تبریک بابت برد :n12:
تیم خودمون تا اینجا تو دور دوم طبق برنامه و خوب کار کرده.
امشب بهترین اتفاقی که میتونه بیافته اینه که ایتالیا به خودش بیاد و لهستان رو ببره.
و در یک سناریو کمتر محتمل :n02: استرالیا یقه ی فرانسه رو بگیره :n09:
Printable View
تبریک بابت برد :n12:
تیم خودمون تا اینجا تو دور دوم طبق برنامه و خوب کار کرده.
امشب بهترین اتفاقی که میتونه بیافته اینه که ایتالیا به خودش بیاد و لهستان رو ببره.
و در یک سناریو کمتر محتمل :n02: استرالیا یقه ی فرانسه رو بگیره :n09:
تبریک بابت بردی که خیلی حیاتی بود ....:n12:
اونقدر شرایط این گروه پیچیدست و ناجوانمردانه که دلم میسوزه و دوست دارم به fivb یه دل سیر فحش بدم با این قرعه کشیش :n02: شما فکر کنید ایتالیا لهستان صربستان یا ایران هرکدومشون حذف بشه چقدر حیفه .الان امریکا صعودش حتمی شد با برد امشب(بازیهای بعدیش آب خوردنه ) و فرانسه مذخرف هم نود درصد صعود کنندست . میمونه ایران و لهستان و صربستان :n03:وای که چقدر الان اون باخت 3 امتیازی به فرانسه آدم رو میسوزونه ...
+
امروز تو چهره بازیکنا اشتباق و حرص بردن نمایان بود و این بود راز موفقیت ما . چیزی که در بازی با لهستان و صربستان هم بهش نیاز داریم . اگر تیم انگیزه و روحیه جنگندگی باشه باور کنید فقط تیمهایی مثل روسیه و برزیل و امریکا حریفمون هستند و الباقی در حال حاضر از نظر فنی از ما پایینتر هستند . باید مثل امروز به خودمون باور داشته باشیم .
با این باخت صربستان، کار واسه صربستان سخت شد.... میتونیم امیدوار باشیم بازی آخرمون مقابل صربستان، واسه صربستان تشریفاتی باشه
چیزی که خیلی جالبه اینکه ما تو بازی با آمریکا به راحتی این تیم رو زمین گیر کرده بودیم و آمریکا که تو اواخر بازی به شدت عصبی بودن !!
الان همون آمریکا تونست صربستان و لهستان رو ببره!!
این نشون میده ما هم اگه بخوایم خیلی خیلی راحت میتونیم صربستان و لهستان رو بزنیم !!
اگه اون روحیه جنگندگی تو بچه ها بشه راحت میتونن لهستان رو زمین گیر کنن !!
امروز عالی بازی کردیم. همون فاکتور روحیه مضاعف و جنگندگی که بهش اشاره کرده بودیم از همون اول بازی کاملا نمایان بود. اوجش ست دوم و اونجایی بود که عقب افتادیم و بچه ها مثل یه شیر زخمی شده بودن !
خیلی منطقی و هوشمندانه بازی کردیم، سرویس ها و اسپک ها عالی، منطقی و هدفمند ! دفاع هم که نیاز به تعریف نداره. در این دو بازی اخیر غفور هر وقت اراده کرده سرویس های فوق االعاده ای زده، همینطور قائمی (که البته قائمی معمولا بعد از یه وقت استراحت سرویسش رو خراب می کنه)؛ ست چهارم بازی با استرالیا و تمام بازی امروز شاهد تیم واقعی ایران بودیم. ست آخر در امتیازات آخر هم که پاسور ما هم در نقش مهاجم بازی می کرد و انگار نه انگار در مرحله دوم جام جهانی والیبال هستیم ! :n02:
نکته بعدی انسجام تیمی ما بود؛ حتی در زمانی هم که امتیاز عقب بودیم اصلا ناامید نشدیم و اینکه در این بازی یعد از بردن 2 ست بجای اینکه ست بعدی رو از دست بدیم قدرتمند تر از ست های قبل بازی کردیم که این خودش یه نکته مثبت بزرگ بود. حتی در این بازی دیدیم که برخلاف همیشه عبادی پور خیلی کم بازی کرد و فقط دو تعویض همیشگی تشکری و مهدوی انجام شد که خیلی هم خوب جواب داد.
تا اینجا عالی کار کردیم و تونستیم 6 امتیاز کامل رو بدست بیاریم. حالا دیگه وقته صعوده ! این تیم نه تنها لیاقت صعود به جمع 6 تیم بلکه لیاقت کسب مدال رو هم داره ..
تبریک بابت برد!
اصلا فکر نمیکردم اینقدر راحت ببریم:n05:
ایشاالله فرانسه و لهستان امشب امتیاز از دست بدن حتی یک امتیاز نگیرند از نظر شانس صعود کلی جلو میفتیم
این مصاحبه ولاسکو رو کامل بخونید، نکات جالب زیادی داره :
ولاسکو: ايران نسبت به گذشته پيشرفت کرده
خولیو ولاسکو، سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین پس از شکست 3 بر صفر تیمش در دومین بازی مرحله دوم مسابقات قهرمانی جهان مقابل ایران گفت: ایران راهِ بازی کردن را بلد شده و میداند در زمین دارد چه کار میکند. به نظرم کواچ خیلی خوب با تیم کار کرده است. تیم نسبت به زمانی که من در ایران بودم پیشرفت خوبی داشته و الان در سطح بالایی والیبال بازی میکند.
ولاسکو با برشمردن موفقیتهای ایران در راهیابی به مرحله نهایی لیگ جهانی امسال و همچنین آغاز قدرتمند مسابقات قهرمانی جهان با غلبه بر ایتالیا و آمریکا گفت: ایران در مسابقات امسال، امید به صعود دارد و به نظرم اگر همین طور بازی کند به خواستهاش میرسد.
سرمربی پیشین تیم ملی والیبال ایران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در این تورنمنت طرفدار کدام تیم هستید، گفت: اگر آرژانتین نباشد، طرفدار ایرانم. امیدوارم ایران تا پایان مسابقات با موفقیت پیش برود و خوشحال باشد. چون من هم با خوشحالی ایران خوشحال میشوم.
ولاسکو در توضیح فنی شکست تیمش در برابر ایران گفت: تاکتیک سرویس و حمله ایران امروز با روزهای گذشته تفاوت داشت. در عوض ما نه دریافت داشتیم، نه حملههای ما به ثمر نشست. فقط ست دوم شانس داشتیم که آن هم در پوئنهای پایانی با اشتباهات خودمان بازی را از دست دادیم. به نظرم این بازی برای ما درس بزرگی بود، البته اگر خواسته باشیم چیزی از آن یاد بگیریم.
خولیو ولاسکو تصریح کرد: من هرگز در هیچ مصاحبهای نگفتهام که دلیلم برای ترک ایران این بوده که تیم ایران دیگر پیشرفت نمیکند و آنچه دیدید حداکثر توان و پیشرفت ایران بوده است. من هیچوقت چنین حرفی نزدهام و نمیدانم چرا باید از قول من چنین حرفهایی بزنند!
بله این رو باید به کسانی گفت که سریع جبهه گرفتند و شروع کردن با مصاحبه و چرت و پرت گفتن
خب ایتالیا هم ست اول رو ازلهستان گرفت
اینطور که از بازی پیداست فرانسه استرالیا رو میزنه .
اام ایتالیا احتمالا بتونه امتیاز از لهستان بگیره