه ....
نه عزیز مطمئن باش دستکاری نشده اصلا عکسای ان73 نیاز به دستکاری نداره اینقده باکیفیتهنقل قول:
در ضمن اینقده مرد هستم که دروغ نگم :5: واقعا عکس زیباییه منم خودم وقتی انداختم تو کامپیوتر حال کردم البته با اندازه واقعی ببینی خیلی قشنگتره من کوچیکش کردم با acdsee
چند پست قبل لینکشو گذاشتم
میخوام چندتا از عکسای قبلی رو هم کوچیک کنم بزارم چون بعضی دوستان به خودشون زحمت نمیدن لینکو باز کنن
اینو گذاشته بودم نمیدونم دیدید یا نه با k800 گرفته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟اگه خواستید اندازه اصلیش رو هم که دست نخورده رو می کنم!
ولی خداییش n73 یه چیز دیگس مخصوصا تو حالت close up ....
دوست عزیز آموزش دادن که اجباری نیست....بهتره با هم بهتر برخورد کنین..نقل قول:
تیکه میندازی بی وجود مگه بده آدم چیزی رو که بلده به دیگران یاد بده
خودت رو لو دادی حالا هیچ کس بهت اعتماد نداره ما از کجا بدونیم عکس هایی که میذاری بدون دست کاری
هستند
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی فری جون این عکس خیلی خشکله... از کجا گرفتی؟!!!(یعنی واسه کجاست)
عزیزم این عکس از یه دریاچه هستش که نزدیکیای خونمونه :31:نقل قول: