خب داداش تخلیه کن برو یه شرکت دیگهنقل قول:
یه پرس و جو کنی بهتره، مخابرات هم گزینه ی خوبیه
همین کارا باعث شد که خیلی از دوستان قید پارس آفلاین رو بزنن.
یکیشم خود من
:n16:
Printable View
خب داداش تخلیه کن برو یه شرکت دیگهنقل قول:
یه پرس و جو کنی بهتره، مخابرات هم گزینه ی خوبیه
همین کارا باعث شد که خیلی از دوستان قید پارس آفلاین رو بزنن.
یکیشم خود من
:n16:
همش چندروز از سرویسم مونده همش زرت و زورت قطع و افت سرعت پیدا کرده...
از دیشب ساعت 12 تا صبح 100مگ هم نگرفته با 2مگ نامحدود حالا می بینم ظرفیت خطم از 10مگ به 13مگ بالا رفته ولی روی 9مگ هنوز بسته شده.
با IP خارج زیر 100کیلوبایت با IP ایران 220-230کیلوبایت.
تقریبا دوسال مهلتی که وزیر ارتباطات خواسته بود هم تمام شد. دیدید اتفاقی نیافتاد؟:n09: همش حرفهای دهن پر کن و درو....
آره از منم دقیقا دلیل خواست منم همین ترافیک شبانه رو گفتم !نقل قول:
هنوز که بعد 24 ساعت تخلیه نشده خطم
راستی آسیا تک که 3 ساعت نیست ! از 2 تا 8 هست !
والا من که شنیدم تک کانکشن های وب خیلی افتضاحه ! آسیا تک بیشتر میگن پینگش خوب نیستنقل قول:
یه پرسش نامه فرستادن برای بررسی رضایت مندی ! من الان چرا باید ۲ دقیقه از وقتم رو برای پر کردنش تلف کنم ؟ به بقیه هم توصیه میکنم وقتشون رو برای پر کردنش تلف نکنن حتی ۱۰ ثانیه ای که خرج خوندن ایمیلش کردم هم از عمرم تلف شد.
اگر 50 امتیاز میدادن یک چیزی، بی مایه فطیرست. :happy:نقل قول:
البته اگر مشتری مانده باشه تا فرم رضایت پر کنه. این رو باید در نظر داشت. :laughing:
سوال رو برعکس مطرح کردند:
این باید می بود:نقل قول:
10. چنانچه یکی از بستگان یا دوستان شما در پی خرید اينترنت پرسرعت باشد به چه میزان امکان دارد تا شما شرکت پارس آنلاین را به او پیشنهاد کنید؟
:laughing::blush:نقل قول:
10. چنانچه یکی از بستگان یا دوستان شما در حال استفاده از اینترنت مافوق کم سرعت پارس آفلاین میباشند به چه میزان امکان دارد تا آنها نیز تمدید نکرده و درخواست تخلیه خط را ارسال نمایند؟ (صرفا جهت پیش بینی و برآورد ریزش پیش رو...)
چرا ssh خوبه چروکسی ssl هم فکر کنم خوب باشه ولی چروکسی http با اینکه ip عوض میشه ولی سایت های چیز رو باز نمیکنه socks رو تست نکردمنقل قول:
دیگه pptp و l2tp که خیلی وقته وصل نمیشه sstp خوب بود که الان هر 5 مین قطع میشه باید دوباره کانکت شی kerio هم همینطور
ویرایش: درست شدههههههه
سلام دوستاان
ممنون میشم راهنماییم کنید
خطم ر و 16 بود هیچ مشکلی هم نداشتم تا اینک مخابرات لعنتی اومد خطا رو قطع کرد واس کابل برگردان الان ب زور خطم 11 مگ رو میکشه
ب نظرتون باید چیکار کنم !!؟
اقا راسته پارس پینگش اومده پایین؟تایم اوت اینا چی/؟سرعت دانلود مثلا 512 محدود در چه وضعیه؟
پینگش دوروبر ۳۰۰
تا دلت بخواد تایم آوت
چه خبره دو باره دارن مانور میدن ؟
چرا هرچی فی لت ر شکن هست 2 دقیقه یکبار قطع میشه ؟