کربوهیدرات زیاد تبدیل به شکم نمیشه ؟؟؟ من قبلا امتحان کردم ، توی پیشرفتم عضلاتم تاثیر داشت ، اما در عوض در پیشرفت شکم و پهلو هم تاثیر گذاشت !نقل قول:
Printable View
کربوهیدرات زیاد تبدیل به شکم نمیشه ؟؟؟ من قبلا امتحان کردم ، توی پیشرفتم عضلاتم تاثیر داشت ، اما در عوض در پیشرفت شکم و پهلو هم تاثیر گذاشت !نقل قول:
خب ديگه بايد اون كربوهيدراتي كه مصرف كردي رو با تمرين سخت بسوزوني !
سلام دوستان
من چند روزیه که دارم میرم بدنسازی. گفتم یه مشاوره از شما بگیرم...
من نمی خوام هیکل بیارم و پف کنم ! می خوام همین بدم خودم سفت بشه و چطوری بگم خط بیفته ...
فکر کنم شما بدن سازها بهش میگین فیتنس !
حالا می خواستم ببینم چه ورزش ها و دستگاه هایی رو باید استفاده کنم !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینجوری که تو ص های قبل نوشته شده بود برای بزرگ نشدن و سفت شدن باید تعداد وزنه ها زیاد باشه و سریع زده بشه با وزن کم!
در هر سری حرکت، بعضی حرکتا بیشتر مخصوص حجمه، بعضیا خط مینداره و بعضیا هم هر دو. و این بستگی به تعداد حرکتا و وزن اونا و شکل و سرعت زدن حرکتا هم داره. اما در کل اگه میخواین بدن ماهیچه ای و خطی داشته باشین:نقل قول:
سلام دوستان
من چند روزیه که دارم میرم بدنسازی. گفتم یه مشاوره از شما بگیرم...
من نمی خوام هیکل بیارم و پف کنم ! می خوام همین بدم خودم سفت بشه و چطوری بگم خط بیفته ...
فکر کنم شما بدن سازها بهش میگین فیتنس !
حالا می خواستم ببینم چه ورزش ها و دستگاه هایی رو باید استفاده کنم !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
1. اول اینکه اگه بدنتون چربی داره، اجازه نمیده که ماهیچه ها نمایش پیدا کنن چون زیر چربی ها قرار دارن. پس اول باید اونا آب شن.
2. حرکات رو به جای اینکه سنگین بزنید، سعی کنید سبک تر و با تعداد بیشتر بزنید. معمولاً حرکات بالاتنه ماکزیمم تا 12 و پائین تنه هم تا 15 میزنن.
3. حرکات استقامتی رو خیلی بیشتر انجام بدید و به تعداد نامحدود، و حتی اگه خسته شدین بازم اونا رو انجام بدین. مثلاً حرکت دراز نشست یا بارفیکس یا شنا و ...، اگه به تعداد زیاد و درست انجام بشن، تاثیر خیلی زیادی در شکل گیری ماهیچه ها دارن.
4- حرکاتی که روی ماهیچه های ریز بدن فشار میارن رو بیشتر از اونایی انجام بدین که روی ماهیجه های درشت فشار میارن.
5- بعد از انجام هر حرکت، حرکت کششی ماهیچه اون قسمت رو انجام بدین.
سلام دادا :دی خوبی؟نقل قول:
نیستی کجایی؟ :دی
اون کارا رو که گقتی انجام دادم خوب بود:دی درکل من همیشه دنبال سوپر کار کردن هستم چون از عادی کار کردن خیری ندیدم:دی
میگم میشه یه تمرینات سفت و سخت و توپ و فول و :دی برا 6پک شدن شکم بدی؟:دی
یه سوال آیا دستگاه توتال کر برای آب کردن شکم مناسبه برای شش تکه کردن شکم؟
درود
من می خوام لاغر بشم و این لاغر شدن رو بیشتر روی شکم و پهلو ها می خوام
یه بیوگرافی بدم
قد 185
وزن 90
21 سالمه
جنسیت مرد
هر حرکتی که لازمه انجام بدم رو بهم بگین فرقی برام نداره ، چون واقعآ می خوام لاغر شم
لطفآ راهنماییم کنید
شما باید تحرک زیادی داشته باشی، بدنسازی تاثیر آنجنانی رو کم کردم وزن نداره تا موقعی که کنارش حرکات تحرکی نباشه. حداقل روزی ساعت باید بدوی، و یا از دستگاهایی مثل تردمیل و دوچرخه (ثابت) و ... استفاده کنی. در کتارش بدنسازی هم داشته باش و مخصوصاً حرکات شکم مثل دراز نشست رو زیاد انجام بدهنقل قول:
درود
من می خوام لاغر بشم و این لاغر شدن رو بیشتر روی شکم و پهلو ها می خوام
یه بیوگرافی بدم
قد 185
وزن 90
21 سالمه
جنسیت مرد
هر حرکتی که لازمه انجام بدم رو بهم بگین فرقی برام نداره ، چون واقعآ می خوام لاغر شم
لطفآ راهنماییم کنید
بستگی داره شکمتون تو چه وضعی باشه...اگه حجم چربیهای زیادی داره نه...این دستگاه به دردتون نمیخوره...ولی اگه شکم لاغر دارین میتونه تا جائی کمکتون کنه...ولی شش تکه فقط باابن حرکت نمیشه...انواع اقسام حرکت شکم هست...نقل قول:
یه سوال آیا دستگاه توتال کر برای آب کردن شکم مناسبه برای شش تکه کردن شکم؟